Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2007

Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2007

Στην πόλη η πρόκριση του EURO για να είναι πιο γλυκιά !!!


Ελλαδαρα μας πάλι μας έκανες περήφανους. Εκεί στην πόλη την παλιά μας 'πρωτεύουσα' γράφτηκε πάλι ιστορία.
Μπράβο καταρχήν στον προπονηταρα και θεόσταλτο Ρεχαγκελ που είχε μελετήσει τόσο καλά το παιχνίδι που φάνηκε με γυμνό οφθαλμό και ακόμα τόσο καλά μελετημένες μέχρι και τις αλλαγές. Ήξερε από την αρχή του παιχνιδιού πως θα παίξει η Τουρκία αλλά και τι αλλαγές θα κάνει και σε πιο λεπτό.
Μπράβο στα παλικάρια μας ένα ένα από που να ξεκινήσω, θα ξεκινήσω με τον καλύτερο παίχτη αλλά όχι παίχτη αλλά παιχτουρα μεγάλης κλάσης και είμαι σίγουρος ότι αυτός ο παίχτης θα κάνει καριέρα σε μεγάλη ομάδα και είναι ο Αμανατιδης. Απίστευτος, εκπληκτικός, με πολύ τεχνική αλλά ότι και να πω είναι λίγο Όλοι οι υπόλοιποι παίχτες ο καθένας στη θέση του έπαιξαν άψογα Τι να πω για τον Άντζα, ήταν παντού το είχε ελεύθερο μπροστά από τα δυο σεντερμπακ και όπου κι αν ήταν έκοβε. Ο Καραγκούνης ο Μπασινάς ο Δελλας ο Κυργιακος ο Σε'ι'ταριδης ο Τοροσιδης ο Γκέκας ο Χαριστέας έκαναν την δουλειά τους άψογα!Ακόμα και τον Χαλκιά που έβαλε ο Ρεχαγκελ ήξερε ότι οι Τούρκοι θα κάνουν λίγες φάσεις με την κλειστη άμυνα και σαν καλύτερος στο ψηλό παιχνίδι από τον Νικοπολιδη θα έβγαζε καλύτερα τις γιομες και φάνηκε κιόλας ότι οι Τούρκοι θα κάνανε μόνο από στημένη μπάλα φάση.
Και ήρθε η ώρα των αλλαγών και περνάει τον Αμανατιδη δεξιά στη θέση του Χαριστέα, περνάει αριστερά τον Σαμαρά ο οποίος κράτησε μπάλα όπως ξέρει και μαζί με Λυμπεροπουλο να είναι ο κινητήριος μοχλός της επίθεσης να τραβάει τους Τούρκους απάνω του, έτσι δεν άφησαν την Τουρκία να βγει τόσο μπροστά και να πιέσει προς το τέλος.
Όλα αυτά έδωσαν στην ομάδα το παιχνίδι και μπράβο για άλλη μια φορά που θα απολαύσουμε τους Πρωταθλητές Ευρώπης στο Euro 2008. Τα μέχρι τώρα παιχνίδια της Εθνικής είναι τελειωμένα με 8 νίκες 1 ισοπαλία και 1 ήττα που σήμερα ξεχάστηκε. Αποτελέσματα που δεν τα έχουνε ούτε η πιο μεγάλες ομάδες βλέπε Αγγλία αλλά να μην ξεχνάμε ότι τελικά είμαστε και εμείς μια από αυτές.

Συγχαρητήρια σε όλους!!!!

Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2007

ΕΛΛΑΔΑ Vs ΤΟΥΡΚΙΑ


Με μεγάλο ενδιαφέρον περιμένουμε όλοι αυτό το παιχνίδι για να έχουμε μια εικόνα για το τι θα γίνει στην συνέχεια .Για μένα η Εθνική έχει περάσει στο Euro μετά κιόλας το Χ της Τουρκίας όμως πόρνη μπάλα είναι και ποτέ δεν ξέρεις .Εγώ προσωπικά θα ήθελα να είναι πιο σοβαροί στο παιχνίδι τους με την Βοσνία .Τους περιμένουμε λοιπόν.

