Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2008

Πάμε για το 5ο ...

Η μεγάλη αυτή ομάδα της γειτονιάς μας το χει τελικά στο dna της να κάνει κλαρίνα...
Η νεοσύστατη ομάδα του ρούλη (δημιουργήθηκε από την μετονομασία της Ηλιούπολης) απέδειξε πως και στο γυναικείο ποδόσφαιρο ο άρης είναι ο καλύτερος πελάτης...

Σε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι με πολλές μονομαχίες και τραυματισμούς, οι γυναίκες μας επικράτησαν άνετα με 2-0 του συμπολίτη. Η δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα συνοδεύτηκε με αρκετά καλή εμφάνιση, ενώ, κάλλιστα οι παίκτριες μας, αν ήθελαν μπορούσαν να πετύχουν κι άλλα τέρματα. Ας όψονται όμως οι απουσίες και οι τραυματισμοί... Θα πρέπει να πούμε ότι η ομάδα μας όταν θα καταφέρει να αγωνιστεί με όλες τις παίκτριες έτοιμες, τότε το αποτέλεσμα θα είναι πολύ καλύτερο. Και μιλάμε για μια πολύ νεανική ομάδα, ίσως με το χαμηλότερο μέσο όρο ηλικίας και με εξαιρετικές υποδομές και σκάουτινγκ, κάτι που μάθαμε και από τον πρόεδρο της ομάδας τον κ. Προύσαλη αλλά και τον έφορο τον κ. Διαμαντόπουλο.

Οι συνθέσεις:
ΠΑΟΚ (Στανόγεβιτς): Καλογεράκη, Αρβανιτάκη, Τόμιτς, Βλασιάδου (59’ Μουρατίσου), Χατζηγιαννίδου, Παντελειάδου, Χατζήογλου (55’ Κώττα), Γκατζογιάννη, Σπύρου, Κυνοσίδου (89’ Βάρδαλη), Τσελέκογλου

Αρης (Γαβριήλ): Αναστασάκη, Σιδηροπούλου (46’ Γκούτοβα), Κολληγά, Μουστάκα, Παπαδοπούλου (51’ Εξαδάκτυλου), Φώτη (56’ Γκοτσίδου), Λαζάρου, Μήτκου, Κατσαϊτη, Θεοδωράκη, Τσουκαλά

Δε θα πρέπει να παραλείψουμε το γεγονός ότι περίπου 500 άτομα αποφάσισαν να πάνε να υποστηρίξουν τα κορίτσια μας και να δημιουργήσουν μία «καυτή» ατμόσφαιρα για τις αντιπάλους μας.

Πολλές από τις αντίπαλες παίκτριες, πολλές από τις οποίες παλιότερα αγωνίζονταν με τη του Δικεφάλου είχαν απρεπή συμπεριφορά προς τον κόσμο, καθώς ήταν εξαιρετικά ερειστικές και προκλητικές.. Εβριζαν, έφτυναν, χειρονομούσαν. Αυτή δεν είναι επαγγελματική συμπεριφορά και δεν τιμά κανέναν τα όσα έγιναν κατά την αποχώρηση της ομάδας τους μετά τη λήξη, τόσο του πρώτου μέρους, όσο και του αγώνα.

Παίκτριες σαν την Αναστασάκη (Νο9), την Γκούτοβα (Νο1), την Μουστάκα (Νο14) που παλιότερα έπαιξαν στο ΠΑΟΚ, δε θα πρέπει να τις έχει καμία ομάδα εφόσον βγάζουν τόσο κόμπλεξ. Από τη στιγμή που η διοίκηση της ομάδας αποφάσισε να σας αποδεσμεύσει από το ρόστερ της, δε θα πρέπει όπου κι αν βρίσκεστε να έχετε αυτή την ακραία κι άκρως αντιεπαγγελματική συμπεριφορά. Φυσικά και η συμπεριφορά ορισμένων φίλων από την εξέδρα δεν ήταν η πρέπουσα, όμως όταν προκαλείς μέσα στο σπίτι του αντιπάλου σου, λογικό είναι και να δέχεσαι τα αντίποινα..

Δηλώσεις:
Σουζάνα Στανόγεβιτς: Ξέραμε ότι παραδοσιακά η αντίπαλος μας είναι μια πολύ δυνατή ομάδα. Ευτυχώς οι παίκτριες μας ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις του αγώνα. Έδωσαν το 100% των δυνατοτήτων τους και στο τέλος πανηγυρίσαμε μια πολύ μεγάλη νίκη. Είμαστε καλύτερη ομάδα γιατί είμαστε καλύτερα προετοιμασμένοι σαν ομάδα. Στόχος της ομάδας, τι άλλο; Το Πρωτάθλημα, φυσικά!

Δήμητρα Παντελειάδου: Μπήκαμε πολύ δυνατά στον αγώνα γιατί θέλαμε πολύ τη νίκη. Τη νίκη την αφιερώνω στον αδικοχαμένο πατέρα μας. Χάσαμε πολλές ευκαιρίες. Ήμασταν καλύτεροι και παίξαμε με αντεπιθέσεις. Κρατήσαμε το σκορ και αυτό είναι το καλύτερο. Πέτυχα δύο γκολ, το σημαντικότερο όμως είναι ότι πήραμε τη νίκη και αυτό είναι το σημαντικό. Για τον κόσμο ότι και να πούμε είναι λίγο. Τον ευχαριστούμε, ήταν ο 12ος μας παίκτης και πάλι, αλλά περιμένουμε τη συμπαράσταση του και σε άλλα παιχνίδια, όχι μόνο στα ντέρμπι όπως σήμερα.

Κατερίνα Σπύρου: Ηταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ηταν το πρώτο μας παιχνίδι κόντρα στον Αρη και καταφέραμε να το κερδίσουμε. Πετύχαμε τη νίκη αλλά βασικός μας στόχος είναι το Πρωτάθλήμα. Το παιχνίδι ήταν δύσκολο και πολύ σκληρό. Είδαμε όλοι ότι οι αντίπαλοι δεν έκαναν καμία ευκαιρία. Εμείς από την πλευρά μας είμαστε μια πολύ νεανική ομάδα. Κάθε παιχνίδι που αγωνιζόμαστε παίρνουμε και εμπειρίες. Κάθε χρόνο δυναμώνουμε και νομίζω ότι σε κάθε ματς γινόμαστε καλύτερες. Φέτος κάναμε και κάποιες μεταγραφές οι οποίες μας δυνάμωσαν. Χαρήκαμε πολύ για την παρουσία του κόσμου κι ευχόμαστε να είναι μέχρι τέλους μαζί μας για να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί το Πρωτάθλημα στην Τούμπα..

1 σχόλιο:

tzonakos είπε...

Ωραίο θεμα NOVITO.
Γνώρισα πρόσφατα εναν που η κόρη του παίζει ποδόσφαιρο σε ενα Σύλλογο και μάλλον θα αρχίσω να πηγαίνω να βλέπω.
Αν έμενα Σαλλονίκη θα έβλεπα ΠΑΟΚ αφου ειναι η καλύτερη ομάδα.
Απο Αθηνα δεν ξερω καν τι παίζει φέτος αλλα θα μάθω και θα γράψω σχετικά.