Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Σάββατο 23 Αυγούστου 2008

ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ??

Στην διάρκεια της χθεσινής ημέρας ο μεγαλομετόχος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Δημήτρης Δρόσος, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Αλέξη Κυρίτση φαίνεται πως έλυσε τις όποιες διαφορές υπήρχαν και σύντομα ο Κυρίτσης θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις απομένει άλλη μία επαφή, το πιο πιθανό την σημερινή ημέρα, ώστε να επέλθει και τυπικά η συμφωνία κι εν συνεχεία ο Κυρίτσης να ανηφορίσει στην Θεσσαλονίκη το πιο πιθανό το βράδυ της Κυριακής. Από την στιγμή που γίνει αυτό τότε ο διεθνής γκαρντ θα ακολουθήσει την Δευτέρα (25/08), την υπόλοιπη αποστολή στο Καρπενήσι για το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.



s {Προβάρει τα ασπρόμαυρα o Κυρίτσης;}

Ο Αλέξης Κυρίτσης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 18/5/1982. Έχει ύψος 1,97 μ. και αγωνίζεται στη θέση του shooting guard. Προηγούμενες ομάδες του ήταν ο Παπάγου, ο Άρης, το Μαρούσι και η ΑΕΚ. Να σημειωθεί ότι σε όλες αγωνίστηκε με ιδιαίτερη επιτυχία.

{Ο ένας είναι πλέον παρελθόν, ο άλλος έρχεται ;}

Στο μεταξύ αργά χτες το βράδυ, η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε ότι καθήκοντα γενικού διευθυντή θα αναλάβει ο κ. Μιχάλης Κυρίτσης (πατέρας του Αλέξη) . Ο Μιχάλης Κυρίτσης είχε το ίδιο πόστο στην ομάδα και το 2000.

Ο πατέρας ανακοινώθηκε επίσημα και πλέον περιμένουμε την ανακοίνωση και του γιου, Αλέξη Κυρίτση, προκειμένου να ενισχύσει το ρόστερ της ομάδας.


O δικέφαλος μετά τις αποκτήσεις των

Βασιλειάδη, Αλεξάντερ, Μαρμαρινού, Γιαννακίδη, Τσιάρα, Χαρίση, Καυκή, Σίμτσακ, Δεμερτζή, Καλαμπάκα δείχνει ότι βρίσκεται σε σωστό δρόμο για την επιστροφή της ομάδας στην πραγματική της θέση....


Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι οι μέχρι τώρα κινήσεις της ΚΑΕ δείχνουν προσυμφωνημένες καταστάσεις και πλέον η στήριξη στην ομάδα θεωρείται αυτονόητη........


3 σχόλια:

tzonakos είπε...

Καλή η ενίσχυση του ΠΑΟΚ και αν μη τι άλλο με πολλούς Ελληνες. Ο Βεργίνης ηταν απώλεια.

Stepas είπε...

Καλά πάμε και στο μπάσκετ!Αλλά κάτι τύπους σαν τον Δρόσο δεν τους εμπιστεύομαι.Πάντως η παρουσία Μπαλογιάννη-Μπουντούρη μου δίνει μια σχετική ασφάλεια και μου διώχνει κάποιες από τις αμφιβολίες.Ελπίζω να βγω ψεύτης σχετικά με τον Δρόσο και να τα καταφέρει να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ να ξανασταθεί στα πόδια του στο μπάσκετ.

NOVITO είπε...

ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΙΦΥΛΑΞΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΣΩΣΤΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΡΟΜΟ.....ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΓΕΜΑΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ.....ΟΛΑ Τ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ...ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΧΕΙ ΦΡΑΓΚΑ (ΔΡΟΣΟΣ) ΠΑΡΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΨΑΧΝΕΙ ΦΡΑΓΚΑ......