Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2007

Στην πόλη η πρόκριση του EURO για να είναι πιο γλυκιά !!!


Ελλαδαρα μας πάλι μας έκανες περήφανους. Εκεί στην πόλη την παλιά μας 'πρωτεύουσα' γράφτηκε πάλι ιστορία.
Μπράβο καταρχήν στον προπονηταρα και θεόσταλτο Ρεχαγκελ που είχε μελετήσει τόσο καλά το παιχνίδι που φάνηκε με γυμνό οφθαλμό και ακόμα τόσο καλά μελετημένες μέχρι και τις αλλαγές. Ήξερε από την αρχή του παιχνιδιού πως θα παίξει η Τουρκία αλλά και τι αλλαγές θα κάνει και σε πιο λεπτό.
Μπράβο στα παλικάρια μας ένα ένα από που να ξεκινήσω, θα ξεκινήσω με τον καλύτερο παίχτη αλλά όχι παίχτη αλλά παιχτουρα μεγάλης κλάσης και είμαι σίγουρος ότι αυτός ο παίχτης θα κάνει καριέρα σε μεγάλη ομάδα και είναι ο Αμανατιδης. Απίστευτος, εκπληκτικός, με πολύ τεχνική αλλά ότι και να πω είναι λίγο Όλοι οι υπόλοιποι παίχτες ο καθένας στη θέση του έπαιξαν άψογα Τι να πω για τον Άντζα, ήταν παντού το είχε ελεύθερο μπροστά από τα δυο σεντερμπακ και όπου κι αν ήταν έκοβε. Ο Καραγκούνης ο Μπασινάς ο Δελλας ο Κυργιακος ο Σε'ι'ταριδης ο Τοροσιδης ο Γκέκας ο Χαριστέας έκαναν την δουλειά τους άψογα!Ακόμα και τον Χαλκιά που έβαλε ο Ρεχαγκελ ήξερε ότι οι Τούρκοι θα κάνουν λίγες φάσεις με την κλειστη άμυνα και σαν καλύτερος στο ψηλό παιχνίδι από τον Νικοπολιδη θα έβγαζε καλύτερα τις γιομες και φάνηκε κιόλας ότι οι Τούρκοι θα κάνανε μόνο από στημένη μπάλα φάση.
Και ήρθε η ώρα των αλλαγών και περνάει τον Αμανατιδη δεξιά στη θέση του Χαριστέα, περνάει αριστερά τον Σαμαρά ο οποίος κράτησε μπάλα όπως ξέρει και μαζί με Λυμπεροπουλο να είναι ο κινητήριος μοχλός της επίθεσης να τραβάει τους Τούρκους απάνω του, έτσι δεν άφησαν την Τουρκία να βγει τόσο μπροστά και να πιέσει προς το τέλος.
Όλα αυτά έδωσαν στην ομάδα το παιχνίδι και μπράβο για άλλη μια φορά που θα απολαύσουμε τους Πρωταθλητές Ευρώπης στο Euro 2008. Τα μέχρι τώρα παιχνίδια της Εθνικής είναι τελειωμένα με 8 νίκες 1 ισοπαλία και 1 ήττα που σήμερα ξεχάστηκε. Αποτελέσματα που δεν τα έχουνε ούτε η πιο μεγάλες ομάδες βλέπε Αγγλία αλλά να μην ξεχνάμε ότι τελικά είμαστε και εμείς μια από αυτές.

Συγχαρητήρια σε όλους!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: