Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2008

Περί αιώνιας κόντρας κλπ.

Κατ' αρχήν να κάνω έναν μικρό πρόλογο: είμαι γαύρος. Φόλα-γαύρος όπως; είθισται να λέμε. Γέννημα θρέμμα Πειραιώτης κλπ, κλπ. Όλα αυτά συνεπάγονται πολλά και διάφορα. Εκτός από ένα: δεν είμαι κάφρος. Πολλές φορές οι απόψεις μου -το ξέρω καλά- προκαλούν, αυτό όμως δε σημαίνει ότι αρέσκομαι ή στοχέυω να προκαλώ. Απλά, όταν έχει να κάνει με χρωματιστές σωβρακοφανέλες συνήθως μας γυρνούν τα μάτια ανάποδα...Μετά από -ας πούμε- παρότρυνση του Λεχαιωνάριου, θα γράψω 2-3 σχόλια επί τούτου, σε σχέση μ,ε όσα έγραψα σχετικά πρόσφατα.

Πρώτον: τι πιστεύω για τον βάζελο; Ότι δεν έχει ομάδα. Η τεσσάρα δεν ήρθε ουρανοκατέβατη και προσωπικά δεν τη θεώρησα έκπληξη -ακόμη και μετά το ματς πρωταθλήματος. Μάλιστα το'χα γράψει και στο μπλογκ μου. Υπάρχει μεγάλη διαφορά ποιότητας ανάμεσα στις 2 ομάδες, αυτό είναι σαφές. Η διαφορά ήταν ότι αυτό το βλέπαμε μόνο εμείς. Οι βάζελοι νόμισαν ότι έγιναν ξαφνικά μια μίξη Μπαρτσελόνα-Μάντσεστερ και Μίλαν. Και κατ' εμέ ο βάζελος την πάτησε για 2 λόγους: πρώτον, από αυτήν τη διαφορά ποιότητας και δεύτερον, από το παραμύθιασμα ότι έχει καλή ομάδα. Δυστυχώς -και το εννοώ, δυστυχώς- όσο κι αν χάρηκα τον διασυρμό, άλλο τόσο -ίσως και περισσότερο- με θλίβει η κατάσταση του αιωνίου, διότι όπως έχω πει, τον θέλω ισχυρό για να τον πατάω στο λαιμό και να το χαίρομαι όπως πρέπει. Καλώς ή κακώς, στην Ελλάδα οι αιώνιοι είναι δύο, όσα ντέρμπυ κι αν έχουμε, διότι άλλο το ντέρμπυ, κι άλλο ο όρος αιώνιοι.

Δεύτερον: ποιος θεωρώ ότι φταίει για τα χάλια του βάζελου; Μα φυσικα΄ο Τζίγγερ. Αυτός δεν είναι η κεφαλή της ομάδας; Το θέμα είναι ότι κατ' εμέ δεν φταίει όπως του το καταλογίζουν. Δεν φέρνει αυτός τους παίκτες, δεν επιλέγει αυτός τους προπονητές. Ποιος Πεσέιρο ρε παιδιά και ποιος Σουμ και ποιος Μπάκε; Πλάκα κάνουμε τώρα; Σαφώς και έχει μεγάλο μερίδιο ευθύνης διότι δεν δείχνει να φιλτράρει σωστά όσα του προτείνουν, το μεγαλύτερο όπως θεωρώ πως είναι οι συνεργάτες του, διότι αυτούς εκείνος τους επιλέγει, σαφές αυτό. Να φέρω ένα παράδειγμα: Πόστιγκα. Προσωπικά έβαλα τα γέλια όταν το άκουσα και ξέρετε γιατί; Ο Πόστιγκα πέρασε από Αγγλία για ένα φεγγάρι. Αποκόμισε τον τίτλο του πιο άτολμου επιθετικού και έφυγε νύχτα. Αυτός είναι που θα ανεβάσει τον Παναθηναϊκό; Πλάκα κάνουμε τώρα; Μπορεί να βγει το παιδί και μακάρι να βγει, μπας και δούμε κανά ντέρμπυ της προκοπής, αλλά είναι αυτές επιλογές; Ίσως ακουστεί σκληρό, αλλά θεωρώ πως οι περισσότεροι παίκτες του βάζελου δεν είναι άξιοι να φορούν τη φανέλα του. Άποψή μου αυτή, ως γαύρος. Και επαναλαμβάνω, στην επιλογή των παικτών δεν ευθύνεται ο Τζίγγερ. Όπως κακώς -πολύ κακώς- του καταλογίζουν ότι δεν σκάει λεφτά. Ποιος δεν σκάει λεφτά ρε παιδιά; Με τον Κωνσταντίνου (ουστ, ξουτ, φτου) είχε τινάξει τη μπάνκα ο άνθρωπος. Με Σαλπιγγίδη δεν τα'σκασε; Ο Κονσεϊσάο δεν γλεντάει ακόμη με τα λεφτά του Τζίγγερ; Ο Πάουλο Σόουζα δεν ήταν ακριβή μεταγραφή; Και σε πόσα ακόμη παλτά τα'χει σκάσει αδρά, πολύ αδρά. Ο Τζίγγερ φταίει που ο Σόουζα έπαιζε ένα παιχνίδι και 4 έμενε έξω; Ο Τζίγγερ τα σκάει κανονικά και με τον νόμο. Απλά, οι επιλογές που του φέρνουν είναι κακές. Αυτό θεωρώ. Ο Ολυμπιακός απεναντίας είχε επιλογές καλές, άλλο το πόσο του βγήκε η καθεμία: Τζιοβάννι, Ριβάλντο, Ζάχοβιτς, Ζε Ελίας, Ζέτερμπεργκ κλπ, κλπ. Ο Παναθηναϊκός θέλησε να φέρει τέτοιους παίκτες, αλλά δεν τα κατάφερε ποτέ. Απλώς νόμισε πως το κατάφερε, και αυτό φάνηκε από τ'αποτελέσματα.

Τρίτον: τι με καίει και ασχολούμαι με τον βάζελο και δη, τόσο πολύ; Μα επειδή είναι ο αιώνιος αντίπαλός μου. Αν ο βάζελος διαλυθεί είναι πολύ πιθανό να διαλυθώ κι εγώ μετά. Πάντοτε γίνεται έτσι νομοτελειακά. Αν δεν υπάρξει νύχτα, τότε δεν μπορεί να οριστεί και η μέρα, αν δεν υπάρξει άσπρο δε δύναται να υπάρξει μαύρο κ.ο.κ. Βέβαια είναι γνωστό ότι οι βάζελοι ποτέ δεν έχουν δει εμένα τον γαύρο έτσι. Ο Γεώργιος Ανδριανόπουλος 2 φορές τους έσωσε από την ατίμωση του υποβιβασμού με τη δική του ψήφο, μία ως παίκτης (αρχηγός του Ολυμπιακού) και μία ως πρόεδρος. Αντίθετα, ο καβουράκιας (ουστ, ουρτ, ξουτ) που με χαρά τραγούδαγε "ποτέ ξανά πρωτάθλημα στον Πειραιά" είχε πάει να μας κάνει παράρτημα στην μετά Κοσκωτά εποχή και τη γλωτώσαμε την τελυταία στιγμή. Γνωστές ιστορίες αυτές. Αυτό όμως δεν μου λέει κάτι διότι σε οπαδικό επίπεδο τους βάζελους τους έχω γραμμένους: αν δεν θέλουν να με σέβονται είναι δικό τους πρόβλημα, όχι δικό μου, σε αυτούς επιστρέφει μπούμερανγκ η πράξη. Εγώ θέλω να τους σέβομαι όμως, όπως θέλω να σέβομαι και όλους τους αντιπάλους μου. Γι'αυτό και ο Ολυμπιακός φέρνει παικταράδες εδώ και χρόνια. Γιατί επιθυμεί να σέβεται τον αντίπαλό του. Ειδάλλως θα ήταν σα να ομολογούσε πως θέλει να πατάει στο λαιμό ομάδες τις οποίες απαξιοί να κοιτάξει. Διαφορά νοοτροπίας, έτσι απλά.

Τέταρτον: το μέγα θέμα που προέκυψε με τα περιβόητα 100 χρόνια ιστορίας του βάζελου. Κατ'εμέ, παπάρια μάντολες. 100 χρόνια δεν υφίστανται, και ο λόγος απλός:
1908: Ίδρυση του ΠΟΑ (Ποδοσφαιρικός Όμιλος Αθηνών). Χρώματα φανέλας, κόκκινο άσπρο.
1909: Μετονομασία του ΠΟΑ σε ΠΠΟ (Πανελλήνιος Ποδοσφαιρικός Όμιλος). Χρώματα, τα ίδια.
1918: Αλλαγή χρωμάτων από κόκκινο-άσπρο σε πράσινο. Υιοθετείται το τριφύλλι ως σήμα.
1924: Μετονομασία του ΠΠΟ σε ΠΑΟ (Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος).

Αντίθετα ο Ολυμπιακός:
1894: Ίδρυση του Πειραϊκού Συνδέσμου
1912: Ένωση του Πειραϊκού Συνδέσμου με τον Πειραϊκό Σύνδεσμο: ο νέος σύλλογος ονομάζεται Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Όμιλος Πειραιώς (ΑΠΟΠ).
1925: Ένωση ΑΠΟΠ με τον Όμιλο Φιλάθλων Πειραιώς. Ίδρυση Ολυμπιακού ΣΦΠ.

Η διαφορά είναι δηλαδή ότι ο Ολυμπιακός έχει ως έτος ιδρύσεως το πραγματικό, το 1925, εκείνο οπότε και έγινε η ένωση των σωματείων που τον δημιούργησαν, όχι το 1894 που είναι η πρώτη εμπλεκόμενη χρονολογία. Ο Παναθηναϊκός από την άλλη έχει ως έτος ιδρύσεως τη χρονιά ιδρύσεως ενός σωματείου από το οποίο μετεξελίχθηκε. Το ότι οι βάζελοι (επίσημοι και μη) επιθυμούν να λένε ότι έχουν σαν έτος ιδρύσεως το 1908 είναι δικό τους θέμα, δεν επιθυμούμε να τους κάνουμε κουμάντο ούτε να τους αλλάξουμε τα μυαλά. Όχι όμως να μας λένε ότι τους προσβάλλουμε κιόλας. Πάει πολύ δηλαδή... Ο Πέτρος Κόκκαλης μίλησε μετά από τεσσάρα, μετά από θρίαμβο εις βάρος του αιωνίου και μάλιστα μέσα σε ένα κλίμα απαξίωσης για τον Ολυμπιακό ένεκα των διαφόρων συμπτώσεων του ντέρμπυ της Κυριακής και τελικά ειπώθηκε τι; Ότι πήγε να προσβάλει τον Παναθηναϊκό -έλα μο*νί στον τόπο σου που λέει κι ο λαός... Δηλαδή ούτε να βάλω τα γέλια δεν μπορώ καν. Αν κάποιοι προσέβαλαν τον Παναθηναϊκό την Τετάρτη, αυτοί ήταν οι παίκτες του βάζελου κι όχι ο Πέτρος Κόκκαλης ο οποίος δεν είπε τίποτε άλλο από τα αυτονόητα. Τώρα, αν είναι να μιλάμε με μοναδικό γνώμονα το πότε θα προσβάλλεται ο καθένας (δεδομένου ότι δεν υπήρχε κανένας τέτοιος σκοπός), ε, κλάφτα Χαράλαμπε μετά. Οι βάζελοι ας λένε το 1908, εμείς ας λέμε το 1924: σε στοιχεία βασιζόμαστε, θεωρώ. Και μιας και μιλάμε για προσβολές, αν υπήρχε κάτι προσβλητικό, αυτό ήταν στην ανακοίνωση Βγενόπουλου τα περί "παιδιού του μπαμπά που διαχειρίζεται τα λεφτά" και οι λοιπές αηδίες, διότι ο κύριος Βγενόπουλος προφανώς έχει ξεχάσει ότι στην αγαπημένη του ομάδα πρόεδρος είναι ο Μήτσου... Τουλάχιστον ο Πέτρος είναι γιος του φρύδια. Ο Μήτσου τι είναι;

