Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Πέμπτη 19 Ιουνίου 2008

Συμφώνησε με Μπακαγιόκο ο ΠΑΟΚ!


O Iμπραήμ Μπακαγιόκο θα αποτελέσει όπως όλα δείχνουν τη νέα μεταγραφή του ΠΑΟΚ.

Ο Ιβοριανός φορ, ο οποίος την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε στην ΑΕΛ, έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Δικέφαλο του Βορρά. Μάλιστα, το Σάββατο ο 32χρονος Μπακαγιόκο αναμένεται να έρθει στη Θεσσαλονίκη, να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιό του με την ομάδα.

Η καριέρα του Μπακαγιόκο

Ο Ιμπραήμ Μπακαγιόκο γεννήθηκε στη Σεγκουέλα της Ακτής Ελεφαντοστού, στις 31 Δεκεμβρίου του 1976. Εκανε τα πρώτα ποδοσφαιρικά βήματα στην Γιανί Σπορτς και Αλάιανς Ρένεσανς και το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο ήρθε το 1994-95 με την Σταντ ντ’ Αμπιτζάν. Ακολούθησε η μεταγραφή στη γαλλική Μονπελιέ, όπου και έκανε γνωστό το όνομά του και το 1998 βρέθηκε στο «Γκούντισον Παρκ» για λογαριασμό της Εβερτον.

Στο Λίβερπουλ κάθισε μόλις μία σεζόν και πέρασε τις τέσσερις επόμενες στη Μαρσέιγ. Το 2003 μετακόμισε στην Παμπλόνα για την Οσασούνα και το 2004 στην γαλλική Ιστρ. Το 2005 αγωνίστηκε στην ιταλική Λιβόρνο όπου είχε 1,5 γεμάτη χρονιά και ολοκλήρωσε τη σεζόν 2006-07 στη Μεσίνα. Από εκεί βρέθηκε στη Λάρισα, όπου σε 30 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις σημείωσε 4 γκολ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: