Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

αδειοδοτησεις κ σκανδαλα

μονο ποτε θα πεθανω δεν ξερω!!!! απο αρχες μαρτιου σας ειχα γραψει ολες τις ομαδες που δεν θα παρουν αδεια. μονο σε μπαοκ επεσα εξω επειδη πιστευα πως τουλαχιστον φετος η επο θα ειχε λιγο τσιπα να τηρουσε την ισονομια. αν κ τελος ιουνη οι μπαοκ-παο θα περασουν παλι απο ελεγχο,αυτη τη φορα της ουεφα! κι αν για τον μπαοκ ειναι μια φορα σκανδαλο,η αδειοδοτηση του παο ειναι 10 φορες!!! απο που να πιασεις κ που να τα αφησεις. απο την προεισπραξη της χορηγιας του οπαπ; απ το περιφημο πλανο βιωσιμοτητας που το παρουσιασε καποιος που δεν εχει ΟΥΤΕ 1 μετοχη επισημα του παο(παρα μονο ενα παραχωρητηριο χωρις νομικη αξια)και που παρουσιασε ενα πλανο για μια ΥΠΟ ΙΔΡΥΣΗ εταιρεια λαικης βασης που ΟΤΑΝ και ΑΝ ιδρυθει ΘΑ επενδυσει στον παο; (σα να εστελνε η αεκ τον...τροχανα κ να παρουσιαζε ενα απ τα γνωστα πλανα του λαικης βασης και η επο μετα να εδινε αδεια στην ΑΕΚ!). απ τα περιφημα 2,8 εκ του αλαφουζου που κραταει ακομα μυστικη την προελευση τους(κατι που ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ); αφηστε το γιατι θα συγχηστουμε περισσοτερο.  στην αεκ αν δεν μπουν τελος ιουνη 5εκ η ομαδα απλα θα...πτωχευσει! δεν εχει δικαιωμα ουτε καν πιτσιρικαδες να ανεβασει απ την μικρη ομαδα,αφου δεν εχει φορολογικη ενημεροτητα!! παντως πιστευω οτι μετα τις εκλογες θα αλλαξουν πολλα πραγματα. απο αναθεωρηση της αποφασης για απαγορευση μεταγραφων(αφου θα μεινουν πολλοι ποδοσφαιριστες ανεργοι,εως την αναδιαρθρωση των κατηγοριων και διαλυση της σουπερ λιγκας(θα γυριζει η διοργανωση στην επο)κλπ ! ας δουμε τωρα τι θα γινει με τις εκλογες και θα δουμε την συνεχεια του εργου μετα!!! 

Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

δικαιωση κ μπαρουφες...

οσοι διαβαζετε αυτο το μπλογκ ξερετε οτι απο καιρο εχουμε πει οτι ο donis θα κατεληγε στον μπαοκ. θα πρεπει να πανηγυριζουμε; αλλα και αν δεν πηγαινε δεν θα ειχα κανενα προβλημα να πω οτι πεσαμε σε λουμπα. οτι καναμε λαθος ρε παιδακι μου! αυτο το λεω για να σας πω πως πρεπει οτι κ αν διαβαζετε, να το διασταυρωνετε,να το ελεγχετε κ να μην το καταπινετε αμασητο,οποιος κι αν το εχει γραψει. πχ προχθες η γνωστη λαϊκίστικη φυλαδα "γκολ" εκανε μια δηθεν αποκαλυψη με μια συνεντευξη ενος αγνωστου και ανωνυμου(!)προισταμενου της φαε αθηνων! διαψευστηκε σχεδον αμεσως ,στην αρχη απ την αεκ και μετα απο τον ΕΠΙΣΗΜΟ κ ΕΠΩΝΥΜΟ διευθυντη της φαε αθηνων. η αντιδραση του γκολ ποια ηταν; ουτε μια δικαιολογια η εστω ενα απλο κ ταπεινο συγγνωμη(βεβαια το συγγνωμη ειναι...ανδρικη λεξη...) ! αλλα λογια ν αγαπιομαστε!!! μια απαντηση...οτι να ναι,χωρις λεξη για την ταμπακιερα και με πονηραδες του στυλ "η ουσια ειναι οτι η αεκ χρωσταει"(ασχετα αν το αρθρο παρουσιαζε ΨΕΥΔΩΣ αλλα ντ αλλων χρεη!). ερχομαστε στις αδειοδοτησεις. παλι δεν θα ειχα κανενα προβλημα αν η αεκ δεν παρει αδεια αλλα να ισχυσει για ολους το ιδιο! πχ μπορει σημερα η αεκ να παρουσιασει ενα χαρτι που να λεει οτι ΘΑ μπουν 5εκ !(η λεξη κλειδι ειναι το "θα")! πρεπει η οχι η επο να δωσει αδεια; φυσικα και ΟΧΙ. πως λοιπον το εκανε για μπαοκ που απλα παρουσιασε ενα χαρτι οτι "θα" μπουν ΔΑΝΕΙΚΑ 1,8εκ η θα το κανει σημερα κ για παο που παρουσιασε 4εκ ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΠΡΟΕΛΕΥΣΕΩΣ(αληθεια,πως περασε απο την ε.ε.α;)και θα παρουσιασει μια απλη προεγκριση δανειου τραπεζης;;; (αυτο βεβαια ειναι αλλο σκανδαλο,δλδ πως μια τραπεζα δινει δανειο σε μια προβληματικη εταιρεια οταν εχουν σταματησει την χρηματοδοτηση εδω κ καιρο σε υγιης εταιρειες που απασχολουν πολυ κοσμο;). Υ.Γ η επο δεν δεχεται-και σωστα-τα προσδοκομενα εσοδα της αεκ απ την διαμαχη της με ψωμιαδη(παρολο που η αεκ εχει ΔΙΚΑΙΩΘΕΙ τελεσιδικα απ τα αστικα δικαστηρια κ απομενει ενα τελευταιο ποινικο). με την ιδια λογικη πως δεχεται οτι ο οσφπ ΔΕΝ χρωσταει 40εκ αφου εχει καταδικαστει πολλακις γι αυτα κ απομενει μονο η προσφυγη του στον αρειο παγο που εχει οριστει για δεκεμβρη; Υ.Γ2 στην ιταλια πιασανε κι αλλους για στημενα. εδω τι εγινε και εχουν παγωσει τα παντα; τι ρωταω τωρα ε ;