Κι ένα τελευταίο: επειδή όπως είπα στην αρχή, ο διασυρμός του βάζελου στο κύπελο ήταν κατά το ήμισυ προϊόν του παραμυθιάσματος που τρώνε οι βάζελοι, θα πρότεινα να μην πέσει παραμύθιασμα για την περιβόητη παναθηναϊκή ενωτική κίνηση, γιατί θα γελάσει κι ο κάθε πικραμένος. Ο σωφέρ, καλώς ή κακώς είναι κυρίαρχος. Ούτε που τον κουνάει τίποτε. Αυτός έχει το μαχαίρι, αυτός έχει και το πεπόνι. Ο Βγενόπουλος και οι συν αυτώ, δεν έχουν τίποτε. Απλώς επιθυμούν ν'αποκτήσουν. Εν ολίγοις, φρούδες ελπίδες, ή αλλιώς με πορδές αυγά δε βάφονται. Αυτόν έχετε, με αυτόν θα πορευτείτε και με αυτόν κοιτάξτε πως θα τα βρείτε. Κι αν δε γουστάρετε να βάλετε μυαλό εσείς, θα σας βάλουμε εμείς στο επόμενο ντέρμπυ. Διότι η κατάσταση του Παναθηναϊκού είναι απαράδεκτη, πάνω απ'όλα για εμάς τους γαύρους. Ούτε ένα πήδημα δε μπορούμε να ευχαριστηθούμε πλέον.
Αυτά τα ολίγα.

Παναθηναϊκή Ενωτική κίνηση ...No2 !!!

Η νέα ανακοίνωση της "Παναθηναϊκής Ενωτικής κίνησης":

«Η καθολική αποδοχή της ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΗΣ ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ από τους φιλάθλους και τους παλαίμαχους αθλητές του Παναθηναϊκού έχει ήδη οριοθετήσει τη νέα πορεία του Συλλόγου μας.
Το όραμα ενός Παναθηναϊκού πολυμετοχικού, ενιαίου και αδιαίρετου, ενός Παναθηναϊκού πρωταγωνιστή σε όλα τα αθλήματα είναι απαίτηση 2.000.000 φιλάθλων και τίποτα δεν μπορεί να το σταματήσει. Εν όψει των θετικών για τον Παναθηναϊκό μας εξελίξεων είμαστε υποχρεωμένοι να μεταφέρουμε προς τους φιλάθλους τα εξής μηνύματα:

1. Πρέπει όλοι να έχουμε αισθήματα σεβασμού και ευγνωμοσύνης προς την οικογένεια Βαρδινογιάννη που με μεγάλο οικονομικό και προσωπικό κόστος επί 3 δεκαετίες στηρίζει τον Παναθηναϊκό και μας έχει δώσει και πολλές μεγάλες χαρές.

2. Οι οποιεσδήποτε ύβρεις σαν αυτές που ακούστηκαν χθες στο ΟΑΚΑ είναι άδικες, ανεπίτρεπτες και αντίθετες με τις αρχές και την ιστορία του Συλλόγου μας.
3. Η ομάδα του ποδοσφαίρου διεκδικεί το Πρωτάθλημα Ελλάδος και χρειάζεται γεμάτες κερκίδες και θερμή υποστήριξη και,
4. Το μόνο σύνθημα που εκφράζει την ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ είναι το «...στις χαρές και στις λύπες μαζί».



καλύτερα να μασάς..

Action Images

ποινή 2 αγωνιστικών για τον Ζήκο για τις δηλώσεις του μετά το ντέρμπυ με τον Ολυμπιακό , συν άλλη μια καθώς συμπλήρωσε κάρτες .. χάνει Λεβαδειακό , Ατρόμητο κ Πανιώνιο ..

την άποψή μας τελικά να την κρατάμε για εμάς κ τον καθρέπτη του σπιτιού μας . αφορμή ψάχνουν , δεν θέλουν κ πολύ , μια δήλωση τους αρκεί . τι κ αν εχουμε δει ΜΕΣΑ στο γήπεδο ποδοσφαιριστές να φέρονται σαν χούλιγκανς , προέδρους ομάδων να εκφράζονται με χυδαίο τρόπο . η δήλωση ΕΞΩ τους πείραξε . λες κ είπε τίποτα τρελό δηλαδή , χεσμένους τους είπε , λες κ δεν είναι . σταματάω εδώ μην τυχόν κ οι αγωνιστικές γίνουν 4..

Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2008

Παναθηναϊκή Ενωτική κίνηση !!!

«Η ”ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ” ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ ΕΝΑΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΕΝΙΑΙΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΟΧΙΚΟ. Ανακοινώνεται ότι με πρωτοβουλία φιλάθλων και παλαιών αθλητών του Παναθηναϊκού και με συντονιστή τον κ. Ανδρέα Βγενόπουλο δρομολογήθηκε η ”ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ” με όραμα έναν Παναθηναϊκό πολυμετοχικό, ενιαίο και αδιαίρετο, έναν Παναθηναϊκό πρωταγωνιστή σε όλα τα αθλήματα, παράδειγμα λειτουργίας και συνεισφοράς στην Ελληνική κοινωνία. Μπαίνοντας στον δεύτερο αιώνα της ζωής και της λειτουργίας του Παναθηναϊκού η σημερινή κατάσταση διάσπασης, διχόνοιας και απαξίωσης (πλην του μπάσκετ και λίγων άλλων εξαιρέσεων) που επικρατεί στο Σύλλογό μας δεν είναι πλέον ανεκτή από κανένα πραγματικό Παναθηναϊκό. Στο ποδόσφαιρο τα τελευταία χρόνια η ομάδα έχει χάσει την ηγετική της θέση στην Ελλάδα, την Ευρωπαϊκή της ταυτότητα και την υποστήριξη των φιλάθλων της και ο ”Σύλλογος μεγάλος” γίνεται πλέον επικίνδυνα μικρός. Νοιώθουμε ευγνωμοσύνη στην οικογένεια Βαρδινογιάννη για την παρελθούσα και συνεχιζόμενη προσφορά τους στον Παναθηναϊκό, όμως με μεγάλο σεβασμό τους λέμε ότι ο Παναθηναϊκός δεν τους ανήκει. Ο Παναθηναϊκός ανήκε, ανήκει και θα ανήκει πάντα στους φιλάθλους και τους αθλητές του και κανένας προσωρινός διαχειριστής δεν μπορεί να αποκτήσει δικαίωμα κυριότητος. Στον Παναθηναϊκό που ονειρευόμαστε ο κ. Γ. Βαρδινογιάννης δικαιούται και πρέπει (αν το θέλει) να έχει σημαντικό ρόλο, αλλά δεν μπορεί πλέον να θεωρεί ότι ο Παναθηναϊκός είναι δικός του χωρίς έλεγχο, χωρίς αμφισβήτηση και χωρίς την δυνατότητα προσφοράς γνώσης και χρημάτων και από εμάς, τους υπόλοιπους φιλάθλους και πρώην αθλητές του Παναθηναϊκού. Η ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ μπορεί να υλοποιήσει το όραμα όλων των Παναθηναϊκών φιλάθλων και κυρίως μπορεί να συνεισφέρει στην ΠΑΕ πάθος, γνώση και χρήματα προσθετικά στα όσα προσφέρει η οικογένεια Βαρδινογιάννη, με στόχο την ανατροπή της φθίνουσας πορείας του Συλλόγου μας. Κάνουμε έκκληση στην οικογένεια Βαρδινογιάννη και στην οικογένεια Γιαννακόπουλου για άμεση συνεργασία μαζί μας, με μοναδικό γνώμονα το συμφέρον του Παναθηναϊκού για την υλοποίηση του πολυμετοχικού, ενιαίου, αδιαίρετου και ”πρωταθλητή σε όλα τα σπορ” Παναθηναϊκού. Επειδή είμαστε βέβαιοι ότι πάνω απ΄όλα είναι Παναθηναϊκοί είναι αδιανόητο να μην ανταποκριθούν στην έκκλησή μας και να μην μας αφήσουν να βοηθήσουμε. Την ερχόμενη εβδομάδα η ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ θα ανακοινώσει λεπτομερώς τα σχέδιά της και την οργάνωσή της σε Συνέντευξη Τύπου και σύντομα θα δοθεί με ειδική διαδικασία η ευκαιρία σε όλους τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού να συμμετάσχουν ή να συμπαρασταθούν στην προσπάθειά μας με τρόπο κόσμιο και ειρηνικό, όπως ταιριάζει στις αρχές και την ιστορία του Συλλόγου μας. Ο Παναθηναϊκός είναι όλων μας, είναι δικός μας και έφθασε η στιγμή όλοι μαζί να γυρίσουμε σελίδα για νέες μεγάλες Ελληνικές και Ευρωπαϊκές επιτυχίες.

Υ.Γ. Ως προς τις χθεσινές αλαζονικές, εμπρηστικές και προσβλητικές δηλώσεις του κ. Π. Κόκκαλη και της, μεταξύ άλλων, αμφισβήτησης της ιστορίας του Παναθηναϊκού τον συμβουλεύουμε ότι η έλλειψη σεβασμού προς τον αντίπαλο είναι αντίθετη με την φίλαθλη ιδιότητα και με τις αρχές ενός μεγάλου συλλόγου όπως ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. Δυστυχώς, με μεγάλο σεβασμό στην ιστορία, την αξία και τους φιλάθλους του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, είμαστε υποχρεωμένοι να του πούμε ότι όποιος κάνει τον μάγκα με τα λεφτά και τις πλάτες του μπαμπά του είναι τζάμπα μάγκας.

ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΓΙΑ ΤΖΙΓΓΕΡ ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ (10/01/08) ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΕΓΙΝΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΧΤΕΣ ΜΕ ΤΟ 4-0.....

Εγώ σαν Παναθηναϊκός γουστάρω το εξής σενάριο..Να πάει η ομάδα στο Καραΐσκάκη και να διασυρθεί, κάτι που είναι εφικτό έτσι με 4-0, 5-0 και να πέσουν όλοι επάνω του...Είναι άχρηστος και ανίκανος να είναι στην ομάδα...Πρέπει να φύγει όσο πιο γρήγορα γίνεται για το καλό της ομάδας...
ΣΗΜΕΡΑ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΛΕΩ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΦΥΓΕΙ Ο ΒΑΡΔΗΣ Ο ΤΖΙΓΓΕΡ Η' ΟΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ,ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ.
ΕΑΝ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΤΑΦΑΤΙΚΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΟΒΑΡΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ...ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ !!!
ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΜΒΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΟ.


Kαπως ετσι ξεκινησε η χρονια του Παναιτωλικου!!!!!!



Καλησπερα σε ολους.Εχτες ξεκινησε το πρωταθλημα της Γ"Κατηγοριας και με την Αγαπημενη μου ομαδα μου να επικρατει με σκορ 1-0.Ο χαμενος ηταν ο Φωστηρας μεσα στο κλουβι οπως λεμε το γηπεδο μας!!!!Εχω 2 φωτογραφιες που πραγματικα με την μια πρωτη με εβαλαν παλι σε σκεψεις η οργανωμενοι της θυρας6.....εχουν σηκωσει ενα μικρο πανο...και λενε (syperleague Λαμογια,Το χρημα στο λαιμο σας)και η δευτερη με εκανε να γελαω....καπου στο 65 λεπτο της αναμετρησης συγκρουστηκαν 2 παιχτες στο κεντρο του γηπεδου και ο Παιχτης του Παναιτωλικου παραλιγο να του γυρισει η γλωσσα,η Γιατρος του γηπεδου που ετρεξε να του προσφερει της Πρωτες Βοηθειες γλιστρησε και εσπασε το ποδι της.....Καταγμα Περονης...Κανονικα δεν πρεπει να γελαμε αλλα εκεινη την στιγμη οποιος το εζησε δεν κρατηθηκε και ξεσπασε σε γελια(στην φωτο την μεταφερουν 2 ατομα οπως βλεπετε και στη φοτο....)Εχτες παλι εντυπωσιαστηκα απο τον κοσμο παρα το κρυο και την βροχη αυτο το μικρο γηπεδο ειχε 4.500 ατομα!!!!!!Μακαρι να μας αφησουν οι Διαιτητες και οι υπολοιποι παραγοντες να ανεβουμε ειναι κριμα και για τον Προεδρο που εχει 15 παιχτες Α"εθνικης και πεταει τα λεφτα του και ειδικα για τον κοσμο που τελειωνει τις δουλειες του τις 2 και αντι να παει σπιτι του θα παει γηπεδο....
Υ.Γ. Lexaionarios,ευχομαι και στην κορινθο να ανεβει γιατι και εκει βλεπω οτι κανουν σωστες κινησεις αν και νεοφωτιστοι στην κατηγορια....Μακαρι το ποδοσφαιρο μας στην ελλαδα να μην αποτελειται απο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ,ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΚΑΙ ΑΕΚ.....Σειρα εχουν και οι ποιο μικρες ομαδες....Τριτοματακηδες.....ειμαστε οι καλυτεροι Φιλαθλοι......

ΟΠΑΔΙΚΟΙ ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΙ


ΟΠΩΣ ΘΑ ΞΕΡΕΤΕ ΑΠΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΙΜΑΙ ΑΕΚΤΖΗΣ.ΟΠΟΤΕ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΣΤΑΘΩ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΘΙΞΩ.
ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΓΙΝΑΜΕ ΧΤΕΣ ΒΡΑΔΥ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΤΗΣ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΠΟΙΩΝ"ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΩΝ"ΜΑΣ!ΚΑΠΟΙΑ ΖΩΑ ΜΑΧΑΙΡΩΣΑΝ ΧΤΕΣ ΣΤΗΝ ΛΟΥΤΣΑ ΕΝΑΝ ΟΠΑΔΟ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΦΑΙΡΕΣΑΝ ΤΗΝ ΖΩΗ.ΠΡΙΝ 9 ΜΗΝΕΣ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑ ΖΩΑ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΕ ΕΝΑΝ ΟΠΑΔΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ.Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΘΑΦΤΗΚΕ ΤΟΤΕ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΣΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΩΤΑΤΑ ΚΛΙΜΑΚΙΑ.ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΗΚΕ ΣΤΗΝ ΣΤΕΝΗ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ.ΕΓΙΝΕ ΜΕΤΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΟΠΑΔΟ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙ ΜΕ ΡΟΠΑΛΑ,ΤΙΣ ΠΡΟΑΛΛΕΣ ΜΠΗΚΑΝ ΓΚΑΖΑΚΙΑ ΣΕ ΜΑΓΑΖΙ ΣΤΕΛΕΧΟΥΣ ΤΗΣ ΘΥΡΑΣ 7 ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΑΙΞΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΣΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΤΗΣ ΛΑΥΡΙΟΥ ΚΑΙ Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΧΤΕΣ ΠΟΥ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΧΑΡΟΠΑΛΕΥΕΙ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ.
ΗΜΟΥΝ 13 ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ CLUB ΤΗΣ ORIGINAL ΚΑΙ ΣΥΝΑΝΑΣΤΡΕΦΟΜΟΥΝ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΑΝΩΡΙΜΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΕΝΗΛΙΚΕΣ ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ,ΝΤΟΥ ΚΑΙ ΞΥΛΑ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΔΡΙΣΜΟ ΤΟΥΣ(ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΘΥΜΑΤΑ)ΧΤΥΠΩΝΤΑΣ ΑΛΛΟΥΣ.ΧΑΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ,ΧΑΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΠΟΥ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ ΑΛΛΙΩΣ...ΑΗΔΙΑΖΑ ΜΕ ΤΗΝ ΒΛΑΚΕΙΑ ΤΟΥΣ.ΤΟΥΣ ΕΛΕΙΠΕ ΤΟΣΗ ΑΓΑΠΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ,ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΟΥ ΚΟΙΤΑΓΑΝ ΝΑ ΤΗΝ ΒΡΟΥΝ ΠΛΑΚΩΝΟΝΤΑΣ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΦΟΡΟΥΣΑΝ ΚΑΣΚΟΛ ΑΛΛΟΥ ΧΡΩΜΑΤΟΣ.ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΚΑΜΜΕΝΟ ΠΛΕΟΝ ΜΥΑΛΟ.ΕΓΩ ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ.
ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ Η ΓΑΜΗΜΕΝΗ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙ'ΑΥΤΟ.ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΤΗΝ ΒΟΛΕΥΕΙ 100,200,1000 ΑΤΟΜΑ ΝΑ ΤΑ ΣΠΑΝΕ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΧΑΙΡΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑ ΝΑ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ.ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΕΞΟΡΓΙΖΕΙ!
ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΜΟΝΟ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ Η ΜΑΝΑ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΠΟΥ ΜΑΧΑΙΡΩΘΗΚΕ ΧΤΕΣ ΒΡΑΔΥ,ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΦΙΛΟΠΟΥΛΟΥ.ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΣΥΓΚΙΝΗΘΕΙΤΕ ΡΕ ΖΩΑ;ΑΙ ΣΙΧΤΗΡ ΣΙΧΑΜΑΤΑ!
Y.Γ.:ΛΕΧΑΙΟΝΑΡΙΕ ΑΝ ΣΕ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΟΙ ΒΡΙΣΙΕΣ ΜΟΥ ΔΙΕΓΡΑΨΕ ΤΙΣ,ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΕΝΟΧΛΗΣΕΙ.

Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2008

Ο εφιαλτης του Παναθηναικου ηρθε τελικα στο κυπελλο

Ηταν δύσκολο ο Ολυμπιακός να επαναλάβει μια άσχημη εμφάνιση και ακόμα πιο δύσκολο ο Παναθηναϊκός να επαναλάβει μια καλή εμφάνιση έχοντας φέτος ελάχιστα παιχνίδια που μπορεί να υπερηφανεύεται για την απόδοση του,έτσι λοιπόν αυτό που άλλοι περίμεναν και άλλοι φοβόντουσαν έγινε σήμερα στο κύπελλο...η απόλυτη συντριβή...
Εχοντας μονό μια ευκαιρία ο Παναθηναϊκός σε όλον τον αγώνα και ο Ολυμπιακός τον απόλυτο έλεγχο η κατάληξη δεν αφήνει έκπληκτο κανέναν.
Αραγε τι απάντηση θα δούμε αύριο απο τις φιλο-ολυμπιακές εφημερίδες σαν απάντηση στο πρωτοσέλιδο φιλο-παναθηναϊκής εφημερίδας μετά το ντέρμπι πρωταθλήματος ""τους ξεβράκωσαν αλλά δεν τους γλέντησαν""???
Μηπως ""και τους ξεβράκωσαν και τους γλέντησαν""???

Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2008

ΠΑΡΑΓΚΕΣ......ΘΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΑΡΑΓΕ ΝΑ ΑΝΕΒΟΥΜΕ???



Καλησπερα στο επικεντρο για εμενα πλεον ειναι ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ....θα μας αφησουν αραγε να ανεβουμε κατηγορια η Γκαγκατσηδες και η Βαρδινογιαννηδες????Αυτοι κανουν κουμαντο πλεον για το ποιος θα πεσει και ποιος θα ανεβει.....Ειναι τεκμιριωμενο και ειμαι 100% σηγουρος!!!!!!Μονο και μονο τον Κοσμο που εχει,και το παθος για ποδοσφαιρο που εχουμε πρεπει να σταματησει καποια στιγμη η παραγκα που εχουν φτιαξει οι κυριοι που ανεφερα.......Μακαρι να ξεκολησουμε Κατηγορια και με την επανεναρξη αυριο του πρωταθληματος να μας πανε ολα με το δεξι!!!!!!!

Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2008

Super League!!!!Z

Παίδες, δεν ξέρω αν το'χει τσεκάρει και κανάς άλλος, πάντως ελέγξτε το λίαν συντόμως... Δεν μου'μεινε άντερο όρθιο και είναι αμιγώς αθλητικό!!!!! ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!

λουκούμι..

ότι πρέπει ήτανε αυτή η ισοπαλία Ολυμπιακού - Παναθηναϊκού για την ΑΕΚ . σε συνδοιασμό κ με το 5-1 που έφερε στο ΟΑΚΑ το σάββατο απέναντι στην Βέροια , πήρε τα πάνω της . γιατί για να πάρεις πρωτάθλημα δεν θέλει μόνο να παίζεις εσύ καλά , θέλει κ οι άλλοι να μην παίρνουν τα αποτελέσματα που πρέπει..

