Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2007

Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2007

Κόσμος Πάει Κι Έρχεται Και Τίποτα Δεν Κάνει....


Ένα χάος επικρατεί στον Ηρακλή απο την αρχή της χρονιάς...
Στην αρχή ήρθε ο Βλάχος με τον Μπέο. Φεύγει ο Βλάχος και μένει ο Μπέος. Έρχεται ο Γιοβάνοβιτς και φευγει ο Μπέος. Έρχεται ο Φερέρ και ο Λαμίγια και φεύγει ο Γιοβάνοβιτς.
Μας χρωστά και ο Βαγγέλης ο Μυτιληναίος ενάμιση κατομύριο το οποίο δεσμεύτηκε στον τραγουδιάρη τον πρόεδρά μας ότι θα το πληρώσει...
Η ομάδα ξεκίνησε με ήττες, στην συνέχεια εφαρμόσαμε το σύστημα 8-1-1 το οποίο με απλά Ελληνικά σημαίνει όλοι πίσω και κανα δυο μαλάκες να τρέχουν μπας και πάρουν την μπάλα μπροστα και βάλουν γκολ. Μόλις το μάθαμε αυτό το σύστημα να το παίζουμε καλά και να παίρνουμε αποτελέσματα, διώχνουμε τον εμπνευστή του (βλ.Γιοβάνοβιτς) και φέρνουμε απο τα δεύτερα της Ισπανίας έναν προπονητή που του αρέσει το γρήγορο επιθετικό ποδόσφαιρο και θέλει να περάσει αυτήν την φιλοσοφία στην ομάδα για να αλλάξει πρόσωπο....
Βρε δε πα να.......
Ο Ηρακλής φαντάζει ως μια ομάδα που διοικητικά φέρεται να τα έχει πλήρως χαμένα. Κάνει την μια γκέλα πίσω απο την άλλη. Αντί να προσπαθήσει να εξασφαλίσει όσο το δυνατόν περισσότερη ηρεμία έχει καταφέρει να τα κάνει όλα πουτάνα....
Έδωσε στα μέσα της χρονιάς το κουμάντο της ομάδας στον καιροσκόπο κύριο Φερέρ. Τι φοβήθηκε μην τυχόν και πάει ο συγκεκριμένος κύριος σε άλλη ομάδα και δώσει εκεί τα ταλέντα του?
Πιστέψτε με ότι δεν είχε άλλη ομάδα για να πάει.
Το σωστό για μένα ήταν να κρατήσει αυτόν τον κατα τα άλλα συμπαθή αλλά μέτριο Ηρακληδέα προπονητή κύριο Γιοβάνοβιτς και να βγάλει την χρονιά μαζί του.
Μόλις έβγαινε η χρονιά ας έκανε ο πρόεδρας ότι νόμιζε καλύτερο για την ομάδα. Δεν βλέπω απολύτως κανένα λόγο να προχωρήσει σε τέτοιες βεβιασμένες, κατ' εμέ, αποφάσεις στα μέσα της χρονιάς...
υγ. Στην φώτο ο ασπρομάλης είναι ο κύριος Φερέρ και ο...νέος είναι ο Λαμόγια εεε Λαμίγια ήθελα να πώ, ο νέος προπονητής του Ηρακλή.

Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2007

ΞΥΠΝΑ ΤΖΙΓΚΕΡ!!!!!!!!!!!

Καλησπερα σε ολους και χρονια πολλα,με υγεια,ευτυχια και οτι καλυτερο.....Εγω ασχολουμαι παλι με τον παναθηναικο αλλα αυτη η ομαδα με εχει δεσει,αντιθετα ομως σιχαινομαι τον προεδρο αυτης της Π.Α.Ε και με εχει κανει να τα εχω με ολους.Ανακαλυψαν εναν (Μανουτσο Γκονσαλβες)και αναρωτιεμαι γιατι τετοια καταντια???γιατι να συμπληρωνουμαι 100 χρονια ιστοριας και να μας κανει αυτος ο κυριος απλα μια μικρη ομαδα????Ξυπνα ΓΙΑΝΝΗ!!!!!!!!!!!!Μας κοροιδευουν οι παντες......Ευχομαι να δουμε και εμεις μια ασπρη μερα καποια στιγμη,και να σηκωσουμε κεφαλι!!!!!!!χρονια πολλα στους μανωληδες και σε οσους εχουν την τιμητικη τους.Ευχομαι επισης να ξεκινησει και το πρωταθλημα Β,Γ Εθνικης διοτι εμεις στην επαρχια ζουμε απο αυτο!!!!!!!Καλο απογευμα και καλα να περνατε!!!!

