Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2007

Δεν λενε τιποτα τα στατιστικα του Παναθηνα'ι'κου!

Δεν λένε τίποτα τα στατιστικά του Παναθηναϊκού μόνο τα αποτελέσματα ανεβάζουν λίγο την αυτοπεποίθηση της ομάδας. Από την άλλη ο Πεσε'ι'ρο ανακατεύει πολύ την ομάδα χωρίς να καταλαβαίνω τις κινήσεις του. Συνεχίζει ακάθεκτος με Εντο'ι' Δημουτσο έξω σπάζοντας τους την ψυχολογία που έχουν να προσφέρουν στην ομάδα. Χρησιμοποιεί άσκοπα τον Παπαδοπουλο Μαντζιο τον Σεριτς και πολλά άλλα που δεν καταλαβαίνω. Έκανε και το κορυφαίο να αλλάξει και τον Μαλαρτζ με τον άχρηστο Γκαλινοβιτς που νόμιζα ότι ήταν μόνο για το κύπελλο αλλά εκεί έχει πέσει χέρι από Βελιτς. Μόλις θα έρθουν και ο Νινης με τον Εκι θα πέσει πολύ γέλιο, να δω τότε τι θα κάνει. Η ομάδα μπορεί να παει καλύτερα αλλά με σωστές κινήσεις. Άξιζε τουλάχιστον την ισοπαλία ο ΠΑΟΚ στο ματς με Ολυμπιακό με δυο offside που δεν έπρεπε να δοθούν. Ο Ολυμπιακός έχει γυρίσει την ψυχολογία του στην Ευρώπη μόνο έτσι φτιάχνεται τώρα για να παίξει μπάλα και του λείπει και ο Αντζας. Όσο για το ΑΕΚ ήταν θέμα χρόνου όπως είχα πει να κάνει γκέλα και πιστεύω ότι θα συνεχίσει και την άλλη εβδομάδα.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

κατι αρχιζει επιτελους να φαινεται στον θολο οριζοντα του Παναθηναικου μας.αρχιζει να δενει η ομαδα παρολες τις τρελες και ανεκδιηγειτες αλλαγες και επιλογες του Πεσειρο.Πιο περιεργη για εμενα αλλαγη ειναι ο Γκαφατζης Γκαλινοβιτς αντι του σταθεροτατου και εκπληκτικου και γιατι οχι και αρκετα τυχερου μεχρι τωρα Μαλαρζ. Οσο και αν προσπαθησα να καταλαβω το σκεπτικο του Πεσειρο σε αυτο το θεμα δεν καταφερα να φτασω σε ενα ασφαλες συμπερασμα.Για το καλο της ομαδας αλλα και για την σιγουρια της ομαδας θα πρεπει να γινει αλλαγη σε αυτην την καιρια θεση!
Αλλαγη 2η, Ενακαριρε αντι του πολυ καλου Σαριεγκι. τον πρωτο τον ειχαμε δει 2 φορες αγωνιζομενο και ειχε παει η ψυχη μας στην Κουλουρη και λιγο παραπερα, αλλα οπως λεει και ο λαος αν εχεις τυχη διαβαινε, αυτο ισχυει για τον Πεσειρο ο οποιος κανοντας τις δυο αυτες αλλαγες του 'βγηκε' και καταφερε και κερδισε εκτος εδρας την μαχιμη Κοπενχαγη με τον Big Joe Ενακαριρε να δινει ρεσιταλ, λες και βλεπαμε εναν αλλο παιχτη, μακαρι να συνεχισει ετσι αλλα το βλεπω δυσκολο. Ειδωμεν!
Συγχαρητηρια λοιπον στην ομαδα για την χθεσινη νικη και ας την βοηθησουμε στο ντερμπυ της Κυριακης να κερδισει, να ανεβει στην κορυφη της βαθμολογιας και να μεινει εκει μεχρι το τελος!
Αντε και σε 2 χρονια στο καινουριο μας παλατι!