Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2008

Αθλητικός Καζαμπούμπους 2008

Ιανουάριος
Κατόπιν λαϊκού αιτήματος ρυθμίζονται για 88η φορά τα χρέη του ΠΑΟΚ. Η χώρα κινείται σε ρυθμούς ντέρμπυ αιωνίων (δις κιόλας), αλλά τελικά οι αγώνες περνάνε σε δεύτερη μοίρα αφού οι αιώνιοι κάφροι των συνδέσμων τα κάνουν γυαλιά καρφιά για πεντακοσιοστή φορά. Η φετινή πρωτοτυπία, ότι τα κάνουν σε ολόκληρο το λεκανοπέδιο Αττικής αντί για προκαθορισμένα σημεία. Ο νόμος Ορφανού δικαιώνεται. Ο απλός φίλαθλος (και μη) κόσμος παρακολουθεί αποτροπιασμένος το ξύλο της αρκούδας, αφού ως γνωστόν στην Ελλάδα δεν έχει ξανασυμβεί ποτέ στο παρελθόν κάτι τέτοιο. Η Ξάνθη βγάζει ανακοίνωση για τη διαιτησία.

Φεβρουάριος
Η μεγαλειώδης φετινή πορεία του Ολυμπιακού στο τσουλού συνεχίζεται αφού προκρίνεται εις βάρος της Τσέλσυ, έχοντας κερδίσει 2-0 στο στάδιο Καραϊσκάκη και χάνοντας 3-2 στο Λονδίνο. Ο Αμπράμοβιτς αηδιασμένος αποχωρεί από τα ποδοσφαιρικά δρώμενα. Στην κλήρωση για τους 16 Ολυμπιακός και Ρεάλ θα διασταυρώσουν εκ νέου τα ξίφη τους. Επανεμφάνιση Τσουκαλά στα ποδοσφαιρικά δρώμενα του έθνους: "τους έχουμε". Η ΑΕΚ εξακολουθεί να παίζει την χειρότερη μπάλα στην ιστορία της, βρίσκεται όμως πρώτη κυρίως λόγω των γκελών των αιωνίων. Η Ξάνθη βγάζει ανακοίνωση για τη διαιτησία.

Μάρτιος
Ο λαός του ΠΑΟΚ επανέρχεται με νέο αίτημα για δωρεάν γήπεδο, κατηγορώντας το αθηνοκεντρικό κατεστημένο καθώς και την πουτάνα κοινωνία. Συγκρούεται ευθέως με τον Υφυπουργό αθλητισμού Γ. Ιωαννίδη ο οποίος ως γνωστόν κατάγεται από τον Πειραιά, τον προκάτοχό του Ορφανό (Κερατσίνι) και τον πρωθυπουργό Καραμανλή (από Ζωγράφου). Παράλληλα τα χώνουν σε Βενιζέλο και Τσοχατζόπουλο ότι δεν βοήθησαν ποτέ την ομάδα, και απαιτούν νέο δωρεάν γήπεδο. Ο Ολυμπιακός αποκλείεται από τη Ρεάλ με δύο ήττες, 0-1 Καραϊσκάκη αφού έμεινε πρώτα με 8 παίκτες, και με 3-2 στο Μπερναμπέου, αφού τελείωσε το ματς με 7. Πλέον ο γαύρος στρέφει την προσοχή του εξ ολοκλήρου στο πρωτάθλημα. Ακόμη να κερδίσει στην Ελλάδα ο Παναθηναϊκός μετά την πρόκριση στο κύπελλο μέσα στο Καραϊσκάκη με 0-1 τον Ιανουάριο. Η Ξάνθη βγάζει ανακοίνωση για τη διαιτησία και τη Σούπερ Λίγκα.

