Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2008

Χαλαρή νίκη-τωρα τα δύσκολα

Σε ένα ματς που έμοιαζε περισσότερο με φιλικό αγώνα προετοιμασίας παρά με έναν προκριματικό αγώνα παγκοσμίου Κυπέλλου, η εθνική κατόρθωσε να νικήσει με 3-0 την αδύναμη Μολδαβία και να παραμείνει στην κορυφή του ομίλου.

Εξαρχής γνωρίζαμε την αδυναμία του σημερινού μας αντιπάλου. Μια αδυναμία η οποία έγινε ισχυρότερη με την απώλεια των δύο βασικών της center back. Και νομίζω πως εκεί κρίθηκε το παιχνίδι. Η άμυνα των Μολδαβών ήταν επιτομή της απειρίας και αυτό φάνηκε στην φάση του πρώτου γκολ. Ο Χαριστέας κερδίζει φάουλ ελάχιστα έξω από την μεγάλη περιοχή και ο Κατσουράνης το εκτελεί με πάσα στον προαναφερθέντα ο οποίος αμαρκάριστος μέσα στην μεγάλη περιοχή, έκανε εύκολα το 1-0 για την γαλανόλευκη. Πρόκειται για ένα λάθος το οποίο δεν πραγματοποιείται ούτε στο διπλό που παίζουν τα νήπια στο προαύλιο του παιδικού σταθμού.

Ανάλογο ήταν και το τρίτο γκολ της ομάδας. Λάθος της μολδαβικής άμυνας, κλέβει ο Χαριστέας και με ωραίο πλασέ γράφει το 3-0. Το δεύτερο γκολ, είναι μια ξεχωριστή υπόθεση. Μετά από πολύ ωραίο συνδυασμό των Ελλήνων παικτών, ο Κώστας Κατσουράνης(που μαζί με τον Σαμαρά ήταν για μένα οι καλύτεροι του γηπέδου) σούταρε αρκετά μέτρα έξω από την περιοχή και έκανε το 2-0.

Η Εθνική κατόρθωσε να τελειώσει μια τριάδα αγώνων με λεγόμενες "μικρές" ομάδες, με τρεις ισάριθμες νίκες και μάλιστα δίχως να δεχτεί γκολ. Το ματς της Τετάρτης θα είναι διαφορετικό, απέναντι σε έναν πολύ πιο δυνατό αντίπαλο που θα τα δώσει όλα για να κρατηθεί στο παιχνίδι της πρόκρισης. Ευκαιρία λοιπόν να παίξουμε καλά και να καθαρίσουμε μια και καλή την πρόκριση.

Και κάτι τελευταίο για τον κόσμο. Η εικόνα του γηπέδου ήταν απογοητευτική με -το πολύ- 18.000 κόσμο μέσα στο γήπεδο(και πολλούς έβαλα). Ο Νεοέλληνας, δεν αγαπάει το ποδόσφαιρο και αυτό είναι ολοφάνερο σε αυτούς που δεν έχουν γάζες στα μάτια. Γουστάρει να πηγαίνει γήπεδο μόνο για να πανηγυρίζει σε νίκες/φιέστες(πανηγυρτζίδες-πχ στο ματς με Μάλτα) ή για να γιουχάρει τους εθνικούς ύμνους των αντιπάλων(Εληναράδες-ελληνοΝούμερα πχ στα ματς με Τουρκία/Αλβανία).

Αυτοί είμαστε.

Της Α2 το κάγκελο

Τι γίνεται εκει περα τόσο καιρό με τις ομάδες που συγχωνεύτηκαν, δηλαδή το Πανόραμα και η Καβάλα ;
Γίνεται οτι πήρε τόσο καιρό να αποβληθεί η Καβάλα απο το πρωτάθλημα της Α1 ενω η Δάφνη και άλλοι να εχουν σηκώσει τον κόσμο στις διαμαρτυρίες.
Μάλιστα η τελευταία τους διαμαρτυρία με επιστολή στον Υπουργό Ανάπτυξης κ. Φώλια ειναι πλήρης καταγγελιών για παράτυπες διαδικασίες συγχώνευσης των δυό εκείνων ομάδων.
Φαίνεται να εχει δίκιο η Δάφνη αλλα θέλω να πώ δύο πράγματα :

1. Ρε παιδιά πόσο καιρό θέλει για να αποφασιστεί αν ενας Σύλλογος εχει δικαίωμα συμμετοχής ή οχι ; Τι σαϊνια Κράτος έχουμε, τι ταχείς μηχανισμούς και δίκαιους ;
Και η ΕΟΚ τι κάνει ;
Η Ομοσπονδία του μπάσκετ τι κάνει ; Σκέφτεται ακόμα αν θα κρατήσει το Γιαννάκη ;
Ντάξ, κανα χρόνο θα το σκέφτεται για να μας τρελάνει στο τέλος προσλαμβάνοντας τον Ομπράντοβιτς. Μόνο που αυτος δεν θα πάει.
Στο μεταξύ άρχισε το πρωτάθλημα μπάσκετ και αναβλήθηκε ο αγώνας Λάρισα-Καβάλα 24 ωρες πριν το ματς, παράτυπα πάλι διότι οι αναβολές πρέπει να δίνονται τουλάχιστον 48 ωρες πριν ! Μύλος !

2.
Οι κύριοι της Δάφνης καλό θα ήταν να μην επικαλούνται το γεγονός οτι "εκπροσωπούν τον φίλαθλο κόσμο μιας περιοχής με 200.000 πληθυσμό".
Αυτο ηταν κατινιά. Σαφής σπόντα στον Υπουργό οτι "έχουμε πολλές ψήφους για εσάς αν μας κάνετε τη χάρη".
Αυτο λοιπόν ειναι χειρότερο απο την αδράνεια της Ομοσπονδίας και δεν τιμά καθόλου την Δάφνη ουτε τον αθλητικό χώρο.

Αίσχος κύριοι, ντροπή. Ουτε στην Γκαγκατσονία δεν θα τα έκαναν ετσι !
Πόσο άραγε σας ενδιαφέρει και το γυναικείο μπάσκετ, και τα παιδο-εφηβικά και τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα ; Ωρα για αλλαγή νοοτροπίας γιατι αυτα μας γυρίζουν πίσω, πολύ πισω.

(* δημοσιεύτηκε στο sportsquall )

Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2008

Ο Μεταγραφικός Σχεδιασμός Η Βασικότερη Αιτία

Όσο περνούν οι αγωνιστικές, τόσο φανερώνεται ο πραγματικός λόγος της φετινής αγωνιστικής μετριότητας της ΑΕΚ.
Δεν είναι τα συστήματα του Δώνη τελικά, το δύσκολο πρόγραμμα, η αργοπορημένη έλευση βασικών ποδοσφαιριστών, ο χρόνος που απαιτείται για να μονταριστεί μία νέα ομάδα, ή, ακόμα και ο ίδιος ο Δώνης ως προπονητής.
Η αιτία είναι εξόφθαλμη πλέον. Η απουσία ποιοτικών ποδοσφαιριστών στα πλάγια (πίσω και εμπρός), συνέπεια του κακού μεταγραφικού σχεδιασμού του καλοκαιριού.
Και είναι απορίας άξιον, πώς μία ομάδα που έχει κλείσει τον προπονητή πριν τη λήξη του περσινού πρωταθλήματος και έχει ξεκινήσει τις προσθήκες βασικών ποδοσφαιριστών πρώτη απ΄ όλους, καταλήγει στο εξής παράδοξο: με την έναρξη της χρονιάς, να μην έχει αξιόλογα μπακ, δημιουργικά χαφ και να περισσεύουν φουνταριστοί α` διαλογής.
Δεν θέλω να ξαναγίνω κακός, άλλωστε ολόκληρο το καλοκαίρι αυτά τόνιζα, αλλά οι ευθύνες για τον παραπάνω σχεδιασμό, δεν μπορούν παρά μόνο σε έναν να αποδοθούν, στο Ντέμη.
· Κατά αρχάς, από πέρυσι είχε διαφανεί πόσο απαραίτητος ήταν ο τεχνικός διευθυντής σαν το Ίβιτς, ο οποίος θα είχε το καθαρό μυαλό να κάνει καλύτερες εκτιμήσεις.
· Στη συνέχεια, από τη στιγμή που αποφασίζει (μαζί με το Δώνη προφανώς), να γίνουν οι επιλογές μόνο από τον προπονητή της ομάδας, έπρεπε να ικανοποιηθούν τα αιτήματά του, πχ Κλέιτον, Βενετίδης κλπ, για να έχει και την ευθύνη των επιλογών αυτών (λεφτά όπως αποδείχθηκε υπήρχαν).
· Η έλλειψη σχεδιασμού, φαίνεται και από τη μη ξεκάθαρη θέση απέναντι σε βασικούς ποδοσφαιριστές, Λύμπε (έφυγε από μόνος του και τουλάχιστον νωρίς), Δέλλας (αποπομπή πολύ αργοπορημένη και με άκομψο τρόπο), Αρουαμπαρένα (έπρεπε να τον αποδεσμεύσουν από την αρχή και όχι στο τέλος και να ψάχνουν εσπευσμένα αντικαταστάτη), ενώ ο Ρίμπο, που ήταν ο μόνος που ήθελαν να κρατήσουν, την έκανε.
· Η μη ξεκάθαρη θέση απέναντι στο θέμα της πώλησης του Παπασταθόπουλου, ενώ υπήρχαν προτάσεις, με αποτέλεσμα να φύγει και αυτός πολύ αργά και να τρέχουν την τελευταία στιγμή να αντικαταστήσουν αυτόν και να μπαλώσουν τρύπες (που θα έπρεπε να είχαν ήδη κάνει) με τα χρήματα της μεταγραφής.
· Η υπερεκτίμηση κάποιων ποδοσφαιριστών από το Δώνη, ο οποίος, ως ντόπιος προπονητής, δεν έχει καμία δικαιολογία που η ομάδα δεν ενισχύθηκε στις θέσεις των ανύπαρκτων Λαγού και Ράμος.
· Η μεταγραφή του Χουανφράν, η οποία ένεκα και της πίεσης του χρόνου, είχε περισσότερους λόγους να αποτύχει, αφού συνδύαζε όλα τα χαρακτηριστικά του Αρουαμπαρένα.
· Η εσφαλμένη εκτίμηση της θέσης που ταιριάζει στον ακριβότερο παίκτη της ομάδας (πώς είναι δυνατόν;), το Σκόκο, ο οποίος, όχι μόνο αγοράστηκε ως επιθετικό χαφ που δεν είναι, αλλά ξοδεύτηκαν πολλά λεφτά για την προσθήκη στο τέλος και του Τζεμπούρ, που όπως αποδείχτηκε, παίζουν στην ίδια θέση, υπαρχόντων και των πετυχημένων Μπλάνκο και Εντίνιο.
· Η μεταγραφή του Μπασινά, είναι το αποκορύφωμα του αλλοπρόσαλλου σχεδιασμού, γιατί ρίσκαραν μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου, να πάρουν αμυντικό χαφ-ηγέτη και ταυτόχρονα δήλωναν (Ντέμης και Δώνης), ότι η ομάδα μπορούσε να πορευτεί με Ρίκα, Πλιάτσικα, Χετεμαϊ. Στο τέλος, πήραν και το Πελετιέρι, διαψεύδοντας διπλά τους εαυτούς τους.

Έτσι, η ομάδα εισήλθε στο νέο πρωτάθλημα, με τα γνωστά κενά και τη συσσώρευση στην επίθεση, αλλά και με ποδοσφαιριστές σε καίριες θέσεις γερασμένους και τελειωμένους.
Προφανώς, λύση μέχρι τα Χριστούγεννα δεν υπάρχει, παρά κάποιες δοκιμές ακόμη (έτσι κι αλλιώς δεν κάνει και τίποτε άλλο μέχρι σήμερα), σε σχήματα χωρίς τους Μπασινά και Λαγό, το Ράμος δεξί χαφ, το Σκόκο επίθεση, περισσότερες ευκαιρίες σε Ρίκα, Ζορμπά, Κουτρουμάνο κλπ, δοκιμές και στο αριστερό μπακ αντί του Χουανφράν κλπ.
Όσο για το β` γύρο, οπωσδήποτε κάλυψη των κενών με μεταγραφές επιπέδου, όσο και αν πονάει οικονομικά η αντικατάσταση μίας ακριβής επιλογής με μία άλλη ίσης ή μεγαλύτερης αξίας. Σε αντίθετη περίπτωση, να πουν στον κόσμο ότι δεν πάνε για πρωτάθλημα και να δώσουν χώρο στους νέους, μπας και κερδίσει τουλάχιστον η εθνική, αλλά και η ομάδα χρήματα από μελλοντικές πωλήσεις.

Μεγάλη ανατροπή , μεγάλη νίκη για τη Λίβερπουλ

Έτσι, μάλιστα! Αυτή είναι η Λίβερπουλ που θέλουμε να βλέπουμε! Η ομάδα που έχει ίσως το μεγαλύτερο ειδικό βάρος στην Ευρώπη θέλουμε να έχει τον ίδιο χαρακτήρα και στο αγγλικό πρωτάθλημα. Και στα τελευταία δύο ματς της Πρέμιερ Λιγκ απέδειξε ότι μπορεί φέτος, αν συνεχίσει έτσι, να διεκδικήσει επιτέλους το πρωτάθλημα με αξιώσεις.

Μετά το απογοητευτικό εντός έδρας 0-0 που έφερε απέναντι στη νεοφώτιστη Στόουκ Σίτι, η Λίβερπουλ είχε να αντιμετωπίσει δύο πολύ δύσκολα εκτός έδρας ματς. Το πρώτο ήταν απέναντι στη συμπολίτισσα Έβερτον στο κλασικό ντέρμπι του λιμανιού. Το καθαρίσαμε με ένα σχετικά άνετο 0-2 με δύο γκολ του πολύ μεγάλου επιθετικού Φερνάντο Τόρες.

Το 1-0 για την Μάντσεστερ Σίτι

Χτες είχαμε να αντιμετωπίσουμε, εκτός έδρας και πάλι, τη Μάντσεστερ Σίτι, μία ομάδα αρκετά ποιοτική με παίκτες όπως οι Vincent Kompany, Shaun Wright-Phillips, Robinho και άλλοι. Το ξεκίνημα για τους κόκκινους ήταν το χειρότερο δυνατό, αφού με τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου βρέθηκαν να χάνουν με 2-0 μετά τα γκολ των Stephen Ireland (δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή) και Javier Garrido (εξαιρετική εκτέλεση φάουλ με το αριστερό). Σε όλους εμάς που αγαπάμε και παρακολουθούμε τη Λίβερπουλ, ήρθαν αμέσως μνήμες από τα πρωταθλήματα των τελευταίων ετών. Κάθε χρόνο, πάνω που η ομάδα ανέκαμπτε, έκανε μία ήττα με κάτω τα χέρια και βυθιζόταν στη βαθμολογία χάνοντας την επαφή με την κορυφή. Ωστόσο, στο χτεσινό ματς η ομάδα έδειξε πραγματικά χαρακτήρα. Παίζοντας με το δύσκολο 2-0 στην πλάτη για όλο το β' ημίχρονο, κατάφερε να ανατρέψει την κατάσταση και να πάρει τη νίκη με 2-3 μετά από μία εντυπωσιακή ανατροπή. Χρειάστηκαν και πάλι η ψυχή και η δημιουργική ικανότητα του αρχηγού Τζέραρντ, αλλά και η κλάση του σκόρερ Τόρες (2 γκολ 55' και 73'). Η ανατροπή ολοκληρώθηκε στις καθυστερήσεις με το γκολ του ακούραστου Ολλανδού Ντιρκ Κούιτ.

Ο Τόρες μειώνει σε 2-1 με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Τζέραρντ

Ο Ντιρκ Κούιτ σκοράρει από κοντά και ολοκληρώνει την ανατροπή του σκορ

Η νίκη αυτή έφερε τη Λίβερπουλ στην κορυφή με 17 βαθμούς μετά από 7 αγώνες, με "συγκάτοικο" την Τσέλσι που κέρδισε την Άστον Βίλα με 2-0 στο Λονδίνο (Κόουλ, Ανελκά). Η Μάντσεστερ Γ. φαίνεται ότι αρχίζει να βρίσκει τον εαυτό της, αφού πέρασε με άνεση από την έδρα της Μπλάκμπερν με 0-2 (Μπράουν, Ρούνεϊ) και βρίσκεται στην 8η θέση του πίνακα με 11 βαθμούς και ένα ματς λιγότερο. Η Άρσεναλ πέταξε δύο ακόμη βαθμούς, στην έδρα της Σάντερλαντ αυτή τη φορά, και μάλλον θα πρέπει να είναι ευχαριστημένη από την ισοπαλία (1-1), την οποία κατάφερε να πάρει στις καθυστερήσεις με το γκολ του Φάμπρεγκας. Από τα υπόλοιπα αποτελέσματα αξιοπρόσεκτη η νέα εντός έδρας ήττα της ιστορικής Τότεναμ από τη νεοφώτιστη Χαλ με γκολ του Ζεοβάνι. Με την ήττα αυτή οι Spurs βρέθηκαν στον πάτο της βαθμολογίας με 2 μόλις βαθμούς και η νεοφώτιστη Χαλ σκαρφάλωσε στην 3η θέση με 14 βαθμούς!

Είναι πολύ νωρίς ακόμη για να πούμε το οτιδήποτε. Συνεχίζω να θεωρώ τις Τσέλσι και Μάντσεστερ Γ τα φαβορί για τον τίτλο του πρωταθλητή. Η Λίβερπουλ και η Άρσεναλ θα προσπαθήσουν να μείνουν κοντά και να διεκδικήσουν ό,τι καλύτερο μπορούν. Το κακό ξεκίνημα της Μάντσεστερ Γ δεν πρέπει να ξεγελά κανέναν από τη στιγμή που το ίδιο έκανε και πέρυσι και στη συνέχεια βρήκε τη φόρμα της και κατάφερε να τερματίσει πρώτη. Πάντως οι δύο αυτές σερί νίκες της Λίβερπουλ μάς δίνουν το διακίωμα να αισιοδοξούμε για τη συνέχεια. Μένει να καταπολεμήσουμε την ασθένεια των στείρων 0-0 στο Άνφιλντ απέναντι σε αδύναμες ομάδες. Πρέπει να είμαστε η μοναδική ομάδα από τις μεγάλες της Αγγλίας που αφήνουμε τόσο εύκολα τόσους βαθμούς σε εντός έδρας ματς.