Τι και αν εκανε λαθη η διαιτησια...

Οταν μετά από λάθος του Ζεβλάκοφ κλεβει την μπαλα ο Σαλπιγγίδης και μετα πιανετε στον υπνο και ο Αντζας(τον κοίμισε Νταμέ Ν' Ντόι δηλαδη),το οτι δεν ειδε την μπαλα που βγήκε ο διαιτητης περναει για μενα σε δευτερη μοιρα...
Σε δευτερη μοιρα περναει και η διαμαρτυρία για επιθετικό φάουλ του Τοροσίδη στον Μάλαρτζ οταν ο δευτερος εχει κανει μια αποτυχημένη έξοδο.
Ας κοιτάξουν και οι δυο ομάδες τα λάθη τους και να μην ασχολούνται με την διαιτησία.
Ο Ολυμπιακος αισθανεται καλα για την ισοπαλια.
Ο Παναθηναικος που σταθηκε καλύτερα στο μεγαλύτερο μερος του αγωνα λογικό ειναι να αισθάνεται οτι του αξιζε η νικη και μες την ατυχια του ηταν τυχερος που ο Κοβάσεβιτς εκανε ενα απο τα λιγοστα λαθη του στο τελος του αγωνα και δεν γύρισε το ματς προς την αντίθετη κατεύθυνση.Πρωτη φορα δεν σκοραρε μεσα στο Καραϊσκάκη και ο Ολυμπιακος δεν νίκησε

Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2008

"Ευτυχως δε χασαμε"


Τζιόλης:"Υπάρχει απογοήτευση στην ομάδα για το αποτέλεσμα, δικαιούμαστε τη νίκη, αλλά είμαστε απογοητευμένοι απο το αποτέλεσμα. Νομίζω οτι έπρεπε να νικήσουμε, σπαταλήσαμε αρκετές ευκαιρίες, είμασταν άτυχοι.

Λούα Λούα: "Δεν νικήσαμε, αλλά δόξα τω Θεό δεν χάσαμε"

Πως φαινονται οι μεγαλες ομαδες. ('Η τουλαχιστον αυτες που εχουν ψυχολογια τετιας) ...

Τουμπάραμε...



Έχεις να πάρεις πέναλτυ απο τις 26 Μαρτίου του 2006. Έχεις παίξει πενήντα παιχνίδια εντωμεταξύ. Χάνεις μέσα στην Τούμπα από μία Ξάνθη που έκανε δύο επικίνδυνες κατεβασιές και έβαλε την μπάλα στο πλέχτο στην μία. Είναι το 55' και κερδίζεις -επιτέλους- πέναλτι και η άλλη ομάδα μένει με 10. Και εσύ τι κάνεις? Χάνεις το πέναλτι όπως όλες τι ευκαιρίες πριν από αυτό..Πίκρα. Τούμπαρες μαζί με το αήττητο της έδρας...


Και είχε αρχίσει τόσο καλά ο αγώνας. Μπροστά σε 20.000 κόσμο ο Λάκης έχασε το πρώτο τετ α τετ μόλις στο 7. Στο 10' όμως η Ξάνθη ξεδίπλωσε την πρώτη της επικίνδυνη επίθεση όταν ο Αλβα βγήκε μόνος απέναντι απο τον Φερναντέζ αλλά σουταρέ άουτ. Στο 30' εκπληκτικό σούτ του Μπαλάφα έβγαλε ο τερματοφύλακας της Ξανθης από το παραθυράκι της εστίας! Και στο 35 και εκεί που ο ΠΑΟΚ πίεζε ο Ρατζίνσκι σε μια πολύ γρήγορη αντεπίθεση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Απο εκεί και έπειτα ο αγώνας ήταν ενάς επιθετικός μονόλογος για τον ΠΑΟΚ που έχασε πάρα πολλές ευκαιρίες για να ισοφαρίσει με το χαμένο πέναλτι να είναι η μεγαλύτερη.

Η γνώμη μου πάντως είναι ότι πέρα από την όποια ατυχία που είχαμε, ο αγώνας χάθηκε καθαρά μέσα στο γήπεδο, τόσο από τους παίκτες όσο και απο τον Σάντος. Η Ξάνθη ήταν καλύτερα διαβασμένη και ήξερε τι ήθελε. Εμείς χάσαμε πολύ εύκολα την αυτοσυγκέντρωση μας. Συν τοις άλλοις εκ των υστέρων αποδεικνύετε ότι ήταν λάθος η χρησιμοποίηση του Λάκη στα δεξιά - φυσική θέση του ΓΧ- αντί της χρησιμοποίησης του Κωνσταντινίδη στα αριστερά και του Γεωργιάδη στα δεξιά. Πάντως ο μόνος που διακρίθηκε από την ομάδα μου ο Κνολ.

Ελπίζω την επόμενη Κυριακή στο Καυταντζόγλειο να πάρουμε εύκολα ή δύσκολα την νίκη όπως και στον πρώτο γύρο! Ο Ηρακλής πάντως δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος αφού πλέον το φάσμα του υποβιβασμού είναι εμφανές γιαυτόν...




1-1 αντί 2-5

1-1 λοιπόν το ντέρμπυ, για ρίξτε μια ματιά στο προηγούμενο τόπικ που είχε ανοίξει ο Lexaionarios και ήθελε τα προγνωστικά μας τι έγραψα.

Λακωνικά έγραψα "1-1 παίξτε το".

Δεν έχω μάλλον τυχαία blog για το στοίχημα www.bet2day.blogspot.com

Το τελικό σκορ μπορεί να δικαίωσε τη πρόβλεψή μου αλλά η εικόνα του αγώνα βγάζει αδικημένο κατάφωρα το Παναθηναϊκό που πάντα με βάση τις ευκαιρίες που έγιναν έπρεπε να τελειώσει 2-5.

Δυστυχώς ο Παναθηναϊκός πλήρωσε το μοναδικό του νεκρό σημείο του στον αγώνα από το
35ο λεπτό ως τη λήξη του ημιχρόνου.

Το παιχνήδι του κυπέλου τη Τετάρτη θα είναι διαφορετικό αλλά αν σε κάποιον χρωαστάει κάτι η μπάλα αυτός είναι ο Παναθηναικός.

Ντέρμπι λέει

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός δυο φορές απανωτές.
Ας γράψουμε κι εδω κατι για το ντέρμπι.
Μας έπεισαν οτι πρόκειται για το γεγονός του αιώνα.
Λες και καθάρισαν όλα τα άλλα ματς και αυτα τα δύο θα ειναι περίπου κατι σαν παγκόσμιος πόλεμος. Στις κερκίδες και εξω, σίγουρα όχι κόσμιος πόλεμος. Τα απανταχού καφρόνια σε "θέσεις μάχης". Δηλαδη να μην βγω απο το σπίτι ! Ετσι και αλλιώς στο γήπεδο δεν θα πάω.
Εγραψα περι παιδικών κερκίδων και αναρωτήθηκα πόση τεστοστερόνη μπορεί απο μεσα της να με έβρισε που θέλω να πηγαίνουμε στα γήπεδα για διασκέδαση και όχι για να βγάζουμε απωθημένα επειδή δεν θέλουμε να πάμε στον ψυχίατρο. Δεν ειναι αγώνες για παιδιά αυτοί.
Η ατμόσφαιρα δυναμιτίζεται πάντα απο τις πάμπολλες αμφιλεγόμενου κύρους αθλητικοφυλλάδες με ρήματα που λήγουν σε -ίστε τους, -άτε τους, και λοιπά γαλλικά.
Φως φανάρι οτι απευθύνονται σε πορωμένους και ψυχάκηδες.
Δεν περιμένω να παιχτεί καμμια μπάλλα αξιώσεων, αλλα ποτέ δεν ξέρεις. Μπορεί το παιχνίδι κατα λάθος να οδηγηθεί σε θεαματικό απο κατι τυχαίο. Πχ ενα αυτογκόλ στο 7'.
Η μπορεί να καεί το Τηγάνι, απο ενα πέναλτι ή μια κάρτα που θα δείξει ο διαιτητής ετσι για να μη φανεί "χεζμένος" :)
Θα παιχτεί παιχνίδι σκοπιμότητας. Το ανοιχτό παιχνίδι θα ευνοούσε τον Ολυμπιακό, οπότε ενα τσούκου-τσούκου μπόλ μπορεί να ειναι η καλύτερη συνταγή με σκοπό αποκλειστικά το αποτέλεσμα.
Οι δηλώσεις μετά απο τα δύο ματς σε περίπτωση ισοπαλίας ειναι ήδη έτοιμες. Ολοι ξέρουμε τι θα ειπωθεί. το θέμα ειναι οτι τα ματς κρίνουν την χρονιά σε ενα βαθμό με την προϋπόθεση οτι στα υπόλοιπα μάτς οι δύο "αιώνιοι" θα δείξουν υπεροχή.
Με την ΑΕΚ απο κοντά στην τριάδα να ειναι σαν πληγωμένο λιοντάρι που κανείς δεν πρέπει να υποτιμήσει, η ισοπαλία φαίνεται να βολεύει τους πάντες. Νομίζω όμως οτι την νίκη θέλει περισσότερο ο Παναθηναϊκός, για λόγους και μόνο γοήτρου. Θα περάσει και πρώτος.
Δεν μας ενδιαφέρει καθόλου η "ανάλυση" μετα, στις αθλητικές εκπομπές της ΕΡΤ, δεν μας ενδιαφέρει αν ρεύτηκε ο χ παίκτης, δεν μας ενδιαφέρει το όλο παραμύθι παρα μόνο μεσα στο γήπεδο. Θέλω να παιχτεί άξια μπάλλα και να φύγουν όλοι ευχαριστημένοι για τις καλές προσπάθειες.
Αν μετα απο τα μάτς ο φίλαθλος φεύγει μόνο και μόνο με μια ικανοποίηση, αυτην του αποτελέσματος, αυτο δεν ειναι αρκετό αν ειδε την ομάδα του να παίζει χάλια. Αντίθετα, η αδρεναλίνη ανεβαίνει κατακόρυφα οταν βλέπεις θέαμα και ουσία. Γι αυτό πληρώνεις εισιτήριο, μην το ξεχνάς. Η ουσία ειναι μεν το αποτέλεσμα αλλα εχω την αίσθηση οτι στην Ελλάδα προσπαθούν να μας πουλήσουν και άλλα πράγματα που δεν εχουν καμμία σχέση και μπορούν να δυναμιτίζουν καταστάσεις.
Ας παιχτεί σωστή μπάλλα και ο καλύτερος ας κερδίσει.

Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΩΝ ΜΑΧΩΝ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΟΓΑ ..............

ΧΘΕΣ Ο




Βίντεο νο1: Οι παίκτες

Freddos (www.sport24.gr)

Βίντεο νο2: Οι προπονητές

Freddos (www.sport24.gr)