Απρίλιος
Αρχίζει να ξεφουσκώνει η ΑΕΚ η οποία τελικά βλέπει ότι η αναγέρωση του περασμένου καλοκαιριού δεν βγάζει πουθενά. Ο Φερέρ δηλώνει αηδιασμένος όχι από το θέαμα που προσφέρει η ομάδα του, αλλά από τη διαιτησία και δηλώνει ότι θα παραμείνει στην Ελλάδα και μετά το πέρας της προπονητικής του θητείας είτε ως τεχνικός σύμβουλος, είτε ως αντιπρόεδρος. Κάτι τέτοια ακούει ο Ντέμης και θα γκριζάρει πριν την ώρα του το παιδί. Οι διαδηλώσεις διαμαρτυρίας στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ συνεχίζονται, με τους οπαδούς του δικεφάλου του βορρά πλέον να ζητούν να σβηστούν τα χρέη ύψους 17 εκ. ευρώ που δημιουργήθηκαν μετά το τελευταίο σβήσιμο χρεών τον Ιανουάριο που μας πέρασε. Η Ξάνθη βγάζει ανακοίνωση για τη διαιτησία.

Μάιος
Στον τελικό κυπέλλου ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Απόλλωνα Καλαμαριάς και βλέπει ορατή την ευκαιρία να περισώσει τη χρονιά. Αποτέλεσμα, 1-0. Υπέρ του Απόλλωνα και στον Παναθηναϊκό ανοίγει πλέον οι ασκός του Αιόλου: μάλιστα οι Γιαννακοπουλαίοι που επανέρχονται στο προσκήνιο με μια δήλωση σοκ που εκτιμάται ότι αποτελεί επίθεση προς την οικογένεια Βαρδινογιάννη: "απαράδεκτο να χάνουμε από τον Απόλλωνα. Θα μπορούσαμε κι από τον Εδεσσαϊκό". Η Ξάνθη δεν βγάζει ανακοίνωση για τη διαιτησία.

Ιούνιος
Ο Ολυμπιακός πανηγυρίζει ένα ακόμη πρωτάθλημα (συγγνώμη, αλλά έχετε την ψευδαίσθηση ότι θα το πάρει άλλος δηλαδή;). Ο Παναθηναϊκός δυστυχώς βλέπιε τον κατήφορό του να μην έχει τελειωμό. Στην ΑΕΚ φταίνε οι πάντες και τα πάντα (ιδίως εκείνοι που την έβαλαν στο άρθρο 44). Στον Άρη τους φταίει ο Σκόρδας που δεν κάνει μεταγραφές. Στον ΟΦΗ τους φταίει ο Βαρδινογιάννης που δεν αποσαφηνίζει ότι η παραρτηματική σχέση έχει τελειώσει προ πολλού (και παρεμπιπτόντως ζητάει κάποιους παίκτες δανεικούς). Και πάει λέγοντας. Γενικά, φταίνε όλοι, εκτός φυσικά από τους παράγοντες που έχουν ξεσκίσει και τις ομάδες τους και το ελληνικό ποδόσφαιρο στο σύνολό του. Η Ξάνθη δεν βγάζει ανακοίνωση για τη διαιτησία για δεύτερο συνεχόμενο μήνα και ο κόσμος αρχίζει ν'ανησυχεί. Φήμες θέλουν τον κύριο Πανόπουλο να έχει έρθει σε δύσκολη θέση από τα 9 πέναλτυ που έχει υπέρ της ομάδας του τις τελευταίες 4 αγωνιστικές.

