Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Σάββατο 9 Αυγούστου 2008

Πάλι άτυχος ο Βλάσης....


Ασχημα ξεκίνησε για τον Βλάση Μάρα η ολυμπιακή εμπειρία του Πεκίνου. Ο Ελληνας πρωταθλητής παρουσίασε ένα πρωτόγνωρα κακό για τα στάνταρ του πρόγραμμα στο μονόζυγο, το αγώνισμα που έχει διαπρέψει στην καριέρα του, και έχασε την πρόκριση για τον τελικό.


Ο Ελληνας γυμναστής ξεκίνησε προβληματικά το πρόγραμμά του, είχε πτώση και στη συνέχεια εμφανώς επηρεασμένος εγκατέλειψε άδοξα την προσπάθεια, κάνοντας άσχημη έξοδο και χάνοντας έτσι την ευκαιρία να ανέβει στο βάθρο των μεταλλίων.
Λίγο αργότερα, καλύτερη αποδείχθηκε η προσπάθειά του στο άλμα, όπου συγκέντρωσε μέσο όρο 15.987β. και τρέφει ελπίδες για είσοδο στον τελικό.Στο πρώτο άλμα του ο Μάρας βαθμολογήθηκε με 15.925, κάνοντας ασταθή προσγείωση ενώ με 16.050 βαθμολογήθηκε στο δεύτερο, που θα ήταν πολύ ανώτερη, αν δεν είχε ακουμπήσει τα χέρια του στο έδαφος στο φινάλε.

Το Τέλος των Μετρίων

Με μεγάλες προσδοκίες ξεκινούν τα φιλικά όλων των ομάδων κάθε χρόνο και ιδιαίτερα τα ματς που ανοίγουν την αυλαία μπροστά στους οπαδούς.

Κάτι αντίστοιχο έγινε και χθες στο ΟΑΚΑ. Με τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ να τα δίνουν όλα λόγω των αποκαλυπτηρίων και της Μπόλτον να είναι σχετικά αδιάφοροι.

Με τόσο διαφορετική ψυχολογία μεταξύ των 2 ομάδων, σαφώς και δεν μπορούν να συναχθούν σοβαρά συμπεράσματα. Εγώ όμως θα σταθώ γενικότερα:

1. στην ταχύτητα που έχει αποκτήσει η ομάδα (οι λόγοι αυτονόητοι).

2. στην παρουσία ενός γητευτή, που τόσο έλειπε τα τελευταία χρόνια και που απ ότι φαίνεται, δεν χρειάζεται να περιμένουμε 1, 2, ή και 10 χρόνια για να προσαρμοστεί στο περίφημο ελληνικό ποδόσφαιρο (Σκόκο).

3. στη δίψα των νέων, που είναι έτοιμοι να αρπάξουν την ευκαιρία, ως επόμενοι Παπασταθόπουλοι.

4. στην κάλυψη θέσεων που η ομάδα πονούσε επί χρόνια (τερματοφύλακας, αριστερό μπακ, αμυντικό χαφ, επιθ. χαφ).

5. στο Ριβάλντο προσαρμοσμένο στην ομάδα και όχι την ομάδα να τα περιμένει όλα από τον ανήμπορο Ριβάλντο (θα είναι τεράστιο επίτευγμα για το Δώνη, να καταφέρει να πάρει στο μέγιστο, τα λίγα που μπορεί να δώσει πλέον ο μεγάλος μαέστρος).

6. στο έτερο μεγάλο στοίχημα του Δώνη, να προσαρμόσει τον περσινό πρώτο σκόρερ Μπλάνκο στο 4-3-3.

7. στο τέλος των μετρίων.

