Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2009

...ντροπή...

Όταν έγραφα πριν απο μερικές μέρες ότι η ΑΕΚ δεν έχει ακόμη πιάσει πάτο, ειλικρινά δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα δικαιωνόμουν τόσο γρήγορα και με τόσο ταπεινωτικό τρόπο για την ΑΕΚ.
Οι παίχτες που αγωνίστηκαν (πλην Γεωργέα) έδειξαν ότι είναι αντιεπαγγελματίες, καιροσκόποι και το μόνο που τους νοιάζει είναι η τσεπούλα τους. Ντρέπομαι γι αυτούς που φοράνε αυτή τη φανέλα, γι αυτούς που κοουτσάρουν, γι αυτούς που διοικούν αυτή την ομάδα. Στενοχωριέμαι για τους οπαδούς της ΑΕΚ, οι οποίοι είναι οι μόνοι που πραγματικά χωρίς κανένα όφελος, εισπράτουν την απογοήτευση τόσα χρόνια σε τεράστιες δόσεις και χωρίς ίχνος σεβασμού από διοίκηση (ό,τι τελοσπάντων υπάρχει που να παίζει αυτό το ρόλο..) προπονητές και παίχτες.
Να ντρέπονται για τον εαυτό τους, μόνο αυτό τους αξίζει και μόνο αυτό πρέπει να πάρουν απο δω και πέρα από τον κόσμο, ώσπου είτε να ξεκουμπιστούν είτε να σοβαρευτούν (σσ. ουτοπικό το δεύτερο...)

Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2009

ΠΑΟ - ΠΑΟ 2-1: 18 and counting

ΠΑΟ - ΠΑΟΚ 2-1 για την 8η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ 2009-2010

18ο παιχνίδι κόντρα σε ομάδα του ΠΟΚ στο πρωτάθλημα με 0 νίκες συμπληρώσαμε σήμερα με τον Σάντος στον πάγκο.

Βέβαια για να πω την αλήθεια μου και να αποδώσω τα του καίσαρος τω καίσαρι, είμαι ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας όπως και από το στήσιμό της από τον Σάντος. Με δεδομένες τις απουσίες μας, θεωρώ ότι ο καρπουζάς έστησε την ομάδα αριστοτεχνικά - με μόνη ίσως ένσταση την χρησιμοποίηση του Ίβιτς σαν φορ. Κάτι που κι ο ίδιος ο Σέρβος ξέρει ότι δεν το έχει.

Ο ΠΑΟΚ ήταν λοιπόν πολύ καλά στημένος, πολύ διαβασμένος και πολύ συγκεντρωμένος. Δεν άφησε το βάζελο να μας κλείσει, δεν θεωρώ ότι πιεστήκαμε ιδιαίτερα και νομίζω ότι η μεγάλη διαφορά μας σήμερα ήταν ότι ο βάζελος είχε Κατσουράνη κι εμείς δεν είχαμε σέντερ φορ... Έτσι απλά.

Μπορεί να κάνω λάθος, αλλά νομίζω ότι κοιτάξαμε το βάζελο στα μάτια από την αρχή του παιχνιδιού κι ειδικά στο πρώτο μέρος ήμασταν πολύ καλοί.

Ως συνήθως θα κάνω μερικές σκόρπιες παρατηρήσεις:
- Μεγάλη μπάλα ο Βιερίνια. Όχι μόνο για τη γκολάρα που έβαλε (μην ξεχνάμε την φοβερή ασίστ του Γκαρσία), αλλά για την εν γένει παρουσία του. Δυστυχώς ο Κούτσια κινήθηκε σε ρηχά νερά και δεν τον βοήθησε τόσο.
- Ο Ίβιτς όπως προείπα, κι όπως έχει δηλώσει κι ο ίδιος, δεν μπορεί να παίξει σέντερ φορ. Έτσι χάθηκε λίγο στο παιχνίδι. Αδικείται και στη φάση της δεύτερης κίτρινης, καθώς ούτε χέρι έκανε, αλλά ούτε αντέδρασε τόσο υπερβολικά ώστε να δικαιολογείται η αποβολή του.
- Καλό παιχνίδι κι από τον Γκαρσία, ο οποίος κατάφερε να συγκρατήσει τα νεύρα του.
- Το νέο μας αμυντικό δίδυμο με Κοντρέρας-Τσιρίλο τα πήγε θαυμάσια. Στο πρώτο γκολ του Κατσουράνη είναι λίγο εκτεθειμένο, στο δεύτερο πρέπει να ομολογήσουμε ότι χάθηκε η μπάλα.
- Καλός κι ο Σνάουτσνερ που έπαιξε βασικός μετά από πολύ καιρό. Λιγότερο καλός ο Σαβίνι.
- Συνολικά βρήκα τη διαιτησία του Σπάθα πολύ καλή. Ελέγχεται για την αστεία αποβολή Ίβιτς, αλλά γενικά ήταν πολύ καλός και δεν μάσησε.
- Χρειαζόμαστε επειγόντως σέντερ φορ!!!

Επόμενος αγώνας με τη Ξάνθη το Σάββατο 31/10/2009 στις 16:45.

Συνθέσεις:
ΠΑΟ
: Τζόρβας, Σαριέγκι, Νίνης (66′ Λέτο), Σισέ, Σαλπιγγίδης, Ζιλμπέρτο (87′ Σιμάο), Μπίερσμιρ, Γκάμπριελ, Καραγκούνης (90′ Ρουκάβινα), Κατσουράνης, Σπυρόπουλος
ΠΑΟΚ
: Χαλκιάς (77′ Κρέσιτς), Σνάουτσνερ, Σαβίνι, Κοντρέρας, Τσιρίλο, Γκαρσία, Σορλέν, Φωτάκης (73′ Παπάζογλου), Βιεϊρίνια, Ίβιτς, Κουτσιανικούλης (68′ Μουν).
Κίτρινες
: 42' Σαριέγκι - 37' Ίβιτς, 44' Γκαρσία, 51' Κοντρέρας, 52' Σορλέν
Δεύτερη κίτρινη: 86' Ίβιτς
Διαιτητής: Σπάθας (Πειραιά)