Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Σάββατο 21 Ιουνίου 2008

Euro 2008 : Κροατία – Τουρκία 2-4 (1-1)

Ο αποψινός αγώνας ήταν ο δεύτερος προημιτελικός του Euro 2008, ήδη από τον πρώτο προημιτελικό έχει προηγηθεί η Γερμανία η οποία περίμενε και αυτή τον αποψινό νικητή για να γνωρίσει τον αντίπαλό της στον πρώτο ημιτελικό την Τετάρτη. Ο αγώνας κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου εξελίχθηκε αμφίρροπος και η λήξη του βρήκε ισόπαλες τις δύο ομάδες χωρίς τέρματα. Η ίδια εικόνα παρέμεινε και στο δεύτερο ημίχρονο με αποτέλεσμα και αυτό να λήξει ισόπαλο χωρίς τέρματα και έτσι το παιχνίδι οδηγήθηκε στην παράταση. Το πρώτο ημίχρονο της παράτασης παρέμεινε και αυτό ισόπαλο 0-0. Η Κροατία πέτυχε το νικητήριο τέρμα στο 29΄ της παράτασης ο Klasnic μετά από λάθος του Τούρκου τερματοφύλακα παρόμοιο με αυτό του Νικοπολίδη η δε Κροατία στο 32΄ της παράτασης ισοφάρισε σε 1-1 με τέρμα του Semih Senturk οδηγόντας το παιχνίδι στα πέναλτυ. Στα πέναλτυ η Κροατία έχασε τρια πέναλτυ και έχασε το παιχνίδι και την πρόκριση.

Φιλαράκια τελικά νικητής αυτού του παιχνιδιού για γερά νεύρα, αναδείχθηκε η Τουρκία η οποία προκρίνεται στην τετράδα για πρώτη φορά στην ιστορία της και η οποία θα αντιμετωπίσει την Τετάρτη την Γερμανία στον ημιτελικό. Αυτό το οποίο πρέπει να ομολογηθεί είναι πως ήταν ένα αν όχι το ωραιότερο παιχνίδι του Euro 2008.

1 σχόλιο:

teo είπε...

Απλά οι Τούρκοι είχαν ότι και εμείς στο προηγούμενο ΠΑΘΟΣ-ΔΥΝΑΜΗ-ΤΥΧΗ.Ενα από το τρίπτυχο να σε εγκαταλήψει την έβαψες!Καλή τύχη στους γείτονές μας και μη παραξευνευτής αν τους δείς και σε κανένα τελικό.Η Πορτογαλία την πάτησε από την Γερμανία γιατί αυτό ηταν το στύλ του παιχνιδιού της.Με την Τουρκία δεν θα είνι και τόσο εύκολα τα πράγματα.......