Το καλύτερο για μένα είναι το τελευταίο. Τέλος στους μέτριους. Η ΑΕΚ δεν αξίζει να έχει Ενσαλίβες, Κονέ, Μορέτους, Μανού, Ασκάρατε, Μάλμπασες κλπ. Το σημαντικότερο στοιχείο για μένα από το χθεσινό παιχνίδι είναι η αποπομπή των 2 πρώτων και το ξεκάθαρο μήνυμα που στέλνει ο προπονητής στη διοίκηση. Ένα αίτημα που ο κόσμος τόσα χρόνια βροντοφωνάζει. Και ο Δώνης, ως γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας (δηλ. ποια η θέση της ΑΕΚ στο ελληνικό ποδόσφαιρο, τι μπορεί να προσφέρει ένας μέτριος πορτογάλος σε μεγάλη ελληνική ομάδα κλπ, είναι δεδομένα που δεν κατείχαν οι προκάτοχοί του, με αποτέλεσμα να προβούν σε εσφαλμένες εκτιμήσεις που μόνο κακό έκαναν στην ομάδα).

ΥΓ. το κλου της βραδιάς, όπως πρόλαβε να καταγράψει και ο Νίκος πριν, φυσικά ο πιτσιρικάς (όχι πάνω από 3,5 ετών) στο ημίχρονο, που κάνει προθέρμανση με 2 αναπληρωματικούς της αγγλικής ομάδας. Βλέπε το βιντεάκι!

Κάθε αρχή και δύσκολη

"Η Αρχή είναι το ήμισυ του παντός" λέει μια παροιμία και αν την λάβουμε σοβαρά υπόψη τότε μπορούμε να πούμε οτι η ΑΕΚάρα μας πραγματοποίησε ιδανικό ξεκίνημα με νίκη απέναντι στους ξυλοκόπους της Μπόλτον.Το παιχνίδι δεν προσφέρεται για ιδιαίτερα συμπεράσματα μιας και οι δυό ομάδες βρίσκονται ακόμα στο στάδιο της προετοιμασίας και οι νέοι παίκτες δεν γνωρίζονται κάν με τους παλιούς.
Πρέπει να πώ οτι παρά την μέτρια εμφάνιση της ομάδας υπήρξαν αρκετά θετικά στοιχεία τα οποία μπορούμε να κρατήσουμε απο το παιχνίδι όπως η πρώτη παρουσία μπροστά στο κιτρινόμαυρο κοινό των Νάτσο Σκόκο και Αντώνη Ρίκκα που έκλεψαν την παράσταση και ήταν οι καλύτεροι μαζί με τον νεαρό Ζορμπά.Στράβωσα που ο διαιτητής Σπάθας έβγαλε με κόκκινη τον παίκτη της Μπόλτον(αν ήμουν γαύρος μάλλον θα το χαιρόμουνα) γιατί ήθελα να παιχτεί στα ίσα το ματσάκι.

Πιστεύω στον Δώνη οτι μπορεί να φτιάξει καλή ομάδα.Ήδη έχει αφήσει το στίγμα του αφού η ομάδα έχει αρχίζει και παίζει με κάθετες μπαλιές.Χρειαζόμαστε πολύ δουλειά στην τελική προσπάθεια(ίσως και έναν επιθετικό ακόμα),στην δημιουργία φάσεων και πρέπει να σταματήσουμε να "ταλαιπωρούμε" την μπάλα.
Στην θέση του τερματοφύλακα δεν απειληθήκαμε σχεδόν καθόλου για να μπορώ να βγάλω συμπεράσματα.Η άμυνα ήταν αρκετά καλή(ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ Ο ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ),ο Χουάνφραν επίσης τα πήγε αρκετά καλά,ο Ράμος θέλει πολύ.."ξύλο",ο Ρίκκα έκανε όλο το παιχνίδι,ο Χετεμάι ήταν αρκετά καλός,ο Ρίμπο λίγο κουρασμένος,ο Ζορμπάς δεν μάσαγε την πού... του και ο Παυλής έπαιξε πολύ φιλότιμα.Απ'οσους μπήκαν στο β'ημίχρονο μου άρεσε ο Κουτρομανος.


ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ:
-Την παράσταση έκλεψε στο ημίχρονο ένας νεαρός τερματοφύλακας(2-3 ετών πρέπει να ήταν) που έκανε εκπληκτικές επεμβάσεις σε σούτ των αναπληρωματικών της Μπόλτον.
-Μου έκανε εντύπωση που στην παρουσίαση των παικτών όταν ακούστηκε το όνομα του Μπασινά το πέταλο φώναξε:"πουτ...γιοι παναθηναικοι"ενώ όταν εκφωνήθηκε το όνομα του Κυργιάκου ακούστηκε το:"Κυργιάκο αλάνι γ... το λιμάνι"...Είναι δηλαδή κακό που ο Μπασινάς έπαιξε στον βάζελο ενώ το ότι έπαιξε ο Κυργιάκος δεν είναι;Είναι μαγκιά να φέρνεις σε δύσκολη θέση έναν παίκτη που ΤΩΡΑ φοράει τον ΔΙΚΕΦΑΛΟ στο στήθος;
-Στο ημίχρονο έπεσαν φάπες στην Θ.1 διότι είχε τρυπώσει"ποντικός"με..αρπακτικές διαθέσεις(ο νοών νοείτο)..
-Ο κόσμος ήταν γύρω στις 10.000.Πολύ καλός αριθμός αν αναλογιστούμε οτι βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ ΑΕΚΑΡΑ ΜΟΥ!ΟΛΟΙ ΔΙΠΛΑ ΤΗΣ..

Παρασκευή 8 Αυγούστου 2008

ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΓΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ

Το φιλικό με τήν Σαρλεουά καί τα παιχνίδια με τήν Ντυναμό φανέρωσαν γιά ακόμα μιά φορά ότι παίκτες τύπου ΒΥΝΤΡΑ,ΝΙΛΣΟΝ,ΣΙΜΑΟ,ΓΚΑΛΙΝΟΒΙΤΣ,ΚΑΙ ΜΑΝΤΖΙΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ.
Το ξέρω σε μιά μεταγραφική σαιζόν δεν μπορούν να αλλάξουμε 15 παίκτες αλλά δυστυχώς οι θέσεις στίς οποίες υστερούμε είναι καίριες και απορώ πώς Η ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΥΝ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ, ΕΝΑΝ ΚΑΛΟ ΣΤΟΠΕΡ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΑΚΟΜΗ ΠΑΙΚΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗΣ.
Στήν άμυνα άν δεν αποκτηθεί ένας ΙΚΑΝΟΣ ΣΤΟΠΕΡ θα πέσει πολύ γέλιο,ειδικά στην Ευρωπη.Οσο για την επίθεση,είναι δέν είναι καλός παίκτης ο ΣΟΟΥΖΑ,σίγουρα θα χρειαστεί και ένας ακόμα φόρ που θα πατάει περιοχή,αφού ούτε ο ΡΟΥΚΑΒΙΝΑ ΟΥΤΕ Ο ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ είναι παίκτες περιοχής.Για τον ΜΑΤΖΙΟ τα είπαμε,το παιδί δεν κάνει ούτε για την ΚΟΡΙΝΘΟ.Ο ΠΑΝΤΕΛΗΣ Ο ΚΟΛΛΙΑΚΟΣ μπροστά του είναι ΘΕΟΣ.
Η δική μου γνώμη είναι ότι πρέπει να γυρίσει πίσω ο ΤΖΟΡΒΑΣ( αφού τώρα είναι λίγο αργά να βρείς καλό ξένο τερματοφύλακα) να πάρουν ένα καλό στόπερ(στύλ ΖΙΒΕ) και έναν ΦΟΡ ΑΚΟΜΑ (ΣΤΥΛ ΠΙΖΑΡΟ) και εννοείται ότι δεν πρέπει να ξαναπαίξουν στήν ομάδα οι ΒΥΝΤΡΑ(ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΕΡΙΤΕΥΟΥΝ),ΝΙΛΣΟΝ(ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΝ ΓΚΑΜΠΡΙΕΛ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΠΗΡΑΜΕ;)ΣΙΜΑΟ(ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΚΤΗΣ ΓΙΑ Α΄ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΦΑΙΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΑ 40 ΧΙΛΛΙΑΡΙΚΑ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ),ΓΚΑΛΙΝΟΒΙΤΣ(ΕΠΙΡΕΠΗΣ ΣΤΗΝ ΓΚΕΛΑ).
Γενικά νομίζω ο κόσμος πάγωσε λίγο με τόν ΣΟΟΥΖΑ(μακάρι να είναι ο γκολτζής που λένε)και ξενέρωσε με τον ΜΕΛΛΙΣΗ, ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΥΟ ΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΞΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ.Ας ελπίσουμε τουλάχιστον να πάρουν τον ΖΙΒΕ.

Οσο για τον ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ νομίζω ότι σιγά-σιγά θα τήν φτιάξει την ομάδα.Ηδη κάποια πράγματα άρχισαν να φαίνονται στο γήπεδο αλλά φυσικά ο άνθρωπος δεν είναι μάγος και θα χρειαστεί κάποιο χρόνο γιά να φανεί η δουλειά του.Και να μην ξεχνάμε ότι παρέλαβε μιά ομάδα με παίκτες ΜΙΚΡΗΣ ΑΞΙΑΣ ,μια ομάδα που εδώ και τρία χρόνια δεν είχε συγκεκριμένο τρόπο ανάπτυξης,μια ομάδα που δεν είχε ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ.
Πιστεύω λοιπόν ότι όταν δέσουν και οι όντως ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΜΕΤΑΓΓΡΑΦΕΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΟΥ ΤΕΝ ΚΑΤΕ.



ΥΓ.Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΓΥΡΙΣΕ.ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΦΡΟΝΤΙΣΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΤΕ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΓΕΜΑΤΟ ΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΤΑΔΙΟ. ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ.

Πέμπτη 7 Αυγούστου 2008

ΠΑΟΚ - UDINESE 3-1


Πολύ καλή εμφάνιση από τον ΠΑΟΚ, ο οποίος άφησε πολλές υποσχέσεις για τη φετινή χρονιά επικρατώντας εύκολα της Ουντινέζε με 3-1 μπροστά σε περισσότερους από 20.000 οπαδούς του στην Τούμπα.



Ο ΠΑΟΚ μπροστά σε πάνω από 20.000 οπαδούς του που κατέκλυσαν την Τούμπα, νίκησε την Ουντινέζε με 3-1 και σκόρπισε χαμόγελα με την πολύ καλή εμφάνιση. Συνολικά η ομάδα είχε πολύ καλή παρουσία και παρά τις πέντε αλλαγές στο ημίχρονο, η ομάδα μπήκε πολύ δυνατά στην επανάληψη και στο πρώτο τέταρτο του δευτέρου ημιχρόνου καθάρισε το παιχνίδι με δύο γρήγορα γκολ.

Ο Σάντος έκανε την έκπληξη και ξεκίνησε τον Μουσλίμοβιτς βασικό, ο οποίος στα 28 λεπτά που αγωνίστηκε, κατάφερε να ανοίξει το σκορ με ένα υπέροχο τέρμα μετά από κάθετη πάσα του Ίβιτς στο 13’.

Στη συνέχεια και πέντε λεπτά αργότερα, μετά από τραγικό λάθος του Χαλκιά, ο Ντι Νατάλε έκανε το 1-1. Μετά το 1-1 ο ρυθμός έπεσε και δεν δημιουργήθηκαν αξιόλογες φάσεις στις δύο εστίες. Το μόνο αξιοσημείωτο ήταν η αλλαγή του «Μούσλι» στη θέση του οποίου πέρασε ο Αθανασιάδης, ο οποίος μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου δεν φάνηκε ιδιαίτερα.

Στην επανάληψη ο Σάντος άλλαξε 5 από τους 11 παίκτες και είδε άμεσα την ομάδα του να αντιδρά στο «φρεσκάρισμα» της. Κυρίαρχο ρόλο έπαιξε βέβαια η εμφάνιση του Γεωργίου, ο οποίος μέσα σε τρία λεπτά μοίρασε δύο γκολ. Στο 56’ ο Μπακαγιόκο μετά από πολύ ωραία προσπάθεια στο ύψος της περιοχής είδε τον Γεωργίου από αριστερά και αυτός με απευθείας σέντρα βρήκε αμαρκάριστο τον Αθανασιάδη ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να νικήσει τον Χαντάνοβιτς. Δύο λεπτά αργότερα ο Γεωργίου πάσαρε και πάλι από τα αριστερά με αποδέκτη και σκόρερ αυτή τη φορά τον Λάκη.