Ρεχάγκελ και ξερό ψωμί ! ! !


Χρόνια πολλά σε όλους τους φίλους.
Ευχαριστώ πολύ που με βάλατε στη παρέα σας.

Χρονιά στα γήπεδα.. βλέπω την μπάλα σαν μια διασκέδαση σαν ένα θέαμα και τίποτα παραπάνω.
Δηλώνω οπαδός της Εθνικής Ελλάδος και όλων των Ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη.
Κι ενώ γεννήθηκα και μεγάλωσα σε μια περιοχή του Πειραιά ο καλός μπαμπάς μου δεν με έκανε Ολυμπιακό.. όταν με ρωτούσαν στο δημοτικό τι ομάδα είμαι.. και απαντούσα Προοδευτική ανάμεσα σε γέλια και πειράγματα ρωτούσαν ξανά.. από τις μεγάλες ομάδες τι είσαι..

..η καλύτερη μου εμένα.. μα από τις μεγάλες είμαι Προοδευτική!!!

Αλλά γι’ αυτό θα γράψω άλλη φορά.. θέλω να γράψω σήμερα κάποιες σκέψεις για το φαινόμενο Ρεχάγκελ.

Αναμφισβήτητα είναι ένας προπονητής που είτε συμφωνούμε είτε διαφωνούμε με τις επιλογές του και με την φιλοσοφία του μας έδωσε χαρές κι έκανε την εθνική μας αρκετά μεγαλύτερη από ότι την βρήκε.

Πολλοί τον αποκαλούν κωλόφαρδο.. ίσως να είναι και λίγο, εγώ νομίζω βέβαια ότι όταν το έργο επαναλαμβάνεται τίποτα δεν είναι στην τύχη.
Πήρε μια ομάδα με περιορισμένες δυνατότητες και εδώ που τα λέμε δεν έχουμε ούτε την υποδομή μα ούτε και τον πληθυσμό ανάλογα με άλλες χώρες (βλέπε Γαλλία.. Γερμανία κλπ) για να τις ανταγωνιστούμε.. και έκανε αυτό ακριβώς που έπρεπε για να τις κερδίσει..
Δεν μπορείς να παίξεις την Ισπανία.. την Πορτογαλία.. την Γαλλία μα και άλλες χώρες στο μισό γήπεδο.. τι έκανε λοιπόν; Έφτιαξε μια ομάδα δυνατή αμυντικά με αλληλοκάλυψη σε όλες τις γραμμές και είχε στις στημένες φάσεις 4 ψηλούς στη περιοχή.. αυτό έκανε και πέτυχε.. τόσο απλά!!!

Ορισμένοι φωνάζουν και λένε την ομάδα «οι άμπαλοι».. «χτικιό».. κλπ κλπ εδώ μπορώ να θυμηθώ το ματς στο μουντιάλ που πέρασε ανάμεσα σε Γαλλία και Βραζιλία.. οι Γάλλοι έπαιξαν όπως παίξαμε εμείς μαζί τους και τους κερδίσαμε στο euro.. κανείς δεν κατηγόρησε την Γαλλία ότι είναι «άμπαλοι»

Ωραίο το θέαμα.. κι εμένα μ’ αρέσει αλλά δηλώνω οπαδός στο αποτέλεσμα!!! Να κερδίσω θέλω.. να φύγω από το γήπεδο και να έχω χαμόγελα.. και ο Ρεχάγκελ μου το δίνει 8 στις 10 φορές.

Καλώς σας βρήκα...

Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2007

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ!!!!!!!!


