Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

καραγκιοζηδες και νεαντερταλ !

ακουστε δηλωσεις και μετα πειτε μου εσεις αν υπαρχει σωτηρια σ αυτο τον τοπο! προσεξτε,δεν επικαλουμαι δηλωσεις οπαδικων φυλαδων που ετσι κι αλλιως απευθηνονται σε νεαντερταλ αλλα σε δηλωσεις απο δημ/φους του κρατικου ραδιοφωνου! με κατηγορουν για αντι-ολυμπιακο. ΕΙΜΑΙ ! ακουστε και φριξτε. 1)γεγονος-επιθεση στο πουλμαν του παο που πηγαινε καραισκακη με αποτελασμα να καθυστερηση το ματς 2 ωρες. δηλωση σαρελακου-προισταμενος(!)της ερα. "χα χα χα,χασανε το δρομο,να τους δωσουμε εναν χαρτη"!!!. 2)γεγονος-επιθεση πριν ξεκινηση το ματς οσφπ-αεκ σε σαχα κ αλλους παιχτες με αποτελεσμα να ξεκινησει το ματς χωρις ζεσταμα απ τους παιχτες της αεκ. δηλωση μυρισκλαβου-"ελα μωρε,αυτα γινονται"!!!. 3)γεγονος-γαμωσταυριδια τοροσιδη σε ματς με ξανθη μπροστα στη καμερα. δηλωση σχεδον ολων των γαυρων δημ/φων της ερα-τα πλανα ηταν...παρανομα!!!! 4)γεγονος-εισοδος κ επιθεση οπαδων του οσφπ σε παικτες του παο.δηλωση στιμου-ενος α.μ.ε.α που το παιζει "αντικειμενικος"αλλα πριν την ερα δουλευε στο γραφειο τυπου του οσφπ(!)- "ο θρυλος πηρε το 39το πρωταθλημα κερδιζοντας τον παο.οσα εχει αυτος εχουν ολοι οι αλλοι μαζι"! (για επεισοδια και διαιτησια.....τσιμουδια!).μετα μια ωρα και ενω ολη η ελλαδα μιλαει για τα επεισοδια,κανει παρεμβαση ο σαρελακος και ενω περιμενες να πει κατι για τα καραγκιοζιλικια,τι λεει;;; "παλι κλαινε οι βαζελοι"!!!!!.5)χθεσινο γεγονος-επιθεση σε πουλμαν. σημερινες δηλωσεις μυρισκλαβου-"αφου δεν εγινε συλληψη δεν ξερουμε οτι τα κανανε ολυμπιακοι"!!!! υπαρχουν και αλλα πολλα αλλα βαριεμαι να τα γραψω. πειτε μου τωρα εσεις ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΠΟΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ;;;;

Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

αποκλειστικοτητες...

εδω θα διαβαζετε ειδησεις που δεν εχουν γραφτει πουθενα !!! χθες σας ειπα για την συνομιλια(2ωρη)του κωστακη του μανωλα με μανολο και την υποσχεση του τελευταιου οτι θα προσπαθησει να τον παρει μαζι του ειτε μεινει στην σαραγοσα ειτε παει στην βαλενθια. σημερα σας λεω (αποκλειστικο)οτι ο λαζαριδης  υπεγραψε στον ατρομητο ! τωρα,στα δικα μας,αν ο ντεμης αναλαβει την αεκ κρατειστε 2 ονοματα παικτων. τζιωλης(πιθανοτατα) και παπουλης(αν δεν χαλασει απο αλλους λογους). επισης θα μπει ο ζηκος τεχνικος διευθυντης. για κατσουρανη,που εχει κι αυτος ακουστει για αεκ,το βλεπω πολυ δυσκολο εως απιθανο. κατα τ αλλα οι ρεπορτερ οσφπ εδωσαν παλι ρεσιταλ προσπαθωντας να δικαιολογησουν την πατατα με πασιεντσια,βγάζοντάς τον ψευτη ,που ειπε οτι ηταν θεμα χρηματων,για να μην χαλασει το προφιλ της προεδραρας!!! υ.γ εαν καταφερουν να πεισουν το κοσμο οτι για τα δεινα της ελλαδος και την επερχομενη χρεοκοπια φταιει το 16,5% του τσιπρα,θα ειναι πραγματικα...μαγοι !!! αξιοι διαδοχοι του γκαιμπελς!!! καργα...σαμαρελος!!!

Τρίτη 15 Μαΐου 2012

ραγιαδισμος...

