Η σελίδα βρίσκεται υπό κατασκευή για νέο ξεκίνημα !!!

Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2007

Μου θύμισε Μπαρτσελονα - Παναθηναϊκός 3-1 το ματς του Ολυμπιακού με την Ρεαλ !

Μου θύμισε Μπαρτσελονα - Παναθηναϊκός 3-1 το ματς του Ολυμπιακού με την Ρεαλ και φαντάζομαι πως ένιωσαν οι φίλοι του Ολυμπιακού όταν η τύχη η διαιτησία και το σπρώξιμο της εξέδρας τους κλέβουν το παιχνίδι μέσα από τα χέρια τους.
Δεν περίμενα όπως έγραψα εχτές ότι ο Ολυμπιακός με την υπεροψία που τον διέκρινε πριν το παιχνίδι ότι πάμε για νίκη κτλ να μπει μέσα και να κάνει πράξη τα λόγια του. Για την εικόνα Ολυμπιακού μια εικόνα που τελικά δείχνει ότι άλλαξε η ψυχολογία των παιχνιδιών του champions league είναι καθαρά υπεύθυνοι οι τρεις παίχτες που πήρε και μιλώ για ΓκαλετιΛουα Λουα και Κοβασεβιτς που έδωσαν άλλον αέρα στην ομάδα για να παίζει στα παιχνίδια Ευρώπης. Να μην ξεχασω να βαλω και Τζορτζεβιτς που ειναι διακρηθεν σε καθε Ευρωπα'ι'κο παχνιδι. Και με τον Τακη Λεμονη να κρατα οπως πρεπει την ομαδα μεσα στο γηπεδο αλλα και στα αποδητηρια κατα δευτερο λογο διαψευστηκα εχτες αλλα δεν διαψευστηκα οταν ειχα πει σε προηγουμενο σχολιο για Ολυμπιακο οτι αν δεν κανει τιποτα και φετος με τους τρεις αυτους παιχτες που πηρε τοτε δεν θα κανει ποτε.

Χιλια μπραβο απο μενα που ειμαι Παναθηνα'ι'κος που με δεκα παιχτες επαιξε για να κερδισει που ειχε το τελειο αμυντικο στησιμο για να σταματησει την Ρεαλ και ολοι τους εδωσαν το 100% για να κανουν πραξη αυτα που ελεγαν πριν το παιχνιδι.

Για τους τρεις παιχτες που ελεγα πριν. Ο Λουα Λουα περιμενε την μπαλα στο κεντρο για την αντεπιθεση και μολις την ειχε οι αντιπαλοι εκαναν εμετο. Ο Γκαλετι μετα την κοκκινη απο το 10' εχει ερθει σε μια θεση σαν αριστερος μπακ χαφ και βοηθαει τελεια αμυντικα . Απιστευτος παιχτης και απορω πως δεν εμεινε ισπανια σε αλλη ομαδα τουλαχιστον και ο Κοβασεβιτς απο την αλλη πηγε να παρει το παιχνιδι στις καθηστερησεις. Απιστευτης κλασης αυτοι οι τρεις παιχτες και με ενα αγεραστο Τζορτζεβιτς μπορουν να κανουν πολλα πραγματα.

Υ.Γ Λετε τοσα χρονια να ηταν μαυρη γατα ο Ανατολακης?

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

μαλλον, μεγαλη (μαυρη)γατα.
Και μπραβο που ενας βαζελος αναγνωριζει τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ.
Ειναι καλο να αναγνωριζεις τον αντιπαλο σου, και μη ξεχνας, οι βαθμοι πανε στην ΕΛΛΑΔΑ, και οχι στα σωματεια οπως ΟΣΦΠ,παο,αεκ,κλπ.

dora είπε...

βίντεο