Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2008

Μεταλλιστικοί Κορμοράνοι

Επιτέλους έφυγε ο Γιαννάκης απο την εθνική ομάδα μπάσκετ και θα ναι πλεόν σκέτος Γάβρος και όχι Εθνικός Γάβρος. Μπορούμε να τον βρίζουμε άφοβα.
Και τωρα ψάξτε όνομα. Εγω λέω Ματσόν. Αλλιως θέλω τον Σκότ Σκάϊλς.

Πάει κι ο Λεμονής, πόσα του δωσαν για να κάτσει για δύο μόλις αγώνες στον πάγκο του Πανθηρώνιου ; Ακουσα οτι διαφώνησε λέει με κάποιους, καλά δεν ειχαν συνεννοηθεί απο πριν ;

Μέταλλιστ - Ολυμπιακός 1-0 και αντε τωρα να τραβήξουν την ίδια ταλαιπωρία στην επιστροφή, αεροπλάνα, ιστορίες ...! Πραγματικά αυτη η ομάδα... πετάει !

Πανιωνάρα - Ρεάλ 68-66 στο ντεμπούτο Ντικούδη. Ούρλιαζα απο χαρά, γουστάρω πολύ !
Οχι τίποτ' άλλο αλλα στο ελληνικό πρωτάθλημα φαίνεται οτι θα έχουμε 5-6 πολυ υπολογίσιμες ομάδες και αυτο ανεβάζει κι άλλο το επίπεδο.
Φυσικά ειναι μακράν ανώτερο του επιπέδου του ποδοσφαίρου, χρόνια τώρα.
Μπράβο στον Πανιώνιο.

Παίκτης του μήνα λέει στο μπάσκετ ο Γκόλεματς του Πανελλήνιου.
Οκ, αλλα ενω όλοι εχουν πάθει πλάκα με τον Ντάνιελς ( σας τα λεγα ) της Καβάλας, ο Γκόλεματς γιατι ; Επειδη κέρδισαν τον Παναθηναϊκό ;

Εκει στο ΣΥΡΙΖΑ ακούνε Βοτανικός και σκέπτονται Τιτανικός... κατι για προστατευόμενες περιοχές άκουσα και τέτοια ! Δε φαντάζομαι να βόσκουν κορμοράνοι στο Βοτανικό ; Ε ;
Ελεος είδαμε και τον Τσίπρα φωτο σε αθλητική φυλλάδα, τι σπόρ κάνει ο κύριος ;

υγ. Το Χάρκοβο ειναι προστατευόμενη περιοχή :)

6 σχόλια:

Hades είπε...

Πραγματικά αυτη η ομάδα... πετάει !

ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!! Καλό!!!!

teo είπε...

Τελικά φίλε tzonakos επικράτησε η αποψή μας περί Γιαννάκη εννοώ!Αντε γειά και να μας γράψεις!Σε πείσμα όσων επέμεναν ότι θα έπρεπε να είναι προπονητής και εδώ και εκεί αλλα και στις κουκουβάουνες!Τώρα θα δουμε πραγματικά το πόσα απίδια παίρνει ο σάκκος!

tzonakos είπε...

Πράγματι θα δούμε τι θα αλλάξει τώρα με τον Ολυμπιακό + Γιαννάκης αλλα κυρίως τι θα γίνει με την Εθνική μας Ομάδα αγαπητέ teo.
Ειναι ενα θέμα πολυ σοβαρό.

Hades όντως ...πετάει :)
Να σου πω με την ευκαιρία οτι η άποψή σου όπως την εχω δει σε σχολιασμό άλλων θεμάτων παράγει γόνιμο διάλογο. Αυτο μ αρέσει.
Καμμια φορά πάμε σε αντιπαράθεση και κάποια ένταση αλλα αυτο ειναι μάλλον φυσιολογικό αρκεί να μη γινόμαστε περισσότερο οπαδοί απο οτι φίλαθλοι.
Ευχομαι καλά πετάγματα στην ομάδα σου και σε όλες τις ομάδες για να απολαύσουμε θέαμα, να χαρούμε και να χειροκροτήσουμε και τον αντίπαλο κι ακόμα και τον ...διαιτητη :)

teo είπε...

Η ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ θα πάρει έναν ωραίο προπονητή παιχταράδες έχει και θα τα καταφέρει περίφημα και ούτε ένα προβληματάκι δεν θα αντιμετωπίσει κανένα κύπελο θα είναι έτοιμη πάλι να σηκώσει!

Hades είπε...

