Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Δευτέρα 28 Απριλίου 2008

Έκι: «Ο Πεσέιρο είναι το πρόβλημα»


Συνέντευξη στην αργεντίνικη εφημερίδα "Ole" παραχώρησε ο Εκι Γκονζάλες, ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ προανήγγειλε το τέλος της συνεργασίας του Ζοσέ Πεσέιρο με τον Παναθηναϊκό!


Αρχικά μίλησε για το περιστατικό που συνέβη πριν το ματς με τον Αρη για τα πλέι-οφ: "Το μόνο που έκανα ήταν να ρωτήσω τον Εντουαρντίνιο (βοηθός Πεσέιρο), αν θα παίξω. Μου απάντησε όχι. Μετά τον ρώτησα, αν υπάρχει πλάνο να μην παίξω στο υπόλοιπο της σεζόν. Μετά ο Πεσέιρο είπε ότι δεν θέλω να αγωνίζομαι αν δεν ξεκινάω βασικός. Αυτό δεν είναι αλήθεια".


Για να αναφερθεί στη συνέχεια στην αγάπη του για τον Παναθηναϊκό, ενώ έδειξε σίγουρος πως ο Πεσέιρο θα αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα σε δύο εβδομάδες: "Είμαι 4 χρόνια στον Παναθηναϊκό και αισθάνομαι σαν στο σπίτι μου. Αντίθετα, ο προπονητής θα φύγει σε 15 μέρες. Θα επιστρέψει στην Πορτογαλία".

Και αναρωτιεμαι εγω σαν αγνος φιλαθλος.....Τι δουλεια εχει ο ΕΚΙ να δινει συνεντευξη και να λεει οτι ο ΠΕΣΕΙΡΟ θα φυγει......ειλικρινα δεν ξερω τι να πω,αυτος ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ εχει καταντησει παιδικη χαρα για μεγαλους..........

Σας ευχομαι χρονια πολλα με υγεια και οτι καλυτερο λιγο αργα βεβαια αλλα λογω δουλειας δεν ειχα χρονο ουτε για υπνο!!!!!Ευχομαι υγεια,αγαπη,ευτυχια για εσας και τις οικογενειες σας!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: