Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2007

Ολυμπιακός


Σάλος στις τάξεις του ολυμπιακού για την μπάλα που έπαιξε ενάντια στον ΟΦΗ την 2η αγωνιστική .Με το δίκιο τους βέβαια,γιατί πραγματικά έπαιξε καλή μπάλα με θέαμα αλλά μην ξεχνάμε με έναν ΟΦΗ που δεν υπήρχε.
Ο Ολυμπιακός έχει αποκτήσει όλα αυτά τα χρόνια μια άλφα ψυχολογία στην Ελλάδα και παίρνει τα αποτελέσματα που χρειάζεται αλλά όσον άφορα τα μεγάλα παιχνίδια με ΑΕΚ , ΠΑΟ τα 3 τελευταία χρόνια περίπου αλλά ειδικά φέτος αυτό αρχίζει να αλλάζει κατά την γνώμη μου . Αυτό νομίζω συμβαίνει διότι έχουν φύγει παίχτες που κράταγαν ψηλά τον ολυμπιακό λόγο καθαρά ψυχολογίας και αυτοπεποίθησης που τους είχε δημιουργήσει ο Κόκκαλης , η διαιτησία , αλλά και η κατώτερη ποιότητα των άλλων μεγάλων αντιπάλων , όπως οι Καραπιαλης , Γεωργάτος , Αμανατιδης , Ανατολακης , Καστιγιο , Μαυρογενιδης και άλλοι .Αυτή την στιγμή μόνο ο Τζορτζεβιτς έμεινε , η διαιτησία είναι καλύτερη αλλά όχι καλή σε γενικές γραμμές μιλάω , για αυτό δεν θα υπάρχει στο εξής η ίδια αυτοπεποίθηση.
Αυτή η ανανέωση που έγινε στον ολυμπιακό σιγά σιγά έχει κάνει και κακό στην αντιμετώπιση των αγώνων champions league στο Καραΐσκάκη.Οι παλιοί παίχτες ήξεραν πως να αντιμετωπίσουν και τον κόσμο στο Καραΐσκάκη , άσχετα αν έξω από την έδρα ήταν πάντα χωρίς αυτοπεποίθηση αλλά και φόβο , ενώ οι καινούργιοι όχι ακόμα και το βλέπω πολύ δύσκολα να αλλάζει αυτό στο μέλλον γιατί και ο κόσμος του πλέον βαρέθηκε τον νωθρό ολυμπιακό της Ευρώπης . Αν και φέτος με Γκαλετι , που πιστεύω ότι είναι ότι καλύτερο έχει φέρει ο Ολυμπιακός και Λούα Λούα και αναφέρω αυτούς οι οποίοι μπορούν να κάνουν την διαφορά στην Ευρώπη δεν κάνει τίποτα τότε πιστεύω χρειάζονται ριζικές αλλαγές.
Και εννοώ την αλλαγή διοίκηση του ολυμπιακού γιατί 10 χρόνια τώρα δεν έχει κάνει τίποτα όσον αφορά το πρόβλημα αυτό.

Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2007

Δευτερη αγωνιστικη


Δευτερη αγωνιστικη εχθες και ειδαμε Παναθηνα'ι'κο , Ολυμπιακο και ΑΕΚ να παιρνουν τους τρεις βαθμους.
Εγω προσωπικα εμεινα ευχαριστημενος απο τον ΠΑΟ οχι οτι προσφερε το θεαμα αλλα επαιξε σοβαρα να κερδισει ευκολα το παιχνιδι.Επιτελους ειδαμε τον Εντογιε απο την αρχη στο παιχνιδικαι ετσι μαζι με τον Δημουτσο εκανε την διαφορα.Οσο για Ρομερο επειδη βουηξανε εχθες το βραδυ τα ραδιοφωνα και σημερα το πρωι οι εφημεριδες, ενταξει ρε παιδια ηταν το πρωτο του καλο επισημο παιχνιδι του απο τοτε που ηρθε στην ομαδα,δεν μου λεει κατι οτι επαιξε καλα.Απο την αλλη ο Δημουτσος ηταν ολα τα λεφτα και τον βαζω πλεον στην ιδια μοιρα με τον Νινη δηλ εχουν να δωσουν πολλα αυτα τα παιδια και πρεπει να ειναι και οι δυο βασικοι και αναντικαταστατοι.Για τον Εντο'ι' , Εντογιε , Εντιογε και οπως θελετε πεστε τον , ειναι πιστευω η καλυτερη μεταγραφη των τελευταιων 10 χρονων και νομιζω θα μας χαρισει μεγαλες στιγμες αρκει το παιδι να ειναι υγειης.Αλλο ενα θετικο που ειδα ειναι οτι ο Ματος με τον Τζιωλη επαιρναν επιθετικες πρωτοβουλιες για δευτερο παιχνιδι καλυπτοντας ο ενας τον αλλον.Βεβαια ειμαι της αποψης οτι ο ΠΑΟ στην ελλαδα δεν χρειαζετε να παιζει με δυο αμυντικα χαφ.Η παραφωνια οπωσ παντα ο Βυντρα που μολις στο 8' ειχε κανει 4 τραγικα λαθη.
Ανετα και με πολυ θεαμα ο ΟΣΦΠ που πιστευω οτι ο Γκαλετι κανει την διαφορα στην ομαδα αφου εφτιαξε τα 5 απο τα 6 γκολ και οχι ο Λουα Λουα που βουηζουν ραδιοφωνα και εφημεριδες.Η ΑΕΚ με το ζορι!
Μεσα τα κεφαλια ομως γιατι ολοι επαιζαν με μικρυς αντιπαλους,στα μεγαλα να τους δουμε

Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2007

Απορίες που αφορούν την διοίκηση του Παναθηναϊκού


Απορίες που αφορούν την διοίκηση του Παναθηναϊκού :
1.Γιατί τόσοι πολλοί τραυματισμοί στην ομάδα με το ξεκίνημα της περιόδου κάθε χρόνο ? Θα αποδοθούν ευθύνες τελικά ?
2.Γιατί καταστράφηκε ο Εκι ο όποιος δεν θα μπορεί πλέον να δώσει το 100% ? Μήπως στον ίδιο δρόμο βαδίζει και ο Τσίγκας ?
3.Γιατί τραυματίας ο Ιμβανσιτς ? Ο οποίος πιστεύω ότι ούτε βασικό δεν θα δούμε και μακάρι να διαψευσθώ γιατί έχει θέση στην ενδεκάδα!
4.Γιατί τραυματίας ο Μόρις στους κοιλιακούς όπως Πέρσι ο Παπ ?
5.Γιατί και ο Νίνης τραυματίας,μήπως ''κάηκε'' ? Τον Δημουτσο μια χαρά τον βλέπω!
6.Γιατί ακόμα και ο Μαλαρτζ τραυματίας πριν λίγο καιρό?
7.Γιατί και ο Κάρα δεν είναι σήμερα στην αποστολή ? Κόπωση ?
8.Γιατί συνεχίζουν οι Βυντρα (αμπαλος,μόνο δυο μάτια στην Ελλάδα βλέπουν αυτόν τον παίχτη σαν απροσπέλαστο τάδε έφη Χρήστος Κοντός), Τζιώλης (πολύ αργός για αμυντικό χαφ) , Μαντζιος (αργός και όχι ομαδικός) τόσο καλό μέσο έχουν αυτά τα παιδιά?
9.Γιατί ο Εντογε , Εντιογε , Εν'τογι χρησιμοποιείται από το 70' και μετά (κάτι άκουσα για ραμαζάνι ,μην τρελαθούμε κιόλας) σε όλα τα παιχνίδια ενώ βλέπουμε ότι είναι η καλύτερη μεταγραφή των τελευταίων δέκα χρόνων κατά την γνώμη μου?Μήπως έχει να κάνει με τον μέσο που λέγαμε η' με το χέρι που μπαίνει στα αποδυτήρια στον εκάστοτε προπονητή?
10.Οι Ρομέρο , Ενακαριρε , Σαριεγκι είναι καλύτεροι ρωτάω εγώ από ελληνόπουλα ταλέντα?Και μην μου πείτε ότι δεν υπάρχουν γιατί δεν το δέχομαι!
11.Θα συνεχίσει για πολύ να είναι τεχνικός διευθυντής ο κος Βελιτς πρώην διερμηνέας του Σαντος ? Δεν υπάρχουν άλλοι που πονούν την ομάδα και θέλουν με όλη τους την ψυχή να την δουν ψηλά όπως της αρμόζει ?
12.Τελικά θα δούμε γήπεδο ?
13.Και ο λίγος Ενακαριρε τραυματίας ?Που θα παει αυτό το πράγμα ?
Αυτά πιστεύω έχει να ρωτήσει ένας απλός φίλος του Παναθηναϊκού στον κύριο Τζιγκερ που δεν αμφιβάλω ότι μπορεί να έχει όλη την καλή διάθεση να βοηθήσει την ομάδα άλλα να μην τον βοηθάνε .