Όπως ήταν φυσικό για παιχνίδι προετοιμασίας ο ρυθμός του αγώνα έπεσε μετά την πρώτη ώρα. Ο ΠΑΟΚ έδειξε πως είναι σε πολύ καλή κατάσταση και χωρίς να έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στην διάθεσή του ο Φερνάντο Σάντος.


Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: Χαλκιάς, Αραμπατζής (46΄ Σνάουτσνερ), Κοντρέρας, Μαλεζάς, Δάρλας (64΄ Βιεϊρίνια), Βερόν (46΄ Ηλιάδης), Μπαλάφας, Κονσεϊσάο (46΄ Λάκης), Ίβιτς (46΄ Μπακαγιόκο), Κωνσταντινίδης (46΄ Γεωργίου), Μουσλίμοβιτς (30΄ Αθανασιάδης, 64΄ Αναστασάκος).

Ουντινέζε: Χαντάνοβιτς, Νεφ, Λούκοβιτς, Μορέρο, Πασκουάλε, Ινλέρ (67΄ Ισλά Ισλά), Ντε Αγκοστίνο, (84΄ Κορβέτο), Σάντσες, Πέπε (66΄ Πίντσι), Ντι Νατάλε (66΄ Φλόρο Φλόρες), Κουαλιαρέλα (46΄ Λαντζέλα).






Τρίτη 5 Αυγούστου 2008

Για να γνωρίζουν ορισμένοι,τι και πως .....


Τα εισητήρια με Μπόλτον στο Ο.Α.Κ.Α. βλέπω ότι κοστίζουν 20€ σε όλες τις θύρες.

Φιλικό μέν,Μπόλτον(Ο.Α.Κ.Α.)δε....


Ο κύριος Θεοδωρίδης ακολουθεί την πάγια τακτική του κυρίου Πανόπουλου και στο "φιλικό" του Πανσερραϊκού με τον ΠΑΟΚ χρέωσε τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ με την ίδια τιμή που χρεώνει ο Ντέμης για φιλικό με ομάδα του UEFA στο γήπεδο,που φιλοξένησε την τελευταία τελετή έναρξης και λήξης ολυμπιακών αγώνων.


Επίσης άξιο αναφοράς είναι ότι τα επεισόδια στις Σέρρες ξεκίνησαν από οπαδούς του Άρη(κάτοικοι Σερρών)οι οποίοι ανήκουν στον σύνδεσμο του Πανσερραϊκού.Αφού πλημμύρισε η κερκίδα που φιλοξενούσε τους οπαδούς του ΠΑΟΚ,και ο κύριος Θεοδωρίδης έτριβε τα χέρια του για την υπέροχη αρπαχτή που του έκατσε αρχές Αυγούστου,αναγκαστικά μπήκανε και οπαδοί του ΠΑΟΚ στην Σερραϊκή κερκίδα.Ανυποψίαστοι,καθώς υπάρχουν καλές σχέσεις στα δύο σωματεία,δέχτηκαν επίθεση από τους προαναφερόμενους οπαδούς του Πανσερραϊκού με σκοπό να γίνει ότι έγινε.....


Όταν κατάλαβε ο κος Θεοδωρίδης τη γκάφα που έκανε,ήταν αργά.Οι δυνάμεις της αστυνομίας ήταν σε καμιά παραλία της Χαλκιδικής....

Για αυτό επικαλέστηκε τη βλάβη στους πυλώνες,μπας και σώσει ότι σωζώταν......


Και όλα αυτά τα γράφω γιατί βγήκαν κάποιοι και είπαν το κοντό τους και το μακρύ τους.

Ότι δεν πήρε θέση η ΠΑΕ ΠΑΟΚ,ότι το κουκούλωσαν και τέτοια.....


Αυτά...


Nα σας βάλω και ένα κουίζ.


