Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Παρασκευή 20 Ιουνίου 2008

Ο Μπακαγιόκο στον ΠΑΟΚ (;) - Ξεκινά ο πλειστηριασμός για τον Χριστοδουλόπουλο

Ο ΠΑΟΚ συμφώνησε με τον Ιμπραΐμα Μπακαγιόκο. Συμβόλαιο δεν έχει υπογραφεί ακόμα, αλλά όπως όλα δείχνουν το ζήτημα είναι απλά τυπικό. Μεταξύ του Ιβοριανού φορ και του ΠΑΟΚ έχει επέλθει προφορική συμφωνία για συνεργασία 2 ετών.

Πρόκειται για τη δεύτερη μεταγραφή στην επίθεση (μετά τον Αναστασάκο), αλλά σίγουρα δεν αποτελεί την βασική επιλογή για την ομάδα. Ο Μπακαγιόκο πιθανότατα θα είναι συμπληρωματικός παίκτης.

Δεν τρελαίνομαι με τη μεταγραφή, αλλά δεν είναι ώρα για γκρίνιες. Άλλωστε μην ξεχνάμε τα οικονομικά μας. Είμαστε σχεδόν βέβαιοι ότι θα γίνει κι άλλη μεταγραφή πιο "γεμάτου" φορ. Ο Μπακαγιόκο είχε μέτρια χρονιά στην ΑΕΛ, σημειώνοντας 4 γκολ.

Στο μεταξύ φαίνεται να ξεκινάει ο πλειστηριασμός για τον οικοδόμο Χριστοδουλόπουλο.

Έχω ξαναπεί για τον μπετατζή ότι τον θεωρώ τον πιο ποιοτικό παίκτη που είχε φέτος ο ΠΑΟΚ και θα ήθελα να τον δω να προσφέρει στον ΠΑΟΚ πριν την κάνει για άλλες πολιτείες. Σαφώς φέτος έπαιξε πολύ κάτω απ' τις δυνατότητές του, αλλά ίσως δεν τον βοήθησε η θέση που έπαιζε φέτος. Όπως δεν τον βοήθησε και η πολύ χαμηλή διάθεση που είχε.

Εγώ θα προτιμούσα να δοθεί σε ομάδα του εξωτερικού, αλλά κάτι τέτοιο είναι μάλλον ανέφικτο. Σε πρώτη φάση οι γαυρο-βάζελοι φέρονται να έχουν κάνει προτάσεις 2 και 2,2 εκ € αντίστοιχα.

Αν αναλογιστεί κανείς ποια ήταν η συνολική προσφορά του οικοδόμου στον ΠΑΟΚ, μιλάμε για πολλά λεφτά. Πιο πολλά κι από τα λεφτά που πουλήθηκε ο $αλπιγγίδη$, ο οποίος είχε παίξει και μπάλα στον ΠΑΟΚ. Και λεφτά που σίγουρα χρειαζόμαστε.

Το θέμα με τον οικοδόμο είναι ότι περιβάλλεται από μια αύρα χρυσόσκονης θα έλεγα, η οποία δεν δικαιολογείται από την απόδοσή του. Αυτή την αύρα ο ΠΑΟΚ πρέπει να την εκμεταλλευτεί στο έπακρο. Και να πάρει όσα παραπάνω ανταλλάγματα μπορεί για ένα μεγάλο ταλέντο του ποδοσφαίρου, το οποίο όμως δεν πρόσφερε σχεδόν τίποτα στον ΠΑΟΚ. Αν τα ποσά τα οποία ακούγονται και προαναφέραμε ισχύουν όντως, νομίζω ότι μπορούμε να τον δώσουμε άνετα. Χώρια που πιστεύω ότι α) μπορούμε να χτυπήσουμε και παραπάνω (ας τρενάρουμε το ζήτημα 10 μέρες ακόμα και θα δείτε τι θα γίνει) και β) κανένας ΠΑΟΚτσής δεν θα στενοχωρηθεί με ενδεχόμενη πώληση του παίκτη.

3 σχόλια:

Christos είπε...

(Λάθος να αποκαλείς τον Χριστοδουλόπουλο μπετατζή και οικοδόμο)

Τα λεφτά σίγουρα θα έιναι πιο πολλά από του Σάλπι, αφού τα ποσά που ακούστηκαν τότε ήταν ψεύτικα(5εκ.€ δεν έφτασε σε καμία περίπτωση, αφού Τσίγκας και Μπίδης ζητούσαν τα λεφτά τους ή να τους επιτραπεί να γυρίσουν στον ΠΑΟ, ενώ υποτίθεται πως ήταν πληρωμένα τα συμβόλαιά τους)
_________
Όσο για τον Μπακαγιόκο νομίζω πως είναι λάθος η μεταγραφή του και ελπίζω να αποδειχθώ λάθος.
Υποτείθεται αν δεν κάνω λάθος πως ο Αναστασάκος θα αποτελούσε εναλλακτική επιλογή για τον ποιοτικό επιθετικό που θα πάρουμε..Άρα ο Μπακαγιόκο θα είναι αλλαγή τπυ Αναστασάκου...Άρα τρίτη-τέταρτη επιλογή για ην επίθεσή μας. Άρα γιατί να πάρουμε έναν ξένο παίχτη για να είναι τέταρτη επιλογή και να μην δωθεί ευκαιρία σε κάποιο παιδί από τη δεύτερη ομάδα??
(ίσως ο συλλογισμός μου να είναι λάθος, αλλά....)

Panagiotis είπε...

Μπετατζής είναι το καλλιτεχνικό του. Τον Λάζο τον αγαπάμε όλοι οι ΠΑΟΚτζήδες. Όσο για τον Τσίγκα, να πάει να παίξει σε κανένα Λεβαδειακό τώρα. (φίλοι του Λαβαδειακού ζητώ συγνώμη)

DonMits είπε...

ΟΚ είναι λάθος να τον αποκαλώ μπετατζή. Δεν ξέρω τι δουλειά έκανε στην οικοδομή το παιδί. Μπορεί να ήταν σοβατζής.

Το οικοδόμος είναι όμως σωστό. Το "στην οικοδομή γυρνάω, στον ΠΑΟΚ όχι" δεν το ξεχνάμε και δεν το συγχωράμε.

Τέλος.-