Καλησπερα σε ολους τους συντακτες,και στους αναγνωστες.Ειναι η ποιο τελεια βραδια που εχω περασει στην ζωη μου!!!Πρωτη φορα στον Νικο Βερτη και συναντησα τον

γνωστο Βασιλη σπανουλη,που ειναι καταπληκτικος ανθρωπος και πανω απο ολα καλως αθλητης.Του ζητησα απλα να βγαλω μια φωτογραφια μαζι του,και χαμογελασε και μου ειπε κατσε.Εκεινη την στιγμη ηταν η ωρα 4 και κατι,ολοι ειχαμε τσουξει τα ποτακια μας και καπως ετσι βγηκαμε.Εχτες ειδα απογοητευση απο πολλους διοτι η Α.Ε.Κ κερδισε ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ εφερε ισοπαλια και ο κουτσος κερδισε με χιλια ζορια....φυσικα ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ενοοω......Τον κατηγορω και πιστευω δεν κανω λαθος,και ας υποστηριζω αυτην την ομαδα!!!!!!!Τελικα μονο το Μπασκετ μας σωζει σαν ομαδα!!!!Και το δικαολογω αλλιως,ο Κ.ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ πεταει τα λεφτακια του σωστα και εχει την καλυτερη ομαδα στην ΕΥΡΩΠΗ και στην ΕΛΛΑΔΑ,εσυ Κ.ΤΖΙΓΚΕΡ?????Καβουρια εχουν οι τσεπες ε????Καλα κανεις εχεις διωξει ολο τον κοσμο απο το γηπεδο,και εχεις κανει αυτην την ομαδα Ιωνικο και χειροτερα......Ντροπη!!!!!Συγνωμη που ειμαι σκληρος φιλοι μου,αλλα με πνιγει το δικιο.Εμεις παιρνουμε ΦΥΣΣΑ και ο ΟΛΥΜΙΑΚΟΣ RAOYL BRAVO,εμεις ΔΗΜΟΥΤΣΟ και αυτη GALLETI....φανταστειτε μεγεθη και διαφορες και οχι οτι εχω κατι με τους δικους μας αλλα δεν εχει παρει εναν ηγετη,μια κολωνα.....που σιγα σιγα να πινουμε νερο στο ονομα του.......κριμα και παλι κριμα για την ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΗ οικογενεια.Εσεις τη γνωμη εχετε για ολα αυτα που λεω?????Εαν στεναχωρησω καποιους χιλια συγνωμη!!!!!!Καλο απογευμα και MERRY CHRISTMAS...........ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ!!!!!!!!!

Η κατάντια του ΠΑΟ συνεχίζεται...


Kάθησα χτες που λέτε να δώ τον αγώνα του Παναθηναικού με τον ΟΦΗ...
Είχα πεί σε ανύποπτη χρονική στιγμή οτι φέτος αγώνα του Παναθηναικού θα δώ μόνο αν δεν έχω τίποτα άλλο να κάνω..
Χτες όμως άλλαξα γνώμη.Απο δω και πέρα θα κανονίζω να πηγαίνω για καφέ ακριβώς τις ώρες που παίζει ο Παναθηναικός ωστε να αποφεύγω να τον δώ και να νευριάσω...
Η ομάδα παίζει άθλια...Είναι σαν να βλέπεις στο pro αγώνα στο 1 αστεράκι...Τόσο προβλέψιμα παίζουμε.
Για μεταγραφές δεν ακούγεται τίποτα...Κάποιον Μανούτσο λένε οτι θέλουμε,επιθετικός είναι,περισσότερα δεν ξέρω,αφήστε που δεν τον έχει ούτε το manager...
Θα έχουν όμως οι εφημερίδες την ευκαιρία να βγάλουν τα γνωστά πρωτοσέλιδα πριν τον αγώνα με τον Ολυμπιακό με τίτλο 'Μανούτσο,Μανούτσο ρίξτους ένα.....γκόλ'.

