Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Κυριακή, 6 Ιουλίου 2008

ΦΑΓΩΘΗΚΑΤΕ ΡΕ.....

Ο Πολωνός "Καζ" δεν θα έρθει όπως αναμενόταν σήμερα στην Θεσσαλονίκη
και τα ΜΜΕ μιλούν για εμπόδια στην μεταγραφή!

Την ίδια στιγμή και ενώ η ΠΑΕ ΠΑΟΚ επίσημα δεν είχε ανακοινώσει τίποτα για την μεταγραφή του ποδοσφαιριστή καθώς είναι δεδομένο ότι στα μεταγραφικά παζάρια τίποτα δεν είναι σίγουρο μέχρι την υπογραφή κάποιοι μιλούν για λάθος της ΠΑΕ, γκρινιάζουν και δημιουργούν το γνωστό μίζερο κλίμα!

Tην στιγμή που ακόμα κανένας δεν γνωρίζει τον λόγο που ο ποδοσφαιριστής δεν ήρθε...

Μήπως δεν ξέρουν ότι σε κάθε μεταγραφική περίοδο πολλοί σύλλογοι που περιμέναν έναν παίκτη και είχαν προφορική συμφωνία έμειναν με άδεια χέρια τελικά και πήγαν στον επόμενο στόχο, κάτι απόλυτα λογικό όταν μιλάμε για μεταγραφές.

Κριτική και πόλεμο λοιπόν με το καλημέρα;;;;

Με ποια λογική γίνεται η... υποτιθέμενη κριτική; Ήταν να έρθει ο... Μαραντόνα και φέρνουμε την καταστροφή; Άλλωστε ούτε καν δεδομένο είναι ότι τελικά δεν θα έρθει. Το ότι διέρρευσε κάτι και τελικά δεν θα έρθει αυτό ,από που και ως που θεωρείται λάθος της ΠΑΕ;

Αυτό συμβαίνει συνέχεια στις μεταγραφικές περιόδους. Δεν υπήρξε καμία επίσημη ανακοίνωση όπως πχ στο θέμα Μασμανίδη και γι’ αυτό δεν δικαιολογείται η... αναστάτωση μερικών!

Υπάρχουν εκατοντάδες παραδείγματα όπου μαθαίνεται ότι ένας σύλλογος μιλάει με κάποιον παίκτη αλλά τελικά αυτός δεν έρχεται ποτέ. Πριν λίγες ημέρες οι γαύροι περίμεναν τον Ντούσερ και ακόμα τον περιμένουν... Πέρσι περίμεναν τον Ντούντου. Πριν χρόνια είχε γίνει ολόκληρος ντόρος με τον Σούκερ και τελικά είχε στήσει τον βάζελο.

Τα παζάρια είναι σκληρά και θέλουμε να πιστεύουμε ότι οι άνθρωποι της αγαπημένς μας ομάδας που έχουν την εμπιστοσύνη όλου του λαού του ΠΑΟΚ προσπαθούν για το καλύτερο με όσα εμπόδια και έχουν μπροστά τους και κυρίως το οικονομικό.

Δεν γίνετε να φέρνουμε την καταστροφή αμέσως για... ψύλλου πήδημα, αλλά αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να επιμείνουμε στο κλίμα στήριξης και ενότητας.

Πρέπει κάποιοι νε ξέρετε ότι η αγωνία μας για την δημιουργία ενός αξιοπρεπή ΠΑΟΚ είναι το ίδιο μεγάλη με την δική σας....

3 σχόλια:

exotrela είπε...

Είναι γνωστό,φίλε μου Novito,ότι δεν πρέπει να βιαζόμαστε να βγάλουμε συμπεράσματα.Ειδικά στις μεταγραφές.

Αν και προσωπικά εγώ πιστεύω πως κάθε εμπόδιο σε καλό.

Δεν είχα καταενθουσιαστεί με την περίπτωση του Πολωνού,διότι στο κέντρο υπάρχουν αρκετές λύσεις για τον Σάντος.Εκεί που πονάει η ομάδα είναι στο γκολ.Θέλεις γκολτζή και επειδή με πορδές αυγά δεν βάφεις ίσως καλύτερα που δεν θα έρθει.Αν και δεν είναι ακόμα σίγουρο αυτό.Θα επενδυθούν τα λεφτά εκεί που πρέπει,άσε που δεν θα υπήρχε οψιόν αγοράς.
Όσο για τους μίζερους που πνίγονται σε μια κουταλιά νερό,τι να πει κανείς?Πάντα θα υπάρχουν τέτοιοι,δυστυχώς.Το θέμα είναι ότι τη νότα αισιοδοξίας φέτος στην ομάδα δεν την κλονίζει τίποτα.Μπήκε το νερό στο αυλάκι.Φάγαμε τον γάϊδαρο,δεν θα κολλήσουμε στην ουρά.Λίγο υπομονή ακόμα θέλει και θα ξυπνήσει ο γίγαντας,που θα πάει?

Stepas είπε...

Σωστός ο Novito.Η ΠΑΕ δεν ανακοίνωσε τίποτα,άρα δεν φταίει.

Θέλουμε οπωσδήποτε επιθετικό γκολτζή και ελπίζω να τον βρούμε γιατί αρχίζω και αγχώνομαι.

Panagiotis είπε...

Σώπα ρε, άσ' τους να λένε. Τα ΜΜΕ με τι θα ασχολούνται? Έχω ένα γκασμά εδώ για ξύσιμο.