Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2008

AEK:ΠΟΛΛΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ ...

ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΘΑ ΕΙΧΕ ΑΝ ΜΕΤΡΑΓΕ Η ΓΚΟΛΑΡΑ ΤΟΥ ΜΠΛΑΝΚΟ Η ΤΙ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΘΑ ΕΙΧΕ ΑΝ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΙΣΟΦΑΡΙΖΕ ΣΤΗΝ ΦΟΒΕΡΗ ΑΠΟΚΡΟΥΣΗ ΤΟΥ ΣΑΧΑ.
1 ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ Η ΑΕΚ ΔΕΝ ΜΕ ΕΜΠΝΕΕΙ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΚΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΑΦΟΥ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΜΠΕΡΔΕΥΕΙ ΤΗ ΤΑΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗ ΡΟΗ ΤΟΥ ΜΑΤΣ .
ΤΟΥ ΒΓΗΚΕ ΑΛΛΑ ΩΣ ΠΟΤΕ ;
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΕΝΑ ΣΤΑΘΕΡΟ ΡΥΘΜΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΖΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΔΙΑΤΑΞΗ.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΦΑΝΕΡΟ ΟΤΙ Η ΑΕΚ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΝΑΝ ΕΠΙΤΕΛΙΚΟ ΜΕΣΟ ΑΦΟΥ ΚΑΙ Ο ΣΚΟΚΟ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΕΚΛΑΜΨΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ .
Ο ΜΠΑΣΙΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΩΣ ΠΟΤΕ;
Ο ΠΕΛΕΤΙΕΡΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ Π ΚΑΛΟ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΧΑΦ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΑΛΛΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΣΤΟΝ ΑΞΟΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΕΝΟ..
ΣΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΙ ΑΝ ΒΑΛΕΙ ΜΑΙΣΤΟΡΟΒΙΤΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΑΜΕΝΟΙ ΜΕ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΗΡΕΜΟΙ ...

ΚΑΠΟΙΟΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ Ο ΜΠΛΑΝΚΟ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ
ΓΙΑ ΠΕΣΤΕ ΜΟΥ ΕΝΑΝ ΑΣΧΕΤΟ ΠΟΥ ΣΕΝΤΡΑΡΕΙ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΙΚΑ ΠΑΣΑΡΕΙ ΣΩΣΤΑ ΕΧΕΙ ΚΕΦΑΛΙ ΦΟΝΙΚΟ ΑΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΨΗΛΟΣ ,ΜΑΡΚΑΡΕΙ ΣΑΝ ΣΚΥΛΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΠΑΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.
ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ ΕΠΟΧΗ ....

2 σχόλια:

Stepas είπε...

Η ΑΕΚ, παίζοντας μέτριο ποδόσφαιρο, έχει πάρει 7 βαθμούς σε 3 ματς εκ των οποίων τα 2 ήταν ντέρμπι. Συνεπώς εσείς οι φίλοι της ΑΕΚ μάλλον πρέπει να χαίρεστε και να αισιοδοξείτε ότι όταν οι παίκτες δέσουν και φτάσουν και οι καινούριοι το 100% (Μπασινάς, Πελετιέρι, Τζεμπούρ) τότε έχετε πολλές πιθανότητες να δείτε μια πολύ καλή ΑΕΚ. Πάντως οι προβληματισμοί σου είναι σωστοί.

Μπλέκ είπε...

θα δουμε στα επομενα 2 ματσ που ειναι κρισιμα και δυσκολα φιλε .
συμφωνω με αυτα που λεσ