Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Τρίτη 26 Αυγούστου 2008

Προσοχή,φίλοι μου bloggers,στο τι γράφουμε....

Συνελήφθη Έλληνας blogger

Ένας 40χρονος blogger, ο οποίος απειλούσε και έβριζε μέσω του blog του τον διευθυντή ειδήσεων του MEGA Χ. Παναγιωτόπουλο συνελήφθη.
Ο δημοσιογράφος πριν από λίγο καιρό κατέφυγε στην αστυνομία κι αμέσως άρχισε έρευνα από τη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος, από την οποία εντοπίστηκαν τα ψηφιακά ίχνη του blogger. Χθες έγινε έφοδο στο σπίτι του και συνελήφθη επ`αυτοφώρω την ώρα που έγραφε στον υπολογιστή του. Ο δράστης οδηγήθηκε σήμερα στον εισαγγελέα.Οι απειλές αφορούσαν τον ίδιο τον κ. Παναγιωτόπουλο και την οικογένειά του. ο 40χρονος είχε δημιουργήσει blog στο Ιντερνετ μέσω του οποίου στρεφόταν εναντίον του 48χρονου δημοσιογράφου κάνοντας κριτική για τον τρόπο παρουσίασης των ειδήσεων και καλούσε τους χρήστες του διαδικτύου να τον σκοτώσουν αυτόν και το παιδί του.
Στο στόχαστρο του blogger είχε μπει και η σύζυγος του κ. Παναγιωτόπουλου δημοσιογράφος Λίνα Δρούγκα, την οποία έβριζε χυδαία και απειλούσε. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο 40χρονος είναι άνεργος και είναι διαχειριστής 6 blog.
Όπως όλα δείχνουν, πρόκειται για άλλη μία περίπτωση ανθρώπου που χρησιμοποίησε το διαδίκτυο και την ανωνυμία, για να βλάψει συμπολίτες μας, δυσφημίζοντας με τον χειρότερο τρόπο το περιβάλλον ελεύθερης έκφρασης και ενημέρωσης που προσφέρουν τα blogs.

2 σχόλια:

exotrela είπε...

Φυσικά απευθύνομαι όχι για το τι γράφουμε στο τρίτο μάτι αλλά στα υπόλοιπα blogs μας καθώς οι περισσότεροι διαχειρίζονται αρκετά......

Μπλέκ είπε...

Π ΚΑΛΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΕΧΟΤΡΕΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΣΥΥΡΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ....