Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Κυριακή, 23 Σεπτεμβρίου 2007

Απορίες που αφορούν την διοίκηση του Παναθηναϊκού


Απορίες που αφορούν την διοίκηση του Παναθηναϊκού :
1.Γιατί τόσοι πολλοί τραυματισμοί στην ομάδα με το ξεκίνημα της περιόδου κάθε χρόνο ? Θα αποδοθούν ευθύνες τελικά ?
2.Γιατί καταστράφηκε ο Εκι ο όποιος δεν θα μπορεί πλέον να δώσει το 100% ? Μήπως στον ίδιο δρόμο βαδίζει και ο Τσίγκας ?
3.Γιατί τραυματίας ο Ιμβανσιτς ? Ο οποίος πιστεύω ότι ούτε βασικό δεν θα δούμε και μακάρι να διαψευσθώ γιατί έχει θέση στην ενδεκάδα!
4.Γιατί τραυματίας ο Μόρις στους κοιλιακούς όπως Πέρσι ο Παπ ?
5.Γιατί και ο Νίνης τραυματίας,μήπως ''κάηκε'' ? Τον Δημουτσο μια χαρά τον βλέπω!
6.Γιατί ακόμα και ο Μαλαρτζ τραυματίας πριν λίγο καιρό?
7.Γιατί και ο Κάρα δεν είναι σήμερα στην αποστολή ? Κόπωση ?
8.Γιατί συνεχίζουν οι Βυντρα (αμπαλος,μόνο δυο μάτια στην Ελλάδα βλέπουν αυτόν τον παίχτη σαν απροσπέλαστο τάδε έφη Χρήστος Κοντός), Τζιώλης (πολύ αργός για αμυντικό χαφ) , Μαντζιος (αργός και όχι ομαδικός) τόσο καλό μέσο έχουν αυτά τα παιδιά?
9.Γιατί ο Εντογε , Εντιογε , Εν'τογι χρησιμοποιείται από το 70' και μετά (κάτι άκουσα για ραμαζάνι ,μην τρελαθούμε κιόλας) σε όλα τα παιχνίδια ενώ βλέπουμε ότι είναι η καλύτερη μεταγραφή των τελευταίων δέκα χρόνων κατά την γνώμη μου?Μήπως έχει να κάνει με τον μέσο που λέγαμε η' με το χέρι που μπαίνει στα αποδυτήρια στον εκάστοτε προπονητή?
10.Οι Ρομέρο , Ενακαριρε , Σαριεγκι είναι καλύτεροι ρωτάω εγώ από ελληνόπουλα ταλέντα?Και μην μου πείτε ότι δεν υπάρχουν γιατί δεν το δέχομαι!
11.Θα συνεχίσει για πολύ να είναι τεχνικός διευθυντής ο κος Βελιτς πρώην διερμηνέας του Σαντος ? Δεν υπάρχουν άλλοι που πονούν την ομάδα και θέλουν με όλη τους την ψυχή να την δουν ψηλά όπως της αρμόζει ?
12.Τελικά θα δούμε γήπεδο ?
13.Και ο λίγος Ενακαριρε τραυματίας ?Που θα παει αυτό το πράγμα ?
Αυτά πιστεύω έχει να ρωτήσει ένας απλός φίλος του Παναθηναϊκού στον κύριο Τζιγκερ που δεν αμφιβάλω ότι μπορεί να έχει όλη την καλή διάθεση να βοηθήσει την ομάδα άλλα να μην τον βοηθάνε .

Δεν υπάρχουν σχόλια: