Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2008

Ομαδάρα

Παιδιά, καταντήσαμε να θεωρούμε καλή την ΑΕΚ του δεύτερου ημιχρόνου με την Λάρισα.

Αυτός ο Μπασινάς τι κάνει μέσα στο γήπεδο μου εξηγεί κανένας; Δεν έχει καταφέρει να κάνει ούτε μια σωστή πάσα και κυρίως μια πάσα προς τα εμπρός. Ή δίνει πίσω ή κάνει γιόμα. Άσε που δεν αφήνει κανένα στημένο σε κανέναν.

Είχαμε έναν παίκτη στο κέντρο που η μπάλα δεν προχωρούσε αν δεν περνούσε από τα πόδια του (Ρίμπο) τώρα αποκτήσαμε δεύτερο...

Είχαμε έναν επιθετικό που έπαιζε με την πλάτη στο αντίπαλο τέρμα και έσπαγε την μπάλα (Λύμπε) τώρα το κάνουν όλοι! Από τον Μαιστόροβιτς στην άμυνα μέχρι την επίθεση. Ακόμη και παίκτες με νεύρο όπως ο Ζορμπάς δεν σηκώνουν το κεφάλι να δουν εμπρός.

Προσωπικά, ακόμη πιστεύω στον Δώνη και πιστεύω πως πρέπει να κάνουμε υπομονή. Αλλά πρέπει να ξέρει και αυτός και εμείς πως είμαστε πολύ μακρυά από το να είμαστε καλή ομάδα.

Πολύ μακρυά.

1 σχόλιο:

Μπλέκ είπε...

ΤΡΑΓΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΚΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ ΛΑΘΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ [ΜΠΑΣΙΝΑΣ ΧΟΥΑΝΦΡΑΝ,ΜΑΙΣΤΟΡΟΒΙΤΣ,ΜΠΕΡΝΣ,ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΠΕΛΕΤΙΕΡΙ ΜΕ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΕΙ ΣΕ 2 ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ ΜΑΤΣ.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΒΛΕΠΑΜΕ ΤΟ ΧΑΛΙ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΟΕΚΤΕΙΝΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ.
ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ 10 ΧΡΟΝΩΝ .ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗ ΠΡΩΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗ ΠΑΙΖΑΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΙΧΑΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΟΠΗ ΕΙΚΟΝΑ ΚΣΙ ΧΑΣΑΜΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΣΤΟ ΝΗΜΑ.