Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2008

Τα αποτελέσματα των αντιπάλων ΠΑΟ και ΟΣΦΠ

ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ:

  • ΙΝΤΕΡ
Σε φοβερή κατάσταση η ομάδα του Μουρίνιο, κατάφερε να μετατρέψει το ντέρμπι με τη Ρόμα σε ...περίπατο. Οι "νερατζούρι" επικράτησαν της Ρόμα με 4-0, μέσα στο "Ολίμπικο" της Ρώμης με γκολ των Ιμπραϊμοβιτς (5', 47'), Στάνκοβιτς (54') και Ομπινα (56'). Να σημειωθεί ότι η Ρόμα έπαιζε με πολλές απουσίες βασικών παικτών.

  • ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ
Έχω αναφερθεί και πάλι στο παρελθόν στην απίστευτα αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά της Βέρντερ στο γερμανικό πρωτάθλημα. Πρόκειται για μία ομάδα με εκπληκτικές επιθετικές αρετές, αλλά ταυτόχρονα, φοβερές αδυναμίες στην άμυνα.

Το περασμένο Σάββατο η ομάδα της Βρέμης έδωσε μία ακόμη χορταστική "παράσταση" στους θεατές, αλλά επιβεβαίωσε και τα όσα αναφέρω παραπάνω, φέρνοντας το ισόπαλο εντός έδρας 3-3 απέναντι στην Ντόρτμουντ.



Στο κατάμεστο "Βεζερστάντιον" της Βρέμης, λοιπόν, η Ντόρτμουντ κατάφερε να προηγηθεί στο 59' μετά την εύστοχη εκτέλεση πέναλτυ από τον Αλεξάντερ Φρέι. Η Βέρντερ αντέδρασε, ισοφαρίζοντας στο 68' με κεφαλιά του Μπάουμαν, όμως η Ντόρτμουντ ξαναπήρε το προβάδισμα στο σκορ με γκολ του Hummels στο 72'. Και τώρα ξεκινάνε τα απίστευτα. Προσέξτε. O Πιζάρο ισοφαρίζει σε 2-2 στο 88' και ο ίδιος παίκτης δίνει το προβάδισμα στη Βέρντερ 3 λεπτά αργότερα, πετυχαίνοντας μία εκπληκτική ανατροπή, που αποδείχτηκε όμως προσωρινή. Ο πρώην παίκτης της Βέρντερ Μοχάμεντ Ζιντάν σκόραρε στην εκπνοή για τους Βεστφαλούς, μετά από λάθος του τερματοφύλακα Βίζε, κι έτσι η Βέρντερ σκόρπισε δύο ακόμη βαθμούς.

Συμπέρασμα; Ο Παναθηναϊκός πρέπει να εκμεταλλευτεί τα αμυντικά κενά των Γερμανών και να παλέψει το ματς μέχρι το τέλος. Κατά την άποψή μου δεν πρέπει να τους δώσει χώρο σε καμία στιγμή του ματς. Είναι καλό το ότι προέρχονται από συνεχή ατυχή αποτελέσματα στην Μπουντεσλίγκα.

  • ΑΝΟΡΘΩΣΗ
Σε εντός έδρας απώλεια βαθμών υποχρεώθηκε η Ανόρθωση το Σάββατο, αφού παραχώρησε ισοπαλία 0-0 απέναντι στην ΑΕΠ για την 5η αγωνιστική του κυπριακού πρωταθλήματος. Η σημαντικότερη ευκαιρία για την ομάδα του Κετσπάγια χάθηκε στις καθυστερήσεις, όταν ο ''σπεσιαλίστας'' Σόσιν ανέλαβε να εκτελέσει το πέναλτυ που κέρδισε ο Νίκος Φρούσος, αλλά έστειλε την μπάλα απελπιστικά άουτ.

ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ:

  • ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ
Ανάσα πήρε ο προπονητής της Γαλατά Μίκαελ Σκίμπε, μετά την εντυπωσιακή εντός έδρας νίκη της ομάδας του απέναντι στην Τραμπζονσπορ με το ευρύ 3-0. Τα γκολ πέτυχαν οι Αρντά (26'), Σερβέτ Τσετίν (32') και Λίνκολν (60'). Με τη νίκη αυτή η Γαλατά ανέβηκε στην 5η θέση της βαθμολογίας σε απόσταση μόλις τριών βαθμών από την πρωτοπόρο Μπεσικτας.

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού είναι μία δυνατή ομάδα που έχει στο δυναμικό της πολλά από τα βασικά στελέχη της αναγεννημένης στο πρόσφατο Euro Εθνικής Τουρκίας. Έχει επίσης παίκτες με μεγάλη ευρωπαϊκή εμπειρία όπως οι Κιούελ, Μπάρος και Νοντά. Ο Ολυμπιακός πρέπει σίγουρα να προσέξει παρα πολύ το προσεχές ματς στο Αλί Σαμι Γιεν.

  • ΧΕΡΤΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ
Πολύ σημαντική νίκη για τη Χέρτα το περασμένο Σάββατο, αφού κατάφερε να επικρατήσει εντός έδρας της καλής Στουτγκάρδης με σκορ 2-1. Το σκορ άνοιξε στο 29' ο Maximilian Nicu, όμως στο 51' η Στουτγκάρδη ισοφάρισε με τον Cacau. Το νικητήριο γκολ για τους Βερολινέζους ήρθε στο 87' με σκόρερ τον Gojko Kaca. Με τη νίκη αυτή η Χέρτα σκαρφάλωσε στην 4η θέση της βαθμολογίας.


  • ΜΕΤΑΛΙΣΤ

18/10/08 Metalist-Arsenal:3-1
(Coelho 68, 78, Slyusar 84/ Zakarliuka 81)
(Πηγή: uefa.com)



Δεν υπάρχουν σχόλια: