Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Σάββατο 9 Απριλίου 2011

Αχιλλέα λέγε……




“Αχιλλέα πρόσεχε τι θα πεις, Αχιλλέα λέγε”…..ακούγονται πανηγυρισμοί, κάποιοι να ζητωκραυγάζουν και να φωνάζουν γκολ ενώ σε κλάσματα δευτερολέπτου έρχεται και η επιβεβαίωση από τα μεγάφωνα του γηπέδου. « Τελικό αποτέλεσμα στον αγώνα Αστέρας Τρίπολης – ΑΡΗΣ : 2 – 2 ». Τα σχόλια δικά σας.

Τέτοιος ήταν ο καημός τους που οι φουκαράδες μόλις πληροφορήθηκαν το κερδισμένο πέναλτι της Τρίπολης, πανηγύρισαν χωρίς καν να περιμένουν να εκτελεστεί. Είχαν τόσο μεγάλη σιγουριά ότι θα είναι εύστοχος ο παίκτης του Αστέρα που δε δίστασαν να το ανακοινώσουν και από τα μεγάφωνα, ενώ βέβαια η εξέλιξη του αγώνα ήταν διαφορετική και δεν είχε γραφτεί ο τελευταίος στίχος. Δεν είχε ειπωθεί ακόμα η τελευταία κουβέντα στο παιχνίδι και αυτοί ετοιμάζονταν να ανοίξουν τις σαμπάνιες που είχαν στα αποδυτήρια, από τον ημιτελικό κυπέλου ακόμα με τον Ατρόμητο.

Κρατείστε τις σαμπάνιες στην άκρη λοιπόν, βάλτε τες καλού κακού και στο ψυγείο. Όταν έχεις τον θεό του Πολέμου απέναντι και σε έχει στο κατόπι για να σε φτάσει, μη προτρέχεις και μη μακαρίζεις πριν το τέλος. Ξαφνικά χρειάστηκαν μόλις μερικά κλάσματα του δευτερολέπτου για να αντιληφθεί και ο πιο αφελής οπαδός του Α.Σ. Κασσάνδρας – Ο.Β. ότι τίποτα δεν έχει κριθεί και έχει ακόμη πολλά ψωμιά μέχρι το τελικό αποτέλεσμα.

Ένα τελικό αποτέλεσμα που εμείς οι οπαδοί του ΑΡΗ θέλουμε να είναι έτσι όπως ακριβώς το ονειρευτήκαμε και να επιβραβεύσει τους κόπους μας. Αντιθέτως, κάποιοι που ίσως να καταχράστηκαν καταστάσεις και έχουν λερωμένη τη φωλιά τους, ίσως να μην έχουν το τέλος που περίμεναν. Βασικά ίσως έχουν μια και καλή τέλος από το Ελληνικό πρωτάθλημα και να μην έχουμε τη χαρά να δούμε ξανά τις μουτσούνες τους.

Ξέρετε ποιού, αυτούς που ακούγονται τόσα χρόνια να είναι μπλεγμένοι σε «περίεργες» και ύποπτες καταστάσεις, σε στημένα παιχνίδια και τα ονόματα τους να παίζουν σε φακέλους ύποπτων παιχνιδιών της UEFA. Είναι αυτοί οι ίδιοι που καλούνται για να καταθέσουν στον ανακριτή ως κατηγορούμενοι και όχι μάρτυρες. Οι ίδιες φάτσες που έχουν προκαλέσει το δημόσιο κοινό αίσθημα με ένα σωρό ψεύδη και συκοφαντίες που έχουν πει.

Χαρακτηριστικές οι εικόνες ενός χυδαίου και θρασύδειλου ανθρωπάριου, να καθυβρίζει εκ του ασφαλούς τις οικογένειες όποιων έχουν διαφορετική άποψη από τη δική του και τολμούν να την εξωτερικεύσουν. Ο «μάγκας» που παραδειγματίζει με τη συμπεριφορά του πως πρέπει να φέρεται ο θιγμένος Έλληνας αθλητικός παράγοντας. Να κυνηγά για να δείρει αυτόν που εκφράζει την αντίθετη άποψη και να το διαφημίζει μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες. Έτσι θα καθαρίσει η βία από τα γήπεδα μας, με αυτούς τους παράγοντες θα γαλουχηθούν οι επόμενες γενιές φιλάθλων.

Κυριακή κοντή γιορτή λοιπόν για να τα πούμε με όλες αυτές τις καρικατούρες από κοντά। Με αυτούς που χρόνια τώρα λοιδορούν την ομάδα μας και τον λαό της. Με τους λίγους που φρόντισαν να χτυπήσουν την ομάδα όταν ήταν στα κάτω της πληγωμένη και χτυπημένη από παντού. Αντέξαμε όμως και επιστρέψαμε, πιο δυνατοί από ποτέ και δε ξεχνάμε. Θα επιστρέψουμε πίσω όλα τα προσωνύμια εκστομίστηκαν από μεγάλα στόματα και θα τους πληρώσουμε με το ίδιο νόμισμα. Λίγη υπομονή ακόμα μόνο…


Πηγή : www.arismaniacs.com

Νάτοι οι Πρωταθλητές.




Ο ΑΡΗΣ κατέκτησε και μαθηματικά την κούπα στο πρωτάθλημα νέων Κ-20 και απλά αναμένει το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς για να ακολουθήσει η στέψη. Μια στέψη που προσμένουν όλοι οι απανταχού ΑΡΕΙΑΝΟΙ με μεγάλη χαρά. Η κατάκτηση αυτού του πρωταθλήματος, μέσα από ένα καταπληκτικό σερί νικών, καθώς επί 23 συνεχόμενες αγωνιστικές αγνοεί την ήττα. Έτσι δια πυρός και σιδήρου, σεμνά και ταπεινά κατατρόπωσε όλους τους ανταγωνιστές της.

