Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Κυριακή 19 Ιουλίου 2009

ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ. . .

Σταθερη εικονα παρουσιαζει η επιθεση του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ στα δυο τελευταια φιλικα. . .3 τεμαχια απο ενα παικτη (ΝΤΟΥΝΤΟΥ) στη ΣΙΒΑΣΠΟΡ και αλλα 3 παλι απο ενα παικτη (ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ) στην ΜΠΟΧΟΥΜ. . . Η αμυνα του ομως "βελτιωθηκε" σημαντικα και απο 1 εφτασε στα 3! ! ! Συμφωνα ομως με τους επισημους υποστηρικτες του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (δηλαδη τις μισες αθλητικες εφημεριδες. . .), μετα τα δυο τελευταια φιλικα με τα μεγαθηρια της ΤΟΥΡΚΙΑΣ και της ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ, η ομαδα αρεσει! ! ! Και λεω τωρα εγω, ο Αμπαλος. . . Στο ματς με τους Τουρκους, να κρατησουμε τη νικη και τα 3 γκολ του ΝΤΟΥΝΤΟΥ. . .

τι αλλο αρεσε; ; ; Στην Τουρκια, εκτος απο ΓΑΛΑΤΑ, ΦΕΝΕΡ και ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ, ολες οι υπολοιπες ομαδες που εχουν την καταληξη -ΣΠΟΡ (ΣΙΒΑΣΠΟΡ, ΤΡΑΝΤΖΟΣΠΟΡ, ΜΠΟΥΡΖΑΣΠΟΡ, ΠΑΠΑΡΟΣΠΟΡ) πιθανοτατα υποδηλωνουν οτι ασχολουνται με. . . το λαθος ΣΠΟΡ! ! ! Οσο για το ματς με την ΜΠΟΧΟΥΜ, μου αρεσε ο ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ

που πετυχε 3 γκολ σε 25 λεπτα αλλα δεν μου αρεσε η υπολοιπη ομαδα που εφαγε 3 στα υπολοιπα 75 απο τον ΚΟΜΠΟΤΗ της ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ! ! !

Και μια που ειπα ΚΟΜΠΟΤΗΣ,

τα τσαλιμακια του μπορει και να επιαναν αν η ΑΕΚ ειχε μπατζετ 20-30 εκατομμυριων. . . Το μονο που καταφερε τωρα ο Κουμπαρος ειναι να μην παρει μια, αφου ο ΛΕΟΝΑΡΝΤΟ

μπορει να υπογραψει τον ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ως ελευθερος! ! ! Μετα την αναβολη του φιλικου με τη ΣΛΑΒΙΑ λογω καιρου, δεν εχουμε ν΄ασχοληθουμε με τα αγωνιστικα, εχουμε ομως ΕΖΕΚΙΕΛ ΓΛΟΝΖΑΛΕΣ! ! !

Στην ΑΕΚ θα ηθελε να συνεχισει την καριερα του ο ΕΚΙ συμφωνα με δηλωσεις του ιδιου αλλα και του μανατζερ του. . . Εξαιρετικος ποδοσφαιριστης ο κυριος αλλα μεσα στο κεφαλι του εχει ενα μπλεντερ

που δουλευει με ενα αισθητηρα, και κανενας δεν εχει καταλαβει ακομα τι ακριβως ανιχνευει αυτος ο αισθητηρας που δινει εντολη να παρει μπρος το μπλεντερ και να κανει μπαχαλο τα μυαλα του ΕΚΙ και ακολουθως ο ΕΚΙ να κανει μπαχαλο μια ολοκληρη ομαδα! ! !

Στην ΠΑΝΑΘΑ, μετα τα τρελα σπριντ του ΖΙΜΠΡΙΛ,

εχουν αναθεσει σε μια επιστημονικη ομαδα να του τοποθετησει εναν επιτηρητη ταχυτητας, κατι σαν τον κοφτη που εχουν τα αυτοκινητα και τους επιτρεπει να επιταχυνουν μεχρι το επιθυμητο οριο.Ο πρωτος λογος για την κινηση αυτη ειναι οτι δεν τον προλαβαινει η καμερα και οσοι παρακολουθουν τα ματς απο την τηλεοραση αναρωτιουνται γιατι δεν παιζει ο ΣΙΣΕ. . .Ο δευτερος λογος ειναι οτι κανεις αθλητης ομαδικου σπορ δεν εμεινε στην ιστορια για την ταχυτητα του εκτος και αν το σπορ ειναι η σκυταλοδρομια 4χ100 ή 4χ200. . .

Μην ξεχναμε την παρομοια περιπτωση του ΤΖΙΜΗ ΠΑΤΙΚΑ

που οι γρηγοροι της εποχης εμοιαζαν μπροστα του μαραθωνοδρομοι! ! !

Παραλιγο να ξεχασω το φιλικο του ΠΑΟΚ του αγαπημενου μου ΜΠΡΟΥΝΟ

με την. . .

Τα τσιγαρα, τα ποτα και τα ξενυχτια. . .