Τζονάκο, η αλήθεια είναι ότι θέαμα και ελληνικό ποδόσφαιρο είναι λίγο έννοιες ασύμβατες, αλλά για να λέμε την αλήθεια έχουμε εθιστεί στη μετριότητα χρόνια τωρα. Από 'κει κι έπειτα, ό,τι καλό είναι να'ρθει, ας έρθει για όλους, όπως το λές. Ποτέ άλλωστε δεν πρόκειται ν'ανέβει το συνολικό επίπεδο από 1-2 ομάδες μόνο.
Όσον αφορά τώρα τον γόνιμο διάλογο που λες... μεγάλη κουβέντα αυτό. Σίγουρα πάντα χρειάζονται δύο πλευρές για διάλογο και κατ' εμέ αυτό είναι πολύ σημαντικότερο.

Παρεμπιπτόντως, για τον Γιαννάκη είναι πολύ υπερβολικά όλ'αυτά που ακούγονται. Το ότι ήρθε στον Ολυμπιακό προπονητής δεν σημαίνει τίποτε. Δηλαδή παλαιότερα που η Γιουγκοσλαβία είχε δίδυμο Ίβκοβιτς-Ομπράντοβιτς τι σήμαινε αυτό; Ότι την λυμαίνονταν Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός; Κι ούτε πρόκειται ν'αλλάξει κάτι στον γαύρο τώρα που έφυγε από την Εθνική φυσικά.Το μόνο που θ'αλλάξει είναι το ότι από 'κει που ο Γιαννάκης ήταν ένα σεβαστό απ'όλους άτομο, τώρα θα τον βρίζουν οι ίδιοι που τον αποθέωναν. Γενικά είμαι κατά του βρισίματος το οποίο πέραν της ψευτομαγκιάς δεν δίνει τίποτε άλλο (στον υβρίζοντα). Τα'χουμε ξαναπεί: το καραγκιοζιλίκι είναι στο dna της φυλής άλλωστε.
Κι όσον αφορά την ομάδα μου, φυσικά και πετάει παντοιοτρόπως! Μόνο που θα πρέπει να θυμάται ότι τα μεγάλα ύψη φέρνουν και μεγάλα γκρεμοτσακίσματα... :):):)

tzonakos είπε...

Ψιλοδιαφωνώ λιγο για την ασυμβατότητα ελληνικού ποδοσφαίρου και θεάματος επειδη κατα καιρούς βλέπουμε και καλά ματσάκια που τα απολαμβάνουμε.
Το συνολικό επίπεδο ειναι αδύνατο να πιάσει το συνολικό επίπεδο του μπάσκετ ας πούμε, τηρουμένων των αναλογιών βέβαια.
Πάντως υπάρχουν και επιχειρηματίες που ενδιαφέρονται να φτιάξουν καλές ομάδες και καταλαβαίνουν οτι τους συμφέρει αυτο. Τυατόχρονα κι εμείς θα χαιρόμαστε καλή μπάλλα.

Ο Γιαννάκης τώρα ... θύμωσε πολυ κόσμο οταν πηγε ΚΑΙ στον Ολυμπιακό και δεν θα συνέβαινε αυτο ισως αν ειχε πάει πχ στον Κολοσσό ή στη Λάρισα.
Στη συνέχεια έφερε Παπαλουκά, Πελεκάνο κλπ στον Πειραιά και φήμες έλεγαν οτι ψήνει τον Κουφό και άλλους.
Θεωρήθηκε πώς να το πω, ας πούμε μια μορφή κατάχρησης εξουσίας.
Αυτο ηταν όλο.

Αν τον έβριζαν και πριν και τωρα και μετά αυτο ειναι θέμα κάποιων ανεγκέφαλων.
Προσωπικά παρακολυθώ μπάσκετ επι τόσα πολλά χρόνια που ακόμα αγωνιζόταν ο Γιατζόγλου νεος φαντάσου, και πιο πριν. Επαιξα ο ίδιος μπάσκετ αρκετά χρόνια.
Δεν εχω βρίσει ποτέ προπονητή εκτος μια φορά τον Ελληνιάδη που έκανε λαλακίες LOL !
Δεν ειναι της νοοτροπίας μου να βρίσω προπονητή και πάω στο γηπεδο για να δω μπάσκετ.
Οποιος πάει για να βρίσει ή να πετάξει πράματα μεσα, ειναι άσχετος και επικίνδυνος.

Δεν διαφωνούμε και δεν είμαστε λίγοι όσι θέλουμε κάτι καλύτερο, να σαι καλά Hades.