Μια ομάδα που αντιπροσωπεύει πλήρως το προφίλ του Θεού του Πολέμου, με αθλητές πραγματικούς πολεμιστές. Δε χρειάζεται να πούμε παραπάνω λόγια, τα στατιστικά μιλάνε από μόνα τους. Η κατάκτηση του Πανελλήνιου πρωταθλήματος υποδομών της Λίγκας είναι γεγονός.

Αυτή η ομάδα για να φτάσει σε αυτόν τον τίτλο, έπρεπε να δώσει πολλές μάχες. Κόντρα σε ανίκανους διαιτητές, να περάσει από γήπεδα πραγματικά κολαστήρια διακινδυνεύοντας τη σωματική τους ακεραιότητα. Υπερπήδησαν πραγματικά εμπόδια και κατόρθωσαν αυτό που είχαν θέσει ως μοναδικό στόχο. Την κατάληψη της πρώτης θέσης, επάξια και χωρίς κανέναν να μπορεί να σύρει τον παραμικρό ψίθυρο εναντίων τους.

Τώρα όμως που είμαστε στην κορυφή, εκεί που ανήκει πραγματικά η ομάδα μας, ας ρίξουμε και μια ματιά στο παρελθόν. Στο σύντομο παρελθόν, το πώς ξεκίνησε να χτίζεται αυτή η ομάδα και με τι θυσίες έφτασε εδώ που έφτασε. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους πραγματικούς πολεμιστές που απέδειξαν ότι δεν είναι τυχαία στο κουμάντο αυτής της ομάδας.

Δε πέρασε πολύς καιρός δα για να ξεχάσουμε τις γελοιότητες και τις άτιμες πράξεις που προέβησαν κάποιοι για να αποκόψουν την επικείμενη άνοδο αυτής της ομάδας. Δε μπορούμε να λησμονήσουμε το σαμποτάζ που αποπειράθηκαν να κάνουν κάποια κουτοπόνηρα ανθρωπάρια του μαχαλά.

Ο Οκτώβριος του 2009 έμεινε βαθιά χαραγμένος σε όλα τα παιδιά αυτά που αγωνιζόμενα τότε, δέχτηκαν αναίτια επίθεση από κρανιοφόρα πτηνά με ρόπαλα και μαχαίρια. Στον προπονητή και στυλοβάτη αυτής της ομάδας που δέχτηκε μαχαιριά στο μηρό κατά την προσπάθεια να υπερασπιστεί τα παιδιά του. Τους γονείς που είδαν τα βλαστάρια τους να προπηλακίζονται από μια χούφτα ανόητων, που με την ανοχή της αρμόδιας αστυνομικής αρχής, προσπάθησαν να σπείρουν την τρομοκρατία και τον φόβο ανάμεσα τους.

Τα άμυαλα δίποδα ζώα όμως, δεν υπολόγισαν ότι με την κίνηση τους αυτή, πείσμωσαν περισσότερο τους πολεμιστές του θεού και έδωσαν ένα επιπλέον κίνητρο για να τους δείξουν τα κότσια τους. Επειδή ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ δε κρύβεται πίσω από ένα κράνος, ούτε χτυπάει στα τυφλά. Με τσαμπουκά και όρεξη για δουλειά, κατάφεραν αυτό που έμοιαζε τότε ακατόρθωτο.

Και αν αυτοί που θέλουν να λογίζονται ως υπεύθυνοι της αστυνομικής αρχής του τόπου μας, πιστεύουν ότι μας έριξαν στάχτη στα μάτια με τις λιγοστές συλλήψεις που έκαναν, εμείς θέλουμε να τους πούμε ότι δε τρώμε κουτόχορτο. Αυτό βρίσκεται μπόλικο στο μαχαλά που κάνει κουμάντο ένας πρώην αρχηγός τους, και έχει και το θράσος να παρίσταται και ως μάρτυρας υπεράσπισης σε κάτι τέτοια παρόμοια γελοία ανθρωπάρια.

Αποθεώστε τους πρωταθλητές λοιπόν, φάτε τα σωθικά σας και αφήστε μας να αναπνεύσουμε καθαρό αέρα. Άξιοι συγχαρητηρίων οι πιτσιρικάδες μας. Χίλια μπράβο για τους κόπους τους, τις προσπάθειες τους και την πραγματικά αξιοθαύμαστη επιμονή τους.

Παίκτες του ΑΡΗ, μπορείτε να παραδειγματιστείτε από το σθένος των «μικρών» σε ηλικία αλλά μεγάλων σε «καρύδια».

Δε νοείται να ξεχάσουμε και τους Έφηβους Πρωταθλητές θεσσαλονίκης στο μπάσκετ καθώς και τους άξιους Πρωταθλητές Ελλάδος στο Χόκεϋ επι πάγου। Συγχαρητήρια σε όλους. Η μάνα του συλλόγου, ο ΑΣ ΑΡΗΣ, αισθάνεται υπερήφανος και δικαιωμένος για τα κατορθώματα των παιδιών του.



Πηγή : www.arismaniacs.com

Το καλύτερο Livescores για το Πάμε Στοίχημα (όλα τα παιχνίδια ποδοσφαίρου)είναι εδώ!!!


Ευχαριστούμε το livescore.in για την υπηρεσία του καλύτερου σε θέματα livescore που μας παρέχει....