Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2008

Θρασύβουλος - ΠΑΟΚ 1-2: Τρελό διπλό

Θρασύβουλος - ΠΑΟΚ 1-2 για τη 12 αγωνιστική της Σούπερ Κλίκας

Ένα τρελό αλλά δικαιότατο διπλό πήρε η ομάδα μας χτες στη Φυλή, ένα διπλό που ούτε ο απαράδεκτος δαλούκας κατάφερε να μας στερήσει.

Η ομάδα μας ήταν αρκετά νωχελική στο πρώτο μέρος, δεν πολυ-απείλησε τον Θρασύβουλο, ούτε και απειλήθηκε ιδιαίτερα. Φάσεις δεν υπήρξαν πολλές, καθώς εμείς δεν είχαμε σωστή ανάπτυξη, ενώ ο αντίπαλος ήταν ουσιαστικά απών.

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα ανέβηκε, έκανε ευκαιρίες και ευτύχησε να κάνει το 0-1 μερικά δευτερόλεπτα αφότου ο Βούλης έχασε την ευκαιρία να κάνει το 1-0.

Από εκεί και πέρα πιέσαμε τον αντίπαλο, αλλά δεν κλειδώσαμε το παιχνίδι βάζοντας το δεύτερο γκολ κόντρα σε έναν σαφώς υποδεέστερο αντίπαλο.

Από δε τη στιγμή που βγήκε ο Μπακαγιόκο για να μπει ο Μπαλάφας, χάσαμε τον έλεγχο του κέντρου και επιτρέψαμε στο Θρασύβουλο να κάνει φάσεις για ισοφάριση. Η οποία ισοφάριση ήρθε σε μια φάση στην οποία ο ευρισκόμενος στα 5 μέτρα δαλούκας έκανε ότι δεν είδε την ασίστ με το χέρι του Ρόκκα στον τελικό σκόρερ... Αν είναι δυνατόν.



Το σόου δαλούκα συνεχίστηκε με την αποβολή του σκόρερ του Θρασύβουλου, γιατί λέει έβγαλε τη φανέλα στους πανηγυρισμούς. Δεύτερο λάθος σε ελάχιστα δευτερόλεπτα.

Όλα αυτά συνέβησαν στο 86'. Και εκεί που λέγαμε ότι πετάξαμε άδικα 2 βαθμούς κόντρα σε μια ομάδα που οδεύει με τα 1000 για τη Β' εθνική, ήρθε ο Σάντα Κλάους Αθανασιάδης και μας έφερε το δώρο του διπλού στο 93' μετά από σέντρα ακριβείας του Βερόν.

Και ακολουθεί νέο σόου του δαλούκα. Ο Αθανασιάδης κάνει το λάθος να διασχίσει όλο το γήπεδο για να πάει να πανηγυρίσει με τον κόσμο του ΠΑΟΚ πίσω απ' την απέναντι εστία και μαζί του σχεδόν όλη η ομάδα. Ο Γκαρσία και ο Δάρλας που μυρίζονται τι μπορεί να γίνει, καθυστερούν να περάσουν τη σέντρα, κι ο Γκαρσία στέκεται μπροστά στους παίκτες του Βούλη που θέλουν να κάνουν σέντρα. Ο Δάρλας δεν έχει περάσει ακόμα τη σέντρα, οι Βούληδες εκτελούν πάνω στο Γκαρσία τη σέντρα, ο δαλούκας θολώνει και του βγάζει κίτρινη, ο Γκαρσία τρελαίνεται κι ο δαλούκας ολοκληρώνει το θειο-άρεστο έργο του και τον αποβάλει με δευτερη κίτρινη σε 10 δευτερόλεπτα. Δείτε το σχετικό βίντεο και θα καταλάβετε τι έγινε.



Ο Γκαρσία πιστεύω ακράδαντα ότι πληρώνει τα σπασμένα για τη γροθιά που έριξε στο Ντιόγο. Αλλά αυτό δεν είναι δυνατόν να συνεχίζεται σ' όλο το πρωτάθλημα. Ένας παίκτης κόσμημα για το ελληνικό πρωτάθλημα με θητεία στη Μίλαν και τη Ρεάλ δεν είναι δυνατόν να έχει τέτοια αντιμετώπιση απ' τους διάφορους υπαλλήλους μερικών που θέλουν το ελληνικό πρωτάθλημα εργολαβία...

Είναι ξεκάθαρο πλέον ότι κανείς δεν μας θέλει ψηλά. Και με μικρά μικρά χειρουργεία προσπαθούν να μας ανακόψουν. Αλλά ο φετινός ΠΑΟΚ είναι εδώ. Καλό θα ήταν κι η διοίκηση να κάτι κάτι για να σταματήσει αυτό το οργανωμένο χάλι κατά του ΠΑΟΚ, το είχα πει και μετά το ματς με τη γριά...