Ποια μεγάλη ελληνική ομάδα αφου είχε γίνει η προφορική συμφωνία με Πάμπλο Γκαρσία,προσέφερε στον παίκτη 40% ακριβότερο συμβόλαιο και πριμ 100.000€ χωρίς να το ξέρουν οι μάνατζερ του,και ακόμα και την ώρα που υπέγραφε νευριασμένος καθώς είχε δεσμευτεί ηθικά,το κινητό του χτυπούσε μπροστά στον Ζαγοράκη και τον Βρύζα από τον μεσολαβητή της ομάδας???????


ADIOS

ΑΕΚ - Bolton: Ανακοινώθηκαν τα εισιτήρια



Ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ ΑΕΚ ότι την Τρίτη 5 Αυγούστου, τίθενται σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για τον πρώτο φιλικό αγώνα εντός Ελληνικού Εδάφους της ΑΕΚ με την BOLTON που θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ την Παρασκευή 08/08, 21:00 μ.μ. Οι φίλαθλοι της ΑΕΚ θα μπορούν να τα προμηθευτούν σε ώρες καταστημάτων από τα εξής σημεία:

• aekshop 1: Γράμμου 69-71, Μαρούσι τηλ. 210 - 8064210
• aekshop 2: (Empire cafe): Σμύρνης 3, Νέα Φιλαδέλφεια τηλ. 210 - 2525759
• aekshop 3: Αιόλου 7, Πλάκα τηλ. 210 - 3236750
• aekshop 4: Λεωφόρος Θηβών 376, Αιγάλεω τηλ. 210 - 5317482
• aekshop 7: Ηλιουπόλεως 105, Δάφνη τηλ. 210 - 9735470

Παράλληλα εισιτήρια θα πωλούνται και από τα εκδοτήρια του ΟΑΚΑ (σταθμ. ΗΣΑΠ «Ειρήνη» και Λ. Κύμης 11:00-18:00).

Οι τιμές των εισιτηρίων ανά θύρα είναι:

Θύρα 17: 20 €
Θύρα 19: 20 €
Θύρα 21: 30 €
Θύρα 35: 20 €

Διευκρινίζεται ότι και για τους 3 φιλικούς αγώνες της ομάδας μας, δεν θα εκδοθούν εισιτήρια σε θύρες που συνεχίζεται η πώληση εισιτηρίων διαρκείας.

Παιδικά εισιτήρια θα εκδοθούν σε όλες τις θύρες η τιμή των οποίων κυμαίνεται από 5 έως 30 €. Τα παιδικά εισιτήρια καθώς και τα εισιτήρια ΑΜΕΑ στην θύρα 13 τα οποία κοστίζουν 10 € θα προπωλούνται στα εκδοτήρια του σταθμού ΗΣΑΠ «Ειρήνη», ενώ την ημέρα του αγώνα θα πωλούνται στο εκδοτήριο έναντι της θύρας 12.
[via]

Κυριακή 3 Αυγούστου 2008

Grand Prix Ουγγαρίας

Στο Γκράν Πρι της Ουγγαρίας τερμάτισε πρώτος ο Κοβαλάϊννεν με δεύτερο τον Γκρόκ και τρίτο τον Ραϊκόννεν, ενω ο προπορευόμενος τρείς γύρους πριν το τέλος Φ. Μάσσα προδόθηκε απο τον κινητήρα της Φερράρι και αποχώρησε !

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΟΔΗΓΩΝ
1. Λιούις Χάμιλτον (GBR/ΜακΛάρεν) 62 βαθμοί
2. Κίμι Ραϊκόνεν (FIN/Φεράρι) 57
3. Φελίπε Μάσα (BRA/Φεράρι) 54
4. Ρόμπερτ Κούμπιτσα (POL/BMW Ζάουμπερ) 49
5. Νικ Χάιντφελντ (GER/BMW Ζάουμπερ) 41
6. Χέικι Κοβαλάινεν (FIN/ΜακΛάρεν) 38
7. Γιάρνο Τρούλι (ITA/Τογιότα) 22
8. Φερνάντο Αλόνσο (ESP/Ρενό) 18
. Μαρκ Ουέμπερ (AUS/Red Bull) 18
10. Τίμο Γκροκ (GER/Τογιότα) 13