καταρχας να ξεκαθαρισω οτι ΔΕΝ ειμαι ψηφοφορος του συριζα. τις τελευταιες μερες βλεπω εναν απιστευτο πολεμο κατα του συριζα απο ολο το συστημα.(δεν λεω πχ για το κόμμα του κυριου καμενου που ολοι κανουνε σα να μην υπαρχει καν!!!). απο τα γνωστα κόμματα που κατεστρεψαν την ελλαδα με τα φερεφωνα τους(μμε)αλλα και απ τα "νεα" οπως πχ τον κουβελη. ισως την πιο ανεύθυνη σταση να την κραταει η ΔΗΜ.ΑΡ. ενω μπορει να σχηματισει κυβερνηση με τα γνωστα συνεταιρακια(συνολο 168),ξερει οτι αν το κανει το κόμμα του θα εξαφανιστει(οι ψηφοφοροι του θα μετακινηθουν σε πασοκ κ συριζα)γι αυτο κ κανει το παν ωστε να μπει κι ο συριζα μεσα σ αυτο που θελουν να κανουν ωστε να εχουν απωλειες και αυτοι. δλδ ενω το παιζει "υπεύθυνος"σκεφτεται μονο το θνησιγενες κομα του. απ την αλλη εχουμε τα μμε. οι δημοσιογραφοι εδω κ πολλα χρονια εχουν μπερδεψει τον ρολο τους. απο εκφραστες της κοινης γνωμης εχουν γινει διαμορφωτες της και τωρα που σιγα σιγα ο κοσμος ξυπναει,τους εχει πιασει πανικος κ χρησιμοποιουν το τελευταιο μεσο που εχουν και ειναι ο ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΣ. με επιχειρηματα του στυλ "θα πεινασετε", "θα μας διαλυσουν"(μονο το "θα πηδηξουν εσας κ τις γυναικες σας"δεν εχουν πει ακομα!!!)προσπαθουν να τρομοκρατησουν τον απλο κοσμο ωστε τα αφεντικα τους (βλ.μπομπολας,αλαφουζος κλπ)να συνεχισουν το παρτι ,χρωστωντας εκατ/ρια στο κρατος κ ταυτοχρονα παιρνοντας κρατικες δουλειες. εχουν περασει στο λαο οτι ολος ο κοσμος ειναι οι 17 χωρες που χρησιμοποιουν ευρω ενω ολη η υπολοιπη γη...πειναει!!! δλδ χωρες οπως η δανια,σουηδια,νορβηγια,αγγλια κλπ, ειναι μακακες που εχουν δικο τους νομισμα κ ειμαστε πονηροι εμεις που εχουμε το νομισμα της γερμανιας!(διοτι το ευρω εξυπηρετει μονο την οικονομια της γερμανιας). δεν ξερω αν θα καταφερουν να εκμεταλευτουν τον εμφυτο ραγιαδισμο των ελληνων αλλα ΜΑΚΑΡΙ να μην το καταφερουν !

Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

εις την πουλιν.....

η χθεσινη ανατροπη του οσφπ ηταν απλα...επικη ! αλλο ομως αυτο και αλλο να πανηγυρισω μια νικη ενος σωματειου που μ εχει κατακλεψει κ στηριζομενο στη προπαγανδα κ τις λαμογιες εχει γιγαντωθει κ  σε επιπεδο φιλαθλων κ χρηματων!  στη κωνσταντινουπολη λοιπον (εις την πουλιν λεγανε οι βυζαντινοι,ις την πουλ ακουγαν οι τουρκοι ,ιστανπουλ το εκαναν στο τελος ο βαρβαρος νομαδικος λαος που κατσικωθηκε εδω περα τα τελευταια 700χρονια)δειξαμε ακριβως τι ειμαστε σαν λαος. ικανοι για θαυματα(βλ πιτσιρικαδες οσφπ) αλλα και για καραγκιοζιλικια (δεν σεβαστηκαν ουτε το μνημειο του ελληνισμου,τον περιφημο ναο της "Αγιας του Θεου Σοφιας"). υ.γ συγχαρητηρια στον κοουτς συνεικιακων ομαδων doni. τα καταφερε κ εκανε το ονειρο του κ για φετος πραγματικοτητα που ειναι να κερδισει την ΑΕΚ. υ.γ 2. απο εγκυροτατη πηγη εμαθα πως ο επομενος σταθμος του κωστακη(αν φυγει απ την αεκ)θα ειναι κατα 90% στην ισπανια ! ειχε συνομιλια με μανολο. αν ο μανολο μεινει σαραγοσα θα τον παρει 100%,αν παει βαλενθια(περιμενει προταση)θα το προσπαθησει.