Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2009

Όργια σε ξενοδοχείο με 4 γνωστούς μπασκετμπολίστες της Α1

«Εδώ γίνονται Σόδομα και Γόμορρα» θα αναφωνούσε όποιος είχε την τύχη ή ατυχία να βρεθεί σε κάποιο διπλανό δωμάτιο από την σουίτα κεντρικού ξενοδοχείου των Αθηνών, κοντά στην αμερικανική πρεσβεία. Το τι έγινε δεν περιγράφεται. Μαζεύτηκαν, την Κυριακή το βράδυ, 4 διάσημοι μαύροι μπασκετμπολίστες και... κάλεσαν για ένα «ποτό» διψήφιο αριθμό κυριών. Τα προαπαιτούμενα για να συμμετάσχει μια κυρία στο εν λόγω πάρτι ήταν να είναι είτε ξανθιά είτε μαύρη. Όλες οι υπόλοιπες αποκλείονταν. Το επίσης εκπληκτικό στο όλο γεγονός, ήταν πως στην είσοδο έλεγαν στην reception, το συνθηματικό «Ο κόουτς έδωσε ρεπό». Να δούμε τι άλλο θα σκαρφιστούν…
Οι παίκτες των ομάδων που έχουν έδρα στα Β. Προάστια ήταν 3 και ένας από Φάληρο μεριά".

To διαβάσαμε στο Troktiko




Μονομάχια στον πράσινο βάλτο...

Χωρίς νικητή έληξε η μονομαχία στον πράσινο βάλτο της Τούμπας, αφού δεν καταφέραμε να σκοράρουμε σε ένα πολύ κακό παιχνίδι όπου και οι δύο ομάδες μπήκαν με το μυαλό στην άμυνα. Και καλά ο Άρης, αυτός έχει να σκοράρει στην Τούμπα από το 2004 με τον αλήστου μνήμης Σανχούρχο, εμείς τι κάναμε??

Τίποτε απολύτως, είναι η σωστή απάντηση. Τι να πεις για την ομάδα σου όταν ο Μαρκαντωνης είναι ο καλύτερος σου παίκτης και όταν παίκτες όπως ο Ιβιτς και ο Μπακαγιοκο δεν λέρωσαν το βρακάκι τους στην λάσπη της Τούμπας. Για να μην μιλήσω και για τον Βερόν που από το 70' δεν μπορούσε να τρέξει.

Ο αγωνιστικός χώρος ήταν πολύ βαρύς αλλά δεν είναι ο λόγος που χάσαμε το ματς γιατί σαν να το χάσαμε νιώθω. Και νιώθω έτσι γιατι ακόμα και αυτόν τον Άρη που δεν μπορεί να σκοράρει, αυτόν τον ΄Αρη που εγω αν τον κατέβαζα για να χάσει δεν θα τον κατέβαζα έτσι αφήνοντας τον Νεμπεγλέρα εκτός και τον Λαμπριάκο στο πάγκο, αυτόν λοιπόν τον Άρη δεν πιστεύω ότι μπορώ να νικήσω στο Χαριλάου... Μακάρι να με διαψεύσουν αλλά αυτό το πιστεύω βλέποντας σήμερα αλλά και με την ΑΕΚ αυτη την ομάδα.

Και χάσαμε γιατί δεν παίξαμε. Όχι δεν παίξαμε καλά, όχι δεν παίξαμε με πάθος. Χάσαμε για τι δεν παίξαμε καθόλου! Η ομάδα έχει κάνει κοιλιά και συν τοις άλλοις χάνει και στελέχη με τραυματισμούς! Ελπίζω ο Σνάουτσερ να είναι καλά γιατί ο Αραμπατζής δεν την παλεύει αλλά και δεν παλεύεται!

Βέβαια το μόνο θετικό από το ματς είναι ότι ο ΚυρΚικης μένει! :-)
Πάντως οφείλω να δώσω στον φίλο μου τον Αρειανό το Δημήτρη Συγχαρητήρια! Δημοσίως!



Και ας σας δώσω κάποια βιντεάκια από την ατμόσφαιρα της Τούμπας που ήταν το μόνο που άξιζε - μέχρι δηλαδή που κάποιοι μαλάκες στο 10' λεπτο ανακόψουν τον όποιο ρυθμό είχαμε όπως και στο ματς του πρωταθλήματος... Τι να πεις.. μερικοί δεν πρόκειται να μάθουν.... Δυστυχώς...