Εδώ που φτάσαμε πιστεύω οτι η ομάδα θέλει μεταγραφές σε όλες τις γραμμές.
Κυρίως όμως πιστεύω οτι θέλει ένα επιθετικό χαφ.Χρειαζόμαστε κάποιον στο κέντρο με τις ικανότητες του Sanmartean.Να μπορεί να περάσει έναν αντίπαλο στο ένας με έναν.Με αυτούς που έχουμε τώρα δεν γίνεται δουλειά.Ούτε μπορούμε να βασιστούμε στον Gonzales γιατί και όταν αυτός έπαιζε πάλι είχαμε κενό σε αυτή την θέση..
Ας ρίξει επιτέλους για μια φορά στη ζωή του λεφτά ο τζίγγερ να πάρει έναν καλό παίχτη σε αυτή την θέση.
Συμπληρώνουμε τα 100 χρόνια φέτος και ούτε τώρα δεν θέλει να βάλει λεφτά... Ο Γιαννακόπουλος ας πούμε πώς τα έδωσε τα λεφτά για να φέρει τον Jasikevicius?Ενώ ξέρει και ο ίδιος οτι δεν πρόκειται να τα πάρει ποτέ πίσω...
Βέβαια το μόνο που τους νοιάζει στην ΠΑΕ είναι να βγάλουν φανέλες για τα 100 χρόνια...Βγάλτε ρε...Να δώ ποιός θα τις φοράει μετά...
Α όσο για τον προπονητή τί να πώ...?Ο άνθρωπος έχει εφεύρει νέο σύστημα για την ομάδα.Το rotation εσωρούχων..Οσες φορές αλλάζει εσώρουχα μέσα στην εβδομάδα τόσες αλλαγές κάνει την Κυριακή στην ομάδα.
Η συμβουλή μου είναι :
Όποτε παίζει ο Παναθηναικός και τον δείχνει η tv....ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΠΙΤΙ'...(κατα την γνωστή διαφήμιση)

Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2007

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ...Τρεις νέοι παίχτες στον Παναθηναϊκό τον Γενάρη !!!





Τρεις νέοι παίχτες στον Παναθηναϊκό τον Γενάρη είναι στα σκαριά. Μετά από πολλά ταξίδια και συζητήσεις με μάνατζερ παιχτών ,ο ΠΑΟ τελικά κατάφερε να κλείσει 3 παίχτες έτοιμους για εντεκάδα και μη. Η ανακοίνωση τους θα γίνει στα μέσα Γενάρη η' αρχές Φλεβάρη και θα αποτελέσουν πάταγο στις τάξεις των φίλων του ΠΑΟ. Για να μην μακρυγορουμε θα σας πούμε εδώ και τώρα και σε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΌΤΗΤΑ μόνο από το "Τρίτο μάτι" τα ονόματα τους .Πρόκειται για τους..Γεώργιο Τσίγκα, Σωτήρη Νίνη, και τον Αργεντινό σταρ Εκι Γκονζάλες...που η διοίκηση του ΠΑΟ τους κρατά σε αναμονή για να τους βάλει σε αγωνιστική δράση περίπου τότε για να μην μπει σε εξοδα....ΑΑΑΑ ρε Τζιγγερ .....πιστεύεις ο κόσμος του ΠΑΟ τρώει κουτόχορτο?

ΑΓΑΠΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ..........

Αγαπη ναι,οχι μισος για το ποδοσφαιρο,ετσι το βλεπουν πλεον οι ανεγκεφαλοι.Η Α.Ε.Κ παιζει αυτη τη στιγμη μεσα στον ΕΡΓΟΤΕΛΗ και παλευει να κερδισει και εφαγε και πρωτη γκολ.Που πατε ρε καημενα παιδακια να παρετε πρωταθλημα,παλι ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ θα το παρει και ας χτυπιεστε απο τοιχο σε τοιχο.Μια ζωη τα ιδια,και να φανταστειτε ειμαι με τον παναθηναικο αλλα οχι φανατικα διοτι εχω μια ομαδα που αξιζει να ανεβει στα μεγαλα σαλονια,διοτι εχει ενα + οτι εχει τον κοσμο εχει καποιος αμφιβολια οτι οταν εχεις τον κοσμο δεν πας καλα?????παναιτωλικαρα ρε!!!!!!!Μακαρι σημερα να δουμε και καμοια εκπληξη να εχει ποιο ενδιαφερον το πρωταθλημα.Μπραβο παντος στον ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ.Ευχομαι σε ολους τωρα τις γιορτες να εχουν υγεια,αγαπη,ευτυχια και να ειναι παντα καλα σε οτι και να κανουν.Εγω σας αφηνω και παω για δουλεια .
Φιλια σε ολες και χαιρετουρες στους ενθερμους οπαδους.