Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

Το πρωτοσέλιδο που ταιριάζει σε ότι αποφάσεις ακούμε...!!!


Καραγιαννίδη αν και έχω σταματήσει εδώ και καιρό να σε διαβάζω σήμερα είσαι το μόνο πρωτοσέλιδο που ταιριάζει γάντι στα γεγονότα...

Πρόταση μομφής κατά Μαρινάκη, τελικά μόνο από, 3 ΠΑΕ!!!

Παναθηναϊκός ΑΕΚ και ΑΡΗΣ ήταν αυτοί που είχαν τα αρχίδια για να κάνουν τι? ΜΗΝ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΚΑΤΙ ΤΡΟΜΕΡΟ Ε? ΑΠΛΑ να κατέβει ο Μαρινάκης από πρόεδρος της Superleague....
Αστέρας Τρίπολης, Καβάλα, Ξάνθη, Λάρισα, ΠΑΟΚ και o εκπρόσωπος της ΕΠΟ ψήφισαν ΛΕΥΚΟ (ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ), ενώ κατά της πρότασης ψήφισαν οι άλλες οκτώ ΠΑΕ που δεν αξίζει να αναφέρουμε ούτε το όνομά τους...
ΑΦΟΥ ΑΥΤΟΣ ΣΑΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΎΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ....

Η μήνυση του Σισέ (Ολόκληρο το κείμενο)!!!

ΚΑΤΑ

Του Ευάγγελου Μαρινάκη, προέδρου του διοικητικού συμβουλίου της ποδοσφαιρικής ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, κατοίκου Πειραιά, πλατεία Αλεξάνδρας, λιμένας Ζέας.

ΚΑΙ

ΚΑΤΑ ΠΑΝΤΩΣ ΑΛΛΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ

Α. ΙΣΤΟΡΙΚΟ.

Αξιότιμε κύριε εισαγγελέα,

Είμαι επαγγελματίας διεθνής Γάλλος ποδοσφαιριστής της ποδοσφαιρικής ομάδας με την επωνυμία «ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ» από το έτος 2009, η οποία συμμετάσχει στο εγχώριο, ελληνικό, επαγγελματικό πρωτάθλημα της Superleague. Ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής από το έτος 1998 έχω συμμετάσχει σε κορυφαία ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα όπως αυτά της Αγγλίας και της Γαλλίας ως μέλος των ποδοσφαιρικών, επαγγελματικών ομάδων Οσέρ, Μαρσέιγ, Λίβερπουλ και Σάντερλαντ.

Ο εγκαλούμενος είναι πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της ποδοσφαιρικής ανώνυμης εταιρίας με την επωνυμία ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, η οποία διαχειρίζεται και έχει ως ποδοσφαιρική έδρα το στάδιο «Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ», καθώς και πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της Superleague, της διοργανώτριας δηλαδή αρχής του ελληνικού ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος.

Κατά την διάρκεια της επαγγελματικής μου ποδοσφαιρικής σταδιοδρομίας, σε οιοδήποτε γήπεδο κι αν αγωνίστηκα, ουδέποτε προκάλεσα με λόγια μου, με πράξεις μου ή με συμπεριφορές μου που θα δυσφημούσαν ενδεχομένως το άθλημα, τους αντίπαλους ποδοσφαιριστές, τους διοικητικούς παράγοντες, το φίλαθλο κοινό ή τους διαιτητές. Αντίθετα, πάντοτε διακρινόμουν και διακρίνομαι για τον σεβασμό που επιδεικνύω, τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικών χώρων σε όλους όσους ασχολούνται με το ποδόσφαιρο, είτε αυτοί είναι ποδοσφαιρικοί παράγοντες, είτε διαιτητές, είτε συνάδελφοι ποδοσφαιριστές, είτε φίλαθλοι. Και αυτό διότι το ποδόσφαιρο για μένα πριν απ όλα είναι άθλημα και όχι πόλεμος, είναι θέαμα, είναι απόλαυση που θα πρέπει να μπορούν να απολαμβάνουν όσοι το επιθυμούν, άνδρες, γυναίκες, παιδιά προσερχόμενοι σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα χωρίς να φοβούνται για την σωματική τους ακεραιότητα.

Γι αυτό το λόγο, λοιπόν, και αφού για πρώτη φορά έως σήμερα στην καριέρα μου κινδύνευσε σοβαρά η σωματική μου ακεραιότητα σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα, έκρινα ότι πρέπει να προσφύγω ενώπιόν Σας μη έχοντας πλέον άλλη επιλογή, μηνύοντας τον εγκαλούμενο και κάθε άλλο υπεύθυνο που ήθελε προκύψει ότι έχει ευθύνη κατά την διενέργεια της προανάκρισης που θα διατάξετε, για την σωρεία των ποινικών πράξεων που τελέστηκαν εναντίον μου, πριν, κατά την διάρκεια και μετά την διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού που διεξήχθη την 19.02.2011 στα πλαίσια της 23ης αγωνιστικής του ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος της Superleague έτους 2010-2011, στον οποίο έλαβα μέρος ως ποδοσφαιριστής της ομάδας «ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ» και μάλιστα ως αρχηγός αυτής.
Ειδικότερα, η έναρξη του ποδοσφαιρικού αγώνα είχε προγραμματιστεί για την 19:30μμ, πλην όμως αυτό δεν κατέστη δυνατόν, αφού λόγω του μεγάλου αριθμού φωτοβολίδων, κροτίδων και καπνογόνων που άναψαν και στην συνέχεια έριξαν στο γήπεδο οι φίλαθλοί του της ομάδας «ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ» πρόεδρος της οποίας είναι ο εγκαλούμενος, δεν υπήρχε καθόλου ορατότητα στο γήπεδο, με αποτέλεσμα να καθυστερήσει η έναρξη του αγώνα. Η ρήψη των επικίνδυνων και απαγορευμένων εκρηκτικών αυτών υλών που μπορούσαν να προκαλέσουν σοβαρότατες σωματικές βλάβες τόσο προς εμένα όσο και προς τους συμπαίκτες μου, συνεχίστηκε και κατά τη διάρκεια του αγώνα και ειδικότερα κατά την επίτευξη του πρώτου τέρματος της ομάδας «ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ» στα μέσα του πρώτου ημιχρόνου, οπότε και διακόπηκε ο αγώνας εκ νέου για μερικά λεπτά αλλά και κατά τις στιγμές που χρειαζόταν τόσο εγώ όσο και οι συμπαίκτες μου να πλησιάσουμε τις πλάγιες γραμμές του αγωνιστικού χώρου προκειμένου να εκτελέσουμε ένα κόρνερ ή ένα πλάγιο άουτ. Δεν θυμάμαι πραγματικά πόσες ήταν οι φορές αυτές που κύριο μέλημά μου στην διάρκεια του αγώνα ήταν πρωτίστως να προστατευτώ από την ρίψη αυτών των αντικεμένων, τα οποία εκσφενδονίζονταν συνεχώς από τους φιλάθλους της «ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ» κι έπεφταν κυριολεκτικά δίπλα μου και κατά δεύτερον να συγκεντρωθώ στον αγώνα. Και μόνο από καθαρή τύχη δεν πέτυχε κάποια από αυτά ούτε εμένα, ούτε τους συμπαίκτες μου. Επιπλέον, σε όλη τη διάρκεια του ποδοσφαιρικού αγώνα, οι φίλαθλοι της «ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ», επέδειξαν ιδιαίτερα ρατσιστική συμπεριφορά προς το πρόσωπό μου κάθε φορά που η μπάλα ευρισκόταν στην κατοχή μου, προφανώς λόγω του χρώματος του δέρματός μου, μιμούμενοι ήχους και φωνές μαϊμούδων και κουνώντας πλαστικές μπανάνες, χωρίς ποτέ να ακουστεί από τα μεγάφωνα του γηπέδου, έστω και μία σύσταση προς τους φιλάθλους από τους υπεύθυνους του γηπέδου, την διαχείριση του οποίου έχει η «ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ», πρόεδρος του οποίου είναι, όπως προαναφέρθηκε, ο εγκαλούμενος.