Τα γκολ του Μάντσεστερ Σιτι-Λιβερπουλ εδώ
Η βαθμολογία της Πρέμιερ Λιγκ εδώ

by Stepas

AEK=ΜΕΤΡΙΑ ΟΜΑΔΑ -ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΞΑΝΑ

ΚΑΠΟΤΕ ΕΦΤΑΙΓΕ Ο ΒΑΣΣΑΡΑΣ Ο ΤΣΑΓΓΑΡΑΚΗΣ Ο ΚΑΖΝΑΦΕΡΗΣ Ο ΤΣΙΚΙΝΗΣ Ο ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΙ.
ΣΗΜΕΡΑ ΟΜΩΣ Η ΑΕΚ ΕΧΑΣΕ ΔΙΚΑΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΟ ΜΙΣΗΤΗ ΟΜΑΔΑ .
ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟ ΠΙΣΤΕΥΑΜΕ ΣΕ ΑΕΡΑ ΑΙΣΙΔΟΞΙΑΣ.Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΙΑ ΜΕΤΡΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΑΝ ΚΑΤΣΕΙ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΤΙΤΛΟ.ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΡΑΜΑ ΜΕΓΑΛΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΕΚ .ΑΝ ΒΓΑΖΑΜΕ ΤΙΣ ΦΑΝΕΛΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΖΑΜΕ ΜΕ ΟΜΑΔΑ Β ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ;ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ [ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΟ ΚΥΡΙΑΚΟ ΤΟ ΜΠΛΑΝΚΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΣΙΜΠΟΥΡ]ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΣ .ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ.

Υ.Γ Ο ΓΕΩΡΓΕΑΣ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΣΕΝΤΡΑ ΑΚΟΜΑ
Ο ΜΠΑΣΙΝΑΣ ΑΡΑΓΕ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΙΚΤΗΣ ΠΟΥ ΕΛΕΙΠΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ;
ΠΕΛΕΤΙΕΡΙ :ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΦΑΕΙ ΤΟΣΑ ΝΤΕΡΜΠΥ ΣΤΗΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΕΤΟΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΟΤΕ ΑΝΤΙΟ.
ΛΑΓΟΣ:ΑΤΡΟΦΙΚΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΑΤΟΛΜΟΣ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑ ΜΗΔΕΝ ..ΤΡΑΓΙΚΗ ΠΑΣΑ ΣΤΟ ΠΕΛΕΤΙΕΡΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΛΑΘΟΣ.
ΣΚΟΚΟ:ΜΕ ΕΚΛΑΜΨΕΙΣ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ
ΜΑΙΣΤΟΡΟΒΙΤΣ :ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΤΟΥ ΔΕΛΛΑ;ΕΔΩ ΓΕΛΑΜΕ
ΧΟΥΑΝΦΡΑΝ:ΚΛΩΝΟΣ ΤΟΥ ΜΑΛΜΠΑΣΑ...ΕΔΩ ΣΚΑΜΕ ΣΤΑ ΓΕΛΙΑ

ΔΩΝΗΣ:Ο ΜΥΤΟΓΚΑΣ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΙΜΗ ΑΛΛΑΓΗ ΑΦΟΥ ΒΑΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΒΑΣΕΒΙΤΣ..ΕΣΥ ΔΩΝΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙΣ ΤΟΝ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟ MAN TO MAN ΣΤΟ ΣΕΡΒΟ ΒΓΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΛΑΓΟ ... ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΜΠΑΛΑ ΤΟ Χ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΚΑΝΕ ΗΘΕΛΕΣ ΔΙΠΛΟ....

ΤΕΛΙΚΑ ΟΤΑΝ ΣΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΙ ΔΕΝ ΣΤΡΑΒΩΝΟΥΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΤΕ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΜΑΣ ΔΡΟΜΟΣ ...ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΑ ΘΕΛΟΥΜΕ 30000 ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ...ΚΥΡΙΕ ΝΤΕΜΗ

Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2008

Και αμα το κυπελο σηκώσω...


Εσκεμμένα δεν γράφω για το ποδόσφαιρο του Ηρακλή, γιατί αν το κάνω θα γράψω πολλά άσχημα πράγματα και δεν το θέλω..

Ευτυχώς όμως που υπάρχει και μια ομάδα που μας κάνει περήφανους.
Μια ομάδα με καρδιά πρωταθλητή.
Την πρώτη κούπα του πρωταθλήματος, αυτήν του super cup σήκωσε σήμερα το απόγευμα ο Ηρακλής στο Βόλλευ.
Αντίπαλος του γηραιού ήταν ο (wanna be Ηρακλής) ΠΑΟ. Η ακριβοπληρωμένη ομάδα του κύριου Λεώνη δεν κατάφερε να κερδίσει τους σαραντάρηδες Κράβαρικ και Μπρουκς αλλά και τους πιτσιρικάδες Κανέλο και Γκόρτσιανιουκ...
Ο Ηρακλής απέδειξε ότι έχει ακόμη ψυχή πρωταθλητή ακόμη και τώρα που το μπάτζετ του είναι..ψίχουλα απέναντυ στων ανταγωνιστών του.
Ο Παναθηναικός με αυτήν την ήττα του δείχνει ότι δεν έχει ξεπεράσει το κόμπλεξ κατωτερότητας που έχει απέναντυ στον Ηρακλή παρόλο που στο τιμόνι της κάθεται ένας απο τους δύο πρωην προπονητές του γηραιού που έχουν πάρει τίτλο με αυτήν την ομάδα.

Ανησυχώ...

Πριν τον αγώνα με τον ΠΑΟ ήμουνα σίγουρος πως θα τρώγαμε 2-3 γκολάκια.

Τώρα νιώθω αισιόδοξος με τον ΟΣΦΠ. Άρα...

Είναι γεγονώς πως η ομάδα θέλει βελτίωση στην δημιουργία παιχνιδιού.  Για αυτόν τον λόγο όμως, της ταιριάζουν τα ντέρμπι. Μπορεί να παίξει δυνατά και να πάρει το κέντρο, και με λίγη τύχη ή μια ατομική ενέργεια να κάνει την ζημιά.

Ελπίζω να την έχουμε την τύχη. Μαζί με τον Κυριάκο και τον Σάχα θα μας καλύψουν πίσω.

Αν τρέξει και μαζί με τον Τζ'μπουρ τότε θα πάμε καλά.

Ας έλθει. Την περιμένουμε.
Blogged with the Flock Browser

Γκόλ στο 94'

Λάρισα - ΟΦΗ : 4-3 και Αρης - Ηρακλής : 1-0
Και τα δύο ματς με γκόλ στο τέλος των καθυστερήσεων.
Ειδικά στη Λάρισα, ο ΟΦΗ έδειχνε οτι δεν θα έχανε αυτο το ματς αλλα η μπάλλα κάνει παιχνίδια μεχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο.
Βέβαια θα μιλάγαμε για κάτι άλλο τωρα αν δεν ακυρωνόταν ενα ακομα γκολ του ΟΦΗ.
Λάθος του διαιτητή και μιλάμε εδω για αλλοίωση αποτελέσματος, κρίμα για τον ΟΦΗ.
Μακάρι να έχουμε πολλά παιχνίδια με τόσο συγκλονιστική εξέλιξη του σκορ και πολλά γκολ.
Μακάρι να εχουμε διαιτησίες χωρίς κραυγαλέα λάθη.
Ο κ. Βατσινάς απο την ΠΑΕ ΟΦΗ δήλωσε "αισθάνομαι την ανάγκη να ζητήσω συγνώμη που παίζουμε σε αυτο το πρωτάθλημα" !!! Αφησε υπονοούμενα για την διαιτησία.
Το άλλο ματς δεν μου άρεσε, δεν παίχτηκε καμμια μπάλλα αξιώσεων ουτε απο τον Ηρακλή, ούτε απο τον Αρη. Ο Ηρα πήγαινε για την ισοπαλία, αλλα ηταν κι αυτός θύμα των καθυστερήσεων.
Ο Αρης ηταν λίγο καλύτερος, δίκαιο το αποτέλεσμα.