Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Κυριακή, 24 Αυγούστου 2008

ΑΕΚ:ΤΟΝ ΜΑΙΟ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΝΟΤΙΑΣ -ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ ΣΤΗΝ ΑΕΚ

ΑΦΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗ ΑΕΚ ΣΥΜΠΕΡΑΝΑ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΟΣΕΧΗ ΜΑΙΟ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ -ΝΟΤΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΕΤΟΧΟΙ.
ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑNΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΞΗΣ ΣΚΕΨΕΙΣ .
1 Ο ΝΟΤΙΑΣ ΕΚΑΝΕ ΔΩΡΟ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΕΚΤΑΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ.ΑΣ ΜΗ ΓΕΛΙΟΜΑΣΤΕ ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΔΩΡΟ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΝΩ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ . ΑΠΑΙΤΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΤΑΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ .
ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥ ΛΟΙΠΟΝ...
2 ΗΤΑΝ Ο 1 ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΤΟΧΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΔΕ ΜΕ ΚΑΛΟ ΜΑΤΙ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΑΠΟ ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ .
ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΝΤΕΜΗ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ Η ΑΕΚ ΘΑ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΗΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΑΥΤΟΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ [30000 ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ]ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.
3 Ο ΝΟΤΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗ [ΜΕΓΑΛΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΣΕ ΦΕΡΕΡ, ΚΥΡΙΑΚΟ,ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΜΕ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥΣ , ΔΙΧΑΣΜΟΣ ΣΤΙΣ ΚΕΡΚΙΔΕΣ ,ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΖΗΜΙΟΓΟΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ ΒΛΕΠΕ ΚΑΠΕΤΑΝΟ ΑΡΟΥΑΜΠΑΡΕΝΑ ΠΟΥ ΔΟΘΗΚΑΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΣΑΜΠΑ, ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ .
4 ΕΧΕΙ ΚΑΛΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ
5 ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΕΙ ΣΤΟ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗ ΑΦΟΥ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΑ 30000 ΔΕΝ ΑΠΕΔΩΣΕ ,ΑΚΟΜΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ Η ΟΜΑΔΑ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΞΑΝΑΦΤΙΑΧΝΕΤΑΙ .ΣΕ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΙΔΙΟ Ο ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ.
6 Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗ ΤΟΝ ΩΦΕΛΕΙ ΑΦΟΥ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΠΩΣ ΑΚΟΜΨΟ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙ ΕΝΑΝ ΣΥΝΕΡΓΑTΗ ΠΟΥ ΜΑΖΙ ΠΗΡΑΝΕ ΤΗΝ ΑΕΚ ΤΟ ΦΙΑΤ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑΝ ΜΕΡΣΕΝΤΕΣ .

ΟΛΑ ΑΥΤΑ Ο ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ ΤΑ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΠΡΟΑΝΗΓΓΕΙΛΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ .ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΚΟΝΤΡΑΡΙΣΤΕΙ ΜΕ ΤΟ ΝΟΤΙΑ,ΤΟΝ ΚΑΤΟΧΟ ΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΡΙΔΙΟ ΜΕΤΟΧΩΝ [ΤΟ 25.5% ΚΑΤΕΧΕΙ] ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΟ ΟΤΙ Ο ΝΟΤΙΑΣ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ ΕΝΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ ΟΧΙ .


ΜΗ ΞΕΧΜΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΓΩΙΣΤΗ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗ ΑΦΟΥ ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΓΙ ΑΥΤΟΝ ΑΝ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟΥΣΑΝ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ .

Δεν υπάρχουν σχόλια: