Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

Ανακοίνωση της Superleague κατά Ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα!!!


"Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε ότι ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας της Ε.Π.Ο. άσκησε έφεση κατά της υπ’ αριθμ. 94/2011 απόφαση της Πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής της Super League, που επέβαλε ποινή στην ΠΑΕ Ολυμπιακός για επεισόδια στον αγώνα ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ της 23ης Αγωνιστικής.

Η έκπληξη οφείλεται στην δικονομική πρωτοτυπία όπου πρώτα ασκείται η έφεση και μετά ζητείται από το αρμόδιο όργανο το υλικό που παρουσιάστηκε κατά την εκδίκαση της υπόθεσης καθώς και το σκεπτικό των δικαστών που έκριναν την υπόθεση.

Η αιτιολογία που επικαλείται ο Ποδοσφαιρικός Εισαγγελέας για την άσκηση της έφεσης μνημονεύει, ουσιαστικά, δημοσιεύματα του γραπτού και ηλεκτρονικού τύπου, αναφορικά με όσα διαδραματίστηκαν στον εν λόγω αγώνα.

Επειδή τις τελευταίες ημέρες η Super League και ο τρόπος λειτουργίας της έχουν δεχθεί ποικίλες επιθέσεις και σχόλια, υπενθυμίζουμε ότι οι όποιες τυχόν δυσλειτουργίες υπάρχουν, δεν νομιμοποιούν οιονδήποτε στο να παραβιάζει τους πλέον απλούς και ξεκάθαρους δικονομικούς κανονισμούς.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση, ο Ποδοσφαιρικός Εισαγγελέας όφειλε πρώτα να ζητήσει το σύνολο του υλικού που ελήφθη υπόψη από την Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Super League καθώς και το σκεπτικό της απόφασης, και εάν έκρινε ότι τα παραπάνω αιτιολογούν άσκηση έφεσης, να προβεί στη σχετική διαδικασία.

Σε κάθε περίπτωση, ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας έχει στη διάθεσή του οκταήμερο για την άσκηση της έφεσης, χρόνος που θα έπρεπε να χρησιμοποιηθεί για την εξέταση όλων των στοιχείων".

ΥΓ- ΚΑΛΑ ΡΕ ΚΥΡΙΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ, ΤΟΛΜΗΣΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΦΕΣΗ ?????!!!!!!

ΥΓ2- ΧΑΧΑΧΑ ΟΞΩ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: