Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2008

Κάλεσε τον Πλιάτσικα ο Ρεχάγκελ!


Έκανε την έκπληξη ο Ότο Ρεχάγκελ και κάλεσε στην Εθνική ομάδα τον Βασίλη Πλιάτσικα. Η εξαιρετική εμφάνιση του 20χρονου μέσου της ΑΕΚ στο ντέρμπι πρωταθλήματος απέναντι στον Παναθηναϊκό, το οποίο παρακολούθησε ο Γερμανός ομοσπονδιακός τεχνικός, ήταν αρκετή για να του χαρίσει μία θέση στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα για τα παιχνίδια απέναντι στο Λουξεμβούργο (6/9) και τη Λετονία (10/9), για τα προκριματικά του Μουντιάλ του 2010. Αξίζει να σημειωθεί πως ο νεαρός άσος θα πρέπει να αποχωρήσει από την προετοιμασία της Εθνικής Ελπίδων, στην οποία δεν ήταν βασικός (!), για να πάρει… προαγωγή στους Άνδρες.


«Αποτελεί μεγάλη τιμή η συμμετοχή μου στην αποστολή της Εθνικής Ανδρών. Γνωρίζω ότι το κλίμα στην ομάδα είναι υπέροχο και ότι όλα λειτουργούν άψογα. Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Ρεχάγκελ που με κάλεσε στην αποστολή για τους πρώτους αγώνες των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Εχω ακόμη ένα ισχυρό κίνητρο για να δουλέψω σκληρότερα και να δικαιώσω τον προπονητή για αυτή την επιλογή», δήλωσε ο Βασίλης Πλιάτσικας, που θα "σμίξει" με τους πρώην συμπαίκτες του στην εθνική Νέων και Ελπίδων, Σωτήρη Νίνη και Σωκράτη Παπασταθόπουλο.


Φουλ για τελικά


Με τελικό προορισμό τα γήπεδα της Νοτίου Αφρικής και το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2010, αρχίζει σήμερα η προετοιμασία της Εθνικής ομάδας εν όψει των δύο πρώτων αναμετρήσεών της στα προκριματικά της διοργάνωσης. Ο Ότο Ρεχάγκελ και οι διεθνείς συγκεντρώθηκαν το μεσημέρι σε ξενοδοχείο της Βουλιαγμένης και το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η πρώτη προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά. Οι εκτός έδρας αναμετρήσεις απέναντι στο Λουξεμβούργο (6/9) και τη Λετονία (10/9) είναι απαραίτητο να χαρίσουν στη «γαλανόλευκη» έξι βαθμούς, αφού η αρχή είναι το ήμισυ του παντός.


Ο Γερμανός ομοσπονδιακός τεχνικός θα έχει στη διάθεσή του τους Γιούρκα Σεϊταρίδη (Ατλέτικο), Κώστα Κατσουράνη (Μπενφίκα), Γιώργο Σαμαρά (Σέλτικ), Άγγελο Χαριστέα (Νυρεμβέργη), Φάνη Γκέκα (Λεβερκούζεν), Νίκο Λυμπερόπουλο (Άιντραχτ), Σωκράτη Παπασταθόπουλο (Τζένοα), Τραϊανό Δέλλα (Ανόρθωση), Βασίλη Τοροσίδη, Χρήστο Πατσατζόγλου, Αβραάμ Παπαδόπουλο (Ολυμπιακός), Σωτήρη Κυργιάκο, Άγγελο Μπασινά (ΑΕΚ), Κώστα Χαλκιά (ΠΑΟΚ), Αλέξανδρο Τζόρβα, Σωτήρη Νίνη, Γιώργο Καραγκούνη, Λουκά Βύντρα, Δημήτρη Σαλπιγγίδη, Νίκο Σπυρόπουλο και Αλέξανδρο Τζιόλη (Παναθηναϊκός). Απών θα είναι ο Γιάννης Αμανατίδης, ο οποίος λόγω μυϊκού τραυματισμού θα μείνει εκτός δράσης για 3-4 εβδομάδες.


Οι ποδοσφαιριστές θα προπονηθούν σήμερα και αύριο στις 19:00 (ανοικτές προπονήσεις για τον κόσμο) και την Πέμπτη στις 10:00 (κλειστή), ενώ την ίδια ημέρα στις 16:00 η αποστολή θα αναχωρήσει για το Λουξεμβούργο (16:00). Ο αγώνας του Σαββάτου θα αρχίσει στις 21:15, ενώ την ίδια ώρα θα διεξαχθεί και αυτός που ακολουθεί κόντρα στη Λετονία την Τετάρτη,και τα δύο ματς θα μεταδοθούν τηλεοπτικά από το Mega .
Υ.Γ. Καλως σας βρηκα και παλι,ειχα χαθει για ενα μεγαλο διαστημα αλλα δουλεια και υποχρεωσεις με κανανε να μην προλαβαινω να εχω ελευθερο χρονο!!!Χαιρομαι που απο εδω και περα θα προσπαθω να γραφω και να μπαινω εδω διοτι ειλικρινα μου λειψατε!!!!
Κατι ακομα με μια εμφανιση ο Βασιλης Πλιατσικας δεχτηκε προσκληση απο τον ΟΤΟ και λεω εγω τοτε δεν επρεπε να καλεσει και τον Τερματοφυλακα του αστερα τριπολης που περυσι ηταν επισης καλος????δεν επρεπε να καλεσει για παραδειγμα τοσα χρονια τον Ιεροκλη Στολτιδη????
Δυστυχως εχει κομπλεξ ο Κ.Ρεχαγκελ!!!!!!
Αυτα απο εμενα για σημερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: