Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2008

Μεταλλιστικοί Κορμοράνοι

Επιτέλους έφυγε ο Γιαννάκης απο την εθνική ομάδα μπάσκετ και θα ναι πλεόν σκέτος Γάβρος και όχι Εθνικός Γάβρος. Μπορούμε να τον βρίζουμε άφοβα.
Και τωρα ψάξτε όνομα. Εγω λέω Ματσόν. Αλλιως θέλω τον Σκότ Σκάϊλς.

Πάει κι ο Λεμονής, πόσα του δωσαν για να κάτσει για δύο μόλις αγώνες στον πάγκο του Πανθηρώνιου ; Ακουσα οτι διαφώνησε λέει με κάποιους, καλά δεν ειχαν συνεννοηθεί απο πριν ;

Μέταλλιστ - Ολυμπιακός 1-0 και αντε τωρα να τραβήξουν την ίδια ταλαιπωρία στην επιστροφή, αεροπλάνα, ιστορίες ...! Πραγματικά αυτη η ομάδα... πετάει !

Πανιωνάρα - Ρεάλ 68-66 στο ντεμπούτο Ντικούδη. Ούρλιαζα απο χαρά, γουστάρω πολύ !
Οχι τίποτ' άλλο αλλα στο ελληνικό πρωτάθλημα φαίνεται οτι θα έχουμε 5-6 πολυ υπολογίσιμες ομάδες και αυτο ανεβάζει κι άλλο το επίπεδο.
Φυσικά ειναι μακράν ανώτερο του επιπέδου του ποδοσφαίρου, χρόνια τώρα.
Μπράβο στον Πανιώνιο.

Παίκτης του μήνα λέει στο μπάσκετ ο Γκόλεματς του Πανελλήνιου.
Οκ, αλλα ενω όλοι εχουν πάθει πλάκα με τον Ντάνιελς ( σας τα λεγα ) της Καβάλας, ο Γκόλεματς γιατι ; Επειδη κέρδισαν τον Παναθηναϊκό ;

Εκει στο ΣΥΡΙΖΑ ακούνε Βοτανικός και σκέπτονται Τιτανικός... κατι για προστατευόμενες περιοχές άκουσα και τέτοια ! Δε φαντάζομαι να βόσκουν κορμοράνοι στο Βοτανικό ; Ε ;
Ελεος είδαμε και τον Τσίπρα φωτο σε αθλητική φυλλάδα, τι σπόρ κάνει ο κύριος ;

υγ. Το Χάρκοβο ειναι προστατευόμενη περιοχή :)

Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2008

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

Τετάρτη, 3 Δεκεμβρίου 2008

20:45 NOVASPORTS 1 ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΒΕΛΙΝΟ
20:45 NOVASPORTS 2 ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE: ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
20:45 NOVASPORTS 7 ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE: ΠΡΟΚΟΜ - ΜΟΝΤΕ ΝΤΙ ΠΑΣΙ ΣΙΕΝΑ
21:30 NOVASPORTS 4 ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE: ΛΕ ΜΑΝ - ΟΥΝΙΚΑΧΑ ΜΑΛΑΓΑ
21:45 ANT1 ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΥΠΕΛΛΟ UEFA: ΜΕΤΑΛΙΣΤ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
21:45 NOVASPORTS 3 ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE: ΠΑΡΤΙΖΑΝ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙΟΥ - ΕΦΕΣ ΠΙΛΣΕΝ

13 Δεκεμβρίου στα περίπτερα η εφημερίδα του Πανιωνίου

Το ΣΑΒΒΑΤΟ 13 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ θα βρίσκεται τελικά στα περίπτερα η εφημερίδα όλων των Πανιώνιων, "ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ", η οποία θα κυκλοφορεί την ίδια μέρα κάθε εβδομάδα.
Πρόκειται για μία φιλόδοξη προσπάθεια η οποία έχει ως σκοπό την ενημέρωση των φίλων του ιστορικού συλλόγου ανά την Ελλάδα. Εκδότης της εφημερίδας θα είναι η εταιρεία «Eternal», η οποία είναι η εταιρεία που έχει στην ιδιοκτησία της τη Μπουτίκ του συλλόγου και η οποία είναι θυγατρική της ΠΑΕ Πανιώνιος. Αρχισυντάκτης και εμπνευστής της όλης προσπάθειας είναι ο δημοσιογράφος Μάκης Διόγος. Στην εφημερίδα θα αρθρογραφούν πολλοί γνωστοί Πανιώνιοι δημοσιογράφοι, παράγοντες και φίλαθλοι, ενώ θα υπάρχει συνεχής αγωνιστική ενημέρωση απ΄ όλα τα τμήματα του συλλόγου.

Η εφημερίδα θα ξεκινήσει με 16 σελίδες, θα έχει πανελλαδική κυκλοφορία και θα τιμάται 1 Ευρώ.

Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2008

Κύπελλο Uefa: Πρόγραμμα Τετάρτης




Το πρόγραμμα της Τετάρτης:
Group A
Μάντσεστερ Σίτι-Παρί Σεν Ζερμέν
Τβέντε-Σάλκε
Ρεπό η Σανταντέρ

Η βαθμολογία
1. Μάντσεστερ Σίτι 6
2. Σάλκε 4
3. Τβέντε 3
4. Σανταντέρ 2
5. Παρί Σεν Ζερμέν 1

Group B

Μέταλιστ-Ολυμπιακός
Χέρτα Βερολίνου-Γαλατασαράι
Ρεπό η Μπενφίκα

Η βαθμολογία
1. Γαλατασαράι 6
2. Μέταλιστ 4
3. Ολυμπιακός 3
4. Χέρτα Βερολίνου 2
5. Μπενφίκα 1

Group C
Σταντάρ Λιέγης-Σαμπντόρια
Σεβίλλη-Παρτιζάν Βελιγραδίου
Ρεπό η Στουτγκάρδη

Η βαθμολογία
1. Σταντάρ Λιέγης 6
2. Σαμπντόρια 4
3. Στουτγκάρδη 4
4. Σεβίλλη 3
5. Παρτιζάν Βελιγραδίου 0

Group D
Σπαρτάκ Μόσχας-Ναϊμέγκεν
Ουντινέζε-Ντιναμό Ζάγκρεμπ
Ρεπό η Τότεναμ

Η βαθμολογία
1. Τότεναμ 6
2. Ουντινέζε 6
3. Σπαρτάκ Μόσχας 3
4. Ντιναμό Ζάγκρεμπ 3
5. Ναϊμέγκεν 0

Ανανέωσε ο Εστογιάνοφ με Πανιώνιο μέχρι τo 2010( Bιντεο)


Με μια λιτή ανακοίνωση, η ΠΑΕ Πανιώνιος ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της με τον Φαμπιάν Εστογιάνοφ ως το καλοκαίρι του 2010. Ο Ουρουγουανός ποδοσφαιριστής έχει ικανοποιήσει με τις εμφανίσεις και την απόδοσή του στους "κυανέρυθρους", κι έτσι η διοίκηση αποφάσισε να επεκτείνει τη συνεργασία μαζί του.

Η ανακοίνωση: "Η ΠΑΕ Πανιώνιος ανακοινώνει την υπογραφή κλειστού συμβολαίου με τον ποδοσφαιριστή Φαμπιάν Εστογιάνοφ με λήξη τις 30/06/2010".





Η φοβερή ντρίπλα του Εστογιάνοφ πάνω στον Καραγκούνη !

Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2008

Πάμε για το 5ο ...

Η μεγάλη αυτή ομάδα της γειτονιάς μας το χει τελικά στο dna της να κάνει κλαρίνα...
Η νεοσύστατη ομάδα του ρούλη (δημιουργήθηκε από την μετονομασία της Ηλιούπολης) απέδειξε πως και στο γυναικείο ποδόσφαιρο ο άρης είναι ο καλύτερος πελάτης...

Σε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι με πολλές μονομαχίες και τραυματισμούς, οι γυναίκες μας επικράτησαν άνετα με 2-0 του συμπολίτη. Η δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα συνοδεύτηκε με αρκετά καλή εμφάνιση, ενώ, κάλλιστα οι παίκτριες μας, αν ήθελαν μπορούσαν να πετύχουν κι άλλα τέρματα. Ας όψονται όμως οι απουσίες και οι τραυματισμοί... Θα πρέπει να πούμε ότι η ομάδα μας όταν θα καταφέρει να αγωνιστεί με όλες τις παίκτριες έτοιμες, τότε το αποτέλεσμα θα είναι πολύ καλύτερο. Και μιλάμε για μια πολύ νεανική ομάδα, ίσως με το χαμηλότερο μέσο όρο ηλικίας και με εξαιρετικές υποδομές και σκάουτινγκ, κάτι που μάθαμε και από τον πρόεδρο της ομάδας τον κ. Προύσαλη αλλά και τον έφορο τον κ. Διαμαντόπουλο.

Οι συνθέσεις:
ΠΑΟΚ (Στανόγεβιτς): Καλογεράκη, Αρβανιτάκη, Τόμιτς, Βλασιάδου (59’ Μουρατίσου), Χατζηγιαννίδου, Παντελειάδου, Χατζήογλου (55’ Κώττα), Γκατζογιάννη, Σπύρου, Κυνοσίδου (89’ Βάρδαλη), Τσελέκογλου

Αρης (Γαβριήλ): Αναστασάκη, Σιδηροπούλου (46’ Γκούτοβα), Κολληγά, Μουστάκα, Παπαδοπούλου (51’ Εξαδάκτυλου), Φώτη (56’ Γκοτσίδου), Λαζάρου, Μήτκου, Κατσαϊτη, Θεοδωράκη, Τσουκαλά

Δε θα πρέπει να παραλείψουμε το γεγονός ότι περίπου 500 άτομα αποφάσισαν να πάνε να υποστηρίξουν τα κορίτσια μας και να δημιουργήσουν μία «καυτή» ατμόσφαιρα για τις αντιπάλους μας.

Πολλές από τις αντίπαλες παίκτριες, πολλές από τις οποίες παλιότερα αγωνίζονταν με τη του Δικεφάλου είχαν απρεπή συμπεριφορά προς τον κόσμο, καθώς ήταν εξαιρετικά ερειστικές και προκλητικές.. Εβριζαν, έφτυναν, χειρονομούσαν. Αυτή δεν είναι επαγγελματική συμπεριφορά και δεν τιμά κανέναν τα όσα έγιναν κατά την αποχώρηση της ομάδας τους μετά τη λήξη, τόσο του πρώτου μέρους, όσο και του αγώνα.

Παίκτριες σαν την Αναστασάκη (Νο9), την Γκούτοβα (Νο1), την Μουστάκα (Νο14) που παλιότερα έπαιξαν στο ΠΑΟΚ, δε θα πρέπει να τις έχει καμία ομάδα εφόσον βγάζουν τόσο κόμπλεξ. Από τη στιγμή που η διοίκηση της ομάδας αποφάσισε να σας αποδεσμεύσει από το ρόστερ της, δε θα πρέπει όπου κι αν βρίσκεστε να έχετε αυτή την ακραία κι άκρως αντιεπαγγελματική συμπεριφορά. Φυσικά και η συμπεριφορά ορισμένων φίλων από την εξέδρα δεν ήταν η πρέπουσα, όμως όταν προκαλείς μέσα στο σπίτι του αντιπάλου σου, λογικό είναι και να δέχεσαι τα αντίποινα..

Δηλώσεις:
Σουζάνα Στανόγεβιτς: Ξέραμε ότι παραδοσιακά η αντίπαλος μας είναι μια πολύ δυνατή ομάδα. Ευτυχώς οι παίκτριες μας ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις του αγώνα. Έδωσαν το 100% των δυνατοτήτων τους και στο τέλος πανηγυρίσαμε μια πολύ μεγάλη νίκη. Είμαστε καλύτερη ομάδα γιατί είμαστε καλύτερα προετοιμασμένοι σαν ομάδα. Στόχος της ομάδας, τι άλλο; Το Πρωτάθλημα, φυσικά!

Δήμητρα Παντελειάδου: Μπήκαμε πολύ δυνατά στον αγώνα γιατί θέλαμε πολύ τη νίκη. Τη νίκη την αφιερώνω στον αδικοχαμένο πατέρα μας. Χάσαμε πολλές ευκαιρίες. Ήμασταν καλύτεροι και παίξαμε με αντεπιθέσεις. Κρατήσαμε το σκορ και αυτό είναι το καλύτερο. Πέτυχα δύο γκολ, το σημαντικότερο όμως είναι ότι πήραμε τη νίκη και αυτό είναι το σημαντικό. Για τον κόσμο ότι και να πούμε είναι λίγο. Τον ευχαριστούμε, ήταν ο 12ος μας παίκτης και πάλι, αλλά περιμένουμε τη συμπαράσταση του και σε άλλα παιχνίδια, όχι μόνο στα ντέρμπι όπως σήμερα.

Κατερίνα Σπύρου: Ηταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ηταν το πρώτο μας παιχνίδι κόντρα στον Αρη και καταφέραμε να το κερδίσουμε. Πετύχαμε τη νίκη αλλά βασικός μας στόχος είναι το Πρωτάθλήμα. Το παιχνίδι ήταν δύσκολο και πολύ σκληρό. Είδαμε όλοι ότι οι αντίπαλοι δεν έκαναν καμία ευκαιρία. Εμείς από την πλευρά μας είμαστε μια πολύ νεανική ομάδα. Κάθε παιχνίδι που αγωνιζόμαστε παίρνουμε και εμπειρίες. Κάθε χρόνο δυναμώνουμε και νομίζω ότι σε κάθε ματς γινόμαστε καλύτερες. Φέτος κάναμε και κάποιες μεταγραφές οι οποίες μας δυνάμωσαν. Χαρήκαμε πολύ για την παρουσία του κόσμου κι ευχόμαστε να είναι μέχρι τέλους μαζί μας για να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί το Πρωτάθλημα στην Τούμπα..

Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2008

Θρασύβουλος - ΠΑΟΚ 1-2: Τρελό διπλό

Θρασύβουλος - ΠΑΟΚ 1-2 για τη 12 αγωνιστική της Σούπερ Κλίκας

Ένα τρελό αλλά δικαιότατο διπλό πήρε η ομάδα μας χτες στη Φυλή, ένα διπλό που ούτε ο απαράδεκτος δαλούκας κατάφερε να μας στερήσει.

Η ομάδα μας ήταν αρκετά νωχελική στο πρώτο μέρος, δεν πολυ-απείλησε τον Θρασύβουλο, ούτε και απειλήθηκε ιδιαίτερα. Φάσεις δεν υπήρξαν πολλές, καθώς εμείς δεν είχαμε σωστή ανάπτυξη, ενώ ο αντίπαλος ήταν ουσιαστικά απών.

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα ανέβηκε, έκανε ευκαιρίες και ευτύχησε να κάνει το 0-1 μερικά δευτερόλεπτα αφότου ο Βούλης έχασε την ευκαιρία να κάνει το 1-0.

Από εκεί και πέρα πιέσαμε τον αντίπαλο, αλλά δεν κλειδώσαμε το παιχνίδι βάζοντας το δεύτερο γκολ κόντρα σε έναν σαφώς υποδεέστερο αντίπαλο.

Από δε τη στιγμή που βγήκε ο Μπακαγιόκο για να μπει ο Μπαλάφας, χάσαμε τον έλεγχο του κέντρου και επιτρέψαμε στο Θρασύβουλο να κάνει φάσεις για ισοφάριση. Η οποία ισοφάριση ήρθε σε μια φάση στην οποία ο ευρισκόμενος στα 5 μέτρα δαλούκας έκανε ότι δεν είδε την ασίστ με το χέρι του Ρόκκα στον τελικό σκόρερ... Αν είναι δυνατόν.



Το σόου δαλούκα συνεχίστηκε με την αποβολή του σκόρερ του Θρασύβουλου, γιατί λέει έβγαλε τη φανέλα στους πανηγυρισμούς. Δεύτερο λάθος σε ελάχιστα δευτερόλεπτα.

Όλα αυτά συνέβησαν στο 86'. Και εκεί που λέγαμε ότι πετάξαμε άδικα 2 βαθμούς κόντρα σε μια ομάδα που οδεύει με τα 1000 για τη Β' εθνική, ήρθε ο Σάντα Κλάους Αθανασιάδης και μας έφερε το δώρο του διπλού στο 93' μετά από σέντρα ακριβείας του Βερόν.

Και ακολουθεί νέο σόου του δαλούκα. Ο Αθανασιάδης κάνει το λάθος να διασχίσει όλο το γήπεδο για να πάει να πανηγυρίσει με τον κόσμο του ΠΑΟΚ πίσω απ' την απέναντι εστία και μαζί του σχεδόν όλη η ομάδα. Ο Γκαρσία και ο Δάρλας που μυρίζονται τι μπορεί να γίνει, καθυστερούν να περάσουν τη σέντρα, κι ο Γκαρσία στέκεται μπροστά στους παίκτες του Βούλη που θέλουν να κάνουν σέντρα. Ο Δάρλας δεν έχει περάσει ακόμα τη σέντρα, οι Βούληδες εκτελούν πάνω στο Γκαρσία τη σέντρα, ο δαλούκας θολώνει και του βγάζει κίτρινη, ο Γκαρσία τρελαίνεται κι ο δαλούκας ολοκληρώνει το θειο-άρεστο έργο του και τον αποβάλει με δευτερη κίτρινη σε 10 δευτερόλεπτα. Δείτε το σχετικό βίντεο και θα καταλάβετε τι έγινε.



Ο Γκαρσία πιστεύω ακράδαντα ότι πληρώνει τα σπασμένα για τη γροθιά που έριξε στο Ντιόγο. Αλλά αυτό δεν είναι δυνατόν να συνεχίζεται σ' όλο το πρωτάθλημα. Ένας παίκτης κόσμημα για το ελληνικό πρωτάθλημα με θητεία στη Μίλαν και τη Ρεάλ δεν είναι δυνατόν να έχει τέτοια αντιμετώπιση απ' τους διάφορους υπαλλήλους μερικών που θέλουν το ελληνικό πρωτάθλημα εργολαβία...

Είναι ξεκάθαρο πλέον ότι κανείς δεν μας θέλει ψηλά. Και με μικρά μικρά χειρουργεία προσπαθούν να μας ανακόψουν. Αλλά ο φετινός ΠΑΟΚ είναι εδώ. Καλό θα ήταν κι η διοίκηση να κάτι κάτι για να σταματήσει αυτό το οργανωμένο χάλι κατά του ΠΑΟΚ, το είχα πει και μετά το ματς με τη γριά...

Αγωνιστικά έχω να κάνω μερικές παρατηρήσεις ακόμα.

- Ο Αραμπατζής απέχει πάρα πολύ απ' τον παλιό καλό εαυτό του. Καλό θα ήταν να επιστρέψει στον πάγκο και να παίζει ο Δάρλας που επανήλθε απ' τον τραυματισμό του.

- Ο Κονσεϊσάο είναι ο φετινός μας ηγέτης και αποδεικνύεται τρελό ΠΑΟΚι.

- Ο Λάκης ήταν για μια ακόμη φορά ανύπαρκτος. Επειδή θεωρώ απίθανο να χρησιμοποιηθεί ο Γεωργίου, μπορώ μόνο να ελπίζω σε γρήγορη επάνοδο του Βιερίνια.

- Ο Αναστασάκος δεν με έπεισε ούτε προχτές. Μου φάνηκε σαν ξένο σώμα στην ομάδα. Αντίθετα ο Μπακαγιόκο ήταν και πάλι πολύ καλός και με το που βγήκε φάνηκε η απουσία του.

- Ο Κλάους Στέφανος Αθανασιάδης άσχετο με το ότι μας έδωσε το τρελό αυτό διπλό, θεωρώ ότι αξίζει πολύ περισσότερες ευκαιρίες.

- Τέλος θέλω να σταθώ στο Βερόν. Ο Βερόν ήταν για μια ακόμη φορά φανταστικός αν και αθόρυβος. Ένας τέτοιος παίκτης έλειπε απ' τον ΠΑΟΚ. Μεταξύ άλλων έβγαλε και τη σέντρα ακριβείας για τον Κλάους και το 1-2.

Επόμενος αγώνας με τον Αστέρα Τρίπολης την Κυριακή 7/12/2008 στις 16:45

12η αγωνιστική


1ο Ματς Θρασύβουλος - ΠΑΟΚ 1-2
Τίτλος : Απόδραση από τη Φυλή.


Μετά από ένα νωχελικό πρώτο ημίχρονο είδα ενα καλούτσικό δεύτερο με μια απίστευτη εξέλιξη στα τελευταία λεπτά που παραλίγο ο Δαλούκας να το τινάξει στον αέρα! Το σκορ άνοιξε ο Κονσε μετά από κλέξιμο του Μπακαγιόκο σε κόρνερ του Λάκη. Ισοφάρισε ο Άλβες με καταπληκτικό σούτ - η αλήθεια να λέγεται- αλλά αφού πήρε πάσα μετά από μανσέτα του Ρόκκα που προηγουμένως είχε ρίξει τον Σνάουτσερ. Ο Δαλούκας δίπλα ήταν αλλά ανεξήγητα είπε παίζεται. Επείτα απέβαλε τον Άλβες και τον Γκαρσία σε δύο κινήσεις που είναι αρκετά περίεργες. Ο Βασιλάκης τα εξηγεί εδώ. Εκεί που τα παόκια είχαν ήδη προετοιμαστεί για να καταλάβουν την Φυλή και σαν τον Αρχαίο Θρασύβουλο να τα βάλουν με τους Τριάντα Τυράνους της SuperLeague, ο Αθανασιάδης σαν απο μηχανής θεός μας λύτρωσε όχι στο παραπέντε αλλά στο συν 3!
Μπράβο ρε Αλάνι!


2ο Ματς Λάρισα Ηρακλής 2-0 Τίτλος : Ο Mr SuperLeague. Πηλαδάκη θα βγάλεις ανακοίνωση για το γκολ οφσάιντ! Βέβαια από την άλλη έτσι οπως παίζει η Γριά θα κερδίσει στα επόμενα γενέθλια για τα 200 χρόνια...


3ο Ματς ΠΑΟ - Αστερας 1-1 Τίτλος : Αν ήταν του Βελιγραδίου μπορεί και να νίκαγε, δυστυχώς ήταν της Τρίπολης
Δεν έχω να πω τίποτε πέρα από το ότι το περίμενα! Δεν υπήρχε περίπτωση να νικήσει μέσα σε τρεις μέρες δυο φορές! Και αν έπαιζε με κανένα Εργοτέλη ή Πανιώνιο που είναι και πιο επιθετικογενής ομάδες θα έχανε κιόλας. Κέρδος ήταν ο Βαθμός...

4ο Ματς Άρης - Πανσερραικός 2-0 Τίτλος : Το γκολ μήπως ήταν οφσαιντ φίλε Αρειανέ?!

Ευτυχώς οι κυπελλούχοι 2007 (μέχρι το μεσημέρι της 16ης Μαϊου 2007) έβαλαν ένα γκολ - που παίζει για οφσαίντ και ένα δευτερο με τον Ρεγκέιρο και καθάρισαν το ματσάκι!
Απορία: Που πήγε ο Χρύσανθός?!


5ο Ματς Εργοτέλης - Ξάνθη 0-0 Τίτλος : Ορατότης μηδέν.
Δηλαδή δεν το είδα!




6ο Ματς : Λειβαδιά - ΑΕΚ 0-0 Τίτλος : Μπλάζιτς- ΑΕΚάκι 0-0

Απορία πότε θα αρχίσουν να βρίζουν τον Μπάγιεβιτς? Γιατι παίρνει ο Μπασινάς 800 χιλιάρικα? Ποια ομάδα θα νικήσει η ΑΕΚ εκτός έδρας? Απαντήσεις καλείται να δώσει ο Χαρδαβέλας...

7ο Ματς : Πανθραξ - ΟΦΗ 2-0 Τίτλος: Βήμα Παραμονής για τον Πανθρακικό ('άσχετα αν είναι μαζί με τον Άρη και πάνω από την ΑΕΚ) ;-) Δεν το είδα ούτε αυτό.



8ο Μάτς ΟΣΦΠ - Πανιώνιος 4-1 Τίτλος : Πετούσε αλλά τον βοήθησε και η σφυρίχτρα! Ο ρεφερής δεν έδωσε: 1. Πέναλτι στον Πανιώνιο στο 0-0 2. Το πρώτο γκολ - όπως και το τέταρτο) ήταν οφσαιντ 3. Απέβαλε άδικα τον Κιουμουρτζί.

Παρόλλα αυτά ο γαύρος άξιζε την νίκη. Οχι με 4-1 αλλά την άξιζε. Αυτές οι διαιτησίες την λερώνουν την νίκη του.

Απο την άλλη... που είναι όλα αυτά τα ντεμέκ αντικειμενικά ΜΜΕ που όταν ο Πανιώνιος δεν πήρε εξίσου καθαρό πέναλτι στην Τούμπα βγαίναν και κραύγαζαν για τον Γκαγκάτση και τον ΠΑΟΚ?! Μούγκα στη Στρούγκα? Ουστ ρε!


Ολυμπιακός-Πανιώνιος 4-1 ..Εξυπνες διαιτησίες Νο1.

6' Μεδρινός εκβιάζει πέναλτι αλλά δεν παίρνει κίτρινη

12' Ο Μπελούτσι βγάζει μόνος πλάγιο αλλά η μπάλα δίνεται στον Ολυμπιακό

22' Κάρτα στον Εστογιάνοφ μετά από διαμαρτηρία ενώ του έκανε φάουλ ο Ντιόγκο που δώθηκε αλλά και ο Ντουντου που δεν παίρνει κίτρινη για επικίνδυνο παίξιμο

Γκολ του Ολυμπιακού ενώ ο Μπελούσι είναι οφσάιντ αλλά ΟΧΙ από την σέντρα που βγαίνει!!!

40' Πεναλτι του Αβραάμ στον Εστογιάνοφ με το τράβηγμα φανέλας ενώ μετά τον κόβει καθαρά

46' Μπαλιά στον Λέτο ενώ είναι οφσάιντ ο Ντιόγκο (επηρεάζει την φάση) δεν δίνεται και στην συνέχεια της φάσης ο Λέτο κάνει επιθετικό φάουλ και πάλι τίποτα

54' Ο Ντιόγκο μετά από χαμένη μπαλια προς το κόρνερ διώχνει την μπάλα στην εξέδρα και δεν παίρνει την 2 κίτρινη και κόκκινη για τα αποδητήρια

61' Οφσάιντ ο Ντιόγκο που δεν δίνεται.... γκολ όμως δεν μπαίνει

63' 2 κίτρινη στο Κουντμορτζί για ανήπαρκτο φάουλ στον Πάντο

72' Σκληρό μαρκάρισμα στο κέντρο από τον Ντουντου για 2 κίτρινη(η 1 στο 22' που δεν δόθηκε) αφήνεται πλεονέκτημα και γίνεται πέναλτι στον Μπάρκογλου που πάλι δεν δίνεται και ξεχνιέται και η κάρτα

74' Φάουλ του Μήτρογλου δεν δίνεται και στην συνέχεια της φάσης οφσάιντ του Μήτρογλου που και πάλι δεν δίνεται...γκολ όμως δεν μπαίνει

78' Γκολ οφσάιντ του Μήτρογλου


Υ.Γ1 ΠΡΟΚΑΛΩ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Υ.Γ2 ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΕ "ΕΞΥΠΝΕΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΕΣ"


Υ.Γ3 ΦΥΣΙΚΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Mentality

Αυτό που συμβαίνει στον φετινό Παναθηναϊκό δεν έχει προηγούμενο. Η ομάδα γεμίζει σιγά-σιγά και μετά κόπων και βασάνων την καρδάρα με το γάλα, νικώντας μέσα στο Χαριλάου, νικώντας μέσα στο Μεάτσα, μέσα στη Νέας Σμύρνη, μέσα στην Βρέμη και ξαφνικά έρχονται κάτι παιχνίδια στο ΟΑΚΑ με ομάδες μικρότερου βεληνεκούς όπως ο Ηρακλής, ο Εργοτέλης και χθες ο Αστέρας, και δίνουμε μια και χύνουμε όλο το γάλα που είχαμε μαζέψει ως τότε. Ακυρώνουμε με τις εμφανίσεις μας την δική μας αξία και προσπάθεια!!

Σε κάθε ένα από τα ματς του Πρωταθλήματος που χάσαμε βαθμούς μέσα στο ΟΑΚΑ(εξαιρουμένου αυτού με τον ΟΣΦΠ) βάλαμε πρώτοι γκολ και μάλιστα από το ημίχρονο. Και με τον Ηρακλή όπου τελικά μας ισοφάρισε, και με τον Εργοτέλη όπου τελικά μας νίκησε και με τον Αστέρα όπου χθες όλοι είδατε τι έγινε. Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση και ευτυχώς έχουμε έναν προπονητή που βλέπει και ξέρει τι του γίνεται: ο Ολλανδός το ονόμασε mentality, εγώ το ονομάζω πρόβλημα νοοτροπίας/καβάλημα στο καλάμι/ σταρχιδισμός. Γιατί πολύ απλά ο Παναθηναϊκός μετά το γκολ που πέτυχε ο νεαρός Πετρόπουλος(το τρίτο του φετινό παρεπιπτόντως)στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, δεν έκανε ουσιαστικά καμία ευκαιρία για να βάλει δεύτερο γκολ και να κλειδώσει το ματς. Όχι πως έκανε ο Αστέρας αλλά διάολε, δεν είναι ο Αστέρας αυτός που κυνηγάει του βαθμούς σε ένα τέτοιο ματς!!

