Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Σάββατο, 9 Απριλίου 2011

Νάτοι οι Πρωταθλητές.
Ο ΑΡΗΣ κατέκτησε και μαθηματικά την κούπα στο πρωτάθλημα νέων Κ-20 και απλά αναμένει το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς για να ακολουθήσει η στέψη. Μια στέψη που προσμένουν όλοι οι απανταχού ΑΡΕΙΑΝΟΙ με μεγάλη χαρά. Η κατάκτηση αυτού του πρωταθλήματος, μέσα από ένα καταπληκτικό σερί νικών, καθώς επί 23 συνεχόμενες αγωνιστικές αγνοεί την ήττα. Έτσι δια πυρός και σιδήρου, σεμνά και ταπεινά κατατρόπωσε όλους τους ανταγωνιστές της.

Μια ομάδα που αντιπροσωπεύει πλήρως το προφίλ του Θεού του Πολέμου, με αθλητές πραγματικούς πολεμιστές. Δε χρειάζεται να πούμε παραπάνω λόγια, τα στατιστικά μιλάνε από μόνα τους. Η κατάκτηση του Πανελλήνιου πρωταθλήματος υποδομών της Λίγκας είναι γεγονός.

Αυτή η ομάδα για να φτάσει σε αυτόν τον τίτλο, έπρεπε να δώσει πολλές μάχες. Κόντρα σε ανίκανους διαιτητές, να περάσει από γήπεδα πραγματικά κολαστήρια διακινδυνεύοντας τη σωματική τους ακεραιότητα. Υπερπήδησαν πραγματικά εμπόδια και κατόρθωσαν αυτό που είχαν θέσει ως μοναδικό στόχο. Την κατάληψη της πρώτης θέσης, επάξια και χωρίς κανέναν να μπορεί να σύρει τον παραμικρό ψίθυρο εναντίων τους.

Τώρα όμως που είμαστε στην κορυφή, εκεί που ανήκει πραγματικά η ομάδα μας, ας ρίξουμε και μια ματιά στο παρελθόν. Στο σύντομο παρελθόν, το πώς ξεκίνησε να χτίζεται αυτή η ομάδα και με τι θυσίες έφτασε εδώ που έφτασε. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους πραγματικούς πολεμιστές που απέδειξαν ότι δεν είναι τυχαία στο κουμάντο αυτής της ομάδας.

Δε πέρασε πολύς καιρός δα για να ξεχάσουμε τις γελοιότητες και τις άτιμες πράξεις που προέβησαν κάποιοι για να αποκόψουν την επικείμενη άνοδο αυτής της ομάδας. Δε μπορούμε να λησμονήσουμε το σαμποτάζ που αποπειράθηκαν να κάνουν κάποια κουτοπόνηρα ανθρωπάρια του μαχαλά.

Ο Οκτώβριος του 2009 έμεινε βαθιά χαραγμένος σε όλα τα παιδιά αυτά που αγωνιζόμενα τότε, δέχτηκαν αναίτια επίθεση από κρανιοφόρα πτηνά με ρόπαλα και μαχαίρια. Στον προπονητή και στυλοβάτη αυτής της ομάδας που δέχτηκε μαχαιριά στο μηρό κατά την προσπάθεια να υπερασπιστεί τα παιδιά του. Τους γονείς που είδαν τα βλαστάρια τους να προπηλακίζονται από μια χούφτα ανόητων, που με την ανοχή της αρμόδιας αστυνομικής αρχής, προσπάθησαν να σπείρουν την τρομοκρατία και τον φόβο ανάμεσα τους.

Τα άμυαλα δίποδα ζώα όμως, δεν υπολόγισαν ότι με την κίνηση τους αυτή, πείσμωσαν περισσότερο τους πολεμιστές του θεού και έδωσαν ένα επιπλέον κίνητρο για να τους δείξουν τα κότσια τους. Επειδή ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ δε κρύβεται πίσω από ένα κράνος, ούτε χτυπάει στα τυφλά. Με τσαμπουκά και όρεξη για δουλειά, κατάφεραν αυτό που έμοιαζε τότε ακατόρθωτο.

Και αν αυτοί που θέλουν να λογίζονται ως υπεύθυνοι της αστυνομικής αρχής του τόπου μας, πιστεύουν ότι μας έριξαν στάχτη στα μάτια με τις λιγοστές συλλήψεις που έκαναν, εμείς θέλουμε να τους πούμε ότι δε τρώμε κουτόχορτο. Αυτό βρίσκεται μπόλικο στο μαχαλά που κάνει κουμάντο ένας πρώην αρχηγός τους, και έχει και το θράσος να παρίσταται και ως μάρτυρας υπεράσπισης σε κάτι τέτοια παρόμοια γελοία ανθρωπάρια.

Αποθεώστε τους πρωταθλητές λοιπόν, φάτε τα σωθικά σας και αφήστε μας να αναπνεύσουμε καθαρό αέρα. Άξιοι συγχαρητηρίων οι πιτσιρικάδες μας. Χίλια μπράβο για τους κόπους τους, τις προσπάθειες τους και την πραγματικά αξιοθαύμαστη επιμονή τους.

Παίκτες του ΑΡΗ, μπορείτε να παραδειγματιστείτε από το σθένος των «μικρών» σε ηλικία αλλά μεγάλων σε «καρύδια».

Δε νοείται να ξεχάσουμε και τους Έφηβους Πρωταθλητές θεσσαλονίκης στο μπάσκετ καθώς και τους άξιους Πρωταθλητές Ελλάδος στο Χόκεϋ επι πάγου। Συγχαρητήρια σε όλους. Η μάνα του συλλόγου, ο ΑΣ ΑΡΗΣ, αισθάνεται υπερήφανος και δικαιωμένος για τα κατορθώματα των παιδιών του.Πηγή : www.arismaniacs.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: