Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2007

Ο Τζιγγερ να παραδίδει το πρωτάθλημα στον Τζορτζεβιτς !!!

Ζω για την στιγμή να δω τον Βαρδινογιάννη να παραδίδει το τρόπαιο στον αρχηγό του Ολυμπιακού μέσα στο Καραΐσκάκη. Η απόλυτη ξεφτίλα. Απίστευτη ομάδα ο ΠΑΟ ιδιόρρυθμη άγευστη χωρίς πάθος ανούσια ανορθόδοξη με τον ΔΙΕΡΜΗΝΕΑ του Σαντος κύριο Βελιτς να διευθύνει το θίασο αυτόν και τον ιδιόκτητη μας να κοιτά σαν χάνος. Ήμαρτον εμείς οι Παναθηναϊκοί σιχαθήκαμε!! Εκεί που λέμε δόξα τον Θεό το γυρνάμε στο αμάν Παναγία μου !!!!

Ο "μάγος" Ριβαλντο !!!

Ήταν αχαριστία οι γιούχες στον Ριβαλντο από τους Ολυμπιακούς στο Καραΐσκάκη !!!
Πάρτε θέση για τον μεγαλύτερης αξίας ξένο παίχτη που έχει έρθει στην Ελλάδα!

Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2007

Γίνε μέλος στο "ΤΡΙΤΟ ΜΑΤΙ" !!!

Γίνε μέλος και γράψε τα δικά σου άρθρα(χωρίς περιορισμούς) δημοσιεύοντας τα για σχολιασμό, και θα αφορούν την ομάδα σου,άλλες ομάδες η' γενικότερα το ποδόσφαιρο στο "ΤΡΙΤΟ ΜΑΤΙ" στέλνοντας το e-mail σου στο... LEXAIONARIOS@HOTMAIL.COM

Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2007

Με συνταγες Εθνικής Ελλάδος ο Ολυμπιακός !!!

Μου θυμίζει Εθνική στα παιχνίδια του Euro 2004 ο Ολυμπιακός με την ομάδα τόσο συμπαγή χωρίς να μπορεί η άλλη ομάδα να αντιδράσει στο περίμενε στην άμυνα και με αντεπιθέσεις αλλά και καλά στημένη ομάδα να παίρνει το παιχνίδι. Έτσι έπαιξε σε όλα τα παιχνίδια στο Champions League φέτος και τα πήγε άριστα και μπράβο σε όλους. Κάτι άλλο που θυμήθηκαεγώ σαν βαζελος είναι ο παραλληλισμός του παιχνιδιού με την Βέρνερ στο Καραΐσκάκη με το παιχνίδι τότε με Γιουβέντους το 3-1. Αντι Τζορτζεβιτς σήμερα ο Στολτιδης που μαζί με τον Μέγα Ντάρκο και τον Άντζα στα πίσω, πήραν το παιχνίδι. Καλά είναι να γίνονται τέτοιεςνικες-προκρισεις μπας και πάρουν μαθήματα μερικοί Βαρδινογιαννηδες και άλλοι και πάρουνκάνα παίχτη. Για μένα αν συνεχίσει με ίδια φιλοσοφία ο Ολυμπιακός στις επόμενες φάσεις τηςδιοργάνωσης δύσκολα θα σταματήσει πριν του 4 φιναλιστ. Εσεις που βλέπεται ότι μπορεί να φτάσει?

Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2007

Κυριακη - κοντινη γιορτη

Φίλοι μου χανουμάκια...


Σας περιμένουμε με ανοιχτές αγκαλιές στο Καραΐσκάκη, την προσεχή Κυριακή, για να σας κεράσουμε μια 3αρα, και να καταλήξουμε να βλέπουμε μαζί την θέα απο ψηλά.

Η μόνη διάφορα θα είναι οτι εσείς, θ'αρχίσετε να βλέπετε πλάτη.

Όσο για τον Ribo, θα τον χειροκροτήσουμε, οπως έχουμε κάνει με όλους όσους έχουν βοηθήσει τον ΘΡΥΛΟ στο παρελθόν.