Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

Ολες οι επίμαχες φάσεις του ντέρμπι ΟΣΦΠ-ΠΑΟ 19-02-11 !!! VIDEO



Αναλυτικά οι φάσεις.... 1 από τα 7 βίντεο του ματς που έστειλε ο ΠΑΟ στην UEFA....

Στο βίντεο διάρκειας 5 λεπτών και 29 δευτερολέπτων της ΠΑΕ Παναθηναϊκός υπάρχουν οι παρακάτω φάσεις που σίγουρα απεικονίζουν την πραγματικότητα και τα σοβαρά λάθη του Δ. Καλόπουλου.

1) Στο 10' ο Φουστέρ με σκληρό τάκλιν μαρκάρει από πίσω τον Καραγκούνη, χωρίς να δεχθεί κάρτα.

2) Στο 11' ο Τοροσίδης με δυνατό μαρκάρισμα από πίσω μαρκάρει τον Σεμπαστιάν Λέτο χωρίς να δεχθεί κάρτα.

3) Στο (33') ο Μοντεστό βρίσκει με αντιαθλητικό τρόπο τον Ζιλμπέρτο Σίλβα σε προσπάθεια για προβολή και δεν πήρε κάρτα ενώ νωρίτερα επικίνδυνο τάκλιν κάνει και ο Φουστέρ στον Κατσουράνη.

4) Στο 32' ο Αβραάμ Τοροσίδης κάνει επικίνδυνη προβολή στον Σωτήρη Νίνη και δεν δόθηκε ούτε καν φάουλ.

5) Στο 43' και πάλι ο Αβραάμ Παπαδόπουλος απωθεί με κίνηση στον λαιμό τον Σωτήρη Νίνη έξω από την περιοχή και ο Καλόπουλος αφήνοντας την φάση έδειξε στην συνέχεια επιθετικό φάουλ.

6) Μετά την κάθετη πάσα του Γκοβού στο 90' ο Αβραάμ Παπαδόπουλος ανατρέπει τον Σισέ λίγο πριν μπει στην μεγάλη περιοχή του Ολυμπιακού αλλά δεν υπέδειξε φάουλ ο Θεσσαλονικιός ρέφερι.

7) Πριν την λήξη του πρώτου μέρους, στο 44' ο Τοροσίδης κάνει χέρι μέσα στην περιοχή στην πίεση του Νίνη και το λάθος του διεθνή αμυντικού να απομακρύνει με το κεφάλι, αλλά δεν δόθηκε πέναλτι.

8) Ο Βασίλης Τοροσίδης σπρώχνει στον αέρα τον Σαριέγκι στην φάση του γκολ του Λέτο αλλά παρόλο που η κατάληξη δεν ήταν άμεσα δεδομένη, δεν δόθηκε πέναλτι.

9) Στο 53' ο Τζιμπρίλ Σισέ καλύπτεται από δύο παίκτες σε πάσα από το κέντρο σχεδόν αλλά υποδείχθηκε λανθασμένα σε θέση οφσάιντ.





10) Στο 82' η φάση που άλλαξε την ροή του ματς, όταν ακυρώθηκε ως οφσάιντ το γκολ του Κώστα Κατσουράνη, με το βίντεο ξεκάθαρα να δείχνει πως καλύπτεται από τέσσερις παίκτες του Ολυμπιακού.

11) Στις καθυστερήσεις του ματς, στο δεύτερο γκολ που σημειώνουν οι γηπεδούχοι, οι Τζμπούρ και Πάντελιτς που συμμετέχουν στη φάση είναι σε θέση οφσάιντ που δεν δόθηκε.


Υ.Γ ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΑΔΙΚΗΘΗΚΕ Ο ΟΣΦΠ

Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

Ανακοίνωση της Superleague κατά Ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα!!!


"Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε ότι ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας της Ε.Π.Ο. άσκησε έφεση κατά της υπ’ αριθμ. 94/2011 απόφαση της Πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής της Super League, που επέβαλε ποινή στην ΠΑΕ Ολυμπιακός για επεισόδια στον αγώνα ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ της 23ης Αγωνιστικής.

Η έκπληξη οφείλεται στην δικονομική πρωτοτυπία όπου πρώτα ασκείται η έφεση και μετά ζητείται από το αρμόδιο όργανο το υλικό που παρουσιάστηκε κατά την εκδίκαση της υπόθεσης καθώς και το σκεπτικό των δικαστών που έκριναν την υπόθεση.

Η αιτιολογία που επικαλείται ο Ποδοσφαιρικός Εισαγγελέας για την άσκηση της έφεσης μνημονεύει, ουσιαστικά, δημοσιεύματα του γραπτού και ηλεκτρονικού τύπου, αναφορικά με όσα διαδραματίστηκαν στον εν λόγω αγώνα.

Επειδή τις τελευταίες ημέρες η Super League και ο τρόπος λειτουργίας της έχουν δεχθεί ποικίλες επιθέσεις και σχόλια, υπενθυμίζουμε ότι οι όποιες τυχόν δυσλειτουργίες υπάρχουν, δεν νομιμοποιούν οιονδήποτε στο να παραβιάζει τους πλέον απλούς και ξεκάθαρους δικονομικούς κανονισμούς.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση, ο Ποδοσφαιρικός Εισαγγελέας όφειλε πρώτα να ζητήσει το σύνολο του υλικού που ελήφθη υπόψη από την Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Super League καθώς και το σκεπτικό της απόφασης, και εάν έκρινε ότι τα παραπάνω αιτιολογούν άσκηση έφεσης, να προβεί στη σχετική διαδικασία.

Σε κάθε περίπτωση, ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας έχει στη διάθεσή του οκταήμερο για την άσκηση της έφεσης, χρόνος που θα έπρεπε να χρησιμοποιηθεί για την εξέταση όλων των στοιχείων".

ΥΓ- ΚΑΛΑ ΡΕ ΚΥΡΙΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ, ΤΟΛΜΗΣΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΦΕΣΗ ?????!!!!!!

ΥΓ2- ΧΑΧΑΧΑ ΟΞΩ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