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΩΝ
1. FERRARI - 111 βαθμοί
2. McLAREN-Mercedes - 100
3. BMW Sauber - 90
4. Τoyota - 35
5. Renault 31
6. Red Bull-Ρενό 24
7. Williams-Toyota - 16
8. Honda - 14
9. Toro Rosso-Ferrari - 8

Καλοί οι Κυριάκος,Μπασινάς, αρκούν όμως;



Σαφώς, κανείς από τους μέχρι σήμερα προβληματισμένους αεκτζήδες, δεν μπορεί να αμφισβητήσει τις 2 αξιόλογες μεταγραφές της τελευταίας στιγμής.

Το ερώτημα όμως που προκύπτει είναι το εξής: η ομάδα ενισχύθηκε όσο έπρεπε και όσο είχε την οικονομική δυνατότητα;

Ας τα πάρουμε από την αρχή:

Αριστερό μπακ

Ομολογουμένως ο Χουανφράν έρχεται για να αντικαταστήσει τον αναιμικό και «λίγο» Αρουαμπαρένα, ο οποίος βέβαια δε λέει να φύγει. Λογικά η ΑΕΚ ενισχύεται στη θέση αυτή. Αρκεί όμως ο Χουανφράν; Και πέρυσι ξεκινούσες με 1 ποιοτικό αριστερό μπακ (που τελικά σε πρόδωσε) και φέτος με 1 ξεκινάς.

Δεξί μπακ

Ούτε απώλεια, ούτε προσθήκη. Ο ταλαιπωρημένος Γεωργέας όμως που προορίζεται ως βασικός στη θέση αυτή είναι αρκετός; Ο Ράμος που έχει το επιθετικό, πλην όμως ανούσιο χάρισμα, θα μάθει να παίζει καθόλου άμυνα φέτος; Ο Κουτρουμάνος θα πάρει ευκαιρίες;

Αμυντικό χαφ

Με Μπασινά και Ρίκκα, σαφώς και παρουσιάζεται ενισχυμένη σε σχέση με τον καταπονημένο Ζήκο και τον παλαιάς κοπής επιθετικογενή Τόζερ. Πόσο όμως μπορείς να στηριχτείς στο Μπασινά που πλησιάζει τα 33; Και αν σου βγει φέτος θα συνεχίσει και του χρόνου; Γιατί, μη ξεχνάμε ότι τον πήρες για 3 χρόνια με υψηλό συμβόλαιο. Όσο για το Ρίκκα, το μέλλον θα δείξει, αν θα βγει νέος Ζήκος - Κατσουράνης ή Κυριακίδης - Ενσαλίβα.

Πλάγια χαφ

Εδώ το μεγάλο ερωτηματικό. Ο Ρίμπο, εκτός από την αίγλη του, πόσα άλλα μπορεί να προσφέρει στη θέση αυτή; Όσο για το Μπερνς, που δεν εκλέχτηκε ούτε στην ολυμπιακή ομάδα της Αυστραλίας, μόνο ο θεός ξέρει. Υπάρχει και ο Χετεμάϊ, ο οποίος όμως δεν ξεχώρισε ούτε στην Καλαμαριά πέρυσι. Ο Λαγός, που δεν έκανε τίποτα επί 2 χρόνια, πόσο μπορεί να αλλάξει φέτος; Ο Κονέ ίδια περίπτωση με το Λαγό. Ο Μαντούκα, η 1η χρονιά καλή, η 2η κακή, η 3η, που ξεκινά και με βαρύ τραυματισμό; Άσε που η ποδοσφαιρική του ιστορία δεν προδικάζει εκπλήξεις. Ο Καφές, στα 31 πλέον, με μεγάλη εμπειρία αλλά καθοδική πορεία στην καριέρα του και με πολύ λίγα καλά παιχνίδια πέρυσι, μπορεί φέτος να κάνει το κάτι παραπάνω; Δε νομίζω. Από τους πιτσιρικάδες Πλιάτσικας (από την εποχή του Σάντος παίρνει ευκαιρίες, ως πότε;), Ταχτσίδης και Ζορμπάς, μόνο ο τελευταίος πάει καλά στα φιλικά, πόσο μπορείς όμως να τον εμπιστευτείς για πρωταθλητισμό; Τελικά, μία προσθήκη αξιόπιστη βρίσκουμε στη θέση αυτή, του Σκόκο. Για μία ομάδα όμως που φέτος ψάχνει την υπέρβαση, αρκεί;