Μετά τη λήξη του αγώνα και πριν καν προλάβω να εισέρθω στη φυσούνα του γηπέδου που οδηγεί στα αποδυτήρια, είδα εκατοντάδες φιλάθλους του Ολυμπιακού να έχουν εισέλθει στον αγωνιστικό χώρο πηδώντας από τις κερκίδες, παντελώς ανενόχλητοι, χωρίς να τους έχει εμποδίσει κανείς από τους υπεύθυνους ασφαλείας του γηπέδου, οι οποίοι άρχισαν να έρχονται προς το μέρος μου με απειλητικές διαθέσεις, και οι οποίοι στη συνέχεια με περικύκλωσαν, μερικοί εκ των οποίων πεοφανώς υβρίζοντάς με, όπως καταλάβαινα από το ύφος του, αλλά και από την γνωστή πλέον σε εμένα ελληνική λέξη «μαλάκα» και άλλοι προπηκαλίζοντάς με και χειροδικώντας εναντίον μου, χτυπώντας με στα πόδια, στα χέρια, στα πλευρά και στο κεφάλι, χωίς ευτυχώς να με τραυματίσουν σοβαρά. Πολλοί εξ αυτών δε είχαν κρυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους φορώντας κουκούλες, με αποτέλεσμα να μην είναι ευκρινή τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους. Εγώ προσπαθούσα να τους απωθήσω όπως μπορούσα, προκειμένου να προστατεύσω τη σωματική μου ακεραιότητα και εκείνη τη στιγμή αντιλήφθηκα κοντά μου τον βοηθό του υπεύθυνου ασφαλείας της «ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ» κ. Κυριάκο Κρητικόπουλο, πήγα προς το μέρος του και με τη βοήθειά του κατάφερα να κατευθυνθώ στη φυσούνα του γηπέδου και να εισέλθω στα αποδυτήρια. Στο σημείο αυτό πρέπει να τονίσω ότι μέχρι να εισέλθουμε στον χώρο των αποδυτηρίων τόσο εγώ όσο και οι συμπαίκτες μου συνεχίζαμε να δεχόμαστε φραστικές επιθέσεις, αλά και βιαιοπραγίες από οπαδούς του Ολυμπιακού, και είναι πραγματικά άξιο θαυμασμού πως τελικά καταφέραμε και φτάσαμε σώοι στα αποδυτήρια χωρίς κανέναν σοβαρό τραυματισμό. Διότι η κατάσταση θα μπορούσε να είναι πολύ πιο σοβαρή και ενδεχομένως να θρηνούσαμε και θύματα αν αναλογιστούμε ότι στην κατοχή μεικών εξ αυτών των φιλάθλων που εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο μετά το τέλος του αγώνα, είναι πιθανόννα υπήρχαν μαχαίρια, κατσαβίδια και άλλα επικίνδυνα αντικείμενα, τα οποία μπορούν να προκαλέσουν μέχρι και θανάσιμο τραυματισμό.

