Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2008

ΝΕΑ ΣΦΑΓΗ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ

Νέα σφαγή Θρύλου από τον διαιτητή Παπασταμάτη, αυτή τη φορά στο ντέρμπι με τον Πανθρακικό.

Αυτός ο αντιολυμπιακός διαιτητής έδωσε φάουλ αντί για πέναλτι, στερώντας τον Θρύλο από ένα γκολ! Συγκεκριμένα έδωσε χέρι σε παίκτη του Πανθρακικού που ήταν στο τείχος, ενώ το τείχος βρισκόταν καταφανώς μέσα στην μικρή περιοχή! Άρα ήταν πέναλτι! Το είπε άλλωστε και ο ουδέτερος Καθηγητής Διαιτησίας Κύριος Βαρούχας το βράδυ στην Αθλητική Κυριακή. "Είναι χέρι, άρα πέναλτι"! Το γεγονός ότι το χέρι βρισκόταν ακριβώς πάνω στα μούτρα του αμυντικού, ο οποίος προσπάθησε με τον τρόπο αυτό να προφυλαχθεί, ουδόλως επηρέασε την κρίση του επονείδιστου ρέφερι, αλλά ούτε και του Κυρίου Καθηγητού. Μπορεί να προσπαθούσε να προφυλαχθεί, μπορεί να μην μεγάλωνε την έκταση του σώματός του, μπορεί αν δεν έβρισκε στο χέρι να έβρισκε έτσι κι αλλιώς στο πρόσωπο, αλλά ήταν παράβαση. Πάει τελείωσε! Στο κάτω-κάτω της γραφής, και το πέναλτι με το οποίο προηγήθηκε πανάξια ο Θρύλος παρόμοια περίπτωση δεν ήταν; Ένα χέρι (αν ήταν χέρι) κολλημένο στο σώμα. Δεν μεγάλωνε την έκταση του σώματος. Ήταν όμως πέναλτι! Όχι, παίζουμε!

ΥΓ. Αυτή την Αθλητική Κυριακή ρε παιδιά, είναι δυνατόν να την ανεχόμαστε; Δεν πάει άλλο, ρε γαμώτο! Δυο μέτρα και δύο σταθμά κάθε Κυριακή είναι προσβολή για τον Έλληνα φορολογούμενο πολίτη. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι, επιτέλους;

3 σχόλια:

Panagiotis είπε...

Ποιός τους γα... Μόνο για να γελάς είναι αυτοί οι τύποι. Έχουν και εκείνο το βλάκα τον καθηγητή.. τέλος πάντων. Καλά θα κάνουμε να μην την βλέπουμε αυτή την εκπομπή.

Για το χέρι ο νόμος είναι σαφής: Αφού βρεί στο χέρι είναι πέναλτυ, εκτός αν το χέρι είναι του Τοροσίδη

takola είπε...

Ναι, ρε συ, Παναγιώτη, αλλά απ' την τσέπη μας τους πληρώνουμε, ρε γαμώτι μου. Κρατική τηλεόραση είναι. Για όλους τους Έλληνες, υποτίθεται.

Panagiotis είπε...

Και εγώ πληρώνω $15 το μήνα για να τους βλέπω δορυφορικά και στο τέλος μου την δίνουν και δεν τους βλέπω... Μόνο ο δορυφόρος τους μάρανε. Ταξιδεύει η μ@λ@$ία τους και διαστημικά.

Όχι, δεν είναι για όλους τους Έλληνες, είναι για τους περισότερους Έλληνες... δυστυχώς. Ο δικός σου ο φόρος που πληρώνεις δεν μετράει.

Τέλος πάντων, το θέμα, αν και απλό, με νευριάζει αφάνταστα. Αυτό που με νευριάζει είναι το ότι δεν υπάρχει κάποιος δημοσιογράφος λιγάκι αμερόληποτος, επαγγελματίας, με προσωπικότητα και με φωνή που να μην είναι σαν του γάτου. Όλοι αυτοί οι μαλάκες νιαουρίζουν όταν μιλάνε και τα λένε τόσο γρήγορα που δεν τους καταλαβαίνεις (πλην του Βαρούχα, που ακούγεται σαν μαντρόσκυλο και μιλάει απελπιστικά σιγά). Ζητάω πολλά? Όχι ότι δεν υπάρχουν, αλλά ή δεν έχουν δόντι, ή δεν τους πάει κάποιος και τους έχουν διώξει... γ@μ# την δημοκρατία της μπανανίας μας... Ας βάλουν τον Αλέφαντο, τουλάχιστον να κάνουμε και λίγο χάζι.