Και για να ευθυμίσουμε λιγάκι ...



Σύγχρονες μέθοδοι για την αποστράγγιση....

Ας ελπίσουμε ότι θα δούμε κάτι καλύτερο στο μέλλον αρχίζοντας από την Κυριακή με τον Πανθρακικό.

Εκτός έδρας η Γη της Επαγγελίας για τον ΠΑΟ

Μια ακόμα εκτός έδρας νίκη στο ενεργητικό του πρόσθεσε χθες ο Παναθηναϊκός επικρατώντας και πάλι εις βάρος του Πανθρακικού μέσα στην Κομοτηνή με 0-4, αυτήν την φορά για τον θεσμό του Κυπέλλου. Τα γκολ ο Ρουκάβινα,ο Γκάμπριελ. ο Κλέϊτον και ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος.

Είναι αξιοσημείωτο να τονίσουμε πως ο Παναθηναϊκός αγωνίστηκε με αρκετές ελλείψεις συγκριτικά με το ματς του περασμένου Σαββάτου. Στο βασικό σχήμα ξεκίνησαν 7 διαφορετικοί παίκτες: ο Τζόρβας, ο Μελίσσης, ο Ρουκάβινα, ο Γκάμπριελ, ο Μουν, ο Κλέιτον και ο Νίλσον. Όλοι τους εκμεταλλεύτηκαν την ευκαιρία που τους έδωσε ο Ολλανδός τεχνικός. Ο Κροάτης ήταν αυτός που στο 18΄ ύστερα από κάθετη μπαλιά του Κλέιτον, έσκαψε την μπάλα περνώντας την πάνω από τον Ρόκα και πέτυχε το 0-1. Το 0-2 ήρθε μετά την ανάπαυλα του ημιχρόνου, όταν ο Γκάμπριελ με σουτ έξω από την περιοχή και αφού η μπάλα κόντραρε στα πόδια του Ενρίκες, πέτυχε το 0-2. Από κει και πέρα, όλα έγιναν πιο εύκολα για τους πράσινους της Αθήνας. Στο 68΄ πέρασε ο Χριστοδουλόπουλος στην θέση του Ρουκάβινα (ο οποίος παρακαλώ έφτασε ήδη τα 7 γκολ με την πράσινη φανέλα έχοντας σχετικά λίγες συμμετοχές) και στο 73΄ ύστερα από δικιά του σέντρα ο Κλέϊτον έγραψε με κεφαλιά το 0-3. Το κερασάκι στην τούρτα ήρθε από το νεοεισελθέντα Λάζαρο ο οποίος στο 77΄ με ωραίο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ρόκα γράφοντας το τελικό 0-4.

Αυτό που κρατάμε από το σημερινό παιχνίδι είναι πρώτα και κύρια, η πρόκριση στους 8 του κυπέλλου. Κατορθώσαμε να περάσουμε δυο φάσεις με 0 παθητικό και 7 γκολ ενεργητικό. Επίσης, κρατάμε το γεγονός πως ο Παναθηναϊκός παραμένει δυνατός στα εκτός έδρας ματς σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο (αν δεν κάνω λάθος η μοναδική μας ήττα είναι από την ΑΕΚ στη 1 αγωνιστική, ουσιαστικά πάλι στο ΟΑΚΑ) ενώ στο CL έχει μόλις μια ήττα (στην Λευκωσία από την Ανόρθωση) σε πέντε εκτός έδρας ματς. Θα μπορούσαμε να πούμε πως η Γη της Επαγγελίας για τον ΠΑΟ βρίσκεται εκτός των αγωνιστικών γραμμών του Ολυμπιακού Σταδίου. Τέλος, κρατάμε την πολύ ελπιδοφόρα εμφάνιση ορισμένων παικτών οι οποίοι δεν είχαν φέτος πολλά αγωνιστικά λεπτά συμμετοχής. Ειδικά ο Ρουκάβινα, ο Κλέιτον και ο Χριστοδουλοπουλος έδειξαν πως όταν χρειαστεί είναι πάντα έτοιμοι να προσφέρουν ουσιαστικά στην ομάδα.

