Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2008

Βάλαμε φωτιά στα φρένα...



Ασυγκράτητη μοιάζει η φετινή πλημμυρίδα του πράσινου λαού. Όπως ανακοινώθηκε και επίσημα από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, οι φετινές κάρτες διαρκείας έφτασαν το ασύλληπτο για τα ελληνικά δεδομένα νούμερο των 26.002 καρτών! Αυτό σημαίνει πως καταρρίπτεται το προηγούμενο ρεκόρ το οποίο κατείχε η ΑΕΚ που ήταν 25.492. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

"Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει ότι η ολοκλήρωση της διάθεσης των καρτών διαρκείας βρήκε τον κόσμο του Παναθηναϊκού να έχει καταρρίψει ένα εντυπωσιακό ρεκόρ. Ο αριθμός των 26.002 καρτών που διατέθηκαν είναι μεγαλύτερος που έχει διατεθεί ποτέ από Ελληνική ομάδα. Αυτή η έκφραση υποστήριξης και πίστης στην ομάδα μας, η οποία δεν έχει προηγούμενο, μας υποχρεώνει να ευχαριστήσουμε θερμά τους φιλάθλους και να εντατικοποιήσουμε την προσπάθειά μας σε όλα τα επίπεδα ώστε ο Παναθηναϊκός να σταθεί στο ύψος που τον θέλει ο κόσμος του".


Ο κόσμος του Παναθηναϊκού απέδειξε με το πλέον κατηγορηματικό τρόπο την απόλυτη στήριξη του στη νέα "πολυμετοχική" αρχή της ομάδας. Σειρά της ομάδας να αποδείξει πως είναι άξια αυτής της αφοσίωσης.

7 σχόλια:

tzonakos είπε...

Ωραία ! Καλό νέο για τον Παναθηναϊκό και καλό οτι θα υπάρχει κόσμος στα γήπεδα ( ποδοσφαίρου ) φέτος.
Απ οσο μαθαίνω και στον ΠΑΟΚ εχουν πουλήσει πολλά διαρκείας και οι άλλες ομάδες ανέβασαν τον αριθμό των διαρκείας τους.
Αλλη αίσθηση να εισαι σε γεμάτα γήπεδα !

Θεόδωρος Πασσαλίδης είπε...

Ναι και στον ΠΑΟΚ η πώληση καρτών τα πηγαίνει περίφημα!!Νομίζω 19.000 αν κάνω λάθος διορθώστε με. Είναι πολύ θετικό να βλέπεις τα γήπεδα γεμάτα, μας έχει κουράσει αυτή η καταθλιπτική εικόνα των άδειων κερκίδων.

Panagiotis είπε...

Σωστά Θώδορα 19,000 διαρκείας στον ΠΑΟΚ. Ποσοστιαία δηλαδή το γήπεδο είναι σχεδόν ξεπουλημένο. Να έλειπαν οι φασαρίες θα ήταν ακόμα ποιό ωραία όμως. Αν και πιστεύω ότι όταν ο άλλος δίνει πέντε φράγκα για να πάρει διαρκείας είναι σοβαρό άτομο και όχι ο τύπος που θα πάει να σπάει αυτοκίνητα και μαγαζιά.

Panagiotis είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
zagr είπε...

Συμφωνώ με όλους, αλλά δε νομίζω ότι χρειάζεται να πανηγυρίζει ο φετινός ΠΑΟ επειδή πούλησε 500 διαρκείας παραπάνω από την περσυνή ΑΕΚ του 35άρη (τότε) Ρίμπο, Κονέ και Μπούρμπου.
Φανταστείτε δηλ. να έμπαινε φέτος στην ΑΕΚ επιχειρηματίας που θα εκτίνασε το μπάτζετ, τα 30.000 χαλαρά!

tzonakos είπε...

Δεν συμφωνώ με αυτη τη λογική n_cave και αν ειδες στο σχόλιό μου εγω τουλάχιστον έγραψα οτι ειναι καλό για ΟΛΕΣ τις ομάδες να έχουν πολύ κόσμο.
Δεν τίθεται θέμα "κόντρας" μεταξύ ΑΕΚ και ΠΑΟ για παράδειγμα στο θέμα αυτό.

Θεόδωρος Πασσαλίδης είπε...

Αυτό που αναρωτιέμαι είναι τι θα γίνει στην Νέα Σμύρνη με την έλευση του Ρεκόμπα. Η λογική λέει πως ο Πανιώνιος πρέπει να πουλήσει περισσότερες κάρτες απο οποιαδήποτε άλλη χρονιά, κι ας μην αγωνίζεται στην Ευρώπη.

Για τον Άρη και τον ΟΣΦΠ έχει κανείς στοιχεία για τις φετινές πωλήσεις καρτών?