Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Πέμπτη 14 Μαΐου 2009

Σούπες ...

Παρακολούθησα χθες το ματς του μπάσκετ Αρης - ΠΑΟ 53-66.
Αγχώθηκα με αυτο το θέαμα και λίγες φορές θυμάμαι να εχει σχεδόν κακοποιηθεί τόσο πολυ το μπάσκετ και μάλιστα απο ομάδες επιπέδου κορυφής. Το χαμηλό σκορ τα λέει ολα νομιζω και το μόνο που μπορούμε να βρούμε θετικό ειανι ενα πράγμα, αντε δύο.
Το οτι ο Αρης ανάγκασε τον Παναθηναϊκό σε πολυ πιο χαμηλό σκορ απ οτι μας συνηθίζει αφου βρέξει-χιονίσει θα βάλει πάνω απο 80 πόντους και το οτι απο την άλλη ο Παναθηναϊκός με στοιχειωδώς μεγαλύτερη σοβαρότητα, πήρα το ματς.
Ο Αρης πέτυχε στο γήπεδό του μόλις 53, δείγμα νευρικότητας της ομάδας του Ματσόν.
Ενα άλλο στοιχείο που παρατήρησα ηταν ο κόσμος του Αρη. Στήριξε την ομάδα του όσο μπορούσε και ως εδω καλώς. Απο κει και πέρα ομως πιστεύω οτι αυτος ο κόσμος του Αρη δεν εχει σχέση με τον παλιό κόσμο του πάλαι ποτέ 'αυτοκράτορα' Αρη. Εκείνος ο κόσμος έμοιαζε να ήξερε η τουλάχιστον έμαθε μπάσκετ. Οι σημερινοί αμφιβάλλω πόσο ξέρουν μπάσκετ αλλα αυτο ειναι ενα θέμα για όλους τους "φανατικούς" ( ποδοσφαιρικής προέλευσης) θεατές των γηπέδων, όλων των συλλόγων. Οταν πάνε γήπεδο οι περισσότεροι πάνε για να γλεντήσουν τη νίκη και οχι για να δούν μπάσκετ. Εδω και διαφωνούμε. Κάθετα.

Ακολούθησε πάλι Παναθηναϊκός, στο ποδόσφαιρο με την ΑΕΚ.
Ενα ματς οπου σαφώς την υπεροχή ειχαν οι πράσινοι -και χαμένο πέναλτι- με την ΑΕΚ να προσπαθεί απλώς να μην περνάνε οι μπαλλιές στους πράσινους επιθετικούς και απο κει και περα λίγα πράγματα.
Το γκόλ δοκάρι+μέσα μου άρεσε και το δοκάρι του Καραγκούνη στο τέλος που μια τρίχα ήθελε για να περάσει η μπάλλα τη γραμμή και να μιλούσαμε για γκολ-καρμπόν με αυτο της ΑΕΚ.
Απο κει και περα μου άρεσε ο Γκάμπριελ και η συνεργασία των δεξιών μεσοεπιθετικών.
Κατάφεραν οι πράσινοι να μην κερδίσουν ενα τέτοιο ματς ... ακόμα δεν έμαθαν να ειναι "αλήτες" όπως πολυ σωστά εχει επισημάνει ο Καραγκούνης και άλλοι.
Ο ΠΑΟΚ πήρε εκπληκτικό διπλό στη Λάρισα κι ελπίζουμε να πάψει να γκρινιάζει τωρα ο Σάντος.
Ετσι η βαθμολογία των πλέη-όφφ πλεον ειναι ζόρικη, ΠΑΟ,ΠΑΟΚ απο 6 και ΑΕΚ 5 βαθμούς.
Η Λάρισα παρ' οτι δεν φαίνεται να εχει ελπίδες χρειάζεται σοβαρότητα και προσοχή γιατι ειναι ικανή να κόψει βαθμούς κρίσιμους.