Τέλος, πέρα από τα αγωνιστικά, εξελίξεις έχουμε και στο γηπεδικό. Μετά την διαφαινόμενη απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας η οποία μεταφέρει την έναρξη των εργασιών του γηπέδου στην καλύτερη στις αρχές του Μάρτη, ο κόσμος του ΠΑΟ διοργανώνει πορεία διαμαρτυρίας στο Σύνταγμα στις 25 του μήνα. Η κίνηση με βρίσκει σύμφωνο αν και προσωπικά θα διαδηλώσω όχι μόνο εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και εναντίον των περασμένων διοικήσεων, των προηγούμενων δημοτικών αρχών της πόλης, των προηγούμενων κυβερνήσεων. Γιατί ο ΠΑΟ έπρεπε ήδη να αγωνίζεται στο δικό του γήπεδο και γι' αυτό οι υπεύθυνοι είναι πολλοί και έχουν όνομα και επίθετο.

Όπως και να χει, τις επόμενες μέρες θα πούμε πολλά για το θέμα. Ας αρχίσουμε να οργανωνόμαστε, όσο πιο πολλοί τόσο το καλύτερο. Βέβαια, τίποτε ακόμα δεν είναι σίγουρο και οριστικό για την μέρα, την ώρα και τον τόπο αλλά οι ζυμώσεις έχουν ήδη ξεκινήσει και το η πορεία διαμαρτυρίας αργά ή γρήγορα θα πραγματοποιηθεί.

Επόμενο ματς με τον Άρη στο ΟΑΚΑ, την ερχόμενη Κυριακή στις 7.

Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2009

Όπως μας συμφέρει Γιαννη μου...

Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου που εξέδωσε το Υπουργείο Πολιτισμού - Γ.Γ. Αθλητισμού: "Ο Υφυπουργός Πολιτισμού, αρμόδιος για θέματα Αθλητισμού Γιάννης Ιωαννίδης, παρευρέθηκε to Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2009, στην εκδήλωση που διοργάνωσε η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Χανίων και ο Σύλλογος Φίλαθλων Εθνικής Ελλάδος «Γαλανόλευκος Φάρος» για να τιμήσουν την Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου για την επιτυχία τους στα προηγούμενα Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα καθώς και για να την εμψυχώσουν ενόψει των δύσκολων υποχρεώσεων της για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου του 2010 στη Νότιο Αφρική. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο Υφυπουργός Αθλητισμού βραβεύθηκε από τον Σύλλογο Φίλαθλων Εθνικής Ελλάδος «Γαλανόλευκος Φάρος» για την πολυετή προσφορά του στον αθλητισμό".

Μα καλα... Αυτός δεν ήταν που έλεγε "Να κλείσουν οι σύνδεσμοι" και "δεν αναγνωρίζω τους συνδέσμους"; Αυτός δεν ήταν που ήθελε να μετατρέψει τους ανεξάρτητους συνδέσμους σε ...Λέσχες διορισμένες από τις ΠΑΕ;
Τώρα δηλαδή που μας βραβεύουν, πάμε σε ΣΥΝΔΕΣΜΟ. Δεν έχει σημασία ότι είναι της Εθνικής. ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ είναι. Όχι ΛΕΣΧΗ κυρ-Γιάννη...
Αλλά είπαμε. Όπως μας συμφέρει...

Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2009

ΑΕΚ - ΠΑΟΚ 1-0: Κακός ΠΑΟΚ

ΑΕΚ - ΠΑΟΚ 1-0 για την 17η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ 2008-09

Τη δεύτερη ήττα μας κάναμε χτες, μια ήττα δίκαιη που μάλιστα συνοδεύτηκε από κακή εμφάνιση.

Ο χτεσινός ΠΑΟΚ ήταν κατώτερος των προσδοκιών όλων μας, και πολύ κατώτερος του φετινού του μέσου όρου. Θύμισε τον κακό ΠΑΟΚ των Σερρών, μόνο που εκεί είχαμε το κοκαλάκι της νυχτερίδας και τσιμπήσαμε το Χ. Χτες δεν το είχαμε και χάσαμε - ξαναλέω - δίκαια.