Λίγο αργότερα και αφού είχε ηρεμήσει σχετικά η κατάσταση, κατευθύνθηκα προς το γραφείο των διαιτητών προκειμένου να υπογράψω ως αρχηγός της ομάδας το φύλλο αγώνος. Πραγματικά μόλις έφτασα στο γραφείο τους υπέγραψα το φύλλο αγώνος και στη συνέχεια τους ρώτησα για τα τόσα σοβαρά λάθη που διέπραξαν και τα οποία είχαν ως αποτέλεσμα να αδικηθεί κατά κατάφωρο τρόπο η ομάδα μου, χωρίς ωστόσο να λάβω απάντηση από αυτούς. Εκείνη τη στιγμή στο γραφείο των διαιτητών προσήλθε και ο εγκαλούμενος ο οποίος με επιθετικό ύφος με ρώτησε στην Αγγλική γλώσσα για ποιόν λόγο ευρισκόμουν στον συγκεκριμένο χώρο. Τότε του απάντησα ότι συνομιλούσα με τους διαιτητές και δεν θα άνοιγα διάλογο μαζί του. Εν συνεχεία αποχώρησα και κατευθύνθηκα στην μεικτή ζώνη προκειμένου να κάνω δηλώσεις για τους δημοσιογράφους, οπότε και συναντήθηκα και πάλι με τον εγκαλούμενο, ο οποίος συνοδευτόταν από σωματώδεις άνδρες της προσωπικής του ασφάλειας, που η παρουσία τους στον συγκεκριμένο χώρο δεν είχε καμία απολύτως χρησιμότητα, ο οποίος αφού μου προέταξε το χέρι του για να με χαιρετίσει, μου είπε στην Αγγλική γλώσσα με άκρως ειρωνικό και περιπαικτικό ύφος «Μπορεί να με κερδίσεις την επόμενη φορά». Εγώ του απάντησα πάλι στην Αγγλική γλώσσα ότι οι υπόλοιποι συμπαίκτες μου μπορεί να κερδίσουν την επόμενη φορά καθώς εγώ δεν θα είμαι εδώ, αφού δεν θέλω να ξαναζήσω τέτοιες εφιαλτικές στιγμές, όπου θα υβρίζομαι και θα προπηλακίζομαι ανελέητα. Τότε ο εγκαλούμενος μου απάντησε «Ναι θα το απολαύσω γιατί σήμερα σε γάμησα». Πραγματικά έκπληκτος από την υβριστική αυτή συμπεριφορά του απέναντί μου, την οποία για πρώτη φορά αντιμετώπιζα στην ποδοσφαιρική μου καριέρα και μάλιστα από τον κορυφαίο διοικητικό παράγοντα αντίπαλου σωματείου και Πρόεδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της Superleague, της διοργανώτριας δηλαδή αρχής του Επαγγελματικού Ποδοσφαιρικού Πρωταθλήματος της Ελλάδας, του γνωστοποίησα ότι θα καταφύγω σην δικαιοσύνη, τόσο για την απρόκλητη σε βάρος μου υβριστική συμπεριφορά, όσο και για όσα έλαβαν χώρα πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος του ποδοσφαιρικού αγώνα και έφυγα, προκειμένου να επιβιβασθω στο λεωφορείο της ομάδας μου. Στη συνέχεια, ο εγκαλούμενος είχε φραστικό επεισόδιο και με τους συναδέρφους μου Αλέξη Τζόρβα και Σωτήρη Νίνη.

Ωστόσο, ο εγκαλούμενος δεν περιορίστηκε μόνο στην ως άνω υβριστική του συμπεριφορά απέναντι μου, αλλά στη συνέχεια και σε δηλώσεις που έκανε στα Μ.Μ.Ε. ανέφερε μεταξύ άλλων τα εξής ψευδή, υβριστικά, συκοφαντικά και μειωτικά για την προσωπικότητά μου.: «Όταν είδα τον κύριο Σισέ στα αποδυτήρια δεν τον είδα να υποφέρει αλλά να λέει ότι θα φύγει από την Ελλάδα. Αν θέλει να φύγει χωρίς φούστες και μπλούζες μπορεί να το κάνει. Όλα τα άλλα είναι μικρότητες»…

Ο εγκαλούμενος δηλαδή ισχυρίστηκε εν γνώσει του ψευδώς, προκειμένου να βλάψει την τιμή και την υπόληψή μου ως ανθρώπου, ως επαγγελματία αθλητή και κυρίως ως οικογενειάρχη, και μάλιστα μπροστά στους εκπροσώπους όλων των τηλεοπτικών μέσων πανελλήνιας εμβέλειας και εφημερίδων ευρείας κυκλοφορίας, καθώς και σε αόριστο αριθμό προσώπων οι οποίοι παρακολούθησαν και διάβασαν την δήλωσή του αυτή, ότι δήθεν δεν με είδε να υποφέρω, ισχυρισμός όπως προαναφέρθηκε παντελώς ψευδής, αφού είχα προπηλακιστεί ανελέητα και είχα δεχτεί σε βάρος μου βιαιοπραγίες και ύβρεις από τους φιλάθλους της ομάδας που είναι Πρόεδρος, γεγονός μάλιστα που του το εξέθεσα, ενώ αναφερόμενος μειωτικά και απαξιωτικά στην προσωπικότητά μου και στον ανδρισμό μου, ορμώμενος από μια αποσπασματική ενδυματολογική-στυλιστική επιλογή μου, με εμφάνισε στο κοινό ότι δήθεν φοράω φούστες, εννοώντας προφανώς ότι ως άνδρας δεν φοράω παντελόνια, αμφισβητώντας έτσι αυτόν καθ’ αυτόν τον ανδρισμό μου, τις οποίες πρέπει να βγάλω αν θέλω να φύγω. Η δήλωσή δε αυτή είναι προφανές, ότι επέτεινε το ήδη διαμορφωθέν έντονο οπαδικό εκτός ορίων φίλαθλου πνεύματος κλίμα, με συνέπεια από τότε, οπουδήποτε κι αν εμφανίζομαι δημοσίως, να χλευάζομαι, να γίνομαι περίγελος, και αντικείμενο περιφρονητικών σχολίων σε σχέση με την ανδρική μου υπόσταση. Ενώ η αλήθεια είναι, γεγονός που γνωρίζει πολύ καλά ο εγκαλούμενος, ότι είμαι έγγαμος και πατέρας ανήλικων τέκνων.

