Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Παρασκευή 20 Ιουνίου 2008

ΥΠΟΔΟΜΗ:ΑΓΝΩΣΤΗ ΛΕΞΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Θα ήθελα σήμερα να πω δυο λόγια για την Εθνική ομάδα και για τους Έλληνες παίκτες.Για το Ελληνικό ποδόσφαιρο γενικότερα. Αφορμή πήρα από μια κουβέντα που είχα σήμερα για αυτό το θέμα με έναν καλό φίλο από το ΤΡΙΤΟ ΜΑΤΙ.
Ο καλός φίλος, όπως και όλος ο κόσμος τις τελευταίες ημέρες,μου έλεγε γιατί ο Ρεχαγκελ δεν πήρε τον έναν, γιατί δεν έβαλε τον άλλον,ότι έχει γίνει κολλητός με τους παίκτες,ότι έπαιξε με ηττοπάθεια,και άλλα πολλά.
Για να μην κουράζεται ούτε αυτός αλλά και όλος ο κόσμος έχω να πω ότι το πρόβλημα στο Ελληνικό ποδόσφαιρο ξεκινάει από την έλλειψη υποδομής.Απο την έλλειψη σωστών ακαδημιών.
Ακαδημίες που πρέπει να διδάσκουν στους παίκτες από την παιδική ηλικία την σωστή προπόνηση και εκγύμναση,και τον σωστό τρόπο σκέψης και ανάπτυξης παιχνιδιού έτσι ώστε όταν φτάσουν 16-17 χρονών να είναι έτοιμοι ποδοσφαιριστές. Αυτό ακριβώς δηλαδή που γίνετε σε όλες τις ποδοσφαιρικά προηγμένες χώρες.
Με εξαίρεση τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ,που έχει βγάλει κάποιους καλούς παίκτες που πρωταγωνίστησαν οι υπόλοιπες ομάδες σε αυτόν τον τομέα κινούνται στην μετριότητα.
Που είναι οι παίκτες που έχει βγάλει ο Ολυμπιακός;Που είναι οι παίκτες που έχει βγάλει η ΑΕΚ;Για τις άλλες ομάδες δεν το συζητώ καν. Μόλις πάρουν κανένα καλό πιτσιρικά τον ξεπουλάνε αμέσως.
Μα μου λέει ο καλός φίλος οι Εθνικές Νέων και Ελπίδων πάνε καλά σε όλες τις διοργανώσεις,γιατί δεν πάνε καλά και στην Ανδρών;
Η απάντηση είναι απλή.Στίς Εθνικές Νέων και Ελπίδων οι δικοί μας παίκτες ,αν και αδούλευτοι,παίζουν με το ταλέντο τους απέναντι στο ταλέντο των άλλων όταν όμως προωθούνται στις Ανδρικές ομάδες φαίνεται η γύμνια τους γιατί τότε χρειάζονται και άλλα πράγματα εκτός από το ταλέντο,πράγματα που δυστυχώς είναι αργά για να μάθουν σε αντίθεση με τους ξένους συναδέλφους τους.
Ένα απλό παράδειγμα είναι η Εθνική Νέων. Αν εξαιρέσει κανείς τον ΝΙΝΗ τον ΠΑΥΛΗ και κανά δύο άλλους οι υπόλοιποι είναι παίκτες χαμηλότερων κατηγοριών χωρίς υποδομή και σωστή εκγύμναση και είναι λογικό να μην έχουν την εξέλιξη που περιμένουμε όταν πάνε στην Ανδρών.
Για αυτό ας αφήσουμε τον ΡΕΧΑΓΚΕΛ να κάνει την δουλειά του και να κοιτάξουμε να φτιάξουμε ΣΩΣΤΕΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΜΕ ΙΚΑΝΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ.
Αν τα κάνουμε αυτά τότε θα φτιάξουμε και καλό πρωτάθλημα και θα έχουμε και απαιτήσεις στην Εθνική Ομάδα

1 σχόλιο:

Μπλέκ είπε...

ΦΙΛΕ ΧΑΜΜΕΡ ΤΩΡΑ ΒΑΖΕΙΣ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΤΟ ΚΟΚΚΑΛΟ .ΜΕ ΛΥΠΕΙ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΠΟΛΛΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΡΕΧΑΓΚΕΛ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΙΤΑΝΙΟ ΘΕΜΑ ΓΡΑΦΩ ΜΟΝΟ ΕΓΩ.
ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ..
ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΕΧΑΓΚΕΛ ΕΓΩ ΗΜΟΥΝ ΑΥΣΤΗΡΟΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΤΟΥ ..ΠΡΟΣΕΞΕ ΣΤΟ ΕΥΡΟ 2008 ΣΤΟ 2004 ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΣΩΣΤΟ .ΚΑΙ ΚΟΥΠΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΑΙΡΝΕ ΔΕΝ ΘΑ ΜΙΛΑΓΕ ΚΑΝΕΙΣ.
ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΙ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΥΠΟΔΟΜΗΣ .ΘΑ ΔΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΟΥ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΗΜΕΡΑ..ΤΩ ΖΩ ΕΝΤΟΝΑ ....
ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