Και από την στιγμή που οι παίκτες του ΠΑΟ έδειξαν ακίνδυνοι επιθετικά στο β΄ ημίχρονο, το μοιραίο δεν άργησε να έρθει. Μπροστά στα μάτια μας εκτυλίχτηκε ένα ακόμη επεισόδιο της τρομερής αμυντικής λειτουργίας του ΠΑΟ: σέντρα από τα δεξιά από το ύψος της μεγάλης περιοχής, ο Μπαστιά βρίσκεται ολομόναχος στο κέντρο της άμυνας μας και με δυνατό μονοκόμματο σουτ κάνει το 1-1.

Το συμπέρασμα είναι πως η ομάδα αυτή χτίζεται και είναι λογικό να έχει σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της: από την μια να νικάει Ιντερ και Βέρντερ και από την άλλη να χάνει βαθμούς από τον Ηρακλή και την Τρίπολη. Ακούγεται ως φτηνή δικαιολογία στα αυτιά κάποιων αλλά είναι η πραγματικότητα: ο H10C ανέλαβε ένα άρρωστο συνοθύλευμα με δημόσιους υπαλλήλους και προσπαθεί να το μεταμορφώσει σε ομάδα. Σε αυτήν του την προσπάθεια έχει κάνει λάθη τα οποία έχει την δυνατότητα(και το χρέος απέναντι στον εαυτό του και την ομάδα) να τα καλύψει την μεταγραφική περίοδο του Γενάρη. Και έχει χρόνο μπροστά του για να πάρει τα κεφάλια εκείνων που κατά την άποψή του, πάσχουν στο θέμα του mentality.

Βέβαια, όλα τα παραπάνω θα έχουν ένα μεγάλο τίμημα: μια ακόμα κούπα στα χέρια του οσφπ. Αν ήμασταν σε άλλο πρωτάθλημα, στο αγγλικό ή στο νιγηριανό, θα σας έγραφα πως τίποτε δεν έχει τελειώσει, αλλά γνωρίζοντας πως λειτουργεί το υπάρχον σύστημα στην χώρα, πιστεύω πως ο γαύρος δεν θα χάσει αυτό το Πρωτάθλημα(ναι, του το χαρίσαμε για μια ακόμα χρονιά). Τι μπορεί να κάνει ο ΠΑΟ? Να στραφεί στο Κύπελλο και την Ευρώπη, να πάρει το maximum από αυτούς τους δύο θεσμούς. Σε καμιά περίπτωση βέβαια δεν πρέπει να παρατήσει τους αγώνες του πρωταθλήματος

Το μεγαλύτερο στοίχημα όλων εδώ που φτάσαμε, είναι ο κόσμος του ΠΑΟ τα νεύρα του οποίου είναι τεντωμένα και δεν θέλει πολύ να ξανασπάσουν. Είμαστε έτοιμοι να θυσιάσουμε ένα ακόμα Πρωτάθλημα στην προσπάθεια δημιουργίας μιας μεγάλης ομάδας? Ο καιρός και η εικόνα του ΟΑΚΑ θα το δείξουν..

Πάντως χθες ήμασταν ελάχιστοι...και δεν θεωρώ την βροχή που προηγήθηκε 5 ώρες πριν την έναρξη του ματς δικαιολογία. Και δεν κατηγορώ ούτε αυτούς που έχουν οικογένεια, ούτε αυτούς που δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν οικονομικά. Κατηγορώ αυτούς που μένουν έναν τέταρτο από το ΟΑΚΑ και προτίμησαν να καθίσουν σπίτι για να μην κρυώσει το κωλαράκι τους. Στα μεγάλα ματς ωστόσο, όλοι οι πανηγυρτζίδες κλαίγονται για ένα εισητηριάκι.

ΥΓ: Το γκολ το δεχτήκαμε και πάλι όταν ο Σϊλβα είχε περάσει εκτός αγωνιστικού χώρου... Σύμπτωση? Δείτε τα στατιστικά.
ΥΓ2: Επόμενο ματς στις 6 του Δεκέμβρη στην Ξάνθη...