Στο σημείο αυτό επισημαίνω, ότι η συγκεκριμένη αξιόποινη συμπεριφορά του εγκαλούμενου, αποκτά ιδιαίτερη βαρύτητα και από το γεγονός ότι αυτός κατέχει θεσμικό ρόλο στα δρώμενα του Ελληνικού Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου αφού εκτός από την ιδιότητα του προέδρου του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ είναι πάνω από όλα και Πρόεδρος του Δ.Σ. της Super League, της διοργανώτριας αρχής δηλαδή του Ελληνικού Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου, άρα και θεματοφύλακας του «ευ αγωνίζεσθαι». Συνεπώς γνώριζε πολύ καλά ότι με την συμπεριφορά του αυτή, επηρεάζει και διαμορφώνει μεγάλο μέρος των οπαδικών αντιλήψεων και εν γένει αντιδράσεων.

Τέλος, ο εγκαλούμενος ισχυρίστηκε και πάλι εν γνώσει του ψευδώς με σκοπό να με μειώσει, να με προσβάλει και να με συκοφαντήσει ότι τάχα τα όσα ανέφερα ότι συνέβησαν στον ποδοσφαιρικό αγώνα και τα εξέθεσα και στον ίδιο, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα αλλά είναι μικρότητες, δηλαδή ανάξια λόγου και ειπώθηκαν από εμένα μόνο και μόνο από εμπάθεια, επειδή η ομάδα μου έχασε τον αγώνα, ενώ η αλήθεια είναι αυτή που εξέθεσα ανωτέρω.

Β. ΠΟΙΝΙΚΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΤΟΥ ΕΓΚΑΛΟΥΜΕΝΟΥ.

Σύμφωνα με τον Νόμο του 2008 περί της πρόληψης και της καταστολής της βίας στους αθλητικούς χώρους, ο οποίος έχει ψηφισθεί από την Ελληνική Βουλή, ο εγκαλούμενος, ως διαχειριστής του ποδοσφαιρικού γηπέδου «Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ» στο οποίο διεξήχθη ο ως άνω ποδοσφαιρικός αγώνας, όφειλε να λάβει όλα τα απαραίτητα αναγκαία μέτρα προκειμένου να μην είναι δυνατή η είσοδος του κοινού στον αγωνιστικό χώρο, να παρέχονται μέτρα προστασίας όλων των παικτών, των συνοδών αυτών και των διαιτητών, να ελέγχει αποτελεσματικά όλους τους φιλάθλους που εισέρχονται στον αθλητικό χώρο.