Ο ΠΑΟΚ του α' ημιχρόνου ήταν ίσως ότι χειρότερο είδαμε φέτος. Παθητικός, χωρίς κίνηση, χωρίς πίεση ψηλά, χωρίς πάθος, χωρίς πλάνο στο γήπεδο. Τα άκρα μας δεν λειτούργησαν και δυστυχώς δεν λειτούργησε κι ο Ίβιτς ο οποίος είχε κλειστεί πάρα πολύ καλά. Το γκολ για την ΑΕΚ ήταν μοιραίο να έρθει, όχι τόσο γιατί η ΑΕΚ έπαιξε κάποια σπουδαία μπάλα, αλλά γιατί εμείς της αφήσαμε πάρα πολύ χώρο να δράσει. Τελικά ήρθε στο 45' όταν κάποιοι παίκτες μας ήταν με τα μυαλά στα αποδυτήρια...

Στο δεύτερο ημίχρονο αρχικά παίξαμε καλύτερα. Ειδικά μετά την αντικατάσταση του Ίβιτς απ' τον Μπακαγιόκο και την αλλαγή συστήματος σε 4-4-2 πιέσαμε την ΑΕΚ, κάναμε κάποιες ευκαιρίες και προσωπικά θεώρησα ότι ήταν θέμα χρόνου να έρθει η ισοφάριση.

Αντί της ισοφάρισης όμως ήρθε η αψυχολόγητη ενέργεια του Κοντρέρας που κλώτσησε τον Τζιμπούρ ενώ ο (πολύ καλός) Καλόπουλος είχε ήδη δώσει φάουλ στον ΠΑΟΚ. Ο Πάμπλο δικαίως αντίκρυσε την κόκκινη κάρτα (απευθείας κόκκινη, όχι 2η κίτρινη) και μείναμε με 10 παίκτες. Και σαν να μην έφτανε αυτό, έρχεται και ο Σάντος και βγάζει το Βιερίνια για να βάλει το Μαλεζά ώστε να έχουμε τετράδα στην άμυνα... Στέρησε έτσι την ομάδα από ένα μοχλό πίεσης απ' τα άκρα και το παιχνίδι καθάρισε νωρίς - νωρίς. Εμείς δεν καταφέραμε να ξαναπειλήσουμε κι η ΑΕΚ δεν ζορίστηκε να πάρει μια άνετη και καθαρή νίκη.

Έτσι λοιπόν ο βάζελος μας έπιασε κι η ΑΕΚ μείωσε στους 5 βαθμούς. Για το γαύρο δεν συζητάω καν γιατί αποδείχτηκε και πάλι ότι ο γαύρος έχει απλά φιλική συμμετοχή στο πρωτάθλημα και παίζει για το θεαθήναι και μόνο, αφού είναι προαποφασισμένο να πάρει το πρωτάθλημα...

Η ομάδα πρέπει να ηρεμήσει τώρα και να προετοιμαστεί για τον αγώνα κυπέλλου κόντρα στο συμπολίτη μεθάυριο. Εκεί δεν συγχωρούνται λάθη, είναι ματς χωρίς ρεβάνς και κυρίως παιχνίδι γοήτρου. Προσωπικά δεν θέλω κανένα άλλο αποτέλεσμα πέραν της νίκης.

Επόμενος αγώνας λοιπόν κόντρα στον Άρη για το κύπελλο την Τετάρτη 14/1/2009 στις 21.00 και επόμενος αγώνας πρωταθλήματος την Κυριακή 18/1/2009 στις 19.00 κόντρα στον Πανθρακικό.

Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2009

Κατώτερος των περιστάσεων..

Σε ένα από τα πιο σημαντικά ματς του πρωταθλήματος ο ΠΑΟΚ έκανε την χειρότερη εμφάνιση του μέχρι τώρα, χειρότερη ακόμα και από την τραγική εμφάνιση των Σερρών συνεχίζοντας το Dr Jekyl και Mr Hyde των τελευταίων 4 αγωνιστικών. Και από εκεί που πετούσαν στο γήπεδο με τον ΟΦΗ την προηγούμενη αγωνιστική σερνούντουσαν στο ταλαιπωρημένο γκαζόν του ΟΑΚΑ σήμερα το βράδυ.

