Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2007

Για γελια ολοι στην ΠΑΕ με πρωτο τον ιδιοκτητη!


Διάβασα την συνέντευξη του Πεσειρο στην A-bola και σε κάποιο σημείο λέει ότι ο Ολυμπιακός φαίνεται να έχει περισσότερα χρήματα αφού πήρε Λουα Λουα και Κοβασεβιτς .
Φανταστείτε τι γίνεται εκεί στον Παναθηναϊκό δηλ πόσο επικοινωνία έχουν με τον προπονητή για το τι θα λέει προς τα έξω και κατά πόσο περνάνε την Ελληνικό επικοινωνιακό παιχνίδι στον εκάστοτε που πιάνει δουλειά στην ομάδα .Αυτό δείχνει για άλλη μια φορά ότι δεν τους ενδιαφέρει το επικοινωνιακό που για μένα είναι πάρα πολύ σημαντικό και στην μελλοντική ψυχολογία της οποιασδήποτε ομάδας αλλά και των φιλάθλων της .
Άκουσα τον κύριο Βαρδινογιάννη την προηγούμενη εβδομάδα στην συνέντευξη τύπου .Τι να πρωτοπω ?Δεν ξερει ακομα που θα γινει σιγουρα το γηπεδο , ειπε οτι δεν θα αφησω κανενα να διαφημησει το ονομα του μεσο τησ αποκτησης του ΠΑΟ πραγμα που το κανει ο ιδιος εδω και 7 χρονια .Η' μηπως χρειαζονται διαφημηση οι Γιαννακοπουλοι και αναρωτιεμαι γιατι δεν τον ρωτησε εκεινη την στιγμη κανενας δημοσιογραφος .Εδω και 7 χρονια δεν μας ειπε και τι εδωσε στην ομαδα τελικα σαν ιδιοκτητης .Χαραμισε λεει 5.000.000 ευρω για τις μακετες αλλα οταν ειναι να τα δωσει για καμια καλη η' καλες μεταγραφες τα λεφτα δεν ειναι ετσι .
Για να μην πολυλογω αυτος ο ιδιοκτητης εχει ενα και μοναδικο στοχο κατα την γνωμη μου .Να παει την ομαδα στο καινουργιο γηπεδο και να ειναι ο ιδιος ιδιοκτητης ετσι ωστε να ξεχαστουν τα παντα και να συνεχισει το ανουσιο εργο του .Γιατι στο καινουργιο γηπεδο θα παει ο κοσμος οπως και να ειναι η ομαδα .Πιστευω οτι δεν ειναι τυχαια αυτη η κοντρα των Γιαννακοπουλων που θα κανουν πιστευω τα παντα και με οποιον τροπο για να μην αφησουν να μπει η ομαδα με αυτον τον ιδιοκτητη στο νεο γηπεδο και θα δουμε και αλλες κοντρες στο μελλον και αν θελετε την γνωμη μου καλα θα κανουν .Αποχη ειναι το συμπερασμα μου με οποιες συνεπειες γιατι δεν παει αλλο ,δεν κανει ο Τζιγγερ!

2 σχόλια:

Unknown είπε...

μαζι σου.Δικιο εχεις.

Πετρος είπε...

Φιλαράκο δίκιο έχεις. Ειναι πάρα πολλά τα άσχημα στην ομάδα μας. Από που να αρχίσεις; Λίγα πράγματα για την διοίκηση της ομάδας. Πιστεύει κανείς ότι αυτή η διοίκηση έχει κάποιο στόχο ή κάποιο όραμα για την ομάδα; Μήπως κάποια στρατηγική ή κάποια συγκεκριμένη τακτική; Κάποιο σχέδιο τέλος πάντων. Δυστυχώς όχι.