Ιούλιος
Μετά το αποτυχημένο πείραμα Πεσέιρο, ο Παναθηναϊκός αποφασίζει να στραφεί σε πιο έμπειρα χέρια. Ο Τζίγγερ ξεκινάει επαφές με τον Χίτζφελντ, τον Φέργκιουσον και τον Λίπι. Ο Καπέλο δηλώνει ότι θα άφηνε ευχαρίστως τον πάγκο της Αγγλίας για τον πάγκο της Λεωφόρου (το είχε πρωτοσέλιδο η Ντέρμπυ άλλωστε, άρα είναι βέβαιο). Παράλληλα ακούγονται εκκαθαρίσεις στο ρόστερ της ομάδας. Ο Κακά επιβεβαιώνει ότι προσεγγίστηκε από τον Βέλιτς, ενώ ο Ρομπέρτο Κάρλος αφήνει να διαρρεύσει ότι θα αποδεχθεί την πρόταση του τριφυλλιού. Μετά από ημέρες αγωνίας, αναλαμβάνει τα ηνία της ομάδας ο Χέννινγκ Χέννινγκερ...ε, συγγνώμη Μπύργκερ πως να πω, τηςΚαρλ Τσάις Ιένα, ενώ παράλληλα ανακοινώνονται ο σέντερ φορ της Δόξας Δράμας και το σέντερ μπακ της Βερόνα. Ο Όττο αποχωρεί από τον πάγκο της εθνικής μετά από το δεύτερο συνεχόμενο ευρωπαϊκό που κατακτά. Ο Γκαγκάτσης παθαίνει εγκεφαλικό αφού πρέπει πλέον και να πληρώσει τα πριμ των διεθνών και να ψάξει για ισάξιο προπονητή. Ξεπροβάλλει η λύση Δανιήλ στην άκρη του τούνελ. Ανακοίνωση (ουφφφ...) για τη διαιτησία έβγαλε η Σκόντα Ξάνθη, σύμφωνα με την οποίαν "μας έδωσαν τόσα πέναλτυ για να μας εκθέσουν".

Αύγουστος
Σαρώνουν οι ελληνικές ομάδες στα pizza cup του καλοκαιριού, με αποτέλεσμα το ηθικό παικτών, παραγόντων και οπαδών να είναι στα ύψη. Είναι μαθηματικά βέβαιο ότι (να πιστέψουμε τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων) και φέτος θα έχουμε 3 πρωταθλητές, 4 ομάδες που θα πάνε για πρωτάθλημα μέσα στην επόμενη πενταετία, και 8 ομάδες από τις οποίες δεν θα υποβιβασθεί καμία. Κατά τα λοιπά συνεχίζονται και οι προετοιμασίες και οι μεταγραφές. Ο Τάκης Λεμονής ψηφίζεται προπονητής της χρονιάς. Ο Κακά δηλώνει ότι θα τον ενδιέφερε να παίξει υπό τις οδηγίες του, σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του Πρωταθλητή.

Σεπτέμβριος
Το νέο πρωτάθλημα ξεκινάει, αλλά η έκπληξη έρχεται από πλευράς τύπου. Ο Παναθηναϊκός βλέπει και τέταρτη εφημερίδα. Το ερώτημα, τι τις θέλει τόσες, αφού όλες τον σπατουλάρουν στο γλείψιμο, παραμένει αναπάντητο. Ξεκινάει και το τσουλού 08-09: ο όμιλος του Ολυμπιακού συμπληρώνεται από την Ίντερ, την Άντερλεχτ και τη Βιγιαρεάλ, ο δε του Παναθηναϊκού από... χμ, ο βάζελος αποκλείστηκε (παιδιά, καλύτερα...), μαλακία είπα... Στο ΟΥΕΦΑ ικανοποιητικές επιδόσεις παρουσιάζουν οι Πανιώνιος, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, Σκόντα Ξάνθη και Άρης: αποκλείονται οι τέσσερεις από τους πέντε. Αναλυτικό άρθρο-ακτινογραφία του Φωτός των Σπορ αναλύει τον πιθανό ανυτίπαλο του Ολυμπιακού στον τελικό του τσουλού τον Μάιο του 2009, ενώ ο Πρωταθλητής με πρωτοσέλιδο-καταπέλτη αναρωτιέτια γιατί η ομάδα πρέπει να συμμετέχει στους ομίλους. Ο Ντέμης αναλαμβάνει πρόεδρας της Σούπερ Λίγκα (τώρα σωθήκαμε...).

Οκτώβριος
Η κυβέρνηση αναγνωρίζει τα σφάλματα του διαχρονικά αθηνοκεντρικού κράτους και χαρίζει τα νέα χρέη του ΠΑΟΚ. Μάλιστα, ο Ιωαννίδης βγάζει νέο νόμο, γνωστό και ως άρθρο 45, το οποίο προβλέπει ότι τα έξοδα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα μπαίνουν απευθείας στον ετήσιο κρατικό προϋπολογισμό. Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ ξεσηκώνονται και διαδηλώνουν κατά της άδικης αποφάσεως της κυβερνήσεως που δεν τους δίνει τσάμπα γήπεδο. Τα σχέδια για την κατασκευή γηπέδου στον Ελαιώνα συνεχίζονται. Αυτό που δεν ξεκινάει με τίποτε είναι το γήπεδο.

Νοέμβριος
Νέες προσπάθειες από πλευράς ΑΕΚ για γήπεδο στη Ν.Φιλαδέλφεια (πριτς... το ΟΑΚΑ καλό είναι αλλά οι αεκτζήδες δεν το’χουν πάρει πρέφα μου φαίνεται). Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού εξακολουθούν να πιστεύουν ότι για όλα φταίει ο Τζίγγερ και συνεχίζουν την αποχή: δυστυχώς κανείς τους δεν κοιτάζεται στον καθρέπτη. Είδηση-βόμβα σκάει από το πουθενά: ο Γκαγκάτσης παραιτείται. Νέος πρόεδρος της ΕΠΟ ο Ζαγοράκης, ο οποίος απηυδησμένος που ο ΠΑΟΚ δεν παίρνει το τσάμπα γήπεδο που αξίζει έχει ήδη παραιτηθεί. Νέος προπονητής της εθνικής αναλαμβάνει ο Γιώργος Παράσχος.

Δεκέμβριος
Ε, καλά ήταν ως εδώ, μην τα αποκαλύψουμε και όλα! :)
Έχουμε και γιορτές στα εν όψει...

Καλώς σας βρήκα, καλή χρονιά εύχομαι και λίγο χιούμορ δεν έβλαψε ποτέ κανέναν... :)

ΑΞΙΟΙ!!!!

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΑ ΜΑΥΡΟΦΟΡΕΜΕΝΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΨΥΧΟΜΑΝΗ
ΕΠΙ 80 ΛΕΠΤΑ ΟΙ "ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ" ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΒΡΙΖΟΥΝ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ , ΕΝΩ ΣΤΑ ΠΡΩΤΑ ΓΑΛΛΙΚΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΠΟΠΤΗ (ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΓΚΟΛ ) ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
ΜΑΛΙΣΤΑ , ΜΟΛΙΣ ΤΑ ΑΚΟΥΣΕ ΚΑΙ Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ , ΤΟ ΚΟΡΑΚΙ ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΜΗ ΔΙΑΚΟΨΕΙ ΤΟ ΜΑΤΣ!!!

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΥΡΙΟΙ (???) ΤΗΣ ΚΕΔ , ΕΠΟ , SUPERLEAGUE ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΞΙΟΤΙΜΟ κ. ΚΟΚΚΑΛΗ (ΤΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΣ Ε???)

ΤΙ ΕΙΧΕΣ ΓΙΑΝΝΗ??????ΤΙ ΕΙΧΑ ΠΑΝΤΑ"ΚΑΒΟΥΡΙΑ"


