Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2007

ΑΕΚ...εδώ θα πέσει εκεί θα πέσει !!!

Εδώ θα πέσει εκεί θα πέσει και ξανά προς τη δόξα τραβά είναι η ΑΕΚ που χωρίς να έχει εντυπωσιάσει καλά το παει τσουκου τσουκου και παίρνει αυτά που θέλει. Δεν ξέρω τι ροτε'ι'σον κάνει και ο Φερέρ αλλά ο Λυμπε και ο Ριμπο δεν πρέπει να λείπουν από βασικοί σε κανένα παιχνίδι αν θέλουν να κάνει υπέρβαση η ΑΕΚ και να τολμήσει το τίτλο. Όσο για Ευρώπη ποτέ δεν τα πήγε τραγικά η ΑΕΚ και πάντα έχει μια καλή ψυχολογία να αντιμετωπίζει τα παιχνίδια αλλά στο πρωτάθλημα η' του ύψους η' του βάθους. Εσείς τι λέτε για την ομάδα που διψά όσο καμία για τίτλο μετά τόσα χρόνια?

6 σχόλια:

skount είπε...

ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΑΕΚ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΦΙΛΑΡΑΚΟ...ΑΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΕ ΜΙΚΡΑ ΤΗΝ ΑΕΚ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΗ ΣΚΕΨΟΥ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ.ΕΠΙΣΗΣ Η ΑΕΚ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΜΕ ΜΙΚΡΑ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΟΙ ΙΔΡΥΤΕΣ ΤΗΣ ΕΡΧΟΝΤΟΥΣΑΝ ΜΕ ΚΑΡΑΒΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΜΥΡΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΟΙ ΙΔΡΥΤΕΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΕΠΙΝΑΝ ΚΑΦΕ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ ΑΝΕΜΕΛΟΙ.Η ΑΕΚ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ.

Lexaionarios είπε...

ΣΥΓΝΩΜΗ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΛΑΘΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΟΡΘΩΝΩ!

Ανώνυμος είπε...

Νομιζω οτι για την ωρα ειναι φανερο οτι η ομαδα παιζει ακριβως οσο πρεπει να παιξει για να παρει τα αποτελεσματα. Δε μπορω να πω οτι με ενθουσιαζει αυτο αλλα εχω την ελπιδα οτι αυτο συμβαίνει βασει σχεδιου μια και η ΑΕΚ ειναι πολυ ενισχυμενη σε σχεση με περσι. Αν θυμαστε περσι ο Φερρερ ελεγε πως ο στοχος δεν ειναι το πρωταθλημα. Και τι συνέβει; Η ομαδα επιασε καλη αποδοση στο champions league (λεφτα γαρ), μετα εκανε μια μεγαλη κοιλια και ξανανεβηκε λιγο κοντα στο τελος του πρωταθληματος για να παρει την ποθητη θεση για το επομενο champions league. Ακομα και ετσι βεβαια χωρις 2-3 υποπτες διαιτησιες στον β' γυρο θα μπορουσε να διεκδικήσει και το πρωταθλημα. Τελος παντων. Εφετος πιστευω οτι το σχεδιο ειναι να ανεβει η αποδοση στο β'γυρο και απλως τωρα η ομαδα παει ισα-ισα για να μην εχει απωλειες κρατωντας ταυτοχρονα επαφη με την κορυφη. Ο καιρος θα δειξει. Αυτη η ομαδα παντως μπορει να παιξει πολυ καλυτερα και ο Φερρερ ανκαι ξεροκεφαλος δεν ειναι κανενας χθεσινος.

Ανώνυμος είπε...

Θα πέσει, αυτό είναι βέβαιο. Κυρίως, διότι η ΑΕΚ δεν έχει ψυχολογία. Ουδέποτε είχε. Γι' αυτό είναι έλασσον μέγεθος, σε σχέση με ΟΣΦΠ και ΠΑΟ. Φαίνεται στα "ντέρμπι". Μπαίνει στο γήπεδο, μονίμως, χεσμένη και χάνει με τα χέρια κάτω. Θα μου πεις, έχει πάρει τόσα πρωταθλήματα! Ναι, βέβαια, θα σου απαντήσω. Απ' το 1924, έχει κατακτήσει 11 πρωταθλήματα, ένα κάθε 7,5 χρόνια. Σπουδαία υπόθεση! Κάθε 7,5 χρόνια, δηλαδή, βρίσκεις τους δύο αιώνιους ψιλομπάχαλο και παίρνεις κανένα τίτλο. Παρεμπιτόντως, κατά βάθος τον ΠΑΟ τον παραδέχομαι και πιστεύω ότι είναι ο μόνος σύλλογος ισάξιος του Ολυμπιακού στην Ελλάδα.

Ανώνυμος είπε...

viewm, εννοείς ύποπτες διαιτησίες σαν κι αυτές του ματς ΑΕΚ - Λάρισα;

Ανώνυμος είπε...

ξερεις τι εννοω. Αν μιλαγα για ματς του ενος αμφισβητούμενου πεναλτι δε θα ελεγα για 2-3 διαιτησίες. Επισης με τη Λαρισα δε κριθηκε κανενα πρωταθλημα φιλε μου