Τρίτη 29 Μαΐου 2012

29-05-1453

σαν σημερα ειναι μια ημερομηνια σταθμος. δεν θα κανουμε αλλο ενα μνημοσυνο,απλα θα πουμε 2-3 πραγματακια που δεν τα διαβαζουμε κ πολυ συχνα. καταρχας οσο κι αν ψαξετε δεν θα βρειτε πουθενα τον ορο "βυζαντινος" η "βυζαντινη αυτοκρατορια" σε ολη την ιστορια του κρατους αυτου. ο ορος αυτος ειναι ενας νεολογισμος που χρησιμοποιηθηκε για πρωτη φορα το 1562 απο εναν...γερμανο! οι ιδιοι οι κατοικοι ονομαζαν το κρατος  "ανατολικη ρωμαικη αυτοκρατορια" κ "ρωμαιων κρατος" και τους εαυτους τους "ρωμαιους". (εξ ου και οι σημερινες ονομασιες "ρωμιοι" κ "ρωμηοσυνη").στην αρχη ακομα κ ο ορος "ελληνας" δεν δηλωνε την εθνικοτητα του αλλα ηταν συνωνυμο της λεξης "ειδωλολατρης". αυτο σημαινει οτι το κρατος δεν ηταν ελληνικο; ΟΧΙ! ερευνες εχουν δειξει οτι οταν οι λαοι αρχισαν να αποκτουν εθνικη συνειδηση,οσοι αισθανονταν ελληνες τοσο προσκολλουνταν στο κρατος ενω οι αλλοι λαοι σιγα σιγα απομακρυνονταν. το 1000 μ.Χ η αυτοκρατορια αριθμουσε 35 εκ πληθυσμο,οταν ο παγκοσμιος πληθυσμος ηταν 600εκ(δλδ με τα σημερινα δεδομενα θα μιλουσαμε για ενα κρατος περιπου 350 εκατ/ριων!!!). τα αιτια της πτωσης πολλα,εχουν γραφτει ολοκληρα βιβλια. το θεμα ειναι οτι αυτο το κρατος επεζησε κ μεγαλουργησε για 1100 χρ εχοντας υπο την κατοχη του λαους τοσο διαφορετικους. γι αυτο δεν πρεπει ποτε να φοβομαστε το διαφορετικο. ισα ισα που σε μια πολυπολιτισμικη κοινωνια αυτος που εχει το μεγαλυτερο πνευμα κυριαρχει και αυτο εκαναν οι ελληνες στο βυζαντιο,οπου μετα την ιδρυση του,σιγα σιγα το "κατεκτησαν" με το πνευμα τους ετσι ωστε περιπου  το 800 ειχε μετατραπει σε...ελληνικο κρατος στην ουσια! γι αυτο κ δεν πρεπει να μας παιρνει απο κατω σε οποιαδηποτε δυσκολια που εχουμε φτανει να μην χανουμε αυτο που μας εχει κανει διασημους σε ολο το κοσμο. το περιφημο "ελληνικο πνευμα"! οσο υπαρχει αυτο θα υπαρχουν κ ελληνες! 

Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

ο κυκλος του πολιτισμου.

καθε πολιτισμος κανει εναν κυκλο,περναει ορισμενες φασεις. απ την δουλεία περναμε στην ελευθερια,απ την ελευθερια στον εφησυχασμό,απ τον εφησυχασμό στην απάθεια και απ την απάθεια πάλι στην δουλεία ! ειναι στο χερι μας να σπασουμε αυτον τον κυκλο! θα το κανουμε;;; προχθες εβλεπα το ματς της εθνικης. στο μισαωρο,σε μια διακοπη του ματς κανω ζαπινγκ κ πεφτω πανω στα αθλητικα της νετ.υπηρχε στη γραμμη ανταποκριτης απο αυστρια.ακούστε τι ειπε ο αθεόφοβος-"μετα τα πρωτα 2 λεπτα η εθνικη εχει κυριαρχησει πληρως σε ενα πολυ καλο ματς και πιεζει ασφυκτικα στο μισο γηπεδο την σλοβενια!!! αυτο φαινεται κ απ το γκολ που εχουμε πετυχει!".μιλαμε ο ανθρωπος-εαν δεν του εχουν κανει πλακα κ του εβαλαν αλλο ματς να δει-πρεπει να ειναι εντελως βλαμμενος!!! κι ομως αυτος πηγε εκει με δικα μας λεφτα! αυτο ειναι μια απ τις πληγες του δημοσιου. το προβλημα δεν ειναι στους υπεραριθμους υπαλληλους αλλα στο οτι επειδη εχουν προσληφθει με μη αξιοκρατικα κριτηρια,εχουμε γεμισει...αχρηστους!!! υ.γ χθες στο σεφ υπηρχε πανο που εγραφε την λεξη "συγχαρητηρια" σαν "συνχαρητηρια"! και καλα,αυτος που το γραψε ισως να ηταν μαστουρωμενος,οι αλλοι που το βλεπανε δεν το πήρανε χαμπαρι να ειδοποιησουν το βουρλο οτι στην ελληνικη δεν υπαρχει ο φθογγος "νχ"; υ.γ2. ο πατερας του μανωλα συναντηθηκε με μαρινακη. δεν μπηκαν σε λεφτα αλλα ο πατερας του ξεκαθαρισε οτι συζηταει μονο αν φυγει ο μελμπεργκ κ αν παρει εγγυησεις οτι δεν θα δωθει δανεικος. (αν και οι μανωλαδες περιμενουν κατι καλο απο ισπανια!)