Ωστόσο, ο εγκαλούμενος, μολονότι γνώριζε την σπουδαιότητα του συγκεκριμένου αγώνα και την ένταση που θα επικρατούσε μεταξύ των φιλάθλων, κατά παράβαση του Νόμου, δεν έλαβε κανένα από τα ανωτέρω προστατευτικά μέτρα για την σωματική ακεραιότητα τόσο τη δική μου όσο και των συμπαικτών μου, ενόψει του ότι ουδείς από το προσωπικό ασφαλείας του γηπέδου παρεμπόδισε τους φιλάθλους να εισέλθουν στον αγωνιστικό χώρο, οι οποίοι στη συνέχεια επιτέθηκαν με βίαιο τρόπο εναντίον μου μετά το τέλος του αγώνα υβρίζοντάς με, ουδείς έλεγχος διενεργήθηκε κατά την είσοδο των φιλάθλων στο γήπεδο, διότι εάν είχε διενεργηθεί τέτοιος έλεγχος προφανώς και δεν θα υπήρχαν στην κατοχή των φιλάθλων κροτίδες, καπνογόνα, φωτοβολίδες κ.λ.π., τα οποία στη συνέχεια εκτοξεύθηκαν στον αγωνιστικό χώρο με στόχο εμένα και τους συμπαίκτες μου, παρέχοντας με πρόθεση κατ’ αυτόν τον τρόπο συνδρομή σε άγνωστο σε εμένα αριθμό προσώπων να τελέσουν εναντίον μου το αδίκημα της απρόκλητης σωματικής βλάβης (άρθρα 47 & 1 και 308 Α Π.Κ.).

Επιπλέον ο εγκαλούμενος με την φράση του «σήμερα σε γαμησα», τέλεσε και το αδίκημα της εξύβρισης (άρθρο 361 Α Π.Κ.), σύμφωνα με το οποίο «όποιος εκτός από τις περιπτώσεις της δυσφήμησης προσβάλει την τιμή άλλου με λόγο ή με έργο ή με οποιονδήποτε άλλο τρόπο, τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι ενός έτους ή με χρηματική ποινή», ενόψει του ότι με την καταφρονητική του αυτή συμπεριφορά περιφρόνησε και προσέβαλε την ηθική μου και κοινωνική μου αξία, την τιμή μου και την υπόληψή μου ως εγνωσμένης αξίας επαγγελματία ποδοσφαιριστή και ως οικογενειάρχη (βλ. Σ2&1, 5&1, 20&1, 25&1, ΑΠ 146/2001, ΠΧ ΝΑ 900, 987/95 ΠΧ ΜΣΤ 41).

Επίσης ο εγκαλούμενος με την δήλωσή του ….«Όταν είδα τον κύριο Σισέ στα αποδυτήρια δεν τον είδα να υποφέρει αλλά να λέει ότι θα φύγει από την Ελλάδα. Αν θέλει να φύγει χωρίς φούστες και μπλούζες μπορεί να το κάνει. Όλα τα άλλα είναι μικρότητες», διέπραξε και το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμισης (άρθρα 362-363 ΠΚ) σύμφωνα με τα οποία «όποιος με οποιονδήποτε τρόπο ενώπιον τρίτου ισχυρίζεται ή διαδίδει για κάποιον άλλον γεγονός που μπορεί να βλάψει την τιμή ή την υπόληψή του τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι δύο ετών ή με χρηματική ποινή», ενώ «αν στην περίπτωση του άρθρου 362 ΠΚ, το γεγονός είναι ψευδές και ο υπαίτιος γνώριζε ότι αυτό είναι ψευδές τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον τριών μηνών».

Τέλος η παρουσία των ανδρών ασφαλείας του εγκαλουμένου σε χώρο μάλιστα που δεν είχαν λόγο ύπαρξης, σε συνδυασμό με το επιθετικό προς εμένα ύφος του εγκαλούμενου, το οποίο συνοδεύτηκε με την υβριστική του εναντίον μου συμπεριφορά του, μου δημιούργησαν έντονο τρόμο και ανησυχία.

Αξιότιμα κ. Εισαγγελέα

Ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, ως άνθρωπος αλλά κυρίως ως οικογενειάρχης, δεν είχα άλλη επιλογή από το να προσφύγω ενώπιόν Σας, για τις αξιόποινες πράξεις που τελέστηκαν εναντίον μου από τον εγκαλούμενο, αλλά και από οιονδήποτε άλλον που θα αποδειχθεί ότι έχει ευθύνη, κατά τη διενέργεια της προανάκρισης που θα διεξάγετε, προκειμένου να προστατεύσω την σωματική μου ακεραιότητα, αποτρέποντας θέλω να πιστεύω με την ενέργειά μου αυτή, ενδεχομένως αντίστοιχες στο μέλλον εναντίον μου αλλά και σε βάρος των συναδέλφων μου επαίσχυντες συμπεριφορές, αλλά και την τιμή μου, την υπόληψή μου και την αξιοπρέπειά μου, φρονώντας ότι οι υπαίτιοι θα τιμωρηθούν παραδειγματικά προς όφελος του Ελληνικού Αθλητισμού γενικότερα.