KΑΛΗΣΠΕΡΕΣ...........Και ευχομαι καλο ποδοσφαιρικο ΣΑΒΒΤΟΚΥΡΙΑΚΟ!!!!!!Και εχουμε παλι τα ιδια με τον Γκαλιτσιο......Συγνωμη αλλα ειμαστε κοροιδα......Αυτος εχει υπογραψει Ολυμπιακο και εμεις κανουμε ονειρα για εναν παιχτη ο οποιος εχει 900.000 Eυρω.....Ασε ρε Παδαλακη.....εισαι ετοιμος να τσακιστεις απο την κατηγορια και χρυσοπουλας παιχτες για να φυγεις ΝΥΧΤΑ????Συγνωμη αλλα αυτη εινα η αποψη μου.....Ολα τα λαμογια παρελαζουν στον χωρο του Ελληνικου Ποδοσφαιρου.......Αποψε θα παιχτει ωραιο ματς στο Καυτατζογλειο διοτι ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ θελει να μην χασει βαθμους και ο ΗΡΑΚΛΗΣ να αποφυγει τα χειροτερα.Ο Κ.ΤΖΙΓΚΕΡ εχει ξηλωσει για τα καλα τις τσεπες και τα λεφτα τα εχει κατω απο το ΣΤΡΩΜΑ του πανακριβου κρεβατιου του......Ολοι η ΑΣΧΕΤΟΙ ασχολουνται με τον χωρο αυτο και εχουν επισης ανικανους διπλα τους και ετσι μια ζωη στον ΠΑΤΟ...........Τις τελευταιες ημερες με εχει πιασει αγανακτηση με αυτα που βλεπω και με αυτα που ακουω......τελικα Κ.ΠΡΟΕΔΡΕ της superleague,ποια ομαδα θα ριξετε ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ και ποια θα ΑΝΕΒΑΣΕΤΕ???Απαντηση δεν θα παρουμε ποτε φιλοι μου........
Υ.Γ. Εχουν καψει εγκεφαλικα κυτταρα οι παιχτες του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ!!!!!!!Ονειρευονται τελικο uefa........Μακαρι και τελικο Champions league.......

Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2008

ΝΑΙ....ΝΑΙ...ΝΑΙ......

Καλησπερα σας....ειναι γεγονος οτι μας κροιδευουν ψιλο γαζι........Ο Γκαλιτσιος την Πεμπτη ειναι στον ολυμπιακο,την Παρασκευη στον Παναθηναικο και αυριο στην Μπαρτσελονα αντε ρε....λες και ειναι ο Λιονελ Μεσι της Ελλαδας.....Αυτο ειναι το ελληνικο ποδοσφαιρο παιρνει μια ομαδα εναν παιχτη και τον κανει θεο και μολις δεν πιασει τα λεφτα του τον βριζουν ολοι και λενε αντε μωρε παιχτης ειναι αυτος????Πιστευω οτι ετσι οπως κυλαει το ελληνικο ποδοσφαιρο θα καταντησει χειροτερα και απο το Αλβανικο!!!!!!!Μακαρι να βγω ψευτης στους συναδελφους μου,αλλα αυτην την αποψη θα την εχω μεχρι να γινει καλυτερο το πρωταθλημα μας...

Υ.Γ. Και στην μονη ομαδα που θα πω συνχαρητηρια...ειναι στον Ολυμπιακο που πηρε τον Μπελουσι......

Δ.Ε.Π.Α. Η Κρατική Χείρα Βοηθείας Στην Φανέλα Του Π.Α.Ο.Κ.


XA!
.......που δεν θα έβρισκε ο συμπολίτης βοήθεια!
Η διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ
-Που ορίεται ότι δεν την στηρίζει το κράτος...
-Που υποκινεί διαδηλώσεις οπαδών και προτοστατεί σε αυτές με δακρύβρεχτους λόγους για το άκαρδο κράτος που την σπρώχνει στην χρεωκοπία...
-Που οι οπαδοί της αναρτούν πανό προσβλητικά για την κυβέρνηση, απειλώντας την ότι θα την ρίξουν....
Αυτή η ΠΑΕ για άλλη μια φορά έβαλε ως κύριο χορηγό στην φανέλα της μια κρατική εταιρία.
Η ΔΕΠΑ θα δώσει για τον επόμενο 1,5 χρόνο 3 εκατομμύρια ευρώ...
Έχω ξαναπεί οτι ο κύριος Ζαγοράκης παίζει πολύ καλά τον ρόλο του. Πήρε μια ΠΑΕ με καλό brand name και αρκετούς οπαδούς, χωρίς να δώσει μία.
Και απο την στιγμή που χρίστηκε πρόεδρας, σήκωσε μπαιράκι απειλώντας θεούς και δαίμονες με σκοπό το σβήσιμο των χρεών της ομάδας του! Επειδή αυτό δεν είναι εφικτό, αρχίσαν όπως φαίνεται οι γνωστές...παράπλευρες βοήθειες τύπου χορηγιών απο δημόσιους φορείς, Το ίδιο τροπάρι το είδαμε και παλιότερα (π.χ.επι Βενιζέλου του νεώτερου).
Είναι μία απο τις 2-3 ομάδες που ευνοούνται συστηματικά απο το κράτος.
Είναι μία απο τις δύο(η άλλη είναι ο Ολυμπιακός) που τις έχουν κάνει δώρο ένα γήπεδο (βλ. παλατάκι) και αν ήταν και λίγο έξυπνοι θα είχαν αναμορφώσει και την τούμπα με τα λεφτά των Ολυμπιακών αγώνων.
Είναι η μοναδική ομάδα που μονίμως θέλει να φαίνεται αδικημένη και ζητάει συνεχώς παραπάνω....
Ένα θα πώ.
ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥΣ
Αφού βρίσκουν και τα κάνουν μπράβο τους. Χαρά στους υπόλοιπους (όσοι είναι αυτοί) που πάνε με τον σταυρό στο χέρι.

Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2008

ΓΙΝΕ ΑΡΗΣ ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ.........

ΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΟ VIDEO ΑΦΟΥ ΤΟ "ΚΑΤΕΒΑΣΑΝΕ" ΑΠΟ ΤΟ YOUTUBE , ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΤΟ ΨΑΧΝΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ.
ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ (ΜΕΣΩ FIREFOX) ΑΣ ΣΤΕΙΛΕΙ MAIL ΣΤΟ NOVITOG@HOTMAIL.COM (ΔΕΧΟΜΕΘΑ ΚΑΙ SPAM!!!)


Τρίτη 1 Ιανουαρίου 2008

XΡΟΝΙΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ


Καλησπερα σε ολο τον κοσμο του blogg και εγω θα αναφερθω σε κατι σχετικα που ειδα εχτες το βραδυ στην τηλεοραση....Ενας μεγαλος παιχτης και κατα την δικη μου αποψη ειναι ο καλυτερος παιχτης του κοσμου...Αυτος ο ανθρωπος εμαθε απο το πουθενα να λεει ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ,μολις το ακουσα τρελαθηκα,λετε καποια στιγμη αυτος ο παιχταρας να ερθει ΕΛΛΑΔΑ οπως ο rivaldo???Εμενα δεν θα με χαλαγε καθολου να μπορω να βλεπω στην ελληνικη τηλεοραση αυτον τον παιχταρα που ΑΞΙΑ παιρνει τον τιτλο του καλυτερου παιχτη της χρονιας που περασε!!!!!!!Ευχομαι σε ολους εσας να εχετε μια καλη χρονια,και υγεια πανω απο ολα.
Υ.Γ. Ευχομαι σε αυτους που γιορταζουν να ειναι παντα καλα και πολυχρωμοι και καθε μερα να ειναι σαν γιορτη για ολους.

Ευτυχισμένο 2008 !!!


Εύχομαι στους συνεργάτες του "Τρίτου ματιού" ,στις οικογένειες τους αλλά και σε όλο τον κόσμο ευτυχισμένο το νέο έτος με υγεία πάνω απ'όλα!!!!

Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2007

Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2007

Πρωτάθλημα θα (ξανα)πάρουμε κι όλους θα τους τρελάνουμε


Όχι δεν τους έφτανε που ο Θρύλος είναι λαβωμένος με όλους τους παίκτες της μεσαίας γραμμής τραυματίες. Έπρεπε να σιγουρέψουν πως δεν θα κερδίσει. Επιστράτευσαν, λοιπόν, τον Ηρακλή. Κι αυτός έκανε ό,τι μπορούσε.