Για γελια ολοι στην ΠΑΕ με πρωτο τον ιδιοκτητη!


Διάβασα την συνέντευξη του Πεσειρο στην A-bola και σε κάποιο σημείο λέει ότι ο Ολυμπιακός φαίνεται να έχει περισσότερα χρήματα αφού πήρε Λουα Λουα και Κοβασεβιτς .
Φανταστείτε τι γίνεται εκεί στον Παναθηναϊκό δηλ πόσο επικοινωνία έχουν με τον προπονητή για το τι θα λέει προς τα έξω και κατά πόσο περνάνε την Ελληνικό επικοινωνιακό παιχνίδι στον εκάστοτε που πιάνει δουλειά στην ομάδα .Αυτό δείχνει για άλλη μια φορά ότι δεν τους ενδιαφέρει το επικοινωνιακό που για μένα είναι πάρα πολύ σημαντικό και στην μελλοντική ψυχολογία της οποιασδήποτε ομάδας αλλά και των φιλάθλων της .
Άκουσα τον κύριο Βαρδινογιάννη την προηγούμενη εβδομάδα στην συνέντευξη τύπου .Τι να πρωτοπω ?Δεν ξερει ακομα που θα γινει σιγουρα το γηπεδο , ειπε οτι δεν θα αφησω κανενα να διαφημησει το ονομα του μεσο τησ αποκτησης του ΠΑΟ πραγμα που το κανει ο ιδιος εδω και 7 χρονια .Η' μηπως χρειαζονται διαφημηση οι Γιαννακοπουλοι και αναρωτιεμαι γιατι δεν τον ρωτησε εκεινη την στιγμη κανενας δημοσιογραφος .Εδω και 7 χρονια δεν μας ειπε και τι εδωσε στην ομαδα τελικα σαν ιδιοκτητης .Χαραμισε λεει 5.000.000 ευρω για τις μακετες αλλα οταν ειναι να τα δωσει για καμια καλη η' καλες μεταγραφες τα λεφτα δεν ειναι ετσι .
Για να μην πολυλογω αυτος ο ιδιοκτητης εχει ενα και μοναδικο στοχο κατα την γνωμη μου .Να παει την ομαδα στο καινουργιο γηπεδο και να ειναι ο ιδιος ιδιοκτητης ετσι ωστε να ξεχαστουν τα παντα και να συνεχισει το ανουσιο εργο του .Γιατι στο καινουργιο γηπεδο θα παει ο κοσμος οπως και να ειναι η ομαδα .Πιστευω οτι δεν ειναι τυχαια αυτη η κοντρα των Γιαννακοπουλων που θα κανουν πιστευω τα παντα και με οποιον τροπο για να μην αφησουν να μπει η ομαδα με αυτον τον ιδιοκτητη στο νεο γηπεδο και θα δουμε και αλλες κοντρες στο μελλον και αν θελετε την γνωμη μου καλα θα κανουν .Αποχη ειναι το συμπερασμα μου με οποιες συνεπειες γιατι δεν παει αλλο ,δεν κανει ο Τζιγγερ!

Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2007

ΕΡΑ Σπορ 101,8 και Σπορ FM 94,6 LIVE !!!

Ακούστε live ΕΡΑ Σπορ 101,8 και Σπορ FM 94,6 εδώ στο Pao Podosfairo !!!!!!

Ανανεωμένο Pao Podosfairo


Ανανεωμένο Pao Podosfairo ...Ότι αφορά το ποδόσφαιρο θα το βρείτε εδώ!Blog, Friends, Guestbook, Livescores, Search, Uefa, Videos, Αθλητικα, Αλλα, Αλλα σπορ, Αποψεις, Βαθμολογιες, Γενικα, Ενημερωση, Επισημα site ομαδων, Εφημεριδες, Καταταξεις, Κατηγοριες, Μεταδοσεις, Μουσικη, Μπαλα, Νεα, Ομαδες, Παμε Στοιχημα, Ποδοσφαιρο, Πρωταθληματα, Ραδιο, Σκεψεις, Σχολια, Τηλεοραση......