Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Δευτέρα 28 Απριλίου 2008

Με… βαριά καρδιά στις προπονήσεις ο Λάμπαρντ ..


Λίγες μέρες μετά το θάνατο της μητέρας του, ο Φρανκ Λάμπαρντ επέστρεψε στις προπονήσεις της Τσέλσι. Σαφώς, η ψυχολογική του κατάσταση έχει πάρει την κατιούσα, αλλά οι αγωνιστικές του υποχρεώσεις δεν του αφήνουν περιθώρια για περαιτέρω σκέψεις…
Η προετοιμασία των «μπλε» εν όψει του επαναληπτικού με τη Λίβερπουλ για τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ έχει ξεκινήσει και βάσει των όσων έχει δείξει στις προπονήσεις ο Άβραμ Γκραντ, τον προορίζει βασικό.
Την Κυριακή (27/4), ο Άγγλος μέσος ακολούθησε το πρόγραμμα με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του, οι οποίοι μάλιστα προσπάθησαν να τον παρηγορήσουν: «Ο τρόπος που αντέδρασαν οι παίκτες στο πρόβλημα του Λάμπαρντ, με έκανε να αισθανθώ περηφάνια. Θα αφήσω να επιλέξει εκείνος αν θέλει να ξεκινήσει. Θα σεβαστώ οποιαδήποτε απόφαση» τα λόγια του Γκραντ.
Ειλικρινα την Τσελσι να την αντιπαθω,ειμαι φανατικος Λιβερπουλ αλλα αυτο το θεμα με αγγιξε παρα πολλυ διοτι εχασα και εγω προσφατα την μητερα μου και στο ακουσμα αυτο,δακρυσα διοτι Μανα ειναι μονο μια και η ζωη χωρις αυτην ειναι αδεια!!!!!!!!
Ευχομαι υγεια,αδερφια μου και ποτε ξανα πικρα και ας ξερουμε ολοι οτι το καντηλακι μας θα σβησει καποια στιγμη!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: