Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2007

Αγιε μου Βασίλη.. Λάκη...

φωτογραφία απο sport.gr

Ο Αγιος Βασίλης Λάκης έφερε το δώρο στον λαό του ΠΑΟΚ στο 88' λεπτό της αναμέτρησης με τον Λεβαδειακό όταν νίκησε για πρώτη και τελευταία φορά τον μαχητικό Μπλάζιτς και διαμόρφωσε το τελικό 1-0.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον ΠΑΟΚ να μην μπορεί να αναπτυχθεί και αντίθετα ο Λεβαδειακός που πήρε το κέντρο με τους Ζησόπουλο και Αντράλα να αμύνεται εύκολα και αποτελεσματικά κάνοντας μάλιστα και τρεις φάσεις στο 'α ημίχρονο, όλες με τον Ντιμπαλά στο 20', 34 και 40'. Απο εκεί και έπειτα όμως ο Λεβαδειακός κλείστηκε στην άμυνα και προσπάθησε έτσι να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας.

Ο ΠΑΟΚ του α' ημιχρόνου ήταν ο χειρότερος που έχουμε δει φέτος στην Τούμπα αφού έπαιζε ανοργάνωτα και κατόρθωσε να κάνει την πρώτη αξιόλογη φάση στο 42'! Τότε ο Γεωργιάδης με ατομική προσπάθεια σούταρε από πλάγια για να διώξει ο Μπλάζιτς.

Στο β ημίχρονο τα πράγματα άλλαξαν και ο ΠΑΟΚ μπήκε πολύ πιο δυνατά. Βέβαια βοήθησαν και οι αλλαγές του Σάντος. Ειδικά η πρώτη όταν άλλαξε τον αρνητικό Μουμίν με τον Λάκη και απέκτησε πλήρη έλεγχο στον χώρο του κέντρου. Ο Χριστοδουλόπουλος με πολύ καλή κεφαλιά στο 50 και ο Σάλμον στο 64 και στο 87 με σουτ ανάγκασαν τον Μπλάζιτς σε τρεις πολύ καλές αποκρούσεις. Και ενώ όλα έδειχναν ότι η λευκή ισοπαλία θα ήταν το αποτέλεσμα του παιχνιδιού, ο Ζήσης Βρύζας -με την καλύτερη προσωπική προσπάθεια που έκανε απο τότε που ήρθε- έβγαλέ στον αμαρκάριστο Λάκη ο οποίος με ωραίο σουτ έστειλε την μπάλα στο πλεχτό και τον Μπλάζιτς ανύμπορο να αντιδράσει. Είναι η δεύτερη φορά που γίνεται αυτό μετά από την λύτρωση του Σάλμον με τον Εργοτέλη! Ίσως είναι ένα στοιχείο του Σάντος. Η ομάδα αγωνίζεται 90 λεπτά και δεν τα παρατάει στιγμή.

Τέλος θα ήθελα να σχολιάσω τον ανεκδιήγητο Καζναφέρη που δεν έδωσε πέναλτι στον ΠΑΟΚ σε δύο φάσεις και αφου σφύριξε διάφορα κουφά -όπως ενα ανύπαρκτο φάουλ στον Σάλμον όταν βγήκε μόνος με τον τερματοφύλακα στο 75'- ζήτησε αλλάγη στο 92' για να πάει γρήγορα στα αποδυτήρια!!!! Έτσι ο τέταρτος μπήκε στον αγώνα για 20'' και σφύριξε τη λήξη!!!!!

Για το τέλος να σας δώσω τις δύο φάσεις που ζήτησε ο ΠΑΟΚ πέναλτι.

Τράβηγμα του Παστού στον Κνολ.

Μαρκάρισμα του Μπλάζιτς στον Χριστοδουλόπουλο.

Ετσι αφού ευχηθήκαμε Καλές Γιορτές σε όλους δώσαμε ραντεβού για ανήμερα τα Φώτα και το παιχνίδι με την Λάρισα ενώ το επόμενο παιχνίδι του ΠΑΟΚ είναι την επόμενη Κυριακή 30/12 στις 19.00 στο ΟΑΚΑ με τον δικέφαλό του Νότου.


ΜΙΑ ΟΜΑΔΑΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ........!!!!!!!!!

Καλημερα σε ολους τους φιλαθλους που αγαπουν και δεν μισουν το ποδοσφαιρο.Ειμαι καποιος υγιεις φιλαθλος που αγαπα πραγματικα την τοπικη ομαδα του.Ειμαι με ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ και το στηριζω,και σας λεω μονο ενα πραγμα,κριμα που υπαρχει τοση βρωμια στην Γ"Εθνικη και δεν προκειται αυτη η ομαδα να ανεβει κατηγορια λογω βρωμιας και μιζας,λυπαμαι που υπαρχουν σε μεγαλο βαθμο,ανθρωποι που κοιτανε πως θα λαδωθουν απο καποιες μικρες ΠΑΕ που το μονο που θελουν ειναι να τραβανε κοσμο στο γηπεδο και καθε αγωνιστηκη να ειναι μια γιορτη.Δεν θελω να προσβαλω κανεναν αλλα θελω να φτασουμε σε ποδοσφαιρικο επιπεδο καλυτερα απο καποιες αλλες ευρωπαικες χωρες,βεβαια οχι να πιασουμε τα Μεγαθηρια αλλα κατι να γινει,και πιστευω μονο ο κοσμος μπορει να το αλαξει.Ας κανουμε το ποδοσφαιρο και τον αθλητισμο λιγο καλυτερο,και ποιο ανθρωπινο.Ευχαριστω που υπαρχει και ενα blogg εκτος απο το πρωσποπικο μου που μπορω να πω την αποψη μου,καλη σας μερα σε οτι και να εχετε να κανετε.Υ.Γ Οσοι ειδατε γεια σας και περαστικα σας.

Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2007

ΚΙ ΑΝ ΚΑΝΕΙ ΚΡΥΟ ΤΣΟΥΧΤΕΡΟ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ...


...ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΠΟΘΩΩΩΩ Η ΑΕΚ ΓΚΟΛ ΝΑ ΒΑΖΕΙΙΙΙΙΙΙ.........

Με μία αίσθηση παγωνιάς θα ξεκινήσω πάλι απο το σπίτι μου απόψε για να είμαι δίπλα της.Παγωνιά όχι λόγω του καιρού αλλά λόγω του άχαρου γηπέδου που παίζουμε τα τελευταία 3 χρόνια.Δυστηχώς το ΟΑΚΑ δεν είναι ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ.Θυμάμαι πριν καμία 10αριά χρόνια που μαζευόμασταν στο club πριν απο τα ευρωπαικά παιχνίδια,κόβαμε χαρτάκια,βάζαμε τα καπνογόνα στα αμάξια και κάνα 3ωρο πρίν ξεκινήσει το παιχνίδι καταφτάναμε στην Βυζαντινή γωνιά(καφέ της Ν.Φιλαδέλφειας)στην Δεκελείας και υποδεχόμασταν τα πούλμαν απο την επαρχία που κατέφταναν για προσκύνημα στον ΝΑΟ.
Στην συνέχεια πέρναμε τις θέσεις μας ψηλά στην σκεπαστή,δίπλα στα τύμπανα και ξεκινούσαμε τα συνθηματάκια.Να βάζει γκόλ η ΑΕΚ και να γινόμαστε ένα κουβάρι που κατέληγε στα κάγκελα...και μετά να ξεκινάνε τα"ΑΕΚΑΡΑ-ΟΜΑΔΑΡΑ"με την 21...Γιατί να έχουν μείνει μόνο οι αναμνήσεις απο τότε;Γιατί να μην ζούν και τα σημερινά ΑΕΚΑΚΙΑ εκείνες τις ωραίες εποχές και να αναγκάζονται να πηγαίνουν στο ψυχρό και ξενέρωτο ΟΑΚΑ;

