Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Πέμπτη 17 Ιουλίου 2008

Σε ομαδα του Ουζμπεκισταν ο Ετο !!!

Η ειδηση απο το Sport24 :
Στο Ουζμπεκιστάν βρίσκεται από το πρωί της Πέμπτης ο Σαμουέλ Ετό, ο οποίος διαπραγματεύεται τη μεταγραφή του στην πρωτοπόρο του πρωταθλήματος της χώρας, Κουρούβτσι.
Ο Καμερουνέζος στράικερ έφτασε στο αεροδρόμιο της Τασκένδης στις 06:30 (ώρα Ουζμπεκιστάν), με πτήση από το Παρίσι, ενώ συνοδευόταν από τρεις εκπροσώπους της Μπαρτσελόνα, τους Χοάν Πάτσι, Χοσέ Μαρία Μεσάγιες και Νικόλοζ Μικάτζε.
Η υποδοχή που του επεφύλασσαν οι φίλοι της ομάδας ήταν συγκλονιστική, καθώς κατέκλυσαν το αεροδρόμιο. Από εκεί κατευθύνθηκε προς το ξενοδοχείο "InterContinental", όπου θα αναπαυθεί μέχρι το μεσημέρι. Στη συνέχεια θα περάσει από τα γραφεία της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της χώρας, ενώ θα επισκεφθεί και τα ιστορικά μνημεία της πόλης.
Στις 14:30 θα δοθεί συνέντευξη Τύπου στο ξενοδοχείο που διαμένει, σχετικά με την ενδεχόμενη μεταγραφή του στην Κουρούβτσι.


Κι ομως δεν ειναι ψεμα!!! Το αποδεικνυει και η φωτογραφια που σαν αυτη θα βρειτε κι αλλες στην επισημη ιστοσελιδα της Kuruvchi.
Στη wikipedia λεει πως θα υπογραψει συμβολαιο 6 μηνων και η συμφωνια επηλθε λογω της καλης σχεσης της ομαδας του Ουζμπεκισταν με την Μπατσελονα. Καπου διαβασα οτι ή ο παικτης ή Μπαρτσελονα (δε θυμαμαι ακριβως) θα παρει 40 εκατομμυρια δολαρια !!! Λιγο απιθανο να παρει ο παιχτης τοσα λευτα μονο για εξι μηνες αρα το πιθανοτερο ειναι η Μπαρτσελονα να βαλει στα ταμεια της τα χρηματα.
Αυτο βαβαια ειναι πισωγυρισμα για τον Ετο και φαινετε οτι γινεται μονο για τα χρηματα απο τη στιγμη που τον ζητουσαν μεγαλες ευρωπαικες ομαδες. Ισως κιολας να πιεστηκε απο την Μπαρτσελονα να κανει τη μεταγραφη λογο του τεραστιου ποσου. Κανεις δε ξερει και επισης για τιποτα δε πρεπει να ειμαστε σιγουροι αν πρωτα δεν υπογραφτει το συμβολαιο.

3 σχόλια:

ckoutros είπε...

Με τετοιο ποσο επισης που η Μπαρτσα θα εισπραξει ισως να κανει μια οι περισσοτερες μεγαλες μεταγραφες.

Sierra Golf. είπε...

Στα αχναρια του αδελφου του ο Σαμουελ Εττο.
Τι κανει ομως το χρημα περαν της πλακας ε;
Μονον να ειναι εκει και ας μην ακουμπησει τοπι.
Σημερα Ουζμπεκισταν,αυριο Γιουνανισταν. Ολυμπιακισταν.Κοσκοτακισταν.

teo είπε...

Προχθές ο πρόεδρος της FIFA έκανε δηλώσεις για όποιον δεν άκουσε είπε ούτε λίγο ούτε πολύ ότι οι ποδοσφαιριστές κατάντησαν ΣΚΛΑΒΟΠΑΖΑΡΟ!!!!!Άδικο έχει?Με αφορμή την μεταγραφή του Πορτογάλου της M.U στην ΡΕΑL!!Κάνουν τους παίχτες όπως στην παρακάτω ανάρτηση και τους στέλνουν όπου να είναι.Το όνομα μετράει και το ρήμα ρέει άφθονο........