Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Σάββατο 9 Αυγούστου 2008

Κάθε αρχή και δύσκολη

"Η Αρχή είναι το ήμισυ του παντός" λέει μια παροιμία και αν την λάβουμε σοβαρά υπόψη τότε μπορούμε να πούμε οτι η ΑΕΚάρα μας πραγματοποίησε ιδανικό ξεκίνημα με νίκη απέναντι στους ξυλοκόπους της Μπόλτον.Το παιχνίδι δεν προσφέρεται για ιδιαίτερα συμπεράσματα μιας και οι δυό ομάδες βρίσκονται ακόμα στο στάδιο της προετοιμασίας και οι νέοι παίκτες δεν γνωρίζονται κάν με τους παλιούς.
Πρέπει να πώ οτι παρά την μέτρια εμφάνιση της ομάδας υπήρξαν αρκετά θετικά στοιχεία τα οποία μπορούμε να κρατήσουμε απο το παιχνίδι όπως η πρώτη παρουσία μπροστά στο κιτρινόμαυρο κοινό των Νάτσο Σκόκο και Αντώνη Ρίκκα που έκλεψαν την παράσταση και ήταν οι καλύτεροι μαζί με τον νεαρό Ζορμπά.Στράβωσα που ο διαιτητής Σπάθας έβγαλε με κόκκινη τον παίκτη της Μπόλτον(αν ήμουν γαύρος μάλλον θα το χαιρόμουνα) γιατί ήθελα να παιχτεί στα ίσα το ματσάκι.

Πιστεύω στον Δώνη οτι μπορεί να φτιάξει καλή ομάδα.Ήδη έχει αφήσει το στίγμα του αφού η ομάδα έχει αρχίζει και παίζει με κάθετες μπαλιές.Χρειαζόμαστε πολύ δουλειά στην τελική προσπάθεια(ίσως και έναν επιθετικό ακόμα),στην δημιουργία φάσεων και πρέπει να σταματήσουμε να "ταλαιπωρούμε" την μπάλα.
Στην θέση του τερματοφύλακα δεν απειληθήκαμε σχεδόν καθόλου για να μπορώ να βγάλω συμπεράσματα.Η άμυνα ήταν αρκετά καλή(ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ Ο ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ),ο Χουάνφραν επίσης τα πήγε αρκετά καλά,ο Ράμος θέλει πολύ.."ξύλο",ο Ρίκκα έκανε όλο το παιχνίδι,ο Χετεμάι ήταν αρκετά καλός,ο Ρίμπο λίγο κουρασμένος,ο Ζορμπάς δεν μάσαγε την πού... του και ο Παυλής έπαιξε πολύ φιλότιμα.Απ'οσους μπήκαν στο β'ημίχρονο μου άρεσε ο Κουτρομανος.


ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ:
-Την παράσταση έκλεψε στο ημίχρονο ένας νεαρός τερματοφύλακας(2-3 ετών πρέπει να ήταν) που έκανε εκπληκτικές επεμβάσεις σε σούτ των αναπληρωματικών της Μπόλτον.
-Μου έκανε εντύπωση που στην παρουσίαση των παικτών όταν ακούστηκε το όνομα του Μπασινά το πέταλο φώναξε:"πουτ...γιοι παναθηναικοι"ενώ όταν εκφωνήθηκε το όνομα του Κυργιάκου ακούστηκε το:"Κυργιάκο αλάνι γ... το λιμάνι"...Είναι δηλαδή κακό που ο Μπασινάς έπαιξε στον βάζελο ενώ το ότι έπαιξε ο Κυργιάκος δεν είναι;Είναι μαγκιά να φέρνεις σε δύσκολη θέση έναν παίκτη που ΤΩΡΑ φοράει τον ΔΙΚΕΦΑΛΟ στο στήθος;
-Στο ημίχρονο έπεσαν φάπες στην Θ.1 διότι είχε τρυπώσει"ποντικός"με..αρπακτικές διαθέσεις(ο νοών νοείτο)..
-Ο κόσμος ήταν γύρω στις 10.000.Πολύ καλός αριθμός αν αναλογιστούμε οτι βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ ΑΕΚΑΡΑ ΜΟΥ!ΟΛΟΙ ΔΙΠΛΑ ΤΗΣ..

1 σχόλιο:

X-myalismenos είπε...

Δεν μπορώ να πω πως με ενθουσίασε η ΑΕΚ αλλά δεν βοήθησε ούτε ο αντίπαλος ούτε η αποβολή.
Πάντως ήταν ένα καλό τεστ γιατί οι περισσότερες μικρομεσαίες ομάδες που θα περάσουν φέτος απ το ΟΑΚΑ θα έχουν ανάλογη συμπεριφορά με την Μπόλτον.
Η επίθεση θέλει πολύ δουλειά ακόμα, η άμυνα δείχνει πως θα τα πάει μιά χαρά.
Το μόνο που με χάλασε (όχι μόνο χθες) ήταν πως ο Μαϊστόροβιτς όταν αποκρούει την μπάλα διώχνοντάς την με το πόδι είναι...κίνδυνος θάνατος.
Ισως δούμε σύντομα δίδυμο Κυριάκου-Αλεξόπουλου στα μετόπισθεν...