Ποια φιλοξενούμενη ομάδα είχε τέτοια σφυρίγματα υπέρ της παίζοντας με ομάδα του κέντρου; Ποτέ ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό δεν αντιμετωπίστηκε τόσο χυδαία από διαιτητή μέσα στην έδρα της.

Κι ήρθε το κερασάκι στην τούρτα. Η φάση του 83’ όπου ο Ηρακλής έκανε τον 13ο άθλο του. Αυτός μόνο ανακάλυψε «πέναλτι» στο κόψιμο του Πάντου. Κίτρινη κάρτα (η 2η) κι αποβολή. Διπλό το «καλό»: και ισοφάριση για την Ξάνθη και μεγαλύτερη απώλεια για τον Ολυμπιακό στο παιχνίδι στο Καυτατζόγλιο.

Αλλά…

Ο Αντώνης ήταν εκεί! Μίλησε η καρδιά του Πρωταθλητή και το έγκλημα δεν ολοκληρώθηκε. Κόντρα σε όλους, ο (μισός) Θρύλος πήρε αυτό που του ανήκε.

Δίκαιοι οι πανηγυρισμοί των δυο πολύτιμων παιχτών της ομάδας: του Ντάρκο-γκολ και του ΝΙΚΟ-πολ (ύτιμου) ιδη. Από 1,5 βαθμό κέρδισε ο καθένας τους.

Ο Ηρακλής αποχώρησε νικημένος και προβληματισμένος, προσπαθώντας να καταλάβει τι πήγε στραβά.

Τώρα πρέπει να δώσει εξηγήσεις τι πήγε στραβά. Κι όπως φαίνεται, το έργο του θα είναι δύσκολο. "Κάποιοι" είναι έξαλλοι.


Η χτεσινή εξέλιξη στέλνει ένα ηχηρό μήνυμα σε φίλους και εχθρούς: Ο Πρωταθλητής είναι «Πολύ σκληρός για να πεθάνει». Και με ενδεκάδα ανάγκης και με αμούστακα παιδιά και κόντρα στα κοράκια, αυτός ολόρθος. Αφού ξεπέρασε κι αυτή τη μαχαιριά, τι άραγε θα συμβεί όταν θα παραταχθεί επιτέλους πλήρης;

Και μια ρητορική ερώτηση: Φέτος η κακή διαιτησία έφτιαξε; Φέτος που ο Πρωταθλητής αδικείται κατάφωρα και οι αντίπαλοι του "σπρώχνονται" προκλητικά, πάλι φταίει ο Κόκκαλης, τα τσιράκια του και οι παράγκες του; Μα, αν δεν κάνουμε λάθος, φέτος στη SuperLeague ΔΕΝ προεδρεύει ο Κόκκαλης, αλλά ο κύριος της φωτογραφίας.

Αυτός που έφτιαχνε dvd για τα «αίσχη» της διαιτησίας. Φέτος τα dvd τελείωσαν; Ή δεν υπάρχει υλικό για να γράψει;

Α, ρε άθλιοι. Πάλι το Μάη στο ίδιο έργο θεατές θα είσαστε. Και θα κάνετε πάλι κωλοτούμπες. Τουλάχιστον δείτε το Λούα Λούα για να τις κάνετε σωστά.


ΥΓ: Μέσα στο γήπεδο άφησε το Σάββατο την τελευταία του πνοή ο αρχηγός της σκωτσέζικης Μάδεργουέλ, Φιλ Ο’ Ντόνελ. Ο 35χρονος μέσος, λίγο πριν αντικατασταθεί σωριάστηκε στο χορτάρι και μεταφέρθηκε εκτός αγωνιστικού χώρου για τις πρώτες βοήθειες. Υστέρα από λίγο, ο άτυχος ποδοσφαιριστής έχασε τη μάχη με τη ζωή αφήνοντας ορφανά τα 4 παιδιά του.

Κρίμα στο παιδί.

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

Αυτο ειναι......κοριτσια για φιλημα που λενε!!!!!!!!!!Καλη χρονια σε ολους!!!!!!