Επίσης σκοπεύω να προσφύγω για τα όσα ανωτέρω υπέστην και στα αρμόδια πειθαρχικά όργανα της Ευρωπαϊκής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, της «ΟΥΕΦΑ».

Επίσης ως μάρτυρες προτείνω τους κάτωθι:

1) Ευάγγελο Πέτσο του Γεωργίου.

2) Δημήτριο Γόντικα του Κωνσταντίνου.

3) Κυριάκο Κρητικόπουλο

Επειδή δηλώνω ότι παρίσταμαι ως πολιτικώς ενάγων για τη χρηματική μου ικανοποίηση λόγω της ηθικής βλάβης που έχω υποστεί από τις ως άνω αξιόποινες πράξεις και παραλείψεις του εγκαλουμένου καιπαντός άλλου υπευθύνου, ο οποίος ήθελε προκύψει κατά τη διενέργεια της προανάκρισης, για χρηματικό ποσό πενήντα (50) ευρώ, επιφυλασσόμενος παντός νομίμου δικαιώματός μου.

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ

ΑΙΤΟΥΜΑΙ

Την ποινική δίωξη και νόμιμη τιμωρία του εγκαλουμένου και παντός άλλου υπευθύνου ο οποίος ήθελε προκύψει κατά την διενέργεια της προανάκρισης, για τις ανωτέρω παράνομες πράξεις και παραλείψεις που αυτοί τέλεσαν εναντίον μου.


Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

Πλατιάζει πολύ το Ολυμπιακός ΠΑΟ 2-1 !!!


Η ουσία τελικά από αυτά που έγιναν στο σαββατιάτικο ντέρμπι είναι το κράτος ο Έλληνας η τρόικα η κοινωνία κλπ κλπ ....Ρε πάτε καλά..???? έγινε ένα παιχνίδι ποδοσφαίρου ΟΣΦΠ-ΠΑΟ και έγιναν όσα έγιναν και καταλήγουμε εκεί....???? δεν λέω ότι δεν είναι άξια αναφοράς όλα,άστα μπας και πάρουμε μπροστά σαν λαός αλλά ,εδώ μιλάμε για την εξέλιξη και το τέλος ενός ποδοσφαιρικού αγώνα...
Τα πράγματα είναι απλά..την επόμενη μέρα... ελάτε εδώ.... κύριοι διαιτητές,σπίτι σας και πρόστιμο όλοι για δυσφήμηση αθλήματος κλπ.
Κλείσιμο του Καραΐσκάκη για 10 αγωνιστικές και πρόστιμο 1.000.000 στον Ολυμπιακό ....
Αποβολή του Τάσου Μητροπούλου από τα γήπεδα...
Δέκα αγωνιστικές εκτός κτηρίου Καραΐσκάκη στο πρόεδρο του Ολυμπιακού για προσβλητικές δηλώσεις και ΠΡΟΣΤΙΜΟ
Τιμωρια του ποδοσφαιριστη Τοροσίδη με 5 αγωνιστικές ....
ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ ...
ΓΙΑ ΝΑ ΕΒΛΕΠΑ ΜΕΤΑ ΣΤΑ ΥΠΌΛΟΙΠΑ ΠΑΙΧΝΊΔΙΑ ΘΑ ΓΙΝΌΝΤΟΥΣΑΝ ΕΠΕΙΣΌΔΙΑ????

Υ.Γ1 ΕΡΧΕΤΕ ΤΟΥΜΠΑ ΜΕ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΑΦΩΣ ΕΠΗΡΕΑΣΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΚΑΙ, ΕΡΧΕΤΕ ΚΑΙ ΟΑΚΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕ 100.000 ΚΟΣΜΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΟ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ.....ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΓΛΕΝΤΙΑ....ΔΥΣΤΥΧΏΣ

Υ.Γ2 ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΕΓΡΑΦΑ ΜΕ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΕΚΤΑΣΗΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