Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2007

Οι 4 πρωτοι !!!

Όπως δείχνουν τα πράγματα μέχρι τώρα, είναι πιστεύω δύσκολο να αλλάξει η τετράδα κορυφής του πρωταθλήματος με ΠΑΟ, ΑΕΚ, ΆΡΗ και ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ.
Εσείς πιστεύετε ότι είναι πλασματική εικόνα αυτή η τετράδα? Μπορεί να αλλάξει η σειρά από τον πρώτο έως τον τέταρτο στην συνέχεια και πως είναι εφικτό αυτό?

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Έχουμε πολλές αγωνιστικές ακόμα μέχρι το τέλος του πιο συγκλονιστικού πρωταθλήματος(θα το δείτε) για τα τελευταία 15-20 χρόνια. Η ομάδα μου πιστεύω ο Άρης Θεσσαλονίκης θα πάει καλύτερα από τους τέσσερις. Άποψη μου έτσι, ο καθένας πιστεύει αυτά που πιστεύει. Πιστέψτε με είναι η ομάδα που σε κάνει να θες να την παρακολουθήσεις και ας μήν της υποστηρίζεις. Αλήθεια γιατί δεν γίνεται μία οργανωμένη ενημέρωση για την τηλεθέαση των ομάδων. Και μην μου πείτε ότι δεν φτάνει την τηλεθέαση του πάο-θρύλος αλλά συγκρίνετε όλα τα παιχνίδια του πρωταθλήματος. Θα μιλήσω για εμένα έτσι. Πολλά παιχνίδια αρκετών ομάδων που δεν παίζει η ομάδα μου και τυχαίνει να τα παρακολουθώ τις περισσότερες φορές με παίρνει ο ύπνος. Δεν παρακολουθείς ρε γμτ μου ποδόσφαιρο. Να βλέπεις μία ομάδα να επιτίθεται με ορθολογιστική λογική δηλαδή να παίζει όμορφα είτε από τα πλάγια ή με κάθετες φάσεις ή επιτέλους όπως ο καθένας ξέρει με τον τρόπο του. Όχι ότι ο Άρης τα έχει καταφέρει αλλά είναι στον σωστό δρόμο. Υπομονή, κάτω η μπάλα και στηρίζεται στις εμπνέυσεις από ποδοσφαιριστές που σίγουρα τις κατέχουν μάγκες μου. Λοιπόν εύχομαι καλή συνέχεια σε όλους άλλωστε ο καθρέφτης των ομάδων είναι το γήπεδο.