Και σαν να μην έφτανε αυτό όταν επιτέλους ο "Ψαράς" από το Εστορίλ εδέησε να βάλει τον Μπακαγιόκο στο παιχνίδι και πιέσαμε για 15 λεπτά κάνοντας καναδύο καλές ευκαιρίες ήρθε η αψυχολόγητη ενέργεια του Κοντρέρας να κλωτσήσει εν ψυχρώ τον - καλύτερο παίκτη της ΑΕΚ- Τζιμπούρ και να δεχτεί 100% δίκαια την κόκκινη κάρτα και να κρεμάσει την ομάδα. Αλάνθαστος σχεδόν στον πρώτο γύρο ο Χιλιανός αλλά όταν κάνει λάθος αυτό είναι μεγάλο. Όπως και με τον Ηρακλή έτσι και σήμερα,το λάθος του Χιλιανού ηταν καθοριστικό. Βέβαια για να πούμε και του στραβού το δίκιο, δεν έφταιγε και ο Σάντος για την σημερινή ήττα οταν ο καλύτερος μας ήταν ο.. Χαλκιάς...

Πάντως κακά τα ψέμματα η νίκη της ΑΕΚ ήταν πέρα για πέρα δίκαιη και αν δεν ήταν ο Χαλκιάς θα ήταν κατα 2 ή τρία γκολ μεγαλύτερη. Έτσι μας έφτασε ο ΠΑΟ και η ΑΕΚ μείωσε στους 5. Όσο για τον Ολυμπιακό, ρωτήστε τον Γερμανάκο καλύτερα, αν και η Ξάνθη στο πρώτο μέρος δεν ήταν στο Καραισκάκη. Στο δεύτερο βέβαια....

Το χειρότερο με μας είναι τα δείγματα έλειψης πειθαρχείας που παρουσιάζουμε και νομίζω ότι είναι λογικό ειδικά όταν εμείς σαν φίλαθλοί πριμοδοτούμε σκηνές χειροδικίας όπως του Γκαρσία να τις ξαναβλέπουμε από άλλους.

Τέλος πάντων έχει ακόμα 13 αγώνες το πρωτάθλημα και πρέπει οι παίκτες να σφίξουν τα δόντια και να προσπαθήσουν για το καλύτερο. Την Τετάρτη έχουμε και κύπελλο.. με τον Άρη.. Δεν λέω άλλα. Πάλι καλά κάνει δηλώσεις ο Κόκε...

Καλή εβδομάδα σε όλους.

Δευτερο διπλό στη Θράκη για φέτος

Ένα ακόμα διπλό για τον Παναθηναϊκό, το δεύτερο για φέτος στην ακριτική Θράκη. Είχε προηγηθεί η νίκη επί της Ξάνθης στα Πηγάδια. Η νίκη και οι τρεις βαθμοί της, συνοδεύτηκαν από μια σχετικά καλή εμφάνιση τηρουμένων πάντα των αναλογιών. Γιατί όταν είσαι ο Παναθηναϊκός και αγωνίζεσαι με μια νεοφώτιστη ομάδα (με κάθε σεβασμό στον Πανθρακικό που είναι ένα αξιόμαχο σύνολο) πρέπει να νικάς και μάλιστα με άνεση.

Χθες λοιπόν η ομάδα μας έδειξε χαρακτήρα και σε ένα ακόμα εκτός έδρας ματς κατόρθωσε να κερδίσει παρά το γεγονός ότι βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ. Προηγούμενα πανομοιότυπα με το χθεσινό παιχνίδια ήταν αυτά με τον Άρη και με την Ξάνθη. Βρεθήκαμε νωρίς πίσω στο σκορ(στο 5΄) ύστερα από λάθος του Σπυρόπουλου ο οποίος ήταν και στο υπόλοιπο του ματς ασταθής. Ισοφαρίσαμε όμως στο 24΄ με μονοκόματο σουτ του Σαλπιγγίδη έξω από την περιοχή και στο 63΄ ο Μάντζιος ύστερα από πάσα του ίδιου παίκτη, έκανε το 1-2 και όλα έγιναν πιο απλά. Το κερασάκι στην τούρτα του αγώνα το έβαλε ο Silva στις καθυστερήσεις με κεφαλιά ύστερα από σέντρα του Καραγκούνη. Αυτό ήταν το δεύτερο γκολ του Βραζιλιάνου στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Επόμενο ματς πάλι με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή, για τον θεσμό του Κυπέλλου. Ένα ματς το οποίο χρήζει ιδιαίτερης προσοχής μιας και το Πρωτάθλημα έχει χαθεί οπότε πρέπει να ρίξουμε το βάρος μας στο Κύπελλο και το Champions league. Να πούμε και για τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο πως απλά ήταν υπέροχος. Μακάρι σε κάθε εκτός έδρας ματς και ειδικά στην περιφέρεια να έχει η ομάδα τέτοια υποστήριξη.