Αγωνιστικά έχω να κάνω μερικές παρατηρήσεις ακόμα.

- Ο Αραμπατζής απέχει πάρα πολύ απ' τον παλιό καλό εαυτό του. Καλό θα ήταν να επιστρέψει στον πάγκο και να παίζει ο Δάρλας που επανήλθε απ' τον τραυματισμό του.

- Ο Κονσεϊσάο είναι ο φετινός μας ηγέτης και αποδεικνύεται τρελό ΠΑΟΚι.

- Ο Λάκης ήταν για μια ακόμη φορά ανύπαρκτος. Επειδή θεωρώ απίθανο να χρησιμοποιηθεί ο Γεωργίου, μπορώ μόνο να ελπίζω σε γρήγορη επάνοδο του Βιερίνια.

- Ο Αναστασάκος δεν με έπεισε ούτε προχτές. Μου φάνηκε σαν ξένο σώμα στην ομάδα. Αντίθετα ο Μπακαγιόκο ήταν και πάλι πολύ καλός και με το που βγήκε φάνηκε η απουσία του.

- Ο Κλάους Στέφανος Αθανασιάδης άσχετο με το ότι μας έδωσε το τρελό αυτό διπλό, θεωρώ ότι αξίζει πολύ περισσότερες ευκαιρίες.

- Τέλος θέλω να σταθώ στο Βερόν. Ο Βερόν ήταν για μια ακόμη φορά φανταστικός αν και αθόρυβος. Ένας τέτοιος παίκτης έλειπε απ' τον ΠΑΟΚ. Μεταξύ άλλων έβγαλε και τη σέντρα ακριβείας για τον Κλάους και το 1-2.

Επόμενος αγώνας με τον Αστέρα Τρίπολης την Κυριακή 7/12/2008 στις 16:45

1 σχόλιο:

Stepas είπε...

Συμφωνώ στα περισσότερα. Και κυρίως στην ανάλυσή σου για την περίπτωση Γκαρσία. Καλά έκανες και έγραψες αναλυτικά και με στοιχεία (βίντεο) το τι έγινε για να μην υπάρχει καμία αμφιβολία. Είναι πραγματικά κρίμα να συμπεριφέρονται έτσι απέναντι σε έναν παίκτη ο οποίος-πέρα από την ποδοσφαιρική του σκληράδα-έχει να επιδείξει ένα ζηλευτό βιογραφικό και στην ουσία μάς έκανε τιμή (σαν ελληνικό πρωτάθλημα) που επέλεξε τη χώρα μας για να συνεχίσει την καριέρα του.

Τεράστια νίκη. Η ομάδα έχει πλέον την ακριβώς αντίθετη νοοτροπία από την περσινή.

Αποδεκατισμένοι εν όψει Αστέρα. Το φοβάμαι το ματς...

Εκπληκτικός Βερόν και πάλι.

Ο Κλάους έχει εξαιρετικά στοιχεία αλλά σωματικά και από άποψη δύναμης το παιδί είναι πολύ πίσω. Καλά κάνει ο Σάντος και τον προστατεύει όσο μπορεί, γιατί είναι τεχνίτης και άμα μπει μέσα κι αρχίσει τις ντρίπλες θα τον κόψει κανα "τσεκούρι" και θα τον τραυματίσει. Διαφωνώ με όσους λένε να παίξει βασικός με Αστέρα μαζί με τον Μπακαγιόκο. Ο Αθανασιάδης, αν είναι να παίξει βασικός, πρέπει να έχει δίπλα του κάποιον που να τρώει το ξύλο και να κάνει τη βρώμικη δουλιά.

Συμφωνώ για Αραμπατζή αλλά μάλλον τον "προωθούμε" μήπως και τον πουλήσουμε στο μέλλον.

Ο Σνάουτσνερ άλλωστε ακόμα να ανανεώσει. Είπαμε, πάνω απ'ολα κάνουμε εξυγίανση και η διοίκηση προσπαθεί με λίγα χρήματα να κάνει ό,τι καλύτερο.

Ο Αναστασάκος έκανε την αθόρυβη και βρώμικη δουλιά στο α' ημίχρονο. Όσες φορές ανοίχτηκαν διάδρομοι στο α' μέρος ήταν από κινήσεις του Αναστασάκου. Στο β' ημιχρονο ήταν όντως ανύπαρκτος. Το επίπεδό του είναι πολύ χαμηλό για ΠΑΟΚ, αλλά τι να κάνουμε... ;