Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2007

ΠΑΟΚ σε λέω!!



Καλώς σας βρήκα παιδιά! Μετά από πρόσκληση του LEXAIONARIOΥ είμαι ο νέος συντάκτης αυτού του μπλόγκ και θα σας δίνω ανταποκρίσεις από την θύρα 5 της Τούμπας όπως το βιντεάκι που ποστάρω από το ματς με την Βέροια!

Ο ΠΑΟΚ φέτος προσπαθεί να κερδίσει το μεγαλύτερο στοίχημα και να αναμετρηθεί με τον κακό του εαυτό που τον ταλανίζει πολλά χρόνια τώρα έχοντας βρει στο πρόσωπο του Θοδωρή Ζαγοράκη ένα έμπιστο πρόσωπο που θα προσπαθήσει να ενώσει τον κόσμο του Δικεφάλου του Βορρά. Αγωνιστικά είναι το πιο τρελό εκκρεμές ικανός για το χειρότερο αλλά και καμιά φορά και το καλό -όπως στα ματς με Ολυμπιακό και Πανιώνιο. Η εποχή είναι αρκετά δύσκολη αλλά οι οπαδοί είναι δίπλα στην ομάδα με το πρωτοφανές νούμερο των 12.500 διαρκείας και ευτυχώς έχουν κρατήσει την συμπεριφορά τους σε πολύ κόσμια επίπεδα!

Θα τα λέμε λοιπόν από το Τρίτο Μάτι.
Επομένο ματς με ρεπορτάζ το Σάββατο στις 16.45 με Λεβαδειακό.

2 σχόλια:

Lexaionarios είπε...

ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΙΟ ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΒΡΩ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΕΝΑ ΑΡΘΡΑΚΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ!!!!ΚΑΙ ΜΙΛΑΩ ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑ ΤΙΣ 3 ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΑΟΚ!!!!ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΠΑΟΚ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΘΩΔΩΡΗΣ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΥΠΑΞΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΕΒΑΣ ΠΡΟΣ ΑΥΤΗΝ !!!!ΕΝΟΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ>>>ΟΠΑΔΟΥΣ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗ ,ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Παρατηρήτηριο Πυλαίας είπε...

Λεχαιονάριε να είσαι καλά και σε ευχαριστώ για την πρόσκληση!!
Όσο για τις αδικίες, αυτές υπάρχουν γενικά στο ελληνικό ποδόσφαιρο και εκεί οφείλετε η ελλειψη ανταγωνιστικότητας!
Ο Θοδωρής ήταν η μόνη μας ελπίδα!
Ασε!!
Θα τα λέμε!