Κρίσιμο παιχνίδι απόψε με την Βιγιαρεάλ..το θέμα της πρόκρισης δεν το πολυφοβάμαι.Όμως θα γούσταρα να δώ την ΑΕΚΑΡΑ μου να παίζει όμορφη μπάλα και να πετυχαίνει μια μεγάλη νίκη απέναντι σε εναν μεγάλο αντίπαλο όπως η Βιγιαρεάλ(4η στην Ισπανία αυτή την στιγμή).Εύχομαι τα αδέρφια μου να παρατήσουν τους ζεστούς καναπέδες τους και να βρεθούν στο γήπεδο κοντά ΤΗΣ.ΑΝΤΕ ΜΩΡΗ ΑΡΡΩΣΤΕΙΑΑΑΑ...

Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2007

Ο Γρουσούζης, Ο Μαυρομάτης Και...Το Πιστόλι!

Γρουσούζης άνθρωπος...δες τι μέρα βρήκα για να ξεκινήσω να γραφω σε αυτό το ιστολόγιο....
Ημέρα ποδοσφαιρική, Ημέρα Ελληνικού Ενδιαφέροντος!!!
Τρίχες.
Οι δύο ομάδες μας τα πήγανε χάλια στα τελευταία και πιο κρίσιμα παιχνίδια που έδιναν στην Ευρώπη.
Ας τα πάρουμε τα πράγματα απο την αρχή.
Ο Άρης μάζεψε 6 απο την Μπάγιερν του Μονάχου. Το παιχνίδι όπως εξελίχθηκε θα ταίριαζε γάντι η περιγραφή του...Μανώλη Μαυρομάτη. Στα 4 απο τα 6 γκόλ τα λόγια του θα ήταν τα ίδια: Ριμπερί, Ριμπερί, πάντα Ριμπερί, σέντρα ο Ριμπερί, Λούκα Τόνιιιι και Γκοοοοοοοολ!!!!!
Ο...άσχημος της Μπάγιερν έκανε...κουδούνια τους αμυντικούς του Άρη που δεν μπόρεσαν σε κανένα σημείο να τον περιορίσουν. Ο κύριος Λουκα Τόνι απο την άλλη δεν είχε και ιδιαίτερα δύσκολη δουλειά το παλικάρι καθώς το μόνο που έπρεπε να κάνει ήταν να εκμεταλλευτεί τις...ταρζανιές του Χαλκιά ο οποίος ευρισκόμενος σε άθλια μέρα είχε ευθύνη στα περισσότερα γκολ.
Την ήττα του Άρη λίγο πολύ σήμερα όλοι την περιμέναμε. Δεν περιμέναμε όμως αυτήν την εξάρα. Κρίμα.

Και πάμε στο άλλο το ματσάκι της βραδιάς.
Η νεα Σμύρνη κατάμεστη. Τα μπαράκια στην πλατεία εφοδιασμένα με χιλιάδες μπύρες για τους πανηγυρισμούς. Τα τσουβάλια με τα κυανέρυθρα χαρτάκια και τα πυροτεχνήματα στην θέση τους.
Όλα ήταν έτοιμα για να γιορταστεί η...πρωτοχρονιά στην Νέα Σμύρνη.
Αλλά εκεί γύρω στα μεσάνυκτα αντί για πανηγυρισμούς, ακούστηκε ένας κρότος. Ο Πανιώνιος πήρε το πιστόλι και αυτοκτόνησε, στέλνοντας νωρίς για ύπνο τους χιλιάδες φίλους του.
Στην αρχή όλα ήταν ιδανικά. Η Μπορντώ έρχεται με τα δεύτερα. Ο Πανιώνιος βάζει 2 γρήγορα γκόλ και δείχνει να ξεμπερδεύει απο νωρίς το ματς.Αλλά...
Αλλά κάπου στο 40 η γαλλική ομάδα μειώνει και στο δεύτερο ημίχρονο ισοφαρίζει. Ακόμη και με αυτό το αποτέλεσμα όμως ο Πανιώνιος βρίσκεται στην επόμενη φάση, καθώς οι Τούρκοι στον άλλο αγώνα αδυνατούν να σκοράρουν απέναντυ στους Αυστριακούς.
Ο Πανιώνιος σε εκείνο το σημείο αναζήτησε την νίκη αφήνοντας κενά στην άμυνά του που εκμεταλλεύτηκαν τα...δεύτερα της Μπορντώ σκοράροντας το 3ο τους γκολ και αφήνοντας στα κρύα του λουτρού τους Νεο Σμυρνιώτες....

Κρίμα για τις δύο αυτές ομάδες γιατί ενώ ξεκίνησαν με φιλοδοξίες τελικά έμειναν στο μηδέν...

ΠΑΟΚ σε λέω!!



Καλώς σας βρήκα παιδιά! Μετά από πρόσκληση του LEXAIONARIOΥ είμαι ο νέος συντάκτης αυτού του μπλόγκ και θα σας δίνω ανταποκρίσεις από την θύρα 5 της Τούμπας όπως το βιντεάκι που ποστάρω από το ματς με την Βέροια!

Ο ΠΑΟΚ φέτος προσπαθεί να κερδίσει το μεγαλύτερο στοίχημα και να αναμετρηθεί με τον κακό του εαυτό που τον ταλανίζει πολλά χρόνια τώρα έχοντας βρει στο πρόσωπο του Θοδωρή Ζαγοράκη ένα έμπιστο πρόσωπο που θα προσπαθήσει να ενώσει τον κόσμο του Δικεφάλου του Βορρά. Αγωνιστικά είναι το πιο τρελό εκκρεμές ικανός για το χειρότερο αλλά και καμιά φορά και το καλό -όπως στα ματς με Ολυμπιακό και Πανιώνιο. Η εποχή είναι αρκετά δύσκολη αλλά οι οπαδοί είναι δίπλα στην ομάδα με το πρωτοφανές νούμερο των 12.500 διαρκείας και ευτυχώς έχουν κρατήσει την συμπεριφορά τους σε πολύ κόσμια επίπεδα!

Θα τα λέμε λοιπόν από το Τρίτο Μάτι.
Επομένο ματς με ρεπορτάζ το Σάββατο στις 16.45 με Λεβαδειακό.

Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2007

Πάντα ασχολούμαστε ανούσια, με ΑΕΚ !!!

Τελειώνει το ματς ΑΕΚ-ΠΑΟ 1-4 πέρσι και ασχολούμασταν με την επίθεση οπαδών της ΑΕΚ τότε στην οικογενειακή κερκίδα και στα ΜΑΤ μέσα στο γήπεδο. Τελειώνει το ματς ΠΑΟ-ΑΕΚ 2-1 φέτος και ασχολούμασταν με τον Δέλλα στην φάση με Εντο'ι. Τελειώνει το ματς Ολυμπιακος-ΑΕΚ 1-0 και ασχολούμαστε με το τι είπε ο Ζήκος (τον κάλεσε σήμερα ο αθλητικός δικαστής) για διαιτησία, τι έκανε ο Φερέρ κλπ. Τι γίνεται ρε παιδιά εκεί στην ΑΕΚ τελικά, μήπως μας βάζουν εσκεμμένα να ασχολούμαστε έτσι και εμάς(άλλων ομάδων), δημοσιογράφους, αλλά κυρίως τους φίλους της ΑΕΚ για να αποφεύγουν κάποιοι να ασχοληθούν με το αγωνιστικό κομμάτι της ομάδας ώστε να μην κινηθούν να την ενισχύσουν για να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα επιτέλους?

Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2007

BAZEΛΑΚΙΑ


Rivaldo, οι μεγάλοι παίκτες, παίζουν μόνο σε μεγάλες ομάδες
Αυτό τα λέει ΟΛΑ!!!!
Μετά το Αεκάκι, σειρά έχετε εσείς τα βαζελάκια...
Σας περιμένουμε με ανοικτές αγκαλιές...

Ίσως αντιδράσουν μερικοί αλλά θα πώ την αποψή μου !!!


Ίσως αντιδράσουν μερικοί αλλά θα πώ την αποψή μου.

Το όλο πρόβλημα νομίζω βρίσκεται στη διοίκηση και στα αποδυτήρια. Είναι ένα πρόβλημα που ευτυχώς ο Ολυμπιακός έλυσε έστω κι αργά αυτή τη χρονιά. Όταν επι σειρά ετών, είχαμε "κοτσαμπάσιδες" και "τσιφλικάδες" μέσα στην ομάδα σε θέσεις διοικητικές, αλλά και στο ρόστερ, μιλάω για παίκτες που το μόνο που τους απασχολούσε ήταν μια ηγεμονική παρουσία, το και καλά "τσαμπουκαλίκι" μέσα στα αποδητήρια και ο χαφιεδισμός, όλα πήγαιναν κατα διαόλου... Αναφέρομαι όχι μόνο στις διαρροές πρός τους δημοσιογράφους αλλά κυρίως προς την διοίκηση .Όλοι τους ξέραμε αλλά κανένας δεν μίλαγε, όλοι γνώριζαν τι έκαναν αλλά κι όταν ακούγαμε φωνές διαμαρτηρίας, προσπαθούσαν έντεχνα με πηχαίους τίτλους να μας αποσπάσουν την προσοχή... Στήριζαν ένα σαθρό οικοδόμημα που ήταν όχι μόνο θέμα χρόνου να αποκαλυφθεί, αλλά και θέμα τύχης που συνεχιζόταν επ'αόριστον...Σε μας, τότε μπορεί να βοήθησε και η παράγκα, κάτι που απασχολεί , ας μην κρυβόμαστε , τώρα έντονα τον προεδρό σας.... . Ένας τρόπος που βόλευε τον πρόεδρό μας, τότε, να ελέγχει την κατάσταση έτσι όπως πίστευε βεβαίως, έχοντας όπλα μια ηχηρή-καλή μεταγραφή που θα έκλεινε τα στόματα, όχι μόνο των μισθοφόρων οπαδών αλλά γενικώτερα της κοινής γνώμης. Ένα σύστημα που διατηρεί εδώ και χρόνια ο Παναθηναϊκός ίσως και απ'αρχής της ομάδας αυτής. Αλλά για εσάς τα πράγματα είναι ίσως χειρότερα αφου δεν κάνει και τέτοιου είδους μεταγραφές ο Τζίγγερ.... Αλήθεια... Μα ποιός είναι επιτέλους αυτός ο Βέλιτς και από πού σας ήρθε? Τι ξέρει από managment και πόσο περισσότερο από μπάλα? Γιατί αναρηχήθηκε τόσο γρήγορα στα διοικητικά του σωματείου σας, και με τι προσόντα? Αλήθεια τι δουλειά έχει αναλάβει ο Γκούμας μέσα στα αποδυτήρια? O "δύο φορές Ribo" που έχει και το ακριβότερο συμβόλαιο στο σωματείο σας, γιατί εντελώς ξαφνικά πριν δύο χρόνια, αν δεν με απατά η μνήμη μου , έγινε ηγετική φυσιογνωμία ? Και δεν μιλώ για την παρουσία του στους αγωνιστικούς χώρους. Αυτή άλλωτε δεν νομίζω να την θυμάται κανείς... Ο Πεσέϊρο, άσχετα με τις ικανότητές του, μπορεί να κάνει την δουλειά του ήσυχος? Ο Λιβαθηνός τι κάνει άραγε? .... Φίλοι Πανάθες, εμείς επιτέλους ξεβρωμίσαμε.... εύχομαι να το κάνετε κι εσείς όσο το δυνατόν γρηγορότερα, να απαλαγείτε απο τους Αυλικούς και τους Αυλοκόλακες γιατί το Ελληνικό πρωτάθλημα σας χρειάζεται. Γιατί αν δεν γίνει τώρα, πολύ φοβάμαι οτι ο δρόμος είναι χωρίς επιστροφή....