Επίθεση

Έδιωξες Λύμπε, δεν πήρες κανέναν, κράτησες τους Μπλάνκο, Εντίνιο και προωθείς τους Τόφα, Παυλή. Όπως και να το δει κανείς, είτε μαθηματικά είτε υποκειμενικά, δεν του βγαίνει και πολύ θετικά πιστεύω. Όταν μάλιστα βλέπεις και τη δυσκαμψία στο 4-3-3 με τους υπάρχοντες, τότε ανησυχείς πραγματικά και παρακαλάς το θεό να δώσει την ίδια αν όχι και μεγαλύτερη ρέντα στο Μπλάνκο, αν δεν πουληθεί τελικά και αυτός…

Για τις θέσεις του τερματοφύλακα και του κεντρικού αμυντικού δεν αναφέρομαι αναλυτικά, γιατί θεωρητικά η ομάδα είναι ενισχυμένη.

Και συμπερασματικά, για να επανέλθω στο αρχικό ερώτημα, είναι αρκετό για μία ομάδα που θέλει φέτος να κάνει την υπέρβαση, στις 3-4 ποιοτικές αποχωρήσεις, να κάνει μόλις ισάριθμες ποιοτικές ενισχύσεις;;;

Και μάλιστα λογιστικά (πωλήσεις, αποδεσμεύσεις, διαρκείας - αγορές, συμβόλαια ποδοσφαιριστών και προπονητών) να βγαίνει θετική;;;;;;;

Τέλος, είναι και ο Δώνης, τον οποίο όμως δεν θα μπω καθόλου στη διαδικασία να σχολιάσω, γιατί στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ο προπονητής είναι στην κυριολεξία ένα λαχείο.


Μοσχάρια.


Πόσο βλάκας μπορεί να είναι ένας άνθρωπος για να κάνει επεισόδια σε έναν φιλικό.
Πόσο μοσχάρι μπορεί να είναι κάποιος για να χαλάσει μια χαλαρή βραδιά όπου πήγαν οικογένειες με τα παιδιά τους για να δούν ήρεμα ένα ποδοσφαιρικό αγώνα.
Πόσο μαλάκας μπορεί να είναι κάποιος που μαστουρώνει και μετά πάει να δει το πρώτο φιλικό της ομάδας του στην Ελλάδα και κάνει φασαρία.
Και τέλος, πόσο άκυρος/ηλίθιος/καμμένος είναι ο πρόεδρας της ομάδας που επιλέγει να κουκουλώσει το ξύλο, τον πετροπόλεμο, το κλάμα των παιδιών , την απόγνωση των γονέων που βρέθηκαν εκεί, λέγοντας ότι ο αγώνας διακόπηκε επειδή δεν άναψε ένας πυλώνας.
Είμαστε άξιοι της μοίρας μας.
Ούτε ένας λογικά σκεπτόμενος να μην πάει στο γήπεδο.
Απο την στιγμή που οι διοικήσεις των ομάδων καλύπτουν αυτά τα μαστούρια και δεν τα διώχνουν απο τα γήπεδα, δεν υπάρχει λόγος για μας τους υπόλοιπους να αγοράζουμε διαρκείας και να βλέπουμε τον κάθε μαλάκα να σπάει το γήπεδο και να κινδυνεύει η ζωή μας.

Καλή χρονιά να έχουμε....

υγ: είναι τραγικό που δεν βγήκε η διοίκηση του Μπάοκ ή του Μπανσερραικού να καταδικάσει αυτά τα επεισόδια...