ΥΓ:11 Γενάρη, δεύτερη αγωνιστική του δεύτερου γύρου και ακόμα να δούμε μεταγραφές.
ΥΓ2:αμφιβάλλει κανείς πως το Πρωτάθλημα φέτος χάθηκε μέσα στο ΟΑΚΑ?

Άρης Μ-ου-ρμούρης - ΠΑΟΚ 2-3

Σε ακόμα ένα άθλημα και για ακόμα μια φορά ο δικέφαλος δίδαξε στους ανύπαρκτους συμπολίτες τι εστί ΠΑΟΚ!

Στο κλειστό των Βασιλικών, και παρά τους τραμπουκισμούς (αν μάζευε κανείς τους αναπτήρες απ το γήπεδο, άνετα άνοιγε περίπτερο...) των λιγοστών (ως συνήθως) φιλάθλων του Άρεως, η ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ επικράτησε με 2-3 σετ και να πλησιάζει ακόμα πιο κοντά στην οχτάδα της βαθμολογίας.


Αρχικά θα θέλαμε να δώσουμε τα συγχαρητήρια μας στο τμήμα βόλεϋ της ομάδας μας για την νίκη της μέσα στο λαγούμι των σκουληκιών στα Βασιλικά.

Ευχόμαστε στους συμπολίτες του χρόνου να δηλώσουν έδρα ακόμα πιο μακριά από την Θεσσαλονίκη, μιας και στην πόλη το ασπρόμαυρο στοιχείο κυριαρχεί.


Το πρώτο διπλό του «δικέφαλου του Βορρά» στο πρωτάθλημα ήρθε μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι που κρίθηκε στα σημεία με τις δύο ομάδες να δίνουν όλες τους τις δυνάμεις για το θετικό αποτέλεσμα.

Οι φιλοξενούμενοι πήραν εύκολα το πρώτο σετ, οι «κιτρινόμαυροι» απάντησαν κατακτώντας το δεύτερο, παίρνοντας μάλιστα και κεφάλι με 2-1 σετ. Η συνέχεια όμως, όπως αποδείχτηκε, ανήκε στον ΠΑΟΚ, ο οποίος πέρασε στην αντεπίθεση και με ανατροπή πανηγύρισε την σημαντική εκτός έδρας νίκη.

Η εξέλιξη του αγώνα:
1ο σετ: 1-0, 8-11, 14-21, 16-25.
2ο σετ: 7-5, 12-10, 18-16, 25-20.
3ο σετ: 1-1, 3-2, 6-4, 12-9, 17-13, 20-20, 24-24, 26-27, 29-27.
4ο σετ: 3-4, 6-8, 12-15, 19-20, 22-24, 22-25.
5ο σετ: 0-3, 4-6, 7-10, 9-11, 13-13, 16-15, 16-16, 16-18.
Τα σετ:16-25, 25-20,29-27, 22-25,16-18

Αρης Μαρμούρης Α.Ε. (Κουμπλής): Τερζής 2, Εβάντρο 18.5 (15/33 επ., 3.5 μπλοκ), Σιλτάλα 17.17 (14/26 επ., 2 άσοι, 48% άριστες/συνολικές υποδοχές), Καστελάνο 19.83 (18/28 επ., 48% άριστες/συνολικές υποδοχές), Λεχτόνεν 6.67 (6/11 επ.), Πετρέας 11.33 (9/11, 2.33 μπλοκ) [Μπαμπαλιούτας 60% άριστες/συνολικές υποδοχές, 10 αμ., Πιπέργιας 1, Καραγιάννης, Μπασούκας 1, Τακουρίδης 1.5)

ΠΑΟΚ (Μέλκας): Προύσαλης 2, Αρμενάκης 31 (24/53 επ., 4 άσοι, 3 μπλοκ), Λότμαν 23 (20/34 επ., 58% άριστες/συνολικές υποδοχές, Γούλφεντεν 8 (7/15 επ., 50% άριστες/συνολικές υποδοχές), Ντίνας 5 (4/6 επ.), Μπρούνερ 14 (8/15 επ., 6 μπλοκ) [Βλασακίδης –λ 64% υπ. άριστες/συνολικές υποδοχές, 8 αμ.) , Χατζηηλιάδης 2, Παντακίδης